Telegram Group Search
پاینده ایران

مردم تنها

امروز خط ۴ متروی تهران به دلیل نقص فنی تعطیل شد. مانند خط های دیگر در روزهای دیگر که اتفاق می‌افتد.
امروز قطار همدان به مشهد پس از ۲ ساعت تاخیر راه افتاد و ناگهان متوقف شد و این توقف بیش از ۵ ساعت به درازا کشید! در همه این مدت تهویه هوا خاموش بود، دستشویی ها و درها بسته! بسیاری دچار تنگی نفس و ... شدند. در روزهای دیگر و در جاهای دیگر هم این اتفاق افتاده است.
دیروز بیمارستان قائم در رشت دچار آتش‌سوزی شد و ۹ بیمار بستری در بخش مراقبت‌های ویژه سوختند و مردند. در جاهای دیگر و روزهای دیگر هم بیمارستان ها و کلینیک ها می‌سوزند و بیماران می‌میرند.
چند روز پیش در جاده چالوس سیل جاری شد و خودروهای زیادی را برد و به گفته مسئولان ۴ نفر نیز کشته شدند. در مسیر سیل، رستوران ساخته‌اند که مسیل را پارکینگ کرده است. همیشه سیل هست ولی همیشه مردم را سیل می‌برد زیرا مسیر آن را قبلاً تجاری‌سازی کرده‌اند!

گرچه حوادث همواره در همه جا هست، ولی این‌ها و بسیاری دیگر نشانه نامدیریتی برادران متعهد هست که نه به جهت تخصص بلکه تعهد در راس قرار گرفته‌اند. پس از حادثه گزارش‌ها تهیه می‌شود ولی تا برسند به اینکه چه کسی مقصر بود و چگونه باید تنبیه شود حادثه بعدی از راه می‌رسد و ...

کسی که مسئول حوادث شهری است اکنون می‌خواهد که رئیس جمهور شود! مسئول حوادث برون‌شهری هم می‌خواست رئیس جمهور شود که گفتند فعلا برای تو زود است! مسئول پیشین وزارت بهداشت هم خود را رئیس جمهور می‌داند!

همه کسانی که در این ۴۵ سال کشور و مردم را به مرحله بحرانی و آشفتگی رسانده‌اند، حالا می‌خواهند به بالاتر صعود کنند!

آن بالا و زیر نظارت عالیه بهتر می‌توانند کشور را به فروپاشی نزدیک کنند. مهم، ایدئولوژی است نه وطن.

۳۰ خرداد ۱۴۰۳

@paniranist_party0
پاینده ایران

راهبرد مطلوب مردم در برخورد با قدرت و انتخابات در ایران

«اگر نیروهای سیاسی اقتدارگرایی وجود دارند که مدعی کنترل بر همه چیزاند و حاضر به پذیرش عقلانیت در ساختار سیاسی نیستند و روزگار و جامعه شما را بدقواره و شلخته ساخته‌اند، با خارج شدن از بازی های سیاسی آن ها همه قدرت را به آن ها بسپارید تا توان اندیشه و عمل خود را نشان دهند و در همه عرصه های زندگی باعث واکنش عقلانی و انسانی و اخلاقی جامعه در فضای مدنی شوند. وجود میانجی چون اصلاح‌طلبان فقط فریبی برای کم کردن بار تعهدات این نیروی تمامیت خواه و اقتدارگرا و دور کردن مردم از برخورد مستقیم با قدرت و از بین بردن منافع و نیازهای مردم در لابی های سیاسی میان نیروهای اقتدارگرا و اصلاح طلبانی است که به دروغ خود را نماینده مردم می دانند. بگذارید صحنه منازعه شکل واقعی خود را داشته باشد: منازعه جامعه آشنا با جهان و عقلانیت و سیاست غریبه با جهان و گرفتار در توهم های ایدئولوژیک. همچون گذشته، آنچه مردم بدست خواهند آورد در میدان واقعی منازعه در فضای مدنی و عمومی و از راه مقاومت منفی مسالمت آمیز است.»

(از کانال تلگرامی رخداد تازه)

۳۰ خرداد ۱۴۰۳

@paniranist_party
پاینده ایران

سه حکایت از قحط الرجال!

یک؛
«انوشیروان از بزرجمهر به سبب فاش کردن سرّی «به غایت برنجید و جمعیتی ساخت و موبدان را جمع کرد و بزرجمهر را حاضر آورد. آنگاه گفت: ای بزرجمهر هر که راز پادشاهان فاش کند سزای او چه بود؟ بزرجمهر گفت: کشتن و بر دار کردن، تا دیگران را عبرت بود. پس نوشیروان بفرمود تا کلاه از سر او برگرفتند و کمر از میان او بگشادند و او را بر دار کردند. پس دخترش را بیاوردند و برهنه کردند و او همچنان می‌دوید اندر میان مردمان و خود را هیچ نمی‌پوشانید، چندان که به زیر دار پدر رسید خود را بپوشید و چشم بر هم نهاد. نوشیروان گفت: شاید که در این حکمتی بوده است. او را در پیش خواند و گفت: از چندین خلق شرم نداشتی و خویشتن را نپوشیدی و چون به زیر دار پدر رسیدی خود را پوشیدی. حکمت چه بود؟ گفت: این‌ها همه مردم نبودند و پدر من مردم بود که اگر این‌ها مردم بودندی تو را نگذاشتندی تا او را بکشتی!»
(جوامع‌الحکایات عوفی، جزء دوم از قسم دوم، با مقابله و تصحیح دکتر امیربانو کریمی و دکتر مظاهر مصفا، پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی / ۵۴۰)

دو؛
«حسین منصور را خواهری بود که درین راه دعوی رجولیت می‌کرد و جمالی داشت. در شهر بغداد می‌آمدی و یک نیمۀ روی را به چادر گرفته و یک نیمه گشاده. بزرگی بدو رسید، گفت چرا روی تمام نپوشی؟ گفت: تو مردی بنمای تا من روی بپوشم. در همۀ بغداد یک نیم‌مرد است و آن هم حسین است. اگر از بهر او نبودی این نیمۀ روی هم نپوشیدمی!»
(مرصادالعباد، نجم رازی، به اهتمام محمد امین ریاحی / ۱۱۹)

سه؛
سلطان محققان ابراهیم خواص پیوسته با مریدان خود گفتی کاشکی من خاک قدم آن سرپوشیده بودمی. گفتند ای شیخ پیوسته ذکر و مدح او می‌کنی و ما را از حال او خبر ندهی. گفت روزی وقتم خوش شد. قدم در بیابان نهادم و در وجد می‌رفتم تا به دیار کفر رسیدم. قصری دیدم سیصد دانه سر از کنگره‌های آن درآویخته، متعجب بماندم. پرسیدم که این چیست و قصر آنِ کیست؟ گفتند آنِ ملِکی‌ست و او را دختری‌ست دیوانه شده و این سر، آنِ حکیمان است که از تجربۀ او عاجز آمده‌اند. در سویدای سینه گذر کرد که قصد آن دختر کنم. چون قدم در قصر نهادم مرا در قصر بردند نزدیک ملک، چون بنشستم ملک بسیار انعام و اکرام در حق من بکرد. پس گفت ای جوانمرد تو را اینجا چه حاجت؟ گفتم شنیدم که دختری داری دیوانه، آمدم او را معالجت کنم، مرا گفت بر کنگره‌های قصر نگاه کن. گفتم نگاه کردم و پس درآمدم. گفت این سرهای کسانی‌ست که دعوی طبیبی کرده‌اند و از معالجت عاجز شده‌اند، تو نیز بدان که اگر معالجت نتوانی کرد سر تو هم اینجا بوَد. پس بفرمود تا مرا نزدیک دختر بردند چون قدم در آن سرای نهادم دختر کنیزک را گفت: مقنعه را بیار تا خود را بپوشم. گفت: ای ملکه چندت مرد طبیب آمدند و از هیچ کس خود را نپوشانیدی، چون است که از وی می‌پوشی؟ گفت: آنها مرد نبودند...
(کلیات سعدی، طبع فروغی، مواعظ، مجلس پنجم/۸۳۸)

۳۰ خرداد ۱۴۰۳

@paniranist_party
پاینده ایران

ایران، نخستین دولت جهان، هگل، پزشکیان!

هگل می‌گوید از نظر سیاسی ایران نخستین دولت در جهان است.
ولی کاندیدای ریاست جمهوری اسلامی دوران هخامنشیان و ساسانیان را طی کرده و به امویان رسیده و می‌گوید «کشور باید به صورت سیستم ایالتی مدیریت شود، همان که در زمان صدر اسلام و پیش از به وجود آمدن حکومت های مدرن کنونی دنیا انجام می شد.»!

ایشان افاضه فضل فرمودند و گفتند: «مدل حکومت ایالتی و ولایتی یک مدل اسلامی است و ما باید از آن برای مدیریت و اداره امور کشور بهره ببریم.»

شاید بتوان گفت مرتجع‌ترین نامزد ریاست جمهوری تاکنون پزشکیان است که خیل عظیم اصلاح‌طلبان از حصر و غیر حصر از مدل اسلامی ایشان حمایت می‌کنند.

قوم‌گرایی مقدمه تجزیه است.

۳۰ خرداد ۱۴۰۳

@paniranist_party
پاینده ایران

هزینه این گردن‌کلفتی در تبلیغات از جیب مردم است.

@paniranist_party
پاینده ایران

پان‌ترکیسم و نامزد اصلاح‌طلبان!

از پزشکیان می‌پرسند نظر خود را در باره پان‌ترکیسم و هواداران احتمالی وی که با نهادهای ملی مخالفت دارند (مانند برداشتن مجسمه فردوسی) بیان کند، پاسخ روشن است: می‌گوید اگر چنین تفکری هست ناشی از تبعیض‌های قومی است! مهر تاییدی می‌زند بر تفکرات ضد ملی خود. ولی توضیح نمی‌دهد اگر تبعیض قومی هست پس چگونه خودش هم نماینده مجلس است و هم کاندیدای ریاست جمهوری؟!
وی عاجز از واژه‌پردازی در باره ادعای شکاف قومی هست که از تاریکخانه اصلاح‌طلبی به وی ابلاغ شده است. چیزی برای پنهان کردن ندارد و قادر نیست پروژه شکاف طبقاتی خود را با بازی با کلمات از دید مردم هشیار دور بدارد. وی صراحتا خود را پشت برنامه‌های رهبری پنهان می‌کند و هیچ برنامه‌ای برای مردم ایران ندارد، بجز توسعه شکاف قومی.

پان‌ترکیسم برنامه‌ای تزریق شده از سوی بیگانگان است که به دنبال ایجاد تفرقه در ایران طرح‌ریزی شده است و در ایران پایگاهی ندارد. کسانی هم که به بهانه «تبعیض قومی»! چنین تفکر ضد ایرانی را تبلیغ می‌کنند از نظر مردم عامل بیگانه به حساب می‌آیند.

۱ تیر ۱۴۰۳

@paniranist_party
پاینده ایران

ما و مهاجران افغانستانی

طبق آمار سازمان جهانی مهاجرت نزدیک به ۳/۵ میلیون پناهنده در کشور هست که زیر نظر نهاد بین‌المللی قرار دارد. مسئولان دولتی شمار مهاجران افغانستانی را تا ۸ میلیون هم شمرده‌اند! خود افغانستانی ها تعداد مهاجران را ۱۵ میلیون نفر اعلام می‌کنند. بیشینه افغانستانی های مهاجر قرار هست هم شناسنامه بگیرند، هم تسهیلات بانکی و هم علیه زنان ایرانی اسلحه‌دار شوند.

افغانی سلفی به یک مسجد در جوادیه تهران حمله و پنج نفر را زخمی می‌کند.
۴ هزار شرکت خارجی با مالکیت افغان ها در کشور تاسیس شده است.
تحویل کنسولگری افغانستان در مشهد به طالبان و شکنجه عکاس ایرانی در درون کنسولگری و گروگانگیری مخالف طالبان در فرودگاه مشهد از سوی طالبان، از عملیات روزمره افغانستانی هاست!
تناقض در دادن آمار مهاجران افغانستانی در ایران از سوی مسئولان که یکی ۵، دیگری ۶ و سومی ۸-۷ میلیون اعلام می‌کند و تشکیل کلونی‌های بزرگ‌ از سوی مهاجران در حاشیه شهرها که در فقدان نظارت دولتی فاجعه‌بار خواهد بود.
طبق برآورد کارشناسان پول خرید سالانه ۱۰ هواپیمای لوکس و غول‌پیکر صرف یارانه افغانستانی ها در ایران می‌شود.
به گفته عضو شورای شهر ۶۰ درصد ساکنان محله جوادیه تهران افغانستانی هستند.
انجمن دوستی ایران و افغانستان محاسبه‌ای کرده و می‌گوید «از وسعت ۱۸۷ میلیون هکتار ایران یک‌میلیون هکتار شهرها و روستاهاست، ۱۴ میلیون هکتار زمین‌های کشاورزی، و بیش از ۱۵۰ میلیون هکتار منابع طبیعی، اگر فقط ۳۰۰ هزار هکتار از این منابع طبیعی آزاد شده و در اختیار ۱۵ میلیون مهاجر قرار بگیرد بسیاری از مشکلات زندگی افاعنه حل خواهد شد.»!

و در این میانه است که معاون استاندار تهران می‌گوید «امروز مقابله با اتباع غیرمجاز مثل مقابله کردن در زمان جنگ است، مثل زمانیست که بچه‌های ما اسلحه دست گرفتند و رفتند و شهید شدند. اطراف خانواده‌های ما مین‌گداری شده است.»

برنامه کاندیدها برای این فاجعه چیست؟!

۱ تیر ۱۴۰۳
@paniranist_party
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
پاینده ایران

.
محمد‌جواد ظریف، ۳۰ مرداد ۱۳۹۸:

اگر این‌طور بود که می‌گویید حکومت ما حقوق مردمش را لگدمال می‌کند و مردم‌مان را سرکوب می‌کنیم، ۷۳ درصد آن‌ها پای صندوق نمی‌رفتند رای بدهند!

#ما_رای_نمیدهیم

۱ تیر ۱۴۰۳

@paniranist_party
پاینده ایران

دلگرمی دادن پزشکیان به اصلاح‌طلبان!

«ما هر کس بیاد ستادمون استقبال می‌کنیم چون می‌خواهیم رای بگیریم اما در عمل تابع سیاست‌های مقام معظم رهبری هستیم.»

۱ تیر ۱۴۰۳

@paniranist_party
پاینده ایران

ما فقط تکلیف داریم!

جلیلی می‌گوید «ما مکلفیم به تکلیف، نه مامور به نتیجه.»!

هر کس به زبان خود از یار می‌گوید.

۱ تیر ۱۴۰۳

@paniranist_party
پاینده ایران

خوش به حال زنان!

تا ۸ تیر چه روزهای خوشی داریم! آنچه که در مناظره (!) امشب مطرح شد:

- برخوردهای ما با دختران درست نیست!
- ما باید اعتراض کنیم علیه برخورد با زنان!
- در خیابان برخوردهایی با زنان و دختران مردم می‌کنند که هیچ مشکلی را حل نمی‌کند!
- در مقابل زنان و دختران جامعه باید دلیل و خاکسار باشیم!
- زنان مسئله نیستند، فرصت هستند!
- در خیابان اگر ستیز کنیم پیروز می‌شویم؟!
- باید حرمت زنانمان را داشته باشیم!
- امام در دهه ۶۰ حریم خصوصی را از حریم عمومی جدا کرده است و در حریم خصوصی نباید کسی دخالت کند!
- نمی‌شود بدون احترام و با تنش و با خصومت کاری کرد، همه اینها محکوم است!
- چرا به برخورد با زنان در خیابان و برخوردهایی که با خودروها می‌شود اعتراض نکردیم؟!
- با قانون رفتار عوض نمی‌شود!

✍️ این‌ها گفته‌های کسانی هست که چنین وضع ضد انسانی در باره زنان را در چهار دهه گذشته به وجود آورده‌اند، اکنون با این حرف‌ها زنان و مردان را به خنده وا‌می‌دارند.

در پایان مناظره (!) یکی‌ از نامزدها که به حرف دیگران باور نداشته است گفت: «یک‌ مقدار از زمان عقب هستیم، حرف‌هایی که می‌زنیم برای ۲۰ سال پیش است. این حرف‌ها در زمان انتخابات گفته می‌شود و بعدها فراموش می‌شود.»!

خودشان هم می‌دانند در حال اجرای نمایشی هستند که به آن‌ها «تکلیف» شده است و «مامور به نتیجه هم نیستند»!

۱ تیر ۱۴۰۳

@paniranist_party
پاینده ایران

عصرِ ملت‌دولت

دورانِ جدید، حتی اگر هوادار یکی از انواع حکومت‌های جهانی [ایده‌های جهان‌وطنی - امت‌گرایی و ...] باشیم، عصر ملت‌هاست.
یعنی تا اطلاع ثانوی، منطقِ مصالحِ ملت‌ها بر مناسباتِ آن فرمان می‌راند. از این‌رو نمی‌توان در بی‌اعتنایی به منطقِ مصالحِ ملی دربارۀ هیچ‌یک از شئونِ دنیای جدید، سخنِ معقولی گفت.

(جواد طباطبایی، فیلسوف سیاسی ایران)

✍️ ولی اکنون کسانی‌ هستند که به‌جای مفهومِ ملتِ ایران، روی «اقوام» تأکید می‌کنند. این در حالی است که حق و حقوق، مفهومِ جدیدی است که با مفهومِ شهروندی و ملت‌دولت پیدا شده است و حقوقی به‌نام حقوقِ قومی وجود ندارد.

۲ تیر ۱۴۰۳

@paniranist_party
پاینده ایران

اصلاح طلبان قوم‌گرا و امت‌گرا

برخلاف مدعیات اصلاح‌طلبانه، ویروس امت‌گرایی نه ابداع اصولگرایان و فارغ‌التحصیلان دانشگاه امام صادق بلکه بدعت خط امامی‌ها و اسلاف اصلاح‌طلبان است. مطرح شدن خلیج اسلامی به جای خلیج فارس توسط خلخالی، موسوی خوئینی ها و محتشمی پور، و نامه‌ی افسوس‌آمیز رفسنجانی به صدام حسین با گلایه از این‌که ظرفیت مبارزه با کفر و الحاد جهانی صرف جنگ میان دو کشور «برادر» و «مسلمان شده» است دو گواه روشن این مسئله‌اند. در سوی دیگر تبلیغ فدرالیسم توسط سید محمد خاتمی در اوان ریاست جمهوری، تکیه‌ی اصلاح‌طلبان بر شعارهای قومیتی به‌خصوص در انتخابات دهم (با طرح شعارهای داماد آذربایجان و فرزند لرستان) و دست‌آخر تن دادن به کفالت یک پان‌ترک شناسنامه دار از علاقه اصلاح‌طلبان به پیمودن مسیر کسب قدرت با تابلوی قوم‌گرایی حکایت می‌کند. نکته لاجرم برجسته‌ای که در تحلیل اصلاح‌طلبان و چشم‌انداز کنونی‌شان جای نمی‌گیرد این است که نمی‌توان صرفا با تظاهر و تکیه بر شعارهای اخلاقی از شکست اجتناب کرد. خروج از دایره ایران آغاز بی‌اصولی و هرج و مرج است و در هرج و مرج مدنیتی در کار نیست؛ سرانجام با پای خویش به آغوش وحشت و ترور می‌روید و در چنین شرایطی هیچ شعار اخلاقی و آزادی طلبانه‌ای به کمکتان نخواهد آمد.»

(از صفحه اینستاگرام Areffathii)

۳ تیر ۱۴۰۳

@paniranist_party
پاینده ایران

عقب‌گرد سیاسی در ایران: نفرت اصلاح‌طلبان از اصلاحات

نفرت از اصلاحات چیز جدیدی نیست. همراه با  آغاز این جریان در ایران دو نوع تنفر از آن شکل گرفت. اما شکل سوم تنفر از اصلاحات امر جدیدی است و آن نفرت خود اصلاح‌طلبان از اصلاحات است.
۱.شکل اول نفرت از اصلاحات توسط نیروهای محافظه‌کار حاکم بر قدرت در ایران، بویژه هسته اصلی قدرت متمرکز شده در نهاد رهبری، صورت‌بندی شد. هنر این نیروها این بود که کوشیدند خود را با اصلاحات به عنوان واقعیتی که نمی‌توان آن را دور زد وفق دهند. شکل‌دادن به بازی انتخابات میان بد و بدتر نمونه‌ای از تلاش این نیروی اصلی قدرت برای ایجاد موازنه نهادی میان محافظه‌کاری و اصلاح‌طلبی با هدف کنترل اصلاحات بود: نیروهای سیاسی دارای اسم اصلاح‌طلب وارد قدرت می‌شوند ولی به آن‌ها اجازه انجام هیچ اصلاحاتی نمی‌دهیم.

۲.شکل دوم نفرت از اصلاحات، نفرت نیروهای سیاسی خارج از محدوده جمهوری اسلامی مثل مارکسیست ها و لیبرال ها یا بازماندگان رژیم پیشین از اصلاحات بود.این گروه معتقد بودند اصلاحات راه یا ابزاری است که بواسطه آن رژیم جمهوری اسلامی قادر است در عین توتالیتر بودن و حذف مخالفان جدی خود مدعی دموکراسی شود و به خود ظاهر دموکراتیک بدهد.این گروه معتقد بودند اصلاحات واقعی را باید ممکن ساخت: اصلاحاتی که در آن اصلاحات محدود به نهادهای دولتی نمی‌ماند، بلکه می‌توان تجسم آن را در همه وجوه زندگی مادی و تجربه‌شده و محسوس جامعه دید و مشاهده کرد.

۳.شکل سوم نفرت از اصلاحات اما جدید است: منادی این نوع نفرت از اصلاحات خود اصلاح‌طلبان هستند. این جریان اکنون هیچ شکل واقعی‌تری از اصلاحات را دنبال نمی‌کند، بلکه می‌گوید آن اصلاحاتی که تاکنون می‌خواستیم زیادی واقعی بوده است. آن‌ها هیچ نقدی بر نهادهای اقتدارگرا ندارند و هیچ تمهیدی برای مهار این نهادها هم مطرح نمی‌کنند. آن‌ها با نهادن نام اصلاحات هویت‌گرا یا اصلاحات تقابلی بر جریان از پیش موجود اصلاحات، معتقدند مشکل اصلی خود ما بوده‌ایم و اصولا شکل نادرست اصلاحات، اصلاحاتی بوده است که باعث ناراحتی نهادهای اقتدارگرا شده و امکان براندازی جمهوری اسلامی را در خود نهفته داشته است. تنها یک اصلاحات وجود دارد و آن هم اصلاحاتی است که فاجعه احتمالی بوجود آمدن تغییر در نظام جمهوری اسلامی را سرکوب کند. این نگرانی را به‌خوبی می‌توان در تاکید کاندیدای این جریان در انتخابات بر اجرای سیاست‌های مورد تایید رهبری، تاکید بر همکاری همه نیروهای نظام در حل مشکلات، تاکید بر از بین‌بردن بی‌اخلاق سیاسی و رازداری سیاسی، و تاکید همزمان بر اهدافی چون عدالت احمدی نژاد، اعتدال روحانی، اصلاحات خاتمی، مردمی بودن رئیسی، اصول‌گرا و سرسخت بودن میرحسین، و توسعه‌گرایی هاشمی دید.»

(از کانال تلگرامی رخداد تازه)

۳ تیر ۱۴۰۳

@paniranist_party
پاینده ایران

افزایش مشارکت؟!

پورمحمدی نامزد اصول‌گرا می‌گوید «خودم را تا اینجا موفق می‌دانم.»! ولی بلافاصله می‌افزاید «بخش زیادی از جامعه هنوز حس انتخاباتی نگرفته و من رسالت اولم را برای مشارکت گذاشتم.»!

مانند دیگران برنامه‌ای برای اداره کشور ندارد و معلوم هم نیست با وجود این‌که جامعه پس از این همه جاروجنحال کاندیداها هنوز حس انتخاباتی ندارد ایشان چگونه به این نتیجه رسیده‌اند که تا اینجا خود را موفق می‌داند؟!

فعلا رسالت همه نامزدها افزایش مشارکت در انتخابات هست و بالاخره یکی منصوب می‌شود تا معلوم شود که هر رای، رای به جمهوری اسلامی است.

۳ تیر ۱۴۰۳

@paniranist_party
پاینده ایران

برای سلامت خود اپلیکیشن دانلود کنید!

معاون دفتر فناوری اطلاعات سازمان غذا و دارو می‌گوید ««بسیاری» از اقلام خوراکی، آرایشی و بهداشتی موجود در بازار وارداتی و تقلبی هستند، تشخیص اصالت و سالم بودن آن‌ها کار مشکلی است.»!

و برای این تشخیص، به «کاربران» توصیه نصب یک اپلیکیشن خاص را کرده است!

در شرایطی که واردات هرگونه مواد خوراکی و بهداشتی و آرایشی ممنوع است ایشان می‌گوید «بسیاری» از این اقلام وارد شده و ضمنا تقلبی هستند!

وظیفه وزارت بهداشت به تبلیغ اپلیکیشن ها فروکاسته است و خود دولت وظیفه‌ای نه برای جلوگیری از قاچاق و نه کنترل مفاسد ندارد و این کار «مشکل» است!

نامزدهای انتخاباتی می‌گویند قرار است همین برنامه‌ها را ادامه دهند!

۳ تیر ۱۴۰۳
@paniranist_party
پاینده ایران

نامزد مرده‌شویی!

پورمحمدی می‌گوید «حتی اگر مرده‌شور شوم حتما مرده‌شور خوبی خواهم شد چون به کارم بها می‌دهم.»

گویا مایوس شده است!
شاید هم یاد سال ۶۷ افتاده است که کشته ها را نشست.
این است آرمان‌های کاندیدایی که می‌خواهد با هر پست و سمتی راه موجود را ادامه دهد.

۳ تیر ۱۴۰۳

@paniranist_party
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
پاینده ایران

ایران زیبای ما.
بندر بستانو در ۲۵ کیلومتری بندرعباس، نرسیده به بندر خمیر درمسیر جاده‌ی ساحلی بندرلنگه.

۳ تیر ۱۴۰۳

@paniranist_party
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
پاینده ایران

ویدئوی سخنان صریح پروانه فروهر در بیان شرایط سیاسی که منجر به ۲ خرداد ۱۳۷۶ و انتخاب خاتمی شد.
روان داریوش وپروانه فروهرشاد.

۳ تیر ۱۴۰۳

@paniranist_party
2024/06/24 20:37:55
Back to Top
HTML Embed Code: