tg-me.com/ego_science/4534
Last Update:
فرافکنی چیست و چرا باید تهدیدات را بیرون از خودمان جستجو کنیم؟
تعریف فرافکنی یعنی شناسایی تهدید درونی در بیرون از خود
فروید معتقد بود که دفاع یک مصالحه است یعنی مشکل ما اینجاست که واکنش های دفاعی نوعی مصالحه است، یعنی یک کم از یک چیز و یک کم از چیز دیگر را ارضاء میکند، در واقع به این صورت نیست که مشکل را حل کند.
کار فرافکنی این است که یک تهدید را از درون بیرونی کند، چون وقتی یک تهدید بیرونی داریم با رفتارمان میتوانیم یک کاری در مورد ان انجام بدهیم یعنی میتوانیم سیستم حرکتی ایگو فعال شود و آن تهدید را از خود بیرون کند.
فرافکنی یعنی انتقال یه تجربه درونی به بیرون برای اینکه یک واکنش رفتاری به آن نشان دهیم؛ اگر فرد به این نتیجه برسد که خودش زود عصبانی میشود چه کاری میتواند انجام دهد، پس بهتر است بپذیرد که دیگری او را عصبانی کرده است.
در فرافکنی مسئولیت ناپذیری رخ میدهد؛ فرد برای خود دنیایی میسازد که پر از تهدید است، یعنی به این صورت مسئولیت فرد کمتر خواهد شد و احساس کنترل به فرد دست میدهد.وقتی مشکل در درون فرد باشد،پذیرش مسئولیت آن خیلی دردآور است و عقل حکم میکند که آن را بیرونی کند.
در فرافکنی اضطراب به ترس تبدیل میکند. انگیره اصلی فرافکنی کنترل و جنگ و گریز در مواجهه با محرک های تهدیدامیز خطرناک است، هدف اصلی فرافکنی شانه خالی کردن،طفره رفتن از مسئولیت هاست. بیماری که فرافکنی میکند و انسانی که در وضعیت طبیعی فرافکنی است مثل یک کودک و یک انسان که در حالت طبیعی نیست ولی ار واکنش های فرافکنانه استفاده میکند،قابل روان درمانی نیست.
فرافکنی خطای شناختی نیست،بلکه یک استراتژی ارتباطی و شیوه ارتباط است که فرد از آن سود میبرد.
@ego_science
اطلاع از کارگاه های در حال ثبت نام 👇🏻
@ipaonline_workshop
🔸Instagram
http://Www.instagram.com/ipaonline.official
website👇🏻🌸
www.ipaonline.ir
#ایپا
BY Ego.science
Warning: Undefined variable $i in /var/www/tg-me/post.php on line 283
Share with your friend now:
tg-me.com/ego_science/4534