Telegram Group Search
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📚📚📚📚

آشنایی با
#مجلات_علمی_معتبر جهان

چاپ اولین مجله علمی به حدود 300 سال قبل برمیگردد. در آن زمان به تعداد انگشت شماری نشریات بصورت چاپی منتشر می شد. اما امروزه با پیشرفت تکنولوژی، علاوه بر افزایش تعداد نشریات علمی، فرم چاپی آنها کاهش یافته و بیشتر مجلات در قالب وب سایت فعالیت می کنند. این امر موجب دسترسی آسان افراد از اقصی نقاط جهان به مقالات و نشریات مختلف شده است. اکنون این سوال پیش می آید که در میان انبوهی از مجلات و نشریات علمی کدام ها معتبر هستند؟ برای انتخاب مجله به چه معیارهایی باید توجه کرد؟ چگونه میتوان از اعتبار یک مجله مطلع شد؟
@nevisandbdonya
📚📚📚📚

برای پاسخ دادن به سؤالات تصمیم گرفتیم تا در این بخش به معرفی انواع مجلات علمی، نحوه ارزیابی و  رتبه بندی آنها بپردازیم.
هر مجله ای دارای یک شناسه مشخص از سوی پایگاه های علمی می باشد تا بتواند در آن پایگاه یا پایگاه ها قرار گرفته و قابل دسترس برای کاربران باشد. به قرار گرفتن مجلات در پایگاه ها نمایه شدن می گویند. نمایه شدن باعث افزایش دیده شدن مجله و محتوایش به ویژه در محافل علمی شده، باعث افزایش تعداد ارجاعات به آن مجله و بهبود ضریب تاثیر مجله می شود.
پایگاه های علمی داخلی و خارجی متعددی وجود دارند که مجلات مختلفی را نمای می کنند. توجه داشته باشید که یک مجله میتواند همزمان توسط چند پایگاه نمایه شود. در ادامه به معرفی تعدادی از مطرح ترین و شناخته شده ترین پایگاه ها می پردازیم



@nevisandbdonya
📚📚📚📚

پایگاههای علمی
#تامسون_رویترز
پایگاه علمی PubMed
پایگاه علمی اسکوپوس SCOPUS
مرکز استنادی علوم جهان اسلام ISC
مجلات علمی ـ پژوهشی
مجلات علمی ـ ترویجی

@nevisandbdonya
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
نویسندگان برتر دنیا📗📘📙
📚📚📚📚 آشنایی با #مجلات_علمی_معتبر جهان چاپ اولین مجله علمی به حدود 300 سال قبل برمیگردد. در آن زمان به تعداد انگشت شماری نشریات بصورت چاپی منتشر می شد. اما امروزه با پیشرفت تکنولوژی، علاوه بر افزایش تعداد نشریات علمی، فرم چاپی آنها کاهش یافته و بیشتر مجلات…
چندین سال قبل، تعداد جوایز نوبل گرفته شده توسط محققین، تعداد پژوهشگران استنادشده و همچنین تعداد مقالات چاپ شده در مجلات مشهوری همچون نیچر و ساینس بعنوان معیارهای ارزیابی و رتبه بندی دانشگاهها مطرح بوده اند. اما بعدها معیار دیگری به نام “ISI”  نیز در مجامع علمی مطرح شد که امروزه مهم ترین و معتبرترین نمایه برای مجلات علمی به حساب می آیند. ISI توسط اوگن گارفیلد در سال 1962 ارائه و در سال 1992 در اختیار موسسه تامسون رویترز قرار گرفت. یکی از زیرمجموعه های این شرکت WOS است که مجلات را پس از بررسی بر اساس معیارهای تعریف شده برای مجلات ISI، نمایه می کند. در WOS دو نوع مجله وجود دارد: یک گروه از مجلات دارای ضریب تأثیر یا ایمپکت فکتور بوده و تحت عنوان JCR نامیده می شوند. گروه بعدی مجلات بدون ضریب تاثیر هستند که ISI Listed خوانده می شوند. مجلات JCR به دلیل داشتن شاخص ایمپکت فکتور در مقایسه با مجلات ISI Listed معتبرتر هستند. البته نمایه شده یک مجله در پایگاه تامسون رویترز می تواند مقطعی باشد و اگر مجله ای معیارهای لازم را نداشته باشد و به دلیل کاهش بار علمی و ضعف در داوری مقالات، از لیست مقالات  ISI کنار گذاشته می شود
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
بهانه من ـ ندا دانش / بربط
<unknown>
#بهانه‌ی_من
#ندا_دانش
برای من ترانه بخوان
برایم از قصیده بگو
دوباره عاشق من باش
دوباره بگو که می‌شنوم...
کجا رفتی بهانه‌ی من؟

@nevisandbdonya
📚📚📚📚
پایگاه
#علمی #PubMed
 PubMed یک جستجوگر قوی در موضوعات و مقالات حوزه پزشکی و زیست شناسی است که با نام پایگاه Medline فعالیت می کند. کتابخانه دارویی ایالات متحده آمریکا (NLM) و مؤسسات ملی سلامت برای بازیابی اطلاعات از این پایگاه داده استفاده می کنند.  شروع فعالیت پایگاه PubMed از سال 1996 بوده که دسترسی به داده های آن برای کاربران رایگان می باشد.



@nevisandbdonya
📚📚📚📚

پایگاه علمی
#اسکوپوس SCOPUS
مؤسسه اسکوپوس بعنوان یک پایگاه استنادی معتبر در جهان است که اطلاعات کتابشناختی حدود 22000 حوزه علمی را در خود ذخیره کرده است. این پایگاه نزدیک به 20000 مجله معتبر را نمایه می کند. مالک اصلی این پایگاه، شرکت هلندی الزویر است که داده های خود را از طریق اشتراک گذاری آنلاین در اختیار متقاضیان قرار می دهد.
@nevisandbdonya
____
مرکز استنادی
#علوم_جهان_اسلام ISC
این مرکز در سال 1383 در شیراز تاسیس شد که هدف آن ارزیابی و نمایه کردن مجلات علمی کشورهای اسلامی بود. این مرکز علاوه بر ارزیابی مجلات داخلی، مجلات بین المللی متقاضی را نیز مورد بررسی قرار داده و برای این مجلات ضریب تأثیر جداگانه ای اختصاص میدهد. به بیانی دیگر ISC همان نمونه ایرانی ISI است که در حال حاضر حدود 57 کشور اسلامی در آن عضو هستند. قابل ذکر است که این پایگاه به ارزیابی مجلات انگلیسی، فارسی و عربی می پردازد.


@nevisandbdonya
📚📚📚📚

#مجلات علمی ـ پژوهشی
#علمی ـ پژوهشی نمایه ای است که از سوی کمیسیون ارزیابی مجلات علمی کشور به نشریاتی که دارای شرایط علمی مورد قبول هستند داده میشود. مجلات نمایه شده در این گروه از دو ویژگی اصالت و ابداع برخوردار هستند. مقالات چاپ شده در مجلات علمی ـ پژوهشی حاصل مطالعات نظام مند بوده که منجر به پیشبرد مرزهای علم و فناوری میشوند.
__/
مجلات علمی ـ ترویجی
#علمی ـ ترویجی نیز نمایه ای است که از طرف کمیسیون ارزیابی نشریات علمی کشور به مجلاتی که در اشاعه و نشر یافته های علمی به بیان ساده تر و با هدف ارتقای سطح دانش خوانندگان فعالیت می کنند، اعصا می شود.

علاوه بر نشریات معتبر و نمایه دار ذکر شده در بالا ، نشریاتی تحت عنوان «مجموعه مقالات همایش» نیز به چاپ می رسند که در مقایسه با نشریات ذکر شده در بالا از ارزش و اعتبار کمتری برخوردارند. سایر نمایه های معتبر دیگر عبارتند از: Emerald، ProQuest ، DOAJ، SID، Magiran، EBSCO، WHO  و ...



@nevisandbdonya
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📚📚📚📚

ستوان اُنودا نباشیم

🇯🇵در سال ۱۹۴۴ کشور ژاپن درگیر جنگ جهانی دوم شد. در اواخر جنگ و در شرایطی که شکست ژاپن نزدیک بود، "ستوان اُنودا" به جزیره‌ای دور افتاده در فیلیپین اعزام شد تا جلو پیشروی دشمن را بگیرد. فرمانده‌اش در آخرین پیام به او گفته بود "تحت هیچ شرایطی تسلیم نشو!"

🇯🇵 یک سال بعد بمب اتمی در هیروشیما منفجر شد. هشتاد هزار نفر کشته شدند و چندی بعد کشور ژاپن شکست خورد و تسلیم شد. اما ستوان اُنودا بی‌خبر از همه‌ی این وقایع به جنگل‌ها گریخت و تا ۲۹ سال پس از پایان جنگ برای امپراتوری ژاپن جنگید!

🇯🇵او با تیم چهار نفره‌اش به مردم محلی حمله می‌کردند. گرسنگی می‌کشیدند و در جنگل با تغذیه از حشرات و جوندگان خود را زنده نگاه می‌داشتند. در خاک و گل ولای می‌خوابیدند و تسلیم نمی‌شدند. اعضا گروه او یکی‌یکی فرار کردند، توسط متفقین به قتل رسیدند یا خودکشی کردند. اما اُنودا لحظه‌ای در درستی ارزش‌هایش شک نکرد. سالها طول کشید تا فرمانده‌ای که به اونادا دستور داده بود را پیدا  کردند تا به او بفهماند "باید تسلیم شود". بعدها وقتی از او پرسیدند «چرا این کار را کردی؟» پاسخ داد «چون به من دستور داده شده بود!»

🇯🇵ستوان اُنودا نزدیک به سه دهه از عمرش را به امپراتوری خدمت کرد که اصلا وجود خارجی نداشت. او مردم محلی بی گناه را کشت و زندگی‌اش را به هدر داد آن‌هم برای یک امپراتوری مُرده. انودا در تاریکی وهم‌آلودش درک نمی‌کرد که اینک دنیا به صلح نیاز دارد. ژاپن باید برخیزد و بر ویرانه‌های جنگ، تمدن و صنعت شگرف خودش را بنا کند.

واقعیت این است که اُنودا تنها انسانی نیست که زندگی‌اش را صرف چیزی بی‌ارزش و تمام شده کرده است. بسیاری از ما همه‌ی عمرمان را صرف دفاع از یک آرمان، عقیده یا سبک زندگی می‌کنیم در حالی‌که تاریخ مصرفش سالها قبل تمام شده است. ارزش‌هایی که مُرده‌اند و کارکرد خود را از دست داده‌اند و رنج بیهوده‌ای را تحمیل می‌کنند.

شعارهایی که یک روز وجود داشتند و می‌شد تا پای جان برای شان جنگید، اما حالا برای اینکه ملت و کشوری سرپا بماند و پیشرفت کند، لازم است که تغییر کنند و با ارزش‌های متناسب‌تری جایگزین شوند. چون دیگر نیاز افراد جامعه برآورده نمی‌کنند.

اما پرسش اساسی این است که چطور می‌توانیم از چنین رنج بیهوده‌ای اجتناب کنیم؟

چه در ابعاد فردی و چه اجتماعی، تنها با زیر سوال بردن هر لحظه‌ی اهداف و ارزش‌های خود می‌توانیم از بروز چنین تقلای غلطی پیشگیری کنیم.

_آیا هنوز می‌خواهم یک کارمند باشم؟
_آیا این امکان وجود ندارد که بخش تازه‌ای از زندگی‌ام را تجربه کنم؟
_آیا در حال برآوردن آرزوهای ناکام والدین، یا نسل گذشته هستم؟ آرزوها و شعارهایی که حالا کارکردشان را از دست داده‌اند؟ 
_ آیا واقعا دارم ارزش‌های درونی خودم را زندگی می‌کنم یا ارزش‌های تبلیغاتی جامعه را؟
_آیا چون سی سال پیش به من دستور داده‌اند که تسلیم نشوم، هنوز توی جنگل آواره‌ام؛ در حالی‌که فرمانده سالهاست که مُرده است؟

اگر ارزش‌هایمان را به تناسب تغییر ندهیم سبب ناکامی خودمان و دیگران و هدر رفت منابع خواهیم شد. اُنودا وقتی سرانجام به ژاپن برگشت و با تغییر ارزش‌های عمومی مواجه شد احساس بدبختی کرد.

انتخاب ارزش‌های کارآمد برای ما مشکلات خوب و سازنده‌ای ایجاد می‌کند که می‌شود حلشان کرد و از حل کردن‌شان به رشد رسید. پس بسیار مهم است که همیشه بدانیم دقیقا برای چه می‌جنگیم و مسیر ارزش‌هایمان از کجا می‌گذرد. 


کوثر_شیخ_نجدی
@nevisandbdonya
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
2024/06/20 02:23:40
Back to Top
HTML Embed Code: