tg-me.com/ContentTime/851
Last Update:
انسان همزمان میتونه فقط ۷۰ ارتباط داشته باشه!
👥 تجربۀ پیادهسازی عدد دانبار برای بهبود روابط
📝 نویسنده: نیما شفیعزاده
اگر شما هم مثل من دهه هفتادی باشید، احتمالاً متوجه شدید که عمق و پایداری رفاقتهای پدر و مادرهای ما از خودمون خیلی بیشتره. این موضوع مدتها فکر من رو مشغول کرده بود تا اینکه خیلی اتفاقی با مفهومی به نام عدد دانبار آشنا شدم و تصمیم گرفتم دربارهش بیشتر بخونم و اون رو در زندگی واقعی خودم پیاده کنم.
طبق تئوری عدد دانبار ما انسانها بر اساس ظرفیت و تواناییهای مغزمون قادریم فقط ۱۵۰ رابطۀ پایدار و معنیدار رو مدیریت کنیم. البته ۱۵۰ عدد ثابتی نیست و میتونه بسته به شرایط، بین ۱۰۰ تا ۲۵۰ متغیر باشه. سؤالی که برام پیش اومد این بود که عدد دانبار در ایران چنده؟
از نظر من عدد دانبار در ایران میتونه حدود ۷۰ باشه. اما چطور به این عدد رسیدم؟ برای پیادهسازی تئوری عدد دانبار در ایران، به تجربۀ زیستۀ خودم رجوع کردم. سفرم رو از کودکی شروع کردم، پلهپله پیش اومدم، چالشهای مسیر رشد کودک در خانواده و جامعه رو دیدم و قدم به دنیای بزرگسالی گذاشتم.
در مسیری که طی کردم، برآمده از شیوۀ زندگی و تجربۀ زیستهم، چالشهای پیادهسازی عدد دانبار در ایران رو بررسی کردم و به این نتیجه رسیدم که تفاوتهای فرهنگی، تربیتی، شناختی و همچنین مسائل اقتصادی، اجتماعی و سیاسی باعث شده دایرۀ ارتباطی اغلب ما ایرانیها دستکم در این برهۀ زمانی، نسبت به مردم بسیاری از کشورهای جهان محدودتر باشه.
🌀 و در نهایت، حاصل این سفر رو در قالب یه پست ویرگول منتشر کردم که در لینک زیر میتونید بخوانید.
🔰 کانال تخصصی بازاریابان محتوایی:
@ContentTime
BY Content Time

Share with your friend now:
tg-me.com/ContentTime/851