Telegram Group Search
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 ببینید
🟢 @RadioPR

🟣 مرور خاطرات آغاز سال تحصیلی با ترانۀ خاطره‌انگیز «یار دبستانی»

🟢 رادیو مردم داران در تلگرام
🟢 https://www.tg-me.com/radiopr
🟣 رادیو مردم داران در اینستاگرام
🟣 https://www.instagram.com/radiopr96
🟠 رادیو مردم داران در ایتا 
🟠 https://eitaa.com/radiopr
.
🍀 @mardomdaran
✈️ سفر صلح


✍️ هادی محمدی:

🔸 ۱۳ سال است که خبرنگار حوزه دولت هم هستم و یادم نمیاد در این مدت رییس جمهوری با چنین هیات کوچک ۱۲ نفره به نیویورک سفر کرده و اسامی هم شفاف منتشر شده باشد.

🍀 مردم‌داران ایران
🍀 https://www.tg-me.com/مردم داران ایران/com.mardomdaran
.
🍀 @mardomdaran


📺 تلویزیون اینترنتی انصاف

💠 تلویزیون اینترنتی انصاف زیرمجموعۀ انصاف نیوز، به‌زودی کارخود را آغازخواهدکرد.

🔸این تلویزیون که روزانه پخش زنده خواهدداشت برای رفع ضعف برنامه‌های تصویری جریان‌های فکری وسیاسی متفاوت باخط سیاسی مشخصی درصداوسیما راه‌اندازی می‌شود.

🔸درحالی که هنوز دوماه ازروی کارآمدن رئیس جمهورپزشکیان نگذشته است،صداوسیما دربرنامه‌های مختلف به‌صورتی کاملایکجانبه حملاتی عجیب را به او ودولتش که سه هفته ازشکل‌گیری آن گذشته،شروع کرده است.

🔸صداوسیماکه جریان سیاسی مشخصی بخش‌های اصلی آن راکنترل می‌کند، درزمان انتخابات نیزسوگیری‌هایی رابه نفع رقبای پزشکیان بویژه سعیدجلیلی داشت.برادرآقای جلیلی (وحید جلیلی) قائم مقام صداوسیماست.

🔸درسال‌های اخیربارها برضرورت شکستن انحصار رسانۀ تصویری ازسوی کارشناسان تاکیدشده است.

🔸رسانه‌های تصویری اینترنتی هرچند قابل رقابت با شبکه‌های تلویزیونی با آنتن‌های زمینی نیست ولی تا حدی می‌تواند این انحصار را تضعیف کند.

🔖متمم:

تو مگو همه به جنگند و ز صلحِ من چه آید
تو یکی نه‌ای هزاری تو چراغِ خود برافروز

✍️ مولانا


🍀 مردم‌داران ایران
🍀 https://www.tg-me.com/مردم داران ایران/com.mardomdaran
🍀 @mardomdaran

🔶 تلگرام از این پس بخشی از اطلاعات کاربران را به مقا‌مات خواهد داد

🔺شبکه پیام‌رسان تلگرام اعلام کرده است از این پس شماره تلفن و آدرس آی.پی یا نشانی پروتکل اینترنت کاربران خود را در صورت وجود حکم قضایی یا «سایر درخواست‌های حقوقی معتبر» در اختیار مقامات خواهد گذاشت.

🔺پاول دوروف، بنیانگذار و مدیر این شبکه روز دوشنبه گفت این تغییر در سیاست خدماتی و حریم خصوصی این شبکه احتمالا بزهکاران را از به کاربردن تلگرام «دلسرد خواهد کرد.»

🔺آقای دوروف در حساب تلگرام خود نوشت «درحالی که ۹۹.۹۹۹٪ از کاربران تلگرام هیچ ارتباطی با جرم و بزه ندارند، ۰.۰۰۱٪ کاربری که در فعالیت‌های مجرمانه دست دارند تصویر بدی را از این شبکه ایجاد کرده‌اند و منافع نزدیک به یک میلیارد کاربر تلگرام را به خطر انداخته‌اند.»

🔺این نشانه تغییری جدی در سیاست‌های این شبکه و مدیر روس تبار آن است که ماه گذشته در فرودگاهی توسط مقام‌های انتظامی فرانسه دستگیر شد.
بی بی سی

🍀 مردم‌داران ایران
🍀 https://www.tg-me.com/مردم داران ایران/com.mardomdaran
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🍀 @mardomdaran

🔶روابط عمومی ها،عامل شکست یا باعث موفقیت سازمان هستند …

🔺حميد شكري خانقاه

🍀 مردم‌داران ایران
🍀 https://www.tg-me.com/مردم داران ایران/com.mardomdaran
🍀 @mardomdaran

🔶فرانسه نخستین وزیر هوش مصنوعی خود را منصوب کرد

🔺آیا پاریس قطب قانونگذاری این فناوری خواهد شد؟

🔺دولت فرانسه اولین وزیر هوش مصنوعی و فناوری دیجیتال خود را معرفی کرد. این اقدام در حالی صورت می‌گیرد که پاریس قصد دارد به قطب جهانی در زمینه قانون‌گذاری و نظارت بر این فناوری نوین تبدیل شود.

🔺کلارا چاپاز که پیش‌تر مدیریت استارت‌آپ‌ها و مراکز دولتی فعال در زمینه نوآوری در کشورش موسوم به «فرانس‌ تک» را برعهده داشت در کابینه جدید میشل بارنیه، نخست وزیر فرانسه به عنوان وزیر هوش مصنوعی منصوب شده است.

🔺این گزارش را بخوانید: tinyurl.com/3hjvrs4n


🍀 مردم‌داران ایران
🍀 https://www.tg-me.com/مردم داران ایران/com.mardomdaran
🍀 @mardomdaran

🔶 با حکم وزیر علوم، تحقیقات و فناوری: سرپرست دانشگاه علامه طباطبائی منصوب شد
 
🔺وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور حکمی، دکتر «شجاع احمدوند» را به عنوان «سرپرست دانشگاه علامه طباطبائی» منصوب کرد.

🔺ادامه مطلب را اینجا بخوانید:
https://www.msrt.ir/fa/news/87935


🍀 مردم‌داران ایران
🍀 https://www.tg-me.com/مردم داران ایران/com.mardomdaran
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🍀 @mardomdaran

🔶 ایرنا را به بنگاهی سود ده تبدیل کردیم

علی نادری
مدیر عامل سابق ایرنا

🔺مسئولیت خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) را پس از یک دوره مدیریت سه ساله به برادر گرامی جناب جابری انصاری تحویل دادم.

🔺ایرنا با چند چالش جدی روبرو بود: از دست رفتن مرجعیت خبری؛ حذف شدن از زیست بوم رسانه‌ای کشور؛ وضعیت نامشخص رابطین خبر؛ آشفتگی در حوزه نیروی انسانی؛ مشکلات متعدد حقوقی در املاک؛ وابستگی شدید به بودجه دولتی و عدم تکافوی این بودجه برای رفع نیازهای اولیه بدون درآمد جانبی.

🔺سرمایه ایرنا، سابقه 90 ساله، نیروی انسانی کاربلد و اعتبار آن است که به دلیل عدم بروز رسانی در دوره اینترنت و سپس فضای مجازی، عملا از چرخه مرجعیت خارج شده بود. یکی از مهم‌ترین تلاش‌ها بازگشت به فضای مجازی و اداره فعال درگاه‌های ایرنا بود که اکنون به بیش از صد حساب را شامل می‌شود.

🔺ایرنا در 54 شهر کشور صاحب دفتر و خبرنگار است که امروز به 60 شهر رسیده و عملا نیمی از نیروی انسانی و ظرفیت ایرنا را شکل می‌دهد. این بخش به دلیل مدیریت متمرکز عملا از کارآیی لازم برخوردار نبود، در این دوره تلاش کردیم با ایجاد مشوق‌هایی، فعالیت در مدیریت دفاتر استانی را جذاب کنیم.

🔺حوزه برون مرزی ایرنا نیز باید تقویت شده و گسترش یافته و کارکرد جدی‌تری در شبکه‌های اجتماعی پیدا کند. تا حدودی قابل قبولی این اتفاق افتاد و علاوه بر 9 زبان خارجی، امروز ایرنای آذری و ایرنای افغانستان هم ایجاد شده و ایرنای انگلیسی، عربی و روسی مرجع قابل توجهی برای اخبار ایران است.

🔺ایرنا با نزدیک به 15عکاس همکاری داشت اما امروز یک آژانس مستقل و قدرتمند عکس با 80 عکاس خبری همکار با تجهیزات به‌روز شده را در اختیار دارد که در کل کشور در کمترین زمان ممکن، توان پوشش تصویری رویدادهای مهم را فراهم کرده است.

🔺ایرنا نزدیک به1100 نفر نیروی رسمی و خرید محصول داشت که 500 نفر نیروهای خرید محصول بدون حق بیمه و با حداقل دستمزد ممکن در این خبرگزاری مشغول کار بودند. در این دوره از 640 نیروی رسمی نزدیک به 200 نفر بازشسته شدند و از 500 نیروی خرید محصول200 نفر بصورت شرکتی در استخدام ایرنا در آمدند.

🔺حالا نیروهای شرکتی با حقوقی متناسب با نیروهای رسمی و پرداخت حق بیمه مشغولند و گره سی سال ساماندهی نیروهای رابط خبر پس از یکسال بررسی و جلسات متعدد باز شده است. امروز ایرنا 780 نیروی رسمی و شرکتی دارد و در این دوره نه تنها سازمان فربه نشد بلکه تا حد قابل توجهی سبک و چابک شد.

🔺تلاش کردیم تا حقوق و مزایا ناچیز خبرنگاران ایرنا را تا حد ممکن افزایش بدهیم و به رفاهیات رسیدگی کنیم، کارهایی شد که به نظر تا حدودی شرایط را بهتر کرد. از طرفی حداقل و حداکثر حقوق و مزایا در ایرنا بسیار نزدیک شده و از فاصله پنج برابری امروز به فاصله دو و نیم برابری رسیده است.

🔺بودجه و اعتبارات ایرنا در این سه سال دو برابر شده است و این در کنار دریافت 110 درصد بودجه مصوب در هر سه سال مسئولیت در ایرنا بود، امروز مطالبات ارزی کهنه و قدیمی ایرنا پرداخت شده، مشکلی از این لحاظ وجود ندارد.

🔺ایرنا از سال ها پیش اموال و املاکی بدون استفاده داشت. این اموال با کمک شهید مالک رحمتی مولد شد و حالا ایرنا صاحب یک سرمایه قابل توجه در بازار سرمایه است که عوائد آن تنه به تنه بودجه سالانه ایرنا میزند. نه تنها زیان انباشته ایرنا جبران شده که حالا بنگاهی سودده است. از املاک خارجی ایرنا غافل نشدیم و این املاک در یک مدل جالب اقتصادی بازسازی شد.


🍀 مردم‌داران ایران
🍀 https://www.tg-me.com/مردم داران ایران/com.mardomdaran
.
🍀 @mardomdaran

🟩 سرعت بازنمایی حوادث لبنان

✍️ #حجت_الله_عباسی

💠 کلیپ های متعددی که چند روز اخیر حوادث لبنان و عملیات های تروریستی اسرائیل  در جاهای مختلف این کشور را نشان میدهد بیانگر سرعت اطلاع رسانی بسیار زیاد رسانه های اجتماعی است.

🔸پیام رسان های اجتماعی لحظه به لحظه حوادث لبنان را به نقل از شهروند-خبرنگاران پوشش می دهند و حس حضور در صحنه نبرد در کاربران ایجاد می کنند.

🔸از نظر حرفه ای، سرعت به فاصله زمانی لحظه وقوع رخداد و لحظه انتشار خبر آن در رسانه ها اطلاق می شود. هر چقدر فاصله زمانی تولید و انتشار کمتر باشد سرعت خبررسانی بیشتر است. در خبر زنده یا لایو ویدئویی این فاصله به صفر می رسد.!

🍀 مردم‌داران ایران
🍀 https://www.tg-me.com/مردم داران ایران/com.mardomdaran
🍀 @mardomdaran

🔶مهدی‌پور به دبیرخانه شعام رفت

🔺فرشاد مهدی‌پور معاون مطبوعاتی وزارت ارشاد جایگزین مرحوم رضا سراج در معاونت ارتباطات دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی شد.


🍀 مردم‌داران ایران
🍀 https://www.tg-me.com/مردم داران ایران/com.mardomdaran
.
🍀 @mardomdaran

⭕️ مرضیه حسینی، روزنامه‌نگار خبر داد:

🔸شکایت وزارت اقتصاد دولت قبل توسط وزارت اقتصاد دولت چهاردهم پس گرفته شد

🍀 مردم‌داران ایران
🍀 https://www.tg-me.com/مردم داران ایران/com.mardomdaran
🍀 @mardomdaran

🔶انتصاب محمدسجاد کلمبو به سمت «سرپرست معاونت روابط عمومی، تشریفات و امور بین الملل حوزه استاندار یزد»

🔺در پی استعفای علی صالحی و طی حکمی از سوی استاندار یزد، محمدسجاد کلمبو به سمت «سرپرست معاونت روابط عمومی، تشریفات و امور بین الملل حوزه استاندار یزد» منصوب شد.

🔺به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری، مهران فاطمی در حکمی، محمدسجاد کلمبو را به سمت «سرپرست معاونت روابط عمومی، تشریفات و امور بین الملل حوزه استاندار یزد»، منصوب کرد.

🍀 مردم‌داران ایران
🍀 https://www.tg-me.com/مردم داران ایران/com.mardomdaran
.
🍀 @mardomdaran

🟢 سیاست دولت، بازپس‌گیری شکایت دستگاه‌های دولتی از رسانه‌هاست
🔴 با محول کردن این شکایت‌ها به مسئولان نیابتی، دولت را دور نزنید
🟣 مسئولان ذیربط در نهاد ریاست جمهوری و وزارت کشور نظارت کنند

✍️ محمد امامی

💠 مردم‌داران ایران: همزمان با آغاز به‌کار دولت «وفاق ملی» دکتر مسعود پزشکیان، انجمن صنفی روزنامه‌نگاران استان تهران طی نامه‌ای از رئیس‌جمهوری خواست: «طی فرمانی از نهادهای دولتی زیر نظر خود بخواهید آن دسته از شکایات خود از اهالی رسانه را که به صرف فعالیت رسانه‌ای ایشان صورت گرفته پس بگیرند.طبیعتأ این اقدام به عنوان حسن نظر دولت حضرت‌عالی به فعالیت رسانه‌های رسمی تلقی می‌گردد و معنای محق یا غیرمحق بودن هیچکدام از طرفین را ندارد.»

🔸به دنبال این نامه اعلام شد که رئیس‌جمهوری با این درخواست موافقت کرده و تمامی شکایت‌های حقوقی دستگاه‌های دولتی از خبرنگاران پس گرفته می‌شود.

🔸رئیس‌جمهور پزشکیان همچنین در پیامی به خبرنگاران تاکید کرده است: «جوهره خبرنگاری در همزیستی با مردم و درک عمیق دغدغه‌های آنان نهفته است. خبرنگاران به عنوان دیده‌بانان هوشیار جامعه، پل ارتباطی میان دولت و ملت هستند و شایسته است همواره صدای رسای کسانی باشند که فریادشان کمتر به گوش می‌رسد.»

🔸به‌رغم این موافقت و تصمیم و حرکت ارزنده‌دولت وفاق ملی، اما گویا اصرار برخی از دستگاه‌های دولتی بر تداوم انتقام‌گیری از رسانه‌های منتقد از یک‌سو و کوشش برای این که به دروغ، نشان‌داده شود دستگاه‌های اجرایی از رسانه‌ها شکایت نمی‌کنند، منجر به این شده که برخی دستگاه‌های دولتی نقش خود را برای مقابله با برخی رسانه‌های منتقد به مسئولان برخی دستگاه‌های غیردولتی متنفذ و دارای قدرت بسپرند.

🔸شایسته است مسئولان ذیربط در نهاد ریاست جمهوری و وزارت کشور با رصد کردن این نوع رفتارهای ناشایست و جلوگیری از تداوم تقابل قدرت‌مداران با رسانه‌ها، فضای امن و مبتنی بر احترام متقابل را برای عملکرد حرفه‌ای رسانه‌ها فراهم آورند و از موجودیت و حیثیت و جایگاه خبرنگاران و رسانه‌داران حراست کنند.

🔸بی‌تردید فعالیت حرفه‌ای رسانه‌ها و آگاهی‌بخشی به جامعه و تعامل آنان با مردم و مسئولان می‌تواند بستر مناسبی را برای پیشبرد برنامه‌های توسعه و پیشرفت کشور و تعالی نظام فراهم آورد.

🔸در پایان از مسئولان ذیربط در نهاد ریاست جمهوری و وزارت کشور انتظار دارد با بررسی‌های دقیق بر اجرای کامل دستور رئیس‌جمهور محترم مبنی بر بازپس‌گیری همه‌ی شکایت‌های دستگاه‌های دولتی از رسانه‌ها و خبرنگاران نظارت کنند و نگذارند برخی دستگاه‌ها برای تداوم برخورد تقابلی با رسانه‌ها دولت را با استفاده از مسئولان نیابتی دستگاه‌های غیردولتی دور بزنند و فضای اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی و رسانه‌ای را ناامن سازند.

📅 پنجم شهریور ۱۴۰۳

🍀 مردم‌داران ایران
🍀 https://www.tg-me.com/مردم داران ایران/com.mardomdaran
.
🍀 @mardomdaran
⭕️ قدیمی:
🟩 فضای مجازی باید یک پژوهشگاه و مرکز تحقیقات برای حاکمیت باشد
🔴 باید اجازه داد تا مردم در فضای مجازی آزادانه ابراز عقیده کنند
🟪 فضای مجازی، فضای مردم است
🔵 وقتی سیاست‌های رسانه‌ای ما حالت سلبی دارد، مردم برای دور زدن آن به‌سراغ فیلترشکن می‌روند

💠 مردم‌داران ایران: در هفته های اخیر، رئیس جمهور از ضرورت تدوین یک قانون مدون برای حکمرانی فضای مجازی خبر داد و اشاره کرد که بناست وزیر ارتباطات با شورای عالی فضای مجازی و شورای عالی امنیت ملی در این باره به بحث و گفتگو بپردازند تا بر اساس داده ها بستر برای راحتی مردم در مسائل فرهنگی، تجارت و علمی فراهم شود.

🔹با این حال اسماعیل قدیمی، مدرس دانشگاه علامه طباطبایی و مترجم کتاب «نظریه‌های جامعه‌ی اطلاعات» دیدگاه دیگری دارد و می گوید: فضای مجازی، فضای مردم است. این فضا در واقع باید یک پژوهشگاه و مرکز تحقیقات برای حاکمیت باشد. حاکمیت باید اجازه دهد تا مردم در فضای مجازی آزادانه ابراز عقیده کنند تا براساس آن، اطلاعات، آگاهی ها و معرفت های مورد نیاز را از جامعه بدست آورد و افکار عمومی را در آنجا بسنجد، تا سیاست هایش را با اندیشه ها، خواسته و انتظارات مردم تطبیق دهد.

🔸اسماعیل قدیمی، مدرس دانشگاه علامه طباطبایی و مترجم کتاب «نظریه‌های جامعه‌ی اطلاعات» معتقد است که اگر به تجربه دانشگاهی و تئوریک دنیا نگاه کنیم، نباید به دنبال حکمرانی در فضای مجازی باشیم.

🔸او به شفقنا رسانه می گوید: حکمرانی در عرصه سیاسی معنا می دهد. ارتباطات اجتماعی عرصه عمومی وجایی برای گفتگوی آزاد و بدون سانسور و مبتنی بر گفتمان آزاد و مردم گرایانه است نه عرصه حکمرانی. ارتباطات اجتماعی عرصه ای است که کنش‌هایش از جنس حرف زدن، صحبت کردن، گفتگو کردن، اطلاعات دادن، اطلاعات گرفتن، تحلیل کردن و… است. به عبارتی دیگر فضای مجازی به صورت خاص و رسانه های همگانی به معنی عام فضای عمومی یا گستره ی همگانی برای کسب اطلاعات از سوی حاکمیت و تبدیل آن به تئوری از سوی پژوهشگران دانشگاهی است که باید اطلاعات را تبدیل به تئوری و معرفت کنند و از آن معرفت مجریان دولت و حکومت برای تصمیم گیری مقامات استفاده کنند.

🔸او ادامه می دهد: سیاست (Politics) یعنی مجموعه ای از توانایی ها، مهارت ها و تخصص حکومت کردن، مردم را اداره کردن، نهاد سازی کردن، سازماندهی و تقسیم کار کردن، امکانات فراهم کردن برای حکمرانی درست است.

🔸قدیمی معتقد است که فضای مجازی یا وسایل ارتباط جمعی در عرصه اجتماعی در جامعه به وجود آمده اند، رشد کرده اند، توسعه پیدا کرده اند و… . او می گوید: ساختار فضای مجازی، اجتماعی است به همین دلیل در عرصه اجتماعی با حکمرانی سروکار نداریم. نمی توان فضای مجازی را مدیریت کرد چرا که جایی برای ابراز وجود شهروندان است. فضای مجازی جایی است که مردم به کیفیت حکمرانی حاکمان واکنش نشان می دهند و آن را ارزیابی می کنند. پس حاکمیت به جای حکمرانی در عرصه ای که به مردم تعلق دارد بهتر است از آن کسب اطلاعات و همانند دانشگاهی تولید تئوری کنند.

🔸این مدرس دانشگاه تاکید می کند: رادیو- تلویزیون، روزنامه ها و… در اختیار حکمرانی است به عبارتی حاکمیت از همه امکانات و ابزارها برای ابراز وجود و زدن حرف خود استفاده می کند. در اینجا باید گفت حق و حقوق مردم و شهروندان چه می شود؟ آن ها باید کجا اظهار وجود کنند؟ کجا ابراز نظر و احساسات کنند؟ به عنوان مثال وقتی مردمی در عرصه اقتصادی با چالش های بسیار مهم اقتصادی، گرانی، حقوق اندک و… روبه رو هستند، در کجا باید حرف بزنند و صدای خود را به گوش حکمرانان برسانند؟

🔸قدیمی می گوید: فضای مجازی، فضای مردم است. این فضا در واقع باید یک پژوهشگاه و مرکز تحقیقات برای حاکمیت باشد. حاکمیت باید اجازه دهد تا مردم در فضای مجازی آزادانه ابراز عقیده کنند تا براساس آن، اطلاعات، آگاهی ها و معرفت های مورد نیاز را از جامعه بدست آورد و افکار عمومی را در آنجا بسنجد، تا سیاست هایش را با اندیشه ها، خواسته و انتظارات مردم تطبیق دهد. هرچه بیشتر این فضا آزادتر می شود، زمینه های تنش اجتماعی، سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و… با حاکمیت کمتر می شود. به عبارتی حاکمیت به جای حکمرانی در این فضا باید به دنبال کشف مسائلی در ذهن مردم باشد که به نارضایتی و ناخشنودی های آن ها می انجامد. یکی از مهمترین وظایف یک حکمران سیاسی بدست آوردن رضایت مردم است.

🔸این مدرس دانشگاه ضمن تاکید بر ضرورت توجه حاکمیت به نگاه کارشناسان می گوید: حاکمیت باید فضا را برای ابراز عقیده و نظر اقشار مختلف جامعه؛ کارشناسان، متخصصان، خبرنگاران، مردم عادی و… در این فضا فراهم کند و در مقابل علاوه بر سنجش افکار و مطالبات عمومی در فضای مجازی باید پاسخگویی را جایگزین برخورد سلبی در این فضا کند.

♦️ادامه مطلب را در👈شفقنا رسانه بخوانید

🍀 مردم‌داران ایران
🍀 https://www.tg-me.com/مردم داران ایران/com.mardomdaran
.
🍀 @mardomdaran

⭕️ علی اکبر جلالی:
🟩 آینده ارتباطات در دست کابل نوری و فیبر نوری
🔴 «امارات متحده عربی» پیشتاز است


💠 مخابراتی‌های ایران: استاد دانشگاه علم و صنعت و رئیس کرسی یونسکو در آموزش و یادگیری الکترونیکی گفت: هوش مصنوعی و اینترنت فیبر نوری در آینده بسیار باعث تحولات بسیاری در زمینه تبادل اطلاعات در کشور خواهند شد.

🔸علی اکبر جلالی، استاد دانشگاه علم و صنعت در گفت‌وگو با نجواخبر با بیان اینکه سرویس اینترنت فیبر نوری یکی از جدیدترین فناوری‌های ارتباطات ثابت است که در آن برای دسترسی به شبکه جهانی اینترنت به جای کابل مسی از نور برای انتقال اطلاعات استفاده می‌شود، گفت: کیفیت بالا، عدم نیاز به خط تلفن ثابت و سرعت ارسال و دریافت تا ده هزار مگابیت بر ثانیه و بیشتر از مهم‌ترین مزایای سرویس اینترنت بر بستر فیبر نوری است.

🔸او افزود: با افزایش ترافیک داده‌های جهانی، تقاضای بیشتری در شبکه‌های ارتباطی جهان ایجاد می‌شود. برای رفع این نیازها، فرستنده‌های نوری پرسرعت، محصولات حمل‌ونقل نوری انعطاف‌پذیر و مقیاس‌پذیر، کانکتورهای فشرده و مدیریت فیبر، همگی قابلیت‌های حیاتی برای ساخت تجهیزات ارتباطی با پهنای باند و چگالی بالا برای ارائه خدمات مخابراتی، سازمانی هستند.

🔴 ادغام ارائه دهندگان خدمات مخابراتی و شبکه‌های فیبر نوری

🔸پروفسور علی‏اکبر جلالی رئیس کرسی یونسکو در آموزش و یادگیری الکترونیکی گفت: از آنجایی که فیبر می‌تواند انتقال داده با سرعت بالا را هم در ارتباطات کوتاه و هم در ارتباطات دوربرد فعال کند، مراکز داده فوق‏العاده بزرگ، Hyperscale و ارائه دهندگان خدمات مخابراتی دو بازار در حال رشد برای ادغام گسترده شبکه‌های فیبر نوری هستند.

🔸جلالی ادامه داد: ارزش صنعت فیبر نوری ۸.۰۷ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۳ بوده است و به رشد خود ادامه می‏دهد. در آینده ارتباطات از راه دور، انتظار می‌رود چنین روندی را تا سال ۲۰۲۴ صنعت را شکل دهند. اینها شامل تکامل شبکه های ۵G، امکان سرعت بیشتر و پشتیبانی از اتصال اینترنت اشیا است.

🔸او گفت: هوش مصنوعی نقش مهمی در بهبود کارایی عملیاتی و افزایش خدمات مشتری خواهد داشت. محاسبات لبه، محاسبات را به منبع نزدیک‌تر می‌کند، تأخیر را کاهش می‌دهد و زمان پاسخ‌دهی سریع‌تر را ممکن می‌سازد.

🔴 کشورهای پیشرو در استفاده از اینترنت فیبر نوری

🔸کارشناس اینترنت اشیا در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه در حال حاضر درصد استفاده از فیبر نوری در جهان تا چه میزان و در چه کشورهایی است، گفت: داده‌های سپتامبر ۲۰۲۳ نشان می‌دهد که ۲۱ کشور به ضریب نفوذ بالاتر از ۵۰ درصد دست یافته‌اند. امارات متحده عربی با ۹۹.۳ درصد در رتبه اول قرار دارد.

🔸جلالی ادامه داد: در حالی که سنگاپور با ۹۷.۱ درصد در رتبه دوم و هنگ کنگ (۹۵.۳%)، چین (۹۲.۹%) و کره جنوبی (۹۱.۵%) پنج جایگاه اول را تکمیل می‌کنند. او هزینه‌های دریافت اینترنت فیبر نوری برای مردم در ایران را اینگونه بیان کرد: هزینه اتصال ساختمان تا درب واحد یک میلیون و دویست هزار تومان و سایر هزینه‌‏ها بستگی به حجم مصرفی دارد در کشورهای دیگر هزینه‏ها متفاوت است.

🔴 ۱۴۰۴ سال پوشش فیبر نوری در ایران

🔸پدر آی تی ایران گفت: در آمریکا هزینه اولیه دریافت نمی‌شود و از پیش همه منازل فیبر شرکت‏های مختلف را دارند. هزینه ماهانه بستگی به حجم مصرف ندارد و یک هزینه ثابت برای سرعت ۴۰۰ مگابیت در ثانیه ۴۰ دلار محاسبه می‌شود، برای هزار مگابیت در ثانیه ۴۵ دلار و همین‌طور تا ۱۰ گیگابیت در ثانیه با قیمت‌های مختلف وجود دارد.

🔸جلالی با اشاره به اینکه طرح فیبر نوری تا کنون موفق بوده، افزود: به‌خصوص در کشورهای توسعه یافته که دولت‏ها سرمایه‌گذاری بزرگی انجام داده‏اند. در ایران، طبق گفته مجریان فیبر نوری، این طرح در کشور از دو سال پیش آغاز شده و طبق برنامه‌ریزی تا سال ۱۴۰۴ کل کشور زیر پوشش قرار خواهد گرفت.

🔸او با بیان اینکه دولت‌های کشورهای توسعه‌یافته سرمایه زیادی برای این زیرساخت مهم ارتباطی که بستر اشتغال و اقتصاد است را گذاشته و می‏گذارند ادامه داد: تفاوتی که تجهیزات دریافت اینترنت فیبر نوری با تجهیزات اینترنتی دیگر دارد این است که نوع اینترنت بیسیم مانند تلفن همراه و اینترنت ثابت مثل سیم مسی و فیبر نوری تجهیزات بسیار متفاوت است.

🔸جلالی افزود: اما تجهیزات نسل های مختلف ارتباطات سیار مانند تلفن همراه نسل چهار و پنج از نظر فنی بسیار متفاوت است در مورد فیبر نوری نیز تجهیزات فیبر نوری و مودم های مختلف وجود دارد.

🔴 میزان تعرفه اینترنت فیبر نوری

🔸استاددانشگاه علم وصنعت اشاره کرد:میزان تعرفه اینترنت فیبرنوری اپراتورهای مختلف متفاوت است وبستگی به مؤلفه‌هایی دارد.جلالی در ادامه با بیان اینکه پیشرفت‌های چشمگیر در شبکه‌های ارتباطی نسل ۵G است که ....

♦️ادامه مطلب را در 👈 نجواخبر بخوانید

🍀 مردم‌داران ایران
🍀 https://www.tg-me.com/مردم داران ایران/com.mardomdaran
🍀 @mardomdaran

🔶چرا این روزها برای اینکه آدم خوبی به حساب آیید، باید بدبین و معترض باشید؟

🔺معمولاً دهه‌های انتهای قرن بیستم را دورۀ رشد «فردگرایی» می‌دانند، اما شاخصۀ قرن بیست‌و‌یکم، برآمدن نوع مخصوصی از فرهنگ جمعی است که بسیار سیاسی و بسیار بدبین است. در این فرهنگ تازه، چه پیرو جناح راست باشید، که شعارش بازگرداندن عظمت ملی و اخراج مهاجران باشد، چه پیرو جناح چپ، که عدالت اجتماعی می‌خواهد، هویت خود را براساس ایستادگی در برابر ساختارهای مسلط جامعه تعریف می‌کنید. گروه‌های فعال در هر دو طرفِ این شکاف سیاسی بیشتر به‌واسطۀ حس تهدید مشترک و تجربۀ سرکوب جمعی با هم متحد می‌شوند، نه علایق مشترک.

🔺فرهنگ جمعیِ کنونی بر این باور مشترک استوار است که جامعه نابود شده است، سیستم‌ها فاسد هستند، بازی پر از فریبی در جریان است، بی‌عدالتی غلبه یافته و نخبگان پول‌دوست در کمینمان نشسته‌اند؛ و ما همبستگی و معنا را در مقاومت دسته‌جمعی دربرابر ظلم می‌یابیم.

🔺یک نسخۀ راست‌گرا و یک نسخۀ چپ‌گرا از این فرهنگ جمعی وجود دارد، اما نقطۀ مشترک آنها همان ایدۀ مانویان یعنی «ما دربرابر آن‌ها» است. افراد در این فرهنگ نه به دلیل همکاری، بلکه به دلیل خشم مشترک از امور مشابه با هم پیوند می‌خورند. به‌این‌ترتیب، خشم و بدبینی و اعتراض به نوعی کارت عضویت تبدیل شده است، به نشانۀ نهایی اینکه شما در جبهۀ خوب‌ها هستید. اگر تحلیل شما از مسائل جهان بدبینانه نیست، ساده‌لوح، فاقد تیزبینی و حساسیت اخلاقی، و همدستِ وضعیت موجود هستید.

🔺در فرهنگ فعلی کسانی اعتبار و احساس تعلق دارند که تاحدممکن جهان را تیره‌وتار می‌‌بینند. بنابراین، مهم نیست که در بیرون چه اتفاقی در حال رخ‌دادن است، به‌هرحال، به نفع شماست که دنیا را مثل یک ویران‌شهر ببینید.

🔺سرراست‌ترین موضع، در همۀ بحث‌ها بدبینیِ افراطی است. توئیتی از یک خبرنگار واشنگتن پست، این حال‌وهوا را به‌خوبی نشان می‌دهد: «مردم می‌‌پرسند ’چرا بچه‌ها افسرده هستند؟ شاید دلیلش گوشی‌های تلفن همراه است‘. اما هرگز به این واقعیت اشاره نمی‌کنند که ما در جهنم سرمایه‌داری و در دوران همه‌گیری یک بیماری مرگبار، نابرابری بی‌سابقۀ ثروت و عدم امنیت اجتماعی و شغلی زندگی می‌کنیم و در همین حال تغییرات اقلیمی زمین را به سمت نابودی می‌برد». این جمله‌ها در واقع نشان‌دهندۀ نوع نگاه بسیاری از مردم به وضعیت جهان است.

🔺مسئله این نیست که دنیای امروز جای انتقاد ندارد، مسئله این است که بدبینی نباید به پاسخ از پیش تعیین‌شدۀ ما برای هر بحثی تبدیل شود.

🔺دیوید بروکس، نویسندۀ آمریکایی، در کتاب جدیدش می‌گوید: ما فرهنگی ساخته‌ایم که از فاجعه‌سازی استقبال می‌کند. این فرهنگ جایی برای راهبردهای مؤثرِ تغییر اجتماعی باقی نمی‌گذارد. فرضیۀ غالب این است که هرچه مردم شدیدتر یک واقعیت را محکوم کنند، انگیزۀ بیشتری برای تغییر آن خواهند داشت. اما تاریخ دقیقاً خلاف این را نشان می‌دهد. از قضا، اصلاح اجتماعی در وضعیت رشد و شکوفایی اتفاق می‌افتد، یعنی زمانی که مردم احساس امنیت کنند و بخواهند خوشبختی خود را با دیگران شریک شوند.


🔺آنچه خواندید مروری کوتاه است بر مطلب «همه ناراضی‌اند؛ اما آیا این خشم عمومی منجر به بهبود وضع جامعه خواهد شد؟» که در سی‌ویکمین شمارۀ مجلۀ ترجمان علوم انسانی منتشر شده است. این مطلب در تاریخ ۱۶ خرداد ۱۴۰۳ در وب‌سایت ترجمان نیز بارگذاری شده است. این مطلب نوشتۀ دیوید بروکس است و بهناز دهکردی آن را ترجمه کرده است. برای خواندن نسخۀ کامل این مطلب و دیگر مطالب ترجمان، به وب‌سایت ترجمان سر بزنید.

📌 ادامۀ مطلب را در لینک زیر بخوانید:

B2n.ir/s61583


🍀 مردم‌داران ایران
🍀 https://www.tg-me.com/مردم داران ایران/com.mardomdaran
🍀 @mardomdaran

🔶هفتصد کلمه درباره منافع ملی

محمد فاضلی

🔺خیلی حرف‌ها درباره سخنرانی مسعود #پزشکیان در جلسه مجمع عمومی سازمان ملل متحد گفته شده است، ولی به نظرم ۱۳ عبارت اصلی در میان سخنرانی ایشان هست. من این جملات را بر اساس تناسب داشتن با تأمین منافع ملی ایران و زندگی بهتر برای ایرانیان ارزیابی می‌کنم و حتی از رعایت ملاحظات اخلاقی در این سخنرانی – نظیر با احترام یاد کردن از ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور پیشین در ابتدای سخنرانی - گذشته‌ام.

🔺متن سخنرانی ۱۶۴۰ کلمه است و ۷۰۰ کلمه آن‌را انتخاب کرده‌ام. به گمانم استخوان‌بندی این سخنرانی که سخن گفتن با جهانیان است، و منافع ملی ایران هم در آن رعایت شده این ۷۰۰ کلمه است. دلایل این اعتقادم را در پایان هر عبارت توضیح داده‌ام.

۱. «من با برنامه‌ای مبتنی بر «اصلاحات»، «وفاق ملی»، «تعامل سازنده با جهان» و «توسعه اقتصادی»، وارد کارزار انتخابات شدم و موفق شدم اعتماد هموطنانم را در پای صندوق‌های رأی جلب نمایم. من قصد دارم بنیان‌هایی استوار برای ورود کشورم به عصر جدید و نقش‌آفرینی سازنده و مؤثر در نظام در حال ظهور جهانی پایه‌گذاری کنم، موانع و چالش‌ها را برطرف کنم و مناسبات کشورم را براساس ملزومات و واقعیت‌های دنیای امروز سازمان‌دهی نمایم.»

هر چهار عبارت «اصلاحات»، «وفاق ملی»، «تعامل سازنده با جهان» و «توسعه اقتصادی» ملزومات ایران امروز هستند. به علاوه عبارت «مناسبات کشورم را براساس ملزومات و واقعیت‌های دنیای امروز سازمان‌دهی نمایم» کلام واقع‌بینانه و از ملزومات توسعه ایران است.

۲. «ما در کنار مردم کشورهای شما، که در خیابان‌ها علیه اقدامات اسرائیل تظاهرات می‌کنند، ایستاده‌ایم و جنایت علیه بشریت را محکوم می‌کنیم.»

🔺بقیه در اینجا


🍀 مردم‌داران ایران
🍀 https://www.tg-me.com/مردم داران ایران/com.mardomdaran
🍀 @mardomdaran

🔶مدیانو؛ جشنواره‌ای از نوآوری‌های دیجیتال

🔺هلدینگ تبلیغاتی رسانه‌ای خبرفوری در آستانه سالگرد نهمین سال فعالیت خود، رویداد بزرگ "مدیانو" را برگزار می‌کند.
🔺این رویداد که در تاریخ ۹ مهرماه در برج میلاد تهران برگزار خواهد شد، فرصتی است تا آخرین دستاوردهای حوزه رسانه و اقتصاد دیجیتال در یک مکان گرد هم آیند.
🔺در مدیانو، چهره‌های شاخصی از جمله محمدجواد ظریف و عبدالناصر همتی به همراه پیشروترین چهره‌های استارتاپ‌های کشور، در خصوص آینده کسب‌وکارهای آنلاین و اقتصاد رسانه به ترسیم نظرات خود می‌پردازند.
🔺محورهای اصلی همایش شامل اقتصاد نوین رسانه، برندسازی در عصر دیجیتال، تبلیغات هوشمند و چالش‌های پیش روی کسب‌وکارهای آنلاین است.

🔺شما هم اگر می‌خواهید در این رویداد شرکت کنید بر روی لینک زیر کلیک نمایید
👉 https://evnd.co/u10Cb

🍀 مردم‌داران ایران
🍀 https://www.tg-me.com/مردم داران ایران/com.mardomdaran
.
🍀 @mardomdaran

🟩 قدرت پایدار روابط عمومی

✍️ اوبری اسمیت

🔸بیایید با تصور نادرستی که می‌گوید "روابط عمومی مرده است" مقابله کنیم.

🔸این دیدگاه معمولاً توانایی روابط عمومی برای سازگاری با زمان‌های در حال تغییر را نادیده می‌گیرد. رسانه‌های اجتماعی و بازاریابی دیجیتال ارتباطات را متحول کرده‌اند، اما به معنای منسوخ شدن روابط عمومی سنتی نیستند.

🔸برعکس، این رسانه‌ها دسترسی و کارایی روابط عمومی را افزایش می‌دهند و کانال‌های جدیدی برای تقویت پیام‌ها و تعامل با مخاطبان مختلف در سطح جهانی فراهم می‌کنند.

🔸 یکی از دلایل اصلی ماندگاری روابط عمومی، توانایی آن در پرورش اعتماد و اعتبار است.

🔸در دنیایی که پر از شک و بی‌اعتمادی است، ارتباطات معتبر از همیشه حیاتی‌تر شده است. مصرف‌کنندگان با تبلیغات فراوان بمباران می‌شوند، اما آن‌ها به دنبال ارتباط واقعی با برندهایی هستند که با ارزش‌هایشان همخوانی دارند.

🔸 روابط عمومی به خوبی درخشیده و مخاطبان را از طریق رسانه‌های اجتماعی به برندها و سازمان ها متصل می‌کند. چه از طریق مقالات رهبری فکری و چه با داستان‌سرایی قانع‌کننده برای روزنامه‌نگاران، روابط عمومی به برندها و سازمان ها این امکان را می‌دهد که اعتماد مخاطب را جلب کرده و پایه‌ای برای وفاداری و حمایت طولانی‌مدت ایجاد کنند.

🔸روابط عمومی در شکل‌دهی به درک عمومی و مدیریت شهرت نقش حیاتی دارد، امری که در دنیای فوق‌متصل امروز چالش‌برانگیزتر است. با انتشار سریع اخبار در رسانه‌های اجتماعی، برندها باید در استراتژی‌های ارتباطی خود فعال و آماده باشند.

🔸متخصصان روابط عمومی با مدیریت بحران‌ها، پاسخ به بازخورد مشتریان و شناسایی فرصت‌ها، اعتبار برند را حفظ می‌کنند. در زمانی که یک توییت ویروسی می‌تواند به موفقیت یا شکست یک برند منجر شود، داشتن یک رویکرد استراتژیک در روابط عمومی امری ضروری است.

📅 تاریخ انتشار: ۲۶ سپتامبر ۲۰۲۴
♦️منبع: Sprout Social

🍀 مردم‌داران ایران
🍀 https://www.tg-me.com/مردم داران ایران/com.mardomdaran
2024/09/28 03:13:08
Back to Top
HTML Embed Code: