Telegram Group Search
Forwarded from مهمات
در میزگرد فرهنگی امشب شهاب اسفندیاری رئیس دانشکده صدا و سیما به دکتر فاضلی کارشناس حمله کرد و گفت وی ۳ سال به به عنوان پیمانی در دانشگاه بوده است و طبق قانون از دانشگاه اخراج شده.

🔻آقای دکتر فاضلی جواب شهاب اسفندیار به درستی داد گفت با مجوز هیئت امنا سه سال به عنوان پیمانی در دانشگاه حضور داشته است.

🔻اما اگر آقای شهاب اسفندیاری به صندلی نزدیک خود دقت می‌کرد، خانم دکتر الهام یاوری را می‌دید که از سال ۱۳۹۵ به شکل پیمانی در دانشگاه حضور دارد و اخطار رکود علمی را نیز دریافت کرده است.

🔻خانم دکتر یاوری علی رغم چنین تخلفی معاون وزیر نیز بوده است.

🔻ولی آقای اسفندیاری چشم خود را حتی بر تخلفات خود نیز بست و از اینکه چطور بدون دستیابی به درجه دانشیاری، رییس دانشکده شده است، چیزی نگفت.

🔻او تنها به دنبال تسویه حساب شخصی با دکتر فاضلی بود، اما پاسخ دکتر فاضلی، عصیان خشم همه کسانی بود که سال‌ها صدایشان در صدا و سیما سانسور شده است.

🔗 خیزران | kheyzaran (@kheyzaran)
🔥 به ما هم ظلم شده، صبرها متفاوت است

قصه‌ی پر قصه‌ی ظلم و ستمی ‌که به اقشار مختلف مردم بویژه دانشگاهیان و فرهنگیان ‌‌و هنرمندان در این سال‌ها، بویژه در دهه‌ی اخیر شده هفتاد دفتر مثنوی می‌شود.
واکنش تند و ‌خشمگینانه‌ی محمد فاضلی به جسارت آمرانه یکی از همین نوباوگان برکشیده و عوامل ستم ساختاری که متاسفانه رییس دانشگاه صداوسیماست، اصلا عامدانه و تحت کنترل او نبود؛ بلکه از ناخودآگاه او برآمد، مانند آتشفشان ناگهانی.
اتفاقاً اگر میزان این ظلم‌ها را کمّی‌سازی و تبدیل به عدد کنیم، #محمد_فاضلی در انتهای صف مظلومین قرار می‌گیرد. یعنی اگر ناجوانمردانه از دانشگاه اخراج شد در فضاهای دیگر بواسطه دانش و استعداد و ارتباطات مجال ظهور داشت. چه بسیار استادان و هنرمندان که بواسطهٔ حذف و ‌پرونده‌سازی توسط اعضای باند پلید دفع حداکثری و خالص‌سازان ایران ستیز، از زندگی و امید و نشاط برای همیشه ساقط شدند یا مهاجرت کردند یا به اعتیاد روی آوردند یا سیاست و‌ جامعه گریز گشتند.
پیشنهاد می‌کنم برای آشکارشدن حقیقت، یک فضایی ایجاد شود تا روایت‌های افراد نوشته و گفته شود تا بدانیم ‌و بدانند چه حقوقی از قشر فرهنگی و فرهیخته‌ی کشورمان، با گرایش‌های فکری گوناگون پایمال شده و در این سال‌ها چه افراد حقیر و دون ‌صفت و کم‌مایه‌ای برکشیده شدند و بر کارهای مهم گماشته شدند.
چرا راه دور برویم؟ از خودم شروع می‌کنم. برای مثال دانشگاه آزاد قرارداد هیات علمی بنده را که در سال ۱۳۹۵ صادر شده بود ابطال کرد؛ بدون اینکه به کسی پاسخگو باشد و به اعتراض ‌و شکایت رسمی من هم توجه نکرد تا بحال نگفته بودم و صبوری و آبروداری کرده بودم.
همین #شهاب_اسفندیاری از زمانی که رییس دانشگاه صداوسیما شد نه تنها کلاس‌های تدریس بنده را در خانه‌ی خودم یعنی صداوسیما حذف کرد، بلکه پایان‌نامه‌ای را هم برای راهنمایی و مشاوره ارجاع نداد. این دو، نمونه‌ای از ظلم‌های دانشگاهی است، وگرنه فهرست اجحاف‌ها مانند رد صلاحیت بدون دلیل در انتخابات مجلس و قطع برنامه‌رادیویی از دیگر نمونه‌هایی‌است که من را هم‌ خشمگین کرده است، اما صبر من از محمد فاضلی بیشتر است. البته امثال ما بواسطه خودساختگی برای کار و فعالیت و زندگی منتظر اذن و اجازه‌ی نوکیسه‌های فرهنگی و دانشگاهی و سیاسی نمی‌مانیم و بواسطه‌ی دانش و تجربه‌ای که آموختیم،  و از همه مهمتر توکل به خدای بزرگ که دم و ‌دستگاه‌های پوشالی در برابر آن هیچ است، کار خود را می‌کنیم. اما برای تحقق عدالت برای رفع این ستم‌های ساختاری، کنار نهادن این بی‌سوادهای ادب نیاموخته و پایان دادن به میدان داری این برکشیدگان قدرت، باید کاری کرد کارستان؛ تا فضا برای جولان ستمگران محدودتر شود.

امیر دبیری مهر


@SCMEDIA
🔥متخصصان سقوط آزاد ...


@SCMEDIA
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
لوریس چکناواریان:
اقلیت خودت هستی، من ایرانی‌ام .
@sahandiranmehr
در کجای زمانه ایم

این که خیال شود با فرض، پایداری استراتژی ملی و ساختار اجرایی کنونی حکومت، پزشکیان توانایی خارج ساختن ایران و ایرانیان را از دور و تسلسل کمتر توسعه یافتگی دارد، آرزویی کمتر دست یافتنی است. نه مسعود پزشکیان، که حتی اوباما،‌ آنجلا مرکل، اردوغان و ماهاتیر محمد سابق و حتی مجمع اینان نیز توانایی فعلیت بخشیدن به چنین هدفی را ندارند. ولی کم نیستند مفسرینی که از درک احتمال اثرات تجمیع و درهم تنیدگی، همه 21 رخدادی که چند سال است در فضای داخلی و فضاهای پیرامونی ایران آغاز شده و همچنان پیشرونده است بر حیات ملی ایران، غافلند. مثل استمرار و احتمال گسترش جنگ غزه، گسترش نبرد اوکراین و تبدیلش به جنگ ناتو- روسیه ، پیمان مشارکت اتمی مسکو- پیونگ یانگ، شعله ور شدن دریای چین جنوبی، برخورد روسیه- ناتو در شمالگان، شروع دوباره جنگ در قفقاز جنوبی، احتمال درگیر شدن طالب ها و پاکستان و قس علیهذا. افزون بر این چه کسی است که خیال کند جمهوری اسلامی، بدون تغییر دادن استراتژی ملی و ایضا سیاست خارجی و دگرگون سازی ساختار اجرایی برای چابک سازی در تصمیم گیری و تمرکز زدایی و... تهران توانایی حتی اندکی برای چیرگی بر ابر چالش هایی مانند کمبود فاحش سرمایه‌گذاری در رشد تولید، ورشکستگی صندوق های بازنشستگی، استاندارد سازی شبکه های آب و فاضلاب، ویرانی محیط زیست و ... را داراست؟!
تا جایی که به‌ من بر میگردد، با وجود چنین فضاهایی، با فرض کردن هدف پاسداری از بقا و امنیت ملی، از پزشکیان بیشینه دو کار برخواهد آمد:
۱- با تشکیل کابینه ای طراز اول با بهره گیری از کارآمدان واقعگرا و ایستادگی در برابر هر گونه تحمیل، دیوار ستبر بی اعتمادی بین مردم-دولت- حکومت را در کشتی رو به آشفتگی منطقه ای پاسدار بوده و موجبات ترمیم قدرت اخلاقی (میزان دلبستگی مردم به میهن و مدیران) شود. به گمانم پزشکیان دستکم تا جایی که به‌ شمال باختری بر می گردد، در این هدف موفق خواهد بود؛
۲- ترمیم سیاست خارجی و آشتی فراگیر با جهانیان با تمرکز بر تجدید مناسبات با ایالات متحده آمریکا و بازگشایی سفارتین و مشارکت دادن ایران در نهادها و تشکیلات منطقه ای و جهانی. آشکار است که زدایش تحریم ها، پرکاه چنین رویکردی خواهد بود.

چنان چه پزشکیان تنها همین دو را محقق سازد، ممتازترین مدیر 45 ساله خواهد بود. خوب است باور کنیم که توانایی محقق سازی این دو هدف در مسعود پزشکیان هست. هیچ گمانی ندارم،کاری را که هاشمی، خاتمی و روحانی از انجامش عاجز ماندند، در دوره پزشکیان به تحقق خواهد رسید.
#یدالله_کریمی_پور
@karimipour_k
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
فیلمی زیر خاکی و با ارزش از مردی که سرش بره حرفش عوض نمیشه و دروغ در قاموس زندگی اش وجود ندارد

البته از انسان ها قدیس نباید ساخت 🙏

@SCMEDIA
💢 کیا رستمند ؟

🖌 #تورج_عاطف   
                 
            سینما قصه های تولد را پشت هم فریم بندی کند پریروز تولد عزت سینما  ما بود و امروز میلاد  تصویرگر سینماایران  عباس کیارستمی است
روزگار عجیبی  است . جهان ما پر از کیکاووس های پر طمع برای قدرت و ضحاکهائی که در پی شکار اندیشه  هستند و شغادهائی که  برای خوش خدمتی از به خون کشیدن برادر نامدارشان هم نمی گذرند. دنیای ما رستم کم دارد. زیرا عاشق و سلحشورنمی خواهد وبه دنبال قلدر و قداره کش است .اما هنوز هم هستند آنهائی که  به پرسش بزرگ کیا رستمند ؟ پاسخ می دهند
"من".
تولد  عباس کیا رستمی است.  مردی از دیار رستمهای زمانه که شجاعت و صداقت  و عدالت را درهمه آثار سینمائی و گفته ها و اشعارش نقل می کرد.
روزگاری او گفت:
از ستم روزگار
پناه بر شعر
از جور یار
پناه بر شعر
از ظلم آشکار
پناه بر شعر
و چنین بود که  سوار بر رخش روزگار و هنرش شد و با سلاح تصویر و کلام یا سینما و شعر به نبرد تاریکی های جهل رفت.
کیا رستمی مردی است  که روزگاری مارتین اسکورسیزی خالق آثار مشهوری چون  گاو خشمگین و رنگ پول وآخرین وسوسه مسیح و دارو دسته نیویورکی ها و..  در موردش گفت  «کیارستمی نماینده عالی‌ترین سطح هنر در سینماست"
اما کیا رستمی در پاسخش گفت "این تعارفات احتمالا  برای پس از مرگم مناسب است "
اما مرگ برای نقاش  سینمای ایران تعریف خاص خودش را دارد . او در باره مرگ  معتقد است که مرگ زمانی به سراغ آدم می آید که کار نا تمامی نداشته باشد و هنرمندان ویژگی دارند که تا  آخرین لحظه کار نا تمام دارند!
و شاید چنین است  که می گوید
امروز را در خانه می‌‌مانم
و در به روی کس نمی‌گشایم
اما بی در و پیکر است
خانه ذهنم
می‌ آیند و می‌ روند
دوستان ناموافق
آشنایان ناسازگار
رستم گونه بودن سخت است مگر ذهن رهاشود  . رستم می میرد زیرا " بسیار " از او می خواهند و به قول کیا رستمی هرگاه واژه "بسیار" سر هر چیزی بگذاریم دیگر به درد نمی خورد و چنین روزگار عاشقانه  به زعم  او تبدیل به " تباهی " می شود
شاید برای بیان بهتر حکایت عشق کیا رستمی باید  به این گفته او توجه کرد :
بسیاری عاشق
بسیاری معشوق
عاشق و معشوق
انگشت شماری

همه کار را این "بسیاری" خراب کرده است . آن که بسیار معشوق  است می پندارد تا به ابد می تواند بی هیچ عاشقی نقش معشوق را بر گزیند و آن که بسیار عاشق است   از یاد می برد که عشق فراترازمعشوق باید باشد
تباهی همین " انگشت شمار عاشق و معشوقی " است یعنی  نخواهیم پاسخی به این پرسش دهیم که کیا رستمند ؟
کاش روزگار رستمها باشد که فراوان زمانه ضحاک در این دیار داریم


@SCMEDIA
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 ظریف خطاب به گروه های فشار:

شما همه مخالفین را در کشور را خفه کرده اید به اسم شهدا

🔸️دوستان خودتان در جبهه پایداری گفتند سردار سلیمانی گفت اگر جلیلی رئیس جمهور شود من یک روز هم نمی‌ مانم

صحبت های سردار سلیمانی را نشنیدید که گفت دختر بد حجاب، دختر من است، چرا توی سرش باتوم زدید؛ شما میراث‌دار سلیمانی نیستید

🔸️ما سرکوبگر اقلیت نیستیم

🔸️ما مثل اقلیت نیستیم که با اکثریت مردم با چماق برخورد می‌کند

🔸️یادتان نیست نانماینده کاشان که روزگار را بر من در مجلس سیاه کرده بود، گند چای دبش را درآورد

🔸️همه اختلاس ها در تاریخ به اندازه چای دبش نمی‌شود

🔸️هر چه داشتم فروختم و خورده ام تا یک ریال از پول مملکت برندارم

🔸️آقایان در مناظره‌ها به گونه ای صحبت می‌کنند که انگار اینجا سوئیس است

🔸️به شما دروغ گفتند که دولت روحانی واکسن نیاورد؛ آقایان مانع می‌شدند و می‌گفتند ما واکسن داخلی تولید می کنیم

🔸️وقتی ما دولت را ترک کردیم ۱۲۰ میلیون دوز واکس آورد بودیم،؛ مگر واکسن خمره رنگرزی است که یک هفته بعد از خروج ما از وزارت خارجه، میلیون ها دوز وارد شود
Forwarded from ForwardsCoverBot
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📌 ظریف خطاب به گروه فشار: هیهات من چای دبش/ یادتان نیست نانماینده کاشان که در مجلس روزگار من را سیاه کرده بود گند چای دبش را درآورد/ همه اختلاس‌ها از اول تاریخ تا به امروز به اندازه چای دبش نمی‌شود.
Forwarded from پیام اقتصاد
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
ظریف: به شما دروغ گفتند که دولت روحانی واکسن نیاورد

پیام اقتصاد

🌐https://payameeghtesadonline.ir
🆔@payame_eghtesad
دکتر عبده تبریزی دکترای مالی از منچستر و استاد دانشگاه شریف:

بنده در صورت موفقیت آقای دکتر پزشکیان توهم ندارم که گل‌وبلبل می‌شود. به دنبال بیست درصد بهبودم. به همین هم دلخوشم که فیلترینگ کمتر شود، رابطه‌ی بین‌المللی کمی بهبود یابد، هنرمندان کمتر اٰذیت شوند، منطق بیشتری در سیاست‌های اقتصاد بیابیم، همه‌ی درس‌خواندگان جوان ما قصد مهاجرت نکنند، رؤسای دانشگاه‌ها منطقی‌تر انتخاب شوند، این‌قدر برای فعالیت انجمن‌های مردم‌نهاد سختگیری نشود، در حوزه‌ی انرژی به خاموشی‌های مشابه لبنان و عراق دچار نشویم، بنزین جیره‌بندی نشود، ... .

اگر هم اندکی شانس بیاوریم و قادر شویم اصلاحات اقتصادی را همراه با بهبود مناسبات بین‌المللی انجام دهیم، امکان تغییر محسوس در معیشت مردم ناممکن نخواهد بود.  

برخی از تحریم‌کنندگان استدلال می‌کنند، رأی ندهیم تا همه چیز خراب شود و تمام شود. چیزی تمام نمی‌شود.
با همین دست فرمان برویم ضعیف و ضعیف‌تر می‌شویم. فرض کنید به سطح زندگی برادران و خواهران عزیزمان در افغانستان و پاکستان برسیم. یعنی آموزش، بهداشت، جاده‌ها، اشتغال، ... خراب‌تر شود. آیا چیزی تمام می‌شود؟ آنها که حکمرانی نامناسب داشته‌اند، می‌گذارند می‌روند؟ به زعم شما چه چیزی درست می‌شود؟
شما که رأی نمی‌دهید برای درست‌شدن چکار می‌خواهید بکنید که با رئیس جمهورشدن پزشکیان ناممکن می‌شود؟

@SCMEDIA
ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media
دکتر عبده تبریزی دکترای مالی از منچستر و استاد دانشگاه شریف: بنده در صورت موفقیت آقای دکتر پزشکیان توهم ندارم که گل‌وبلبل می‌شود. به دنبال بیست درصد بهبودم. به همین هم دلخوشم که فیلترینگ کمتر شود، رابطه‌ی بین‌المللی کمی بهبود یابد، هنرمندان کمتر اٰذیت شوند،…
🔴 دکتر غلامرضا جواد کاشی: ممکن است در این انتخابات بازی یکدست‌سازی به هم بخورد/ در این انتخابات کسی انتظار نداشت آقای خاتمی شرط بگذارد و این شرط پذیرفته شود

🔸عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی گفت: همه ما از خودمان پرسیدیم چرا شرط خاتمی پذیرفته شد در حالیکه این همه سرمایه و هزینه داده شد برای اینکه نظام بتواند یکدست شود.

🔸شبیه این اتفاق یک بار دیگر هم در سال ۹۲ افتاد. فضای سنگین پس از سال هشتاد و هشت بر کشور حاکم بود و خیلی از دوستان ما می‌گفتند دیگر در را بستند و انتخابات موضوعیت خود را از دست خواهد داد. اما چرا دوباره یک دریچه باز کردند؟

🔸همه ما در این بازی باید یک چیزهایی یاد بگیریم. نظام یاد بگیرد که با خالص‌سازی توسط جریان خاصی با چه مسائلی مواجه شد. به طبقه متوسط هم می‌شود خطاب کرد، جنبش ۱۴۰۱ بسیار قدرتمند بود و آثار پایداری از خودش به جا گذاشت، اما اگر فکر می‌کند با این جنبش‌ها قادر است قدرت عظیم سیاسی ایجاد کند در اشتباه است. بنابراین، باید راهی برای تعامل میان این سه صدا در عرصه سیاست پیدا کنیم./ جماران

@SCMEDIA
Forwarded from عکس نگار
❇️ یادی از کارلوس کی‌روش بزرگ

با آنکه کمابیش، جامعه ایرانی را تب انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ در بر گرفته، اما تب فوتبال هم در دنیا و ایران به دلیل برگزاری یورو ۲۰۲۴ و کوپا آمریکا به شدت بالاست.
بازی امشب تیم های ملی پرتغال و ترکیه در جام ملت های اروپا، اما بهانه ای به دست داد که از تلاش های یک سرمربی بزرگ و کاربلد، یعنی کارلوس کی‌روش، برای فوتبال ایران در سطح ملی و بین المللی سخن بگوییم.

اگر امشب بازی ترکیه با پرتغال را دیده باشید، ترکیه با سه گل از پرتغال باخت و حتی نتوانست یک موقعیت مناسب گلزنی هم در محوطه جریمه ترکیه ایجاد کند. در حالی که این تیم پرتغال، بسیار ضعیف تر از تیم پرتغال در جام جهانی ۲۰۱۸ بود که قهرمانی اروپا در سال ۲۰۱۶ را بدست آورده بود و نفرات تیم و رونالدو هم بسیار بسیار سرحال تر از امروز بودند؛ اما با تاکتیک ها و بازی‌خوانی کی‌روش و البته تلاش های بازیکنان ایران، پرتغال به سختی توانست که با تساوی از بازی با ایران خارج شود و حتی نزدیک بود که بازی را ببازد.
ضمن اینکه، فوتبال‌دوستان به خوبی می دانند که سطح فوتبال باشگاهی و ملی ترکیه، بسیار از فوتبال ایران بالاتر است، اما یک مربی بزرگ و کارآمد می تواند با برنامه و زمان کافی، تحولی اساسی در فوتبال کشور ایجاد کند، آنگونه که کارلوس کی‌روش انجام داد.

با آرزوی سلامت و موفقیت جناب کی‌روش و توفیقات روزافزون فوتبال ملی و باشگاهی ایران عزیز

@SCMEDIA
ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media pinned «❇️ یادی از کارلوس کی‌روش بزرگ با آنکه کمابیش، جامعه ایرانی را تب انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ در بر گرفته، اما تب فوتبال هم در دنیا و ایران به دلیل برگزاری یورو ۲۰۲۴ و کوپا آمریکا به شدت بالاست. بازی امشب تیم های ملی پرتغال و ترکیه در جام ملت های اروپا،…»
و به قربان دل و جان مردمی که گیر افتاده است ...
💚🤍❤️


@SCMEDIA
میراث شوم رییسی

(برای بررسی و پیگیری)

حال که از ایام فوت مرحوم رییسی گذشته است بدنیست نگاهی واقع بینانه به اقدامات مشکوک دولت ایشان بیندازیم.

*(هجـوم افاغنه)*

مهمترین فاجعه مدیریتی که در زمان مرحوم رئیسی به وقوع پیوست باز گذاشتن مرزهای شرقی و هجوم میلیونی افاغنه به ایران بود.
با اینکه در چند توییت نمیشود به طور کامل این خیانت سازماندهی شده را بازگو کرد اما آنرا بررسی میکنیم.
در آغاز کار این دولت لابی طرفدار آن در مجلس با ایجاد فشــار بسیار سـعی در تاسیس یک سازمان غیر قانونی تحت عنوان « سازمان ملی مهاجرت » داشتند که با حضور و هوشیاری به موقع نمایندگان آگاه، طرح همان موقع از دستور کار مجلس به دلیل ابعاد خیانت بار امنیتی و اقتصادی؛ خارج شد
اما دولت و اصرار شخص آقای رئیسی و برخی از اعضای خانواده درجه یک ایشان که خود تبعه افغانستان هستند مبنی بر اعطای « اقامت دائم» صرفا با ۲٠٠٠دلار آنهم در اقساط ۱۲ ماهه به همه افاغنه مستقر درخاک ایران و درج این در رسانه های گروهی، موجی عظیم از مهاجرت را در افاغنه ایجاد کرد.
از همان روزهای اول کار دولت نسبت به این روند غلط هشدار دادیم و اما ظاهرا بخش خاصی از دولت ایشان بر آن بودند که هر طور شـده باید این چندین میلیون افغانی اقامت دائم بگیرند.
این رفتار بدان معنا بود که جریانی در دولت سعی در تغییر بافت جمعیتی ایرانیان به نفع جریان خاص داشت
بادیدن این روند خیانت بار جریان ملی وطنخواه بارها و بارها هشدار های لازم را در جلسات خصوصی نسبت وضع موجود به وزیر کشور و نماینده ایران در افغانستان اعلان داشت.
اما بازهم دولت دست از این حرکت خیانت آمیز برنداشت.
در ادامه به ابعاد فاجعه بار حضور میلیونی افاغنه میپردازیم با تاسیس غیر قانونی « سازمان ملی مهاجرت » شروع حرکات گسـترده و آشکارا را در جهت «تغییر بافت جمعیتی ایران» و «یارگیری» جناح حاکم از آوارگان افغانی دیگر بر همگان روشن شده بود که ما با یک «خیانت سازماندهی شده» همه جانبه طرف هستیم.
خیانتی که جملگی اطرافیان رئیسی در آن دست داشتند.
بارها و بارها در جلسات مختلف که اتفاقا برخی نیروهای امنیتی هم از محتوی جلسه کاملا مطلع میشدند نسـبت به این خیانت آشکار هشـدار دادیم اما ظاهرأ دستی مافیایی و قدرتمند تری در کار بود تا کارها را به سرعت جلو ببرد.
در قـدم اول و پلان یک این سناریو شـوم، آمدن قانونی گذاشتن که فرزند متولد از مادر ایرانی و اتباع باید شناسنامه ایرانی بگیرد.
همین یک خط قانون سـونامی از خرید و فروش دخترکان ایرانی در مناطق محروم ایجاد کرد.
هر چه فریاد زدیم هر چه هشـدار دادیم آقایان گوششان بدهکار نبود .
اما پلان بعدی این خیانت نسبت دروغ به رهبری دادن که «اعطای حق تحصیل به کودکان افغان» را رهبری در ملاقات رئیس جمهور افغانستان بیان کردند که اینهم یک دروغ محض بود که خبرگزاری تسنیم این دروغ را درج کرد.
سپس از درگاه خود پاک کرد.
همین نسبت دروغ به رهبری باعث شد الان که باهم صحبت میکنیم حدود ۱ میلیون دانش آموز افغانی در مدارس ایران تدریس کاملا « رایگان» داشته باشند که این معنای سالی ۱٠ هزار میلیارد تومان هزینه اضافی بر گردن آ. پ است.
اما ابعاد خیانت به اینجا ختم نمیشــود، هر روز در دولت ایشان سـفره ی تازه ای از مفت خوری برای افاغنه باز میشود.
اینبار نوبت به زایمان کاملا «رایگان» برای افاغنه در سراسر کشور بود.
اکنون که با شما صحبت میکنم نسبت رشد زاد و ولد با نسبت جمعیتی افاغنه ضریب ۵ را دارد.
برای اینکه این ضریب را بهتر متوجه شوید باید بگویم که به ازای مرگ هر ۱ افغانی حداقل ۵ افغانی متولد میشود که با نسبت جمعیتی آنها در ایران که چیزی در حدود ۱۵ میلیون تخمین زده میشود باید منتظر فاجعه تغییر بنیادین نسل ایرانی باشیم.
اما ابعاد این « خیانت سازماندهی شده» به همین جا ختم نمیشود.
دولت با اینکه میلیونها جوان ایرانی با معضل ازدواج و مسکن دست و پنجه نرم میکنند و عملا خرید مسکن تبدیل به یک رویای دست نیافتنی برای ایرانیان شده است.
در یک مصوبه پنهانی دستور به ساخت گسترده « مهمان شهر» میدهد.
با پیگیری های اعضای پویش اخراج افغانی مطالبه ملی ما متوجه شدیم که دولت رئیسی از محل بودجه عمومی اقدام به ساخت ۵٠٠ شهر جدید تحت عنوان «مهمانشهر» در سراسر کشور کرده است.
مهمانشهرهایی که صرفا برای رفاه افاغنه ساخته شده و به رایگان تحویل آنها میشود.
تا اینجا دولت رئیسی برای افاغنه «اقامت ارزان » « شناسنامه» «تحصیل رایگان» « هزینه زایمان و بهداشت رایگان» « محل سکونت نوساز» فراهم کرد.
این خدمات که برای ایرانیان یک رویا کامل و دست نیافتنی است توسط ایادی دولت رئیسی برای افاغنه کاملا رایگان در دسترس شان قرار گرفت.
اینها فقط بخشی از میراث شوم رئیس جمهوری بود که این روزها برخی از آن قدیس سازی میکند.

کوروش غدیری

@SCMEDIA
✔️یادآر...
✍️سهند ایرانمهر

امروز سالگرد اعدام جهانگیرخان صوراسرافیل روزنامه‌نگار دوران مشروطیت و موسس روزنامه صوراسرافیل است.

🔸موسس روزنامه، میرزاجهانگیرخان شیرازی مشهور به صوراسرافیل بود.
میرزا جهانگیرخان صور اسرافیل پس از به توپ بسته شدن‌مجلس به همراه گروهی دیگر از مشروطه‌خواهان دستگیر شد و به دستور محمدعلی‌شاه پس از شکنجه در برابر محمدعلی شاه کشته شد.

🔸نوشته‌اند‌که‌میرزاجهانگیرخان در طول مسیر یادآور می‌شد که ‏«ما مقصر پلیتکی ( مجرم‌سیاسی)هستیم. در هیچ جای دنیا مقصر پلیتکی را این گونه خوار و خفیف نمی‌کنند و آزار نمی‌دهند.»


🔸قاضی ارداقی {کسروی، احمد. تاریخ مشروطه‌ی ایران. ج.۲. تهران: امیرکبیر . چاپ سیزدهم، ۱۳۵۶. صص ۶۵۷-۶۶۳. }
درباره شب اعدام ملک المتکلمین و صور اسرافیل و دیگر آزادیخواهان در باغشاه می‌گوید:

«و این هنگام بود که همه را که بیست و دو تن بودیم با زنجیر و آن حال آسیب‌دیدگی برده نهاده پیکره‌ها از ما برداشتند [...] و باید اندیشید که ما چه رنجی می‌کشیدیم و چه شرمندگی نزد هم می‌داشتیم. در این میان شکنجه و آزار هم دریغ نمی‌کردند.ملک المتكلمين دم در با آواز دلکش و بلند خود این شعر را خواند:
ما بارگه دادیم این رفت ستم بر ما
بر بار گه عدوان آیا چه رسد خذلان


🔸بعدها علامه علی‌اکبر دهخدا درباره میرزاجهانگیرخان صوراسرافیل‌ نوشت:

شبی مرحوم میرزا جهانگیر خان را به خواب دیدم. در جامه‌ی سپید (که عادتاً در تهران در برداشت) و به من گفت: «چرا نگفتی او جوان افتاد؟» من از این عبارت چنین فهمیدم که می‌گوید: «چرا مرگ مرا در جایی نگفته یا ننوشته‌ای؟» و بلافاصله در خواب این جمله به خاطر من آمد: یاد آر ز شمع مرده یاد آر! در این حال بیدار شدم و تا نزدیک صبح سه قطعه از مسمط ذیل را ساختم و فردا گفته‌های شب را تصحیح کرده و دو قطعه‌ی دیگر به آن افزودم.

🔸عکس سمت چپ: میرزاجهانگیرخان و
عکس سمت راست: دستخط دهخدا و‌شعر « یادآر»

@sahanhdiranmehr
.
.
👈برای ایران و ... احتمال انقراضش...

بخش اول: پرستاری برای ایران



✍️ محسن رنانی


دو هفته است آشوبی دارم. دوهفته است خواب ندارم. دو هفته است بین عقل و دلم جنگی است. عقلم با چشمی اشکبار می‌گوید باید رأی‌ داد؛ نباید فرصتی که گویی خدا به ملت ایران پاس داده است را از دست داد. نباید گذاشت شرایط ایران سخت‌تر و پیچیده‌تر از این شود. ایران مستعد یک انفجار است. جسم و روح ایران دیگر تاب یک درهم‌ریزی تازه را ندارد. باید برخیزیم و این «فرصت انتخاب» را به «خلق امکان» تبدیل کنیم.

اما دلم با چشمی خونبار می‌گوید آخر بی‌وجدان، با چه رویی با چه شرافتی و با چه انسانیتی می‌خواهی رأی بدهی؟ آن هم به دعوت حکومتی که در همین جنبش مهسا وقتی شهروندانش در اعتراضات خیابانی مسالمت‌آمیز، کشته و نابینا شدند این جوانمردی را نداشت که مسئولیتش را بپذیرد و از آسیب‌دیدگان دلجویی کند و به دهان آنانی بکوبد که گفتند تروریست‌های خارجی آمدند و کور کردند و کشتند و رفتند! به چهره کیان نگاه کن! به چشمان دختر کردستان نگاه کن! به زخم صورت پسر نازی‌آباد نگاه کن! به صد کشته مظلوم زاهدان فکر کن و به چشمان دانشجویان و همکاران دانشگاهی اخراج شده‌ات زُل بزن و آنگاه بگو باز می‌روی رأی بدهی؟

سرانجام بعد از دو هفته بی‌خوابی و آشوب و جنگ، دلم تسلیم شد. عقلم نزدیک سی استدلال آورد تا دلم را راضی کند و نهایتا موفق شد.

و اکنون این نویسنده که معلم توسعه است و از سال ۱۳۸۱ جز تدریس، گرفتن هرگونه مسئولیتی را در این ساختار سیاسی بر خود حرام کرده‌ است و با وجود پیشنهادهای چرب‌وشیرین داخلی و خارجی، بیست و دو سال است بر این عهد خویش باقی مانده است و همچنان باقی خواهد ماند؛ و نیز همراه مردم ایران، انتخابات سال گذشته را تحریم کرده بود، با چشمی‌ گریان می‌گوید: برای ایران بی‌پرستار که «حسرت یک زندگی معمولی» بر دلش مانده است، در این انتخابات شرکت خواهم کرد.

ایران امروز به یک رئیس‌جمهور جنگی یا انقلابی نیازی ندارد.

به یک رئیس‌جمهور برانداز هم نیازی ندارد.

ایران امروز به یک رئیس‌جمهور پوپولیستِ دروغزن که شعارهای عجیب‌وغریب و فریبنده بدهد و هنوز نیامده از منابع نفت و آب و خاک کشور حاتم‌بخشی کند، نیازی ندارد.

حتی به یک رئیس‌جمهور اصلاح‌طلب یا تحول‌خواه هم نیازی ندارد.

ایران امروز خیلی خسته و فرسوده است، تحمل جراحی را هم ندارد. امروز جراحی اقتصادی و اجتماعی موجب خون‌رَوی بیشتری از جسم ایران (سرزمین) و هرزرَوی انرژی بیشتری از روح ایران (مردم) می‌شود.

امروز ایران حتی به .......

ادامه مطلب را در یکی از پیوندهای زیر بخوانید:

در تارنمای رسمی محسن رنانی:
https://renani.net/texts/notes/nursing-for-iran/

به صورت فایل پی‌دی‌اف:
https://www.tg-me.com/Renani_Mohsen/627

.
.
🔴 بیانیه جمعی از فعالان، دانشجویان و استادان و پیشکسوتان
رشته علوم ارتباطات اجتماعی و روابط عمومی در حمایت از دکتر پزشکیان


جمعی از متخصصان و فعالان حوزه ارتباطات و روابط عمومی کشور، حمایت قاطع خود را از آقای دکتر مسعود پزشکیان در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۳ اعلام کردند. این گروه با تأکید بر درک عمیق دکتر پزشکیان از اهمیت ارتباطات و روابط عمومی، او را مناسب ترین گزینه برای پیشبرد اهداف کشور در این حوزه دانستند.

در این بیانیه که به امضای جمعی از فعالان، دانشجویان و استادان رشته علوم ارتباطات اجتماعی، مطالعات فرهنگی و رسانه، روزنامه نگاری و روابط عمومی رسیده، شش دلیل عمده برای این حمایت ذکر شده که در ادامه آمده است.

– درک عمیق اهمیت ارتباطات: دکتر پزشکیان با سابقه درخشان در عرصه سیاست و مدیریت، همواره بر اهمیت ارتباطات مؤثر با مردم و نخبگان تأکید داشته‌اند. ایشان به خوبی می‌دانند که پیشرفت کشور در گرو تعامل سازنده میان دولت و ملت و متخصصان است.

– توجه ویژه به نقش رسانه‌ها: دکتر پزشکیان بارها بر نقش کلیدی رسانه‌ها در توسعه کشور و شفافیت امور تأکید کرده‌اند. ایشان معتقدند رسانه‌های آزاد و مستقل می‌توانند به عنوان پل ارتباطی میان مردم و مسئولان عمل کنند و آنها هستند که مشکلات را به دولت ها گوشزد می کنند.
– اهمیت دادن به افکار عمومی: یکی از ویژگی‌های بارز دکتر پزشکیان، توجه ویژه به خواسته‌ها و نظرات مردم است. ایشان بر این باورند که سیاست‌گذاری‌های کلان کشور باید با در نظر گرفتن افکار عمومی صورت گیرد.
– تأکید بر روابط عمومی دغدغه مند و ذی نفع محور: دکتر پزشکیان معتقد است که ارتباطات یک قدرت است و روابط عمومی قوی و کارآمد می‌تواند نقش مهمی در بهبود عملکرد سازمان‌ها و نهادهای دولتی و شنیدن صدای مردم ایفا کند. ایشان بر تقویت بخش‌های روابط عمومی در ساختار دولت تأکید دارند. و براین باورند که روابط عمومی باید نقش اول را در یک سازمان ایفا کند و دیدگاههای مردم را در تصمیم سازی ها و تصمیم گیری های سازمان مداحظه دهد.
– شفافیت و پاسخگویی: یکی از شعارهای اصلی دکتر پزشکیان، ایجاد دولتی شفاف و پاسخگو است تا اعتمادی که از مردم سلب شده را بازگرداند. این امر بدون شک نیازمند بهره‌گیری از دسترسی آزاد به اطلاعات، اصول علمی ارتباطات و روابط عمومی است.
– تعامل سازنده با جهان: دکتر پزشکیان بر اهمیت دیپلماسی عمومی و ارتباطات بین‌المللی تأکید دارد. ایشان معتقدند که گسترش همکاری و بهبود تصویر ایران در جهان، نیازمند استفاده از کارشناسان کارآمد دلسوز، بهره گیری از ظرفیت های رسانه های اجتماعی و فناوری های نوین ارتباطی است.
در پایان این بیانیه آمده است: ما معتقدیم دکتر مسعود پزشکیان با درک عمیق از اهمیت ارتباطات و روابط عمومی، می‌تواند گام‌های مؤثری در جهت پیشرفت و توسعه کشور بردارد. از این رو، از تمامی هم‌میهنان عزیز دعوت می‌کنیم تا با رأی خود به ایشان، در ساختن ایرانی آباد و پیشرفته سهیم باشند.
↪️ @commac
2024/06/24 09:15:18
Back to Top
HTML Embed Code: