tg-me.com/Mostafa_Tajzadeh/1989
Last Update:
1️⃣ آزادی در کشور تامین شده است/ هرکس ادعا کند که بخاطر تفاوت فکر و عقیدهاش با حکومت مورد تهدید و تعقیب قرار گرفته، دروغ میگوید.
✍️سید علی خامنهای
▪️" آزادی؛ استقلال و آزادی در کنار هم جزو شعارهای اصلی انقلاب بوده است؛ آزادی در این کشور تأمین شده است.
▪️بله، عدّهای بیانصافی میکنند؛ از آزادی موجود استفاده میکنند و بدروغ میگویند آزادی وجود ندارد؛ رادیوهای بیگانه و تبلیغات بیگانه هم سخن آنها را بازتاب میدهند. واقع قضیّه این نیست؛ امروز در کشور ما آزادی فکر هست، آزادی بیان هست، آزادی انتخاب هست.
▪️هیچکس بهخاطر اینکه فکرش و نظرش مخالف نظرِ حکومت است، مورد فشار و تهدید و تعقیب قرار نمیگیرد.
▪️هرکس ادّعا کند که «من مورد فشار قرار گرفتهام چون عقیدهام در فلان مسئله برخلاف عقیدهی حکومت بوده»، هرکس اینجور ادّعایی بکند، دروغ گفته؛ چنین چیزی نیست.
▪️افراد متعدّد در رسانههای مختلف، افکارِ گوناگونِ ضدّ حکومت را -که عقیدهشان است- ابراز میکنند و کسی هم با اینها کاری ندارد؛ بنا هم نیست که کسی متعرّض اینها بشود. آزادی بیان هم هست؛ میتوانند بگویند.
برگی از بیانات رهبری؛ مورخ 97/1/1 در دیدار با مردم مشهد
2️⃣ بررسی آزادی در اندیشه سیاسی مقام معظم رهبری
✍️سید علی خامنهای
🔘 نشانههای بروز عدالت در یک جامعه، آنجایی است که یک فرد از طبقات هرچند پایین اجتماع، در صورتی که بر او ظلمی روا شود یا حقی ضایع شود، بتواند جلوی ولیّ امر مسلمین و عالیترین فرد مملکت بایستد و احقاق حق کند، بدون اینکه صدایش بلرزد.
عدهای این را عملی نمیدانند. ما احساسمان این است که اینها احتمالاً اعتماد کافی به ولایت و فضای ولایی ندارند؛ وگرنه در فضای ولایی و تحت زعامت ولایت فقیه، این عملی است.
(بیانات، 7/9/1381)
🔘 در اسلام بهمسلمانها دستور داده شده است که حتی کسانی که از لحاظ دین و عقیده بر خلاف شما هستند، با آنها هم شما خوبی کنید ... این منطق اسلام است.
(بیانات، 18/7/1375)
🔘 نقش افراد، هم در تشکیل حکومت و هم در استمرار حکومت قابل بررسی است؛ زیرا در اسلام بدون خواست مردم، نه حکومتی تشکیل میشود و نه استمرار مییابد.
(بیانات، 15/11/1376)
🔘 در باب مفهوم آزادی، ما باید مستقل فکر کنیم. تقلیدی و تبعی فکر نکنیم. بنا شد تقلید بکنیم... خطای بزرگی مرتکب شدیم؛ نتیجة تلخی در اختیار خواهد بود.
(بیانات، 12/6/1377)
🔘 «آزادی سیاسی در جامعه اسلامی، یک امر ضروری است» و «فراهم آوردن زمینههای این امر مهم، بهعهده دولت و همة شهروندان بهعنوان یک فرد مسلمان میباشد».
(بیانات، 18/11/1365 و 11/10/1370)
🔘 آزادی علاوه بر اینکه خاستگاه فطری و طبیعی دارد، دادنی و اعطاکردنی نیز هست؛ بهاین معنا که حکومتها از باب وظیفه و تکلیف باید بهشهروندان آزادی بدهند.
(بیانات، 09/12/1379)
🔘مسئلة آزادی یکی از مقولاتی است که در قرآن کریم، در کلمات ائمه(ع) بهطور مؤکد و مکرر روی آن تأکید شده است.
آزادی بهمثابة یک حق انسانی برای اندیشیدن، گفتن، انتخاب کردن، و از این قبیل؛ منظور این است. همین مقوله در کتاب و سنت مورد تجلیل قرار گرفته است.
(بیانات، 12/6/1377)
🔘 این، فکر اشتباهی است که آزادی را از غرب هدیه گرفتهایم.
تمام پیغمبران اولین حرفشان عبارت بوده از اینکه از خدا اطاعت کنید و از طاغوت، از کسانی که غیرخدا هستند و میخواهند انسان را اسیر کنند و برده کنند، اجتناب کنید.
(بیانات، 19/10/1365)
🔘 آزادی مطبوعات را حق مسلّم مردم و مطبوعات میدانم. مطبوعات باید در نظارت بر عملکرد نهادهای دولتی و انتقاد از مسئولان حکومت آزاد باشند.
(بیانات، 28/2/1378)
🔘 اگر جامعهای مطبوعات آزاد را، مطبوعات دارای رشد را، قلمهای آزاد و فهمیده را از دست بدهد، یکجا خیلی چیزهای دیگر را هم از دست خواهد داد.
وجود مطبوعات آزاد یکی از نشانههای رشد یک ملت و حقیقتاً خودش هم مایة رشد است؛ یعنی رشد و آزادگی یک ملت.
(بیانات، 12/9/79)
🔘مطبوعات در کشور ایران، در نظام جمهوری اسلامی، کجای کارند؟ کی هستند؟ چی هستند؟ ... ما معتقدیم که مطبوعات برای نظام جمهوری اسلامی یک چیز تجملاتی و تشریفاتی نیست.
(بیانات، 13/2/1375)
🔴 بنابراین، آیتالله خامنهای در سه مرحله، تعریفی از آزادی سیاسی ارائه میدهند. ایشان پس از تعریف آزادی سیاسی، در بیانات و سخنرانیهای متعدد، شاخصهای آزادی سیاسی یعنی آزادی بیان، مطبوعات، احزاب و انتخابات را بررسی میکنند!
منبع: خبرگزاری فارس
@Mostafa_Tajzadeh
BY مصطفی تاجزاده
Warning: Undefined variable $i in /var/www/tg-me/post.php on line 283
Share with your friend now:
tg-me.com/Mostafa_Tajzadeh/1989