Telegram Group Search
🎥 شورش مهاجران افغان در پاریس

◀️ جمعیت افغان‌ها در فرانسه ۵۰ هزار نفره و در پی کشته شدن ۳ پناهجو شورش کردن و به فرانسوی‌ها حمله کردند.

ویدوی دوم

یافت آباد

اون حیواناتی که می‌گفتن : « دموکراسی غربی به درد خاورمیانه نمیخوره» و افغانستان رو مثال می زدن کجان؟
اگه مغزشون ارتباط حرفم رو نمی فهمه
یادآوری هجمه‌ی برادران افغان #رائفی_پور و #علم_الخدا ، با سقوط دموکراسی زورکی آمریکایی اتفاق افتاد ...
البته شاید اینم کار آمریکا باشه
مثه چسبیدنشون به چرخ هواپیما 😂

#کرم_درخت_خاورمیانه

مطالب مربوط به افغانستان
▪️همه مقصرند جز خود افغان ها
▪️فلسفه‌ی حمله و خروج آمریکا
▪️فساد چه بروز افغانستان آورد
▪️علت شکست دموکراسی در افغانستان
▪️دست آورد اشغال افغانستان
▪️نتیجه‌ی دموکراسی در کشوری بدون هویت ریشه دار دولت-ملی
▪️افغانستان چگونه افغانستان شد؟۱( کرم درخت )
▪️خاورمیانه ای آفتاب مهتاب ندیده
▪️پیشنهادی برای آمریکا ستیزان
▪️تقصیر غرب
▪️احمد شاه مسعود
▪️خاورمیانه ای بی غیرت اما خود گهر پندار
▪️فرار از حکومت اجامر اصیل منطقه
مقایسه وضعیت اقتصاد چین و آمریکا

رشد اقتصادی آمریکا و چین کمتر از پیش‌بینی ها در سه ماهه اول سال ۲۰۲۴ بوده است.

رشد اقتصادی ایالات متحده در بحبوحه افزایش فشار تورم کاهش یافته، اما نرخ بیکاری در این کشور همچنان پایین است. در همین حال، نشانه‌هایی از رشد اقتصاد چین در بخش‌های مختلف دیده می شود که در ماه مارس رشد چندانی نداشتند.

ایالات متحده انعطاف‌پذیری اقتصادی خود را به دلیل هزینه های مصرف‌کننده و بازار کار قوی و پویا نشان داده است.

اما چین به دلیل بحران در بخش املاک، سرمایه‌گذاری خارجی متزلزل و اعتماد ضعیف مصرف‌کننده تحت فشار قرار گرفته است.

اقتصاد ایالات متحده در سال گذشته به دلیل وضعیت بازار کار مناسب و افزایش مخارج مصرف‌کننده، با نرخ رشد تولید ناخالص داخلی ۲.۵ درصدی، سریعتر از حد انتظار رشد کرد.

با این حال، در سه ماهه اول سال جاری میلادی، اقتصاد این کشور تنها ۱.۶ درصد نسبت به سال قبل رشد کرده که کمتر از رشد ۲.۴ درصدی پیش‌بینی‌شده توسط وال‌استریت بود.

این رقم در بحبوحه افزایش تورم و کاهش هزینه های عمومی و دولتی، کمترین نرخ رشد در دو سال اخیر بوده است.

بازار کار قوی همچنان اقتصاد ایالات متحده را تقویت می کند. وزارت کار این کشور نرخ بیکاری را ۳.۸ درصد گزارش کرده که از ماه اوت در محدوده ۳.۷ درصد تا ۳.۹ درصدی باقی مانده است.

صندوق بین‌المللی پول پیش‌بینی کرده که ایالات متحده با رشد تولید ناخالص داخلی ۲.۷ درصدی به پایان سال برسد و نرخ بیکاری در سال ۲۰۲۴ به ۴ درصد افزایش یابد.

در همین حال، چین، دومین اقتصاد بزرگ جهان، رشد سالانه ۵.۳ درصدی را در دوره ژانویه تا مارس ثبت کرده که ۰.۶ درصد بیشتر از پیش‌بینی تحلیلگران در نظرسنجی رویترز بوده است.

اداره ملی آمار چین اعلام کرد که اقتصاد این کشور در سال ۲۰۲۳ به میزان ۵.۲ درصد رشد کرده و به هدف «حدود ۵ درصدی» خود رسیده است؛ هدفی که شورای دولتی شبه کابینه چین مجدداً برای سال ۲۰۲۴ تعیین کرد.

با این حال، نگاه دقیق تر به داده های سه ماهه اول سال ۲۰۲۴ نشان می دهد که رشد اقتصادی چین در چندین بخش، از جمله بخش صادرات، عمدتاً در دو ماه اول اتفاق افتاده است. این موضوع، سؤالاتی را درباره بازیابی اقتصادی چین پس از شیوع ویروس کرونا ایجاد کرده است.

نرخ بیکاری چین در سه ماهه اول سال جاری میلادی به طور متوسط ۵.۲ درصد بوده که در امتداد روند ۵ تا ۵.۳ درصدی از اوایل سال ۲۰۲۳ ادامه داشته است.

چین میانگین بیکاری سه ماهه خود را با محاسبه درصد افراد بیکار نسبت به مجموع افراد بیکار و شاغل اعلام می کند. قابل ذکر است که دولت این کشور، کسانی که در مناطق روستایی زندگی می کنند که حدود یک سوم جمعیت چین را تشکیل می دهند را از گزارش های خود حذف می کند.

صندوق بین‌المللی پول پیش‌بینی کرده که چین به هدفش نرسد و شاهد رشد اقتصادی ۴.۶ درصدی در سال جاری و نرخ بیکاری کلی ۵.۱ درصدی باشد.

بسیاری از کارشناسان، از جمله لی کچیانگ، نسبت به قابل اعتماد بودن آمار رشد اقتصادی چین ابراز تردید کرده اند.

جورج مگنوس، اقتصاددان دانشگاه آکسفورد، در پاسخ به این سوال که آیا اقتصاد در حال سرد شدن چین همچنان می تواند در سال های آینده از ایالات متحده پیشی بگیرد، گفت که از سال ۲۰۲۰ شکاف میان تولید ناخالص داخلی ایالات متحده و چین از حدود ۵ تریلیون دلار به ۱۰ تریلیون دلار افزایش یافته است.

تولید ناخالص داخلی اسمی ایالات متحده با نرخ مرکب حدود ۶.۷۵ درصد و چین ۶ درصد رشد کرده است. اگر این روند ادامه پیدا کند، چین هرگز به ایالات متحده نخواهد رسید.

تولید ناخالص داخلی اسمی، ارزش کل کالاها و خدمات در اقتصاد یک کشور را با قیمت های فعلی بازار، بدون تعدیل تورم اندازه‌گیری می کند.

در بحبوحه تداوم فراز و فرودهای اقتصادی در چین، از جمله کاهش تورم، پنجره ای که در آن ممکن است وضعیت اقتصادی این کشور به ایالات متحده برسد، در حال بسته شدن است.

با این حال، چندین صنعت که چین در آنها پیشرو است، در سه ماهه گذشته رشد قابل توجهی داشته اند. به عنوان مثال، تولید ایستگاه های شارژ خودروهای الکتریکی ۴۱.۷ درصد و تولید قطعات الکتریکی ۳۹.۵ درصد افزایش یافته است. مگنوس در این باره گفته است:

مقامات پکن ادعا می کنند که «نیروهای مولد جدید» به جای املاک و زیرساخت‌ها، در افزایش رشد ناخالص داخلی نقش بیشتری ایفا خواهند کرد. اما من فکر می کنم که این یک رویا است. جزایری از برتری‌های فناورانه در دریایی از مشکلات اقتصادی کلان، بهترین توصیف برای این شرایط است.

داده های موسسات مالی برتر نشان می دهند که شکاف میان دو اقتصاد بزرگ جهان در سال گذشته بیشتر شده. اقتصاد چین به اندازه دو سوم اقتصاد رقیب ژئوپلیتیکی خود بوده که نسبت به ۷۰ درصد در سال ۲۰۲۲ و ۷۶ درصد در سال ۲۰۲۱ کاهش داشته است.تابناک

#چین
#فلسفه_اقتصاد
#آمریکا

@JAAMEbaaz | فلسفه‌‌ی علوم اجتماعی
اخلاق‌گرایی و اقتصاد از دیدگاه آدام اسمیت

#آدام_اسمیت بنیان‌گذار علم اقتصاد خود یک فیلسوف و برای مدتی استاد فلسفه اخلاق در دانشگاه گلاسکو اسکاتلند بود. آدام اسمیت در کتاب «نظریۀ عواطف اخلاقی» که در سال ۱۷۵۹ منتشر کرد استدلال می‌کند که رفتار اخلاقی هر انسانی مبتنی بر حس «هم‌دردی» یا «هم‌دلی» است.

«هم‌دردی یا هم‌دلی نیرویی است که به واسطه آن انسان در لذت، الم یا درد، شادی و غم دیگران شرکت می‌کند و اخلاقی بودن یعنی مطابق حس هم‌دردی رفتار کردن».

برخی از روان‌شناسان معتقدند که هم‌دردی همان «هم‌حسی» است – یکی از معمولی‌ترین محرک‌های هم‌حسی، دیدن، شنیدن یا آگاهی از این مورد است که دیگری در پریشانی است – در این موارد عمل «همانندسازی» انجام می‌گیرد و شخص خود را در درون دیگری احساس می‌کند.

در مورد اینکه چرا ما نسبت به دیگران هم‌حسی نشان می دهیم، بعضی‌ها معتقدند که هم حسی یک پدیده ذاتی است. آدام اسمیت به این اعتقاد رسید که هم‌دردی و عواطف و احساسات اخلاقی به آن منتهی می‌شود و طبیعت به‌گونه‌ای عواطف و احساسات انسانی را سامان داده که خیرخواهی یا نیک‌خواهی شامل فرد و اجتماع هر دو می‌شود. این عواطف اخلاقی به هیچ وجه ناشی از درک منافع شخصی نیست، بلکه آدام اسمیت آن را نوعی استعداد و لیاقت شخصی تلقی می‌کند که اساس آن هم‌دردی است.

در الگوی فکری آدام اسمیت در مورد اخلاق‌گرایی و اقتصاد نکات زیر بسیار مهم است. اول، اسمیت معتقد است که انسان‌ها زمانی قادر خواهند بود جامعه اخلاقی را پی‌ریزی کنند که خود در یک جامعه آزاد زندگی کنند. دوم، اسمیت، برخلاف نیاکان اروپایی خود که در قرون وسطی زندگی می‌کردند، انسان را ذاتا منحرف و گناه‌کار نمی‌پنداشت بلکه پاک طینت می‌انگاشت و معتقد بود که فعالیت آزادانه انسان‌ها در جامعه آزاد تنها ضمانت اخلاقی بودن جامعه خواهد بود. سوم، تعبیر اسمیت از نکته اول این است که در جوامع غیرآزاد، اخلاقیات و اخلاق‌گرایی رشد نمی‌کند و به جای آن مسائل اقتصادی، اجتماعی و بی‌عدالتی رشد می‌کند.

امروز هم آمارتیا سن استاد هندی تبار انگلیسی دانشگاه کمبریج انگلستان و برنده جایزه نوبل در اقتصاد در کتاب خود تحت عنوان «توسعه به مثابه آزادی» می‌گوید: «فرایند توسعه اقتصادی و اجتماعی با آزادی و افزایش آن رابطه مستقیم دارد.» وی در این کتاب با مثال‌های تاریخی، شواهد تجربی، و تحلیل‌های قوی و محکم استدلال می‌کند که توسعه و آزادی مکمل یکدیگرند.

بحث سن توضیح می‌دهد که آزادی به مفهوم قدرت انتخاب است که شامل آزادی از قید جهل، فقر، بردگی و غیره می‌باشد. فرد باید توانایی این را داشته باشد که آموزش ببیند. بنابراین، افردی که بی سواد است حق انتخاب کمتری دارد تا فردی که آموزش دیده است. سن مثال دیگری را هم ارائه می‌کند. روزه گرفتن اختیاری با اجبار به گرسنگی کشیدن فرق دارد. یعنی، فرد فقیری که گرسنگی می‌کشد، حق انتخاب ندارد که گرسنگی می‌کشد، ولی اگر کسی که روزه می‌گیرد و آدم ثروتمندی است و توانایی آن را دارد که از تغذیه مناسب برخوردار باشد ولی روزه می‌گیرد، او آزادتر از فرد اول است. بنابراین، از نظر من روزه گرفتن اختیاری با گرسنگی کشیدن اجباری تفاوت دارد. داشتن گزینه خوردن، روزه گرفتن را تعریف می‌کند.

در مجموع، از دیدگاه اسمیت و همچنین سن آزادی انسانی و توسعه آن منجر به اخلاق اجتماعی و رشد آن می‌شود. برای مثال، در قرن هجدهم آزادی‌های انسانی در تمام حوزه‌های اجتماعی همان رسیدن به اخلاق اجتماعی بود. آزادی و اخلاق در کنار یکدیگر قرار گرفتند و علم اقتصاد محصول آن بود. وقتی قرار است که حرکت آزادانه انسان‌ها موجبات ایجاد جامعه اخلاقی را فراهم آورد، بی تردید در بلندمدت عدالت چهره خود را به عنوان مظهری از اخلاق به جامعه نشان خواهد داد.

شواهد تجربی نشان می دهد که شاخص‌های عدالت در جوامعی بیش‌تر است که از آزادی‌های اقتصادی و سیاسی برخوردارند. یک نمونه کشور ژاپن است که اکنون به عنوان نمادی از سرمایه‌داری نوین چهره خود را به عنوان مظهری از اخلاق و عدالت نشان می‌دهد. ژاپن یک کشور پیشرفته صنعتی است که یک جامعه قانون‌مند و آزاد را همراه با مظاهر تمدن شرق و غرب دارد و در ضمن حفظ موازین اخلاقی و ارزشی شامل آداب و رسوم فرهنگی شود و همچنین شاخص‌های عدالت در عملکرد نظام اقتصادی و اجتماعی آن رعایت می‌شود.

منبع:

تاریخ عقاید اقتصادی
دکتر فریدون تفضلی

#فلسفه_اخلاق
#فلسفه_اقتصاد
#اصالت_روانشناسی
#لیبرالیسم
#فلسفه_آنگلوساکسون
#در_باب_طبیعت_بشر
#تاریخ_اقتصاد

@JAAMEbaaz | فلسفه‌‌ی علوم اجتماعی


اقتصاد دستوری و سقوط اخلاقی
www.tg-me.com/telegram/com.JAAMEbaaz/5483
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
درود بر پورمحمدی که از تولید ثروت صحبت کرد
نه از شعار پوپولیستی عَدالت و تقسیم ثروت و صدقه و گدا پروری

بدانیم
همه‌ی فسادها ، ده درصد بودجه نمی‌شه.
اونم همش معلول اقتصاد دولتیه


مسئله شما چیست ؟

چرا سیاستمداران از #برابری_فرصت صحبت نمی‌کنند ؟
تقدس سرمایه

#چراز #فلسفه_اقتصاد #لیبرالیسم #برابری_فرصت #تقسیم_فقر #اقتصاد_دستوری

@JAAMEbaaz | فلسفه‌ی علوم اجتماعی
@mghlte | عصر روشنگری

عدالت بعنوان ارزش اصیل:
www.tg-me.com/mghlte/5048


مطالب مربوط به برابری فرصت
www.tg-me.com/telegram/com.JAAMEbaaz/4614
www.tg-me.com/telegram/com.JAAMEbaaz/4571
www.tg-me.com/telegram/com.JAAMEbaaz/3457
www.tg-me.com/telegram/com.JAAMEbaaz/5305
www.tg-me.com/telegram/com.JAAMEbaaz/5306

مطالب مربوط به الگوی اسکاندیناوی
www.tg-me.com/telegram/com.JAAMEbaaz/5234

کتاب صوتی پول از هراری :
www.tg-me.com/telegram/com.JAAMEbaaz/489

چرا اول آزادی:
www.tg-me.com/telegram/com.JAAMEbaaz/382

آزادی و مالکیت خصوصی:
www.tg-me.com/telegram/com.JAAMEbaaz/613

نتیجه تولید ثروت در چین :
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎈  چگونه نفت یک کشور را نفرین می‌کند؟

چرا در ایران دلالی سود می‌دهد و فعالیت اقتصادی مولد سود نمی‌دهد.

#چراز

#پوزیتیویسم_اجتماعی #رویکرد_سبستمی
#فلسفه_اقنصاد
#پول_ملی
#کارآفرینان
#نفرین_نفت
#اقتصاد_دستوری

@JAAMEbaaz | فلسفه‌‌ی علوم اجتماعی
عدم شرکت در رای گیری یعنی رای به انتصاب اجامر و اوباش پستتر
وقیحتر
دروغگوتر
دزدتر

تحریم مسخره
قهر منفعلانه
یعنی کمک ب مزاحمین نوامیس
قاتلین مهساها و آرمیتاها
همه‌ رای گیریهای جهان
انتخاب بین بد و بدترست
نگاه کنید ب انتخابات پیش رو در آمریکا
شرکت در رای گیری هیچ منافات و ربطی با اعتراض و براندازی ندارد.
قیام دی ۹۶ ، تنها چندماه بعد از رای‌گیری چهل و چند میلیونی صد شهر کشور درگیر اعتراض شد.
دزدان غلط میکنند بگویند: خودتان رای دادید.
ینها اول و اخر منصوب شورای نگهبان اند.
اراذل هم وقیح اند
ما چرا عقب نشینی کنیم؟

اگر پهلوی پرستید
اگر دل به اسکول هایی مثه مسیح علینژاد بستید
در رای گیری شرکت کنید
بعد تونستید عطسه ای به حکومت اوباش بندازید پزشکیان و خاتمی و موسوی و ظریف نوکرتونند
لجبازی بچگانه را کنار بگذاریم
نادرشاهی پشت دروازه نیست.
دیو هوای نفس را بکشیم.
یادمان نرود هنوز بزرگترین و طولانی ترین اعتراض علیه اوباش بعد انتصابات ۸۸ بوده.
در صورتی آن اعتراض قابل تکرار است که درصد قابل توجهی در رای‌گیری شرکت کنند و اوباش مجبور ب جعل شوند
باقی مونده‌ی عمرمون رو‌ کمتر بسوزونیم
شاید ۴ سال دیگر چنین فرصتی نباشد
نیسان هیبریدی ارزان تر از چینی ها

آمیتیس خودرو جز آن دسته از واردکنندگانی است که در دوره جدید واردات خودرو به سراغ محصولات نیسان رفته و جدیدترین نسخه سیلفی هیبریدی را به بازار ایران آورده است

در حال حاضر قیمت علی الحساب نیسان سیلفی هیبریدی در مبادی ورودی کشور در سامانه وارداتی یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان اعلام شده است. با توجه به سابقه سامانه وارداتی ها و قیمت گذاری انجام شده برای سایر محصولات، می توان پیش بینی کرد که نیسان سیلفی آمیتیس خودرو با قیمتی نزدیک به دو میلیارد تومان به دست خریداران می رسد. این عدد نشان می دهد که جدیدترین سدان برقی-بنزینی کمپانی نیسان ژاپن، در بازار ایران قیمت به مراتب منطقی تری نسبت به خودروهای مونتاژی چینی دارد. این اتفاق به خاطر تعرفه واردات کمتر خودروهای هیبریدی اتفاق افتاده است. در حال حاضر دارندگان اولویت در سامانه وارداتی ها می توانند با بودجه خرید یک محصول چینی و مونتاژی، سدان هیبریدی نیسان را در سبد خودروهای وارداتی خریداری کنند.

ان فی ذلک لایات لاولی الالباب


#خودرو_سازی
#فلسفه_اقتصاد
#مزیت_نسبی
#چین
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
خودروی چینی و خودروی قدیمی ژاپنی

#چین
#خودروسازی
#خودروی_چینی
#چین

@JAAMEbaaz | فلسفه‌‌ی علوم اجتماعی

مطالب مربوط:
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
موضوع انتساب “هزلیات” به #سعدی بسیار مورد بحث و مناقشه قرار گرفته است. برخی محققان و ادیبان معتقدند که این اشعار واقعاً از سعدی نیستند و توسط دیگران به او نسبت داده شده‌اند. در مقابل، برخی دیگر بر این باورند که هزلیات نیز بخشی از آثار سعدی هستند و نشان‌دهنده جنبه‌های مختلف شخصیت و هنر او می‌باشند.


پی‌نوشت:
متاسفانه اونی که قرار بود طلاهای ننشو بده ، انصراف داد .
مخ رو بسته بود و دهن رو باز کرده بود و ...

ای لعنت بر آدم دروغگو و طرفدارانش


هزل نامه سعدی – 12
«گفت: هرکس امشب دو رکعت نماز بگزارد، او را حوری دهند که بالای او از مشرق تا به مغرب باشد. کسی گفت: من این نماز نکنم و این حور را نمی‌خواهم. گفتند: چرا؟ گفت: زیرا که اگر سرش در کنارِ من باشد و در شیراز و بغدادش گایند ، مرا چه خبر بُوَد ؟!»

@JAAMEbaaz | فلسفه‌‌ی علوم اجتماعی
#در_باب_آفتاب_مهتاب_ندیده_گی_خاورمیانه_ای_ها

افشای تلخ؛ آزمایشگاه های پت در تهران توضیح دهند که چگونه پارگی واژن بسیاری از سگ های ولگرد به دلیل تجاوز انسان است. 😐و افشا کنند که ویروس دیستمپر چگونه از سگ طی رابطه جنسی به انسان منتقل و موجب مرگ می شود. افغان های مهاجر غیرقانونی به سرعت باید از کشور اخراج شوند.

🔗 سید هادی کسایی زاده/ روزنامه نگار (@kasaeizadeh)

#کرم_درخت_خاورمیانه

@Gshahvat | قانون فصاد
#در_باب_آفتاب_مهتاب_ندیده_گی_خاورمیانه_ای_ها

افشای تلخ؛ آزمایشگاه های پت در تهران توضیح دهند که چگونه پارگی واژن بسیاری از سگ های ولگرد به دلیل تجاوز انسان است. 😐و افشا کنند که ویروس دیستمپر چگونه از سگ طی رابطه جنسی به انسان منتقل و موجب مرگ می شود. افغان های مهاجر غیرقانونی به سرعت باید از کشور اخراج شوند.

🔗 سید هادی کسایی زاده/ روزنامه نگار (@kasaeizadeh)

#کرم_درخت_خاورمیانه
#سرشت_جنسی_انسان

@Gshahvat | قانون فصاد
جامعه باز و دشمنان آن ( فلسفه‌‌ی علوم اجتماعی )
#در_باب_آفتاب_مهتاب_ندیده_گی_خاورمیانه_ای_ها افشای تلخ؛ آزمایشگاه های پت در تهران توضیح دهند که چگونه پارگی واژن بسیاری از سگ های ولگرد به دلیل تجاوز انسان است. 😐و افشا کنند که ویروس دیستمپر چگونه از سگ طی رابطه جنسی به انسان منتقل و موجب مرگ می شود. افغان…
می‌گفتن : یارو با شتر رابطه باجناقی برقرار می کرد.
یه بار گفت : لعنت بر شیطون

شیطون ظاهر شد گفت: فلان فلان شده ، تو کاری می کنی که به ذهن من نمی رسه
بعد بمن لعنت میفرستی؟

حکایت ما خاورمیانه ای های مسلمانه که
به آمریکا می گیم ژیطان بزرگ ، بی غیرت ، بی اخلاق ، فاسد

دیگه اگه اونا تو فرهنگ و اخلاق بهتر ما نباشن ، بدتر از ما نیستن که ...

ما فقط سرمونو کردیم زیر برف
ریاکارتر
دروغگو تریم
و کثافت هامونو بیشتر سعی می کنیم زیر فرش کنیم که نتیجه ش : گسترش بیشتر کثافته

www.tg-me.com/Gshahvat/586
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
نماینده جلیلی می‌فرماید :
مرد غریزه داره و زن بی حجاب ببینه مثه بسیجی بی ترمز می‌شه و ...

#پیدا_کنید_پرتقال_فروش_را

اومدیم و مردی ، کارتن یخچال دید و حدس زد توش زنه ، جوش آورد ، تکلیف چیه؟

مگر در قدیم که همه با حجاب بودن ، تعرض و تجاوز کم بود ؟!

۱- روح ایرج میرزا شاد
گفت:
حجاب زن که نادان شد چنین است
زن محجوبه مستوره این است

بدو گفتم تو صورت را نکو گیر
که من صورت دهم کار خود از زیر

به -- دادن همانا وقع نگذاشت
که با رو گیری الفت بیشتر داشت

بنظرم باید آلت مفسده رو برید

برو گر می‌شود خود را کُن اَخته
که تا تُ.خ.م.ت نماند لایِ تخته

مغلطه در دفاع از حجاب اجباری سر و صورت
www.tg-me.com/tnaghad/16

۲-می گن : پسره دستش رو گذاشت جاهای خصوصی یه خانم
خانم گفت : تا هزار می‌شمرم اگه دستتو بر نداری جیغ می زنم...

اونم مثه ایشون فکر کرده : مرده دیگه ، غریزه داره 😕

۳- دیگری هم گفت: خانمی که به هیچ مردی نه نمی گه ، خراب نیست ، مهربونه ...
درک داره 😕
جامعه باز و دشمنان آن ( فلسفه‌‌ی علوم اجتماعی )
نماینده جلیلی می‌فرماید : مرد غریزه داره و زن بی حجاب ببینه مثه بسیجی بی ترمز می‌شه و ... #پیدا_کنید_پرتقال_فروش_را اومدیم و مردی ، کارتن یخچال دید و حدس زد توش زنه ، جوش آورد ، تکلیف چیه؟ مگر در قدیم که همه با حجاب بودن ، تعرض و تجاوز کم بود ؟! ۱- روح…
از آقای شریعتی نقله که بهترین راه کوبیدن یک چیز دفاع بد هست.

وقتی آدم کم عقل ،کم شعور ، کم سواد ، می خواد از دین دفاع کنه ، باعث ابتذال دین می‌شه.
از حجاب و عفاف دفاع می کنه باعث بردن آبروی بقیه محجبه ها می‌شه .

وظیفه‌ی دینی و اخلاقی هر انسان دیندار و دلسوز اخلاق و عفاف اینه که لااقل ازین اراذل نادان دفاع نکنه .

چون بنظر میرسه حرف آقای شریعتی کاملا در این مورد مصداق داره
و بدترین دشمن دین و اخلاق و خانواده و عفاف این اراذل اند.

www.tg-me.com/telegram/com.JAAMEbaaz/6586
https://fa.m.wikipedia.org/wiki/%D8%B1%D9%88%D8%A7%D9%86%E2%80%8C%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C_%D9%81%D8%B1%DA%AF%D8%B4%D8%AA%DB%8C_%D8%AF%DB%8C%D9%86

🔘روانشناسی تکاملی دین

روان‌شناسی فرگشتی دین، مطالعه باور دینی با استفاده از اصول روان‌شناسی فرگشتی و یک رویکرد به روان‌شناسی دین است. به مانند تمام دیگر اعضای بدن، مغز و ساختار عملکرد شناخت، بر پایه ژنتیک شناخته شده‌اند، و بنابراین موضوع فرگشت و #انتخاب_طبیعی بر آن اعمال شده‌است. مانند دیگر ارگان‌ها و بافت‌ها، این عملکردهای ساختاری بایستی میان تمام انسان‌ها مشترک باشند و برای مشکلات بقای انسان و تولیدمثل نقش ایفا کنند. روان‌شناسان فرگشتی بر این هستند که این فرایندهای شناختی، در این مورد دین را، با استفاده از اهمیت آن در بقای انسان و تولید مثل دریابند.

ادامه در مشاهده فوری

#فلسفه_دین
#روانشناسی_تکاملی

@Me_and_therapist  | روانشناسی و روان درمانی
@JAAMEbaaz | فلسفه‌‌ی علوم اجتماعی
وقتی دانشی مثل روانشناسی تکاملی داریم که با ظرافت هرچه تمام تر موضوعی مثل دین و تاثیرش و فلسفه ش رو بیان می‌کنه ، نیازی به فلسفه بافی نیست.

فلسفه باف و ارائه‌ نظریات ذهنی من درآوردی راجع به دین ، همونقد بی فایده و احمقانه ست که روشنفکری دینی به سبک ایرانی اسلامی
( بزرگان روشنگری هم بنحوی روشنفکر دینی بودند ولی حد و حدود معقول بود و امتحانو پس داد ، روشنفکران دینی اسلامی می‌گن روشنگری غربی : یه ذره پیاز داغش کمه باید یه ذره جمع گرایی و معنویت گرایی و بت پرستی و بیضه پرستی ش بیشتر باشه)

#دین_خویی جامعه ما هیچ‌ تفاوتی با جوامع دیگه نداشته
تفاوت ها صوریه‌ :
یه قبیله خر می پرسته
یکی سگ
یکی سنگ
یکی آتیش
فلسفه‌ی همه یکیه
توضیح اینجا یوال نوح هراری
اینجا
و اینجا دکتر قبادیان

این تفاوت های صوری هم معلول هستند
نه علت بدبختی ها و خوشبختی ها

#آرامش_دوستدار
#فلسفه_دین

@Rfekri | نخبگان معاصر ملت
@JAAMEbaaz | فلسفه‌‌ی علوم اجتماعی
@ZIRsigari_kohn | فلسفه‌های روانگردان

روانشناسی تکاملی دین :
www.tg-me.com/telegram/com.JAAMEbaaz/6588
سرنوشت و فرار سران رژیم نازی
🎈 سرنوشت و فرار سران رژیم نازی

#علی_بندری

@JAAMEbaaz | فلسفه‌‌ی علوم اجتماعی
دوراهی انتخابات
🎈  دوراهی انتخابات

گفتگو با

اهمیت ثبات
#تئوری_انقلاب #براندازی
تجمع اعتراض موجب انقلاب نمی‌شود.
چرا مستعمره نشدیم ؟!
موضوع سخن هانا آرنت ( انتخاب بین و بدتر)

#چراز

#فلسفه_توسعه
#فلسفه_سیاسی #پوزیتیویسم_اجتماعی #انقلابیگری

@JAAMEbaaz | فلسفه‌‌ی علوم اجتماعی
@Nviolence2 | اوضاع گردون

براندازی بی خطر
www.tg-me.com/Nviolence2/1342
تصویری:
www.tg-me.com/Nviolence2/2239
شمردن جوجه ها در تونس :
www.tg-me.com/Nviolence2/597
بشار اسد در آغوش مترنیخ :.
www.tg-me.com/Nviolence2/192
بنده خدایی گفته بود گمون می‌کردم جلیلی توهم داره ولی دیدم دروغ هم می‌گه...

#رائفی_پور هم هر مرضی داره ، ضد اجتماعی هم هست ، تو دوربین نگاه می‌کنه می‌گه: تقطیع شده...

#احمدی_نژاد و خود حضرت آقا ولی وقیح هم تکلیف‌شون مشخصه.
اون رسایی که جز سرلیست های رای گیری مجلس بود.
قالیباف که زمانی حداکثر یه خودشیفته‌ی خدمتگزار بود چند سالیه روی ضد اجتماعی‌ش اومده بالا
قاضی زاده هم نشون داد از دروغ ابایی نداره ...

همشون بی شک ضد اجتماعی اند.

این حکومت الآن حکومت اجامره .
و کسی اگر رذل بی سرو پای بی پدر و مادر ( یا ده‌بیست تا پدر ) نباشه ازین سیستم دفاع نمی‌کنه و نمی‌گه : نیاز به اصلاح اساسی نداره. مگر عذر‌ خاصی داشته باشه در موقع خاصی انکار کنه نیاز سیستم به اصلاح اساسی رو

و طرز برخورد با اجامر هم باید بسیار آگاهانه باشه.
نه که یه خر بی سواد بیاد تو ماهواره بگه :
من بازی خونم ، منقل من جام جهان بینه ، همه چیو پیش بینی می‌کنم.
بریزید تو خیابون ، اگر زدنتون بزنیدشون این دفاع مشروعه ، ( انگار دفاع نامشروع هم داریم)
ترعععمپ میاد نجاتمون میده

نمی‌شه

اراذل فحش دوست دارند
کتک خوردن مثه سگ رو دوست دارند.

بدون این چیزها زندگی براشون معنا نداره.
یه چیزی اشکال داره
مضطرب می‌شن

#اصالت_روانشناسی

#شخصیت_ضد_اجتماعی :
www.tg-me.com/Me_and_therapist/225
@JAAMEbaaz | فلسفه‌‌ی علوم اجتماعی
2024/06/30 14:24:15
Back to Top
HTML Embed Code: