Telegram Group Search
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
♦️ مشاور جلیلی:

🎥 مبارزه با بی حجابی را مثل مبارزه با مواد مخدره باید سفت و سخت بگیریم؛ استثنا هم قائل نشویم

@Entekhab_ir
@kherad_jensi
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 پزشکیان: به پیر پیغمبر من با بدحجابی موافق نیستم؛ اما نمی‌توانم به دختران زور بگویم

نامزد #انتخابات_۱۴۰۳ ریاست جمهوری در نشست و جمع پزشکان:
من دختر دارم نمی توانم به دخترم زور بگویم؛ آنهایی که در خیابان هستند دختر من هستند
@Khabar_Fouri
@kherad_jensi
برشی از گفتگو؛

آقایان حتی در مناظرات قولی به صورت واضح در مورد قرار دادن وزیر زن در کابینه، نمی‌دهند، اما الحمدلله همگی حامی حقوق زنانند! بزرگواران در مناظرات و یا میزگردها مطالبی را مطرح می‌کنند که یک انسان باشعور که مخاطب بیان آنهاست، احساس توهین می‌کند، اینکه ما مثلاً حجاب‌بان نداریم، توهین به شعور ملت است.
وی ادامه داد: به صورت دختران ما برای اجرای بحث طرح نور، سیلی می زنند و یا آنها را در پتو می پیچند و به داخل ماشین پرت می کنند و یا بدون مجوز قانونی اتومبیل مردم را توقیف می‌کنند و یا با استناد به یک آئین نامه یا مصوبه اجرایی خود دولت، مکان‌های تجاری و مغازه ها را پلمپ می‌کنند! چندین بار لایحه ای  می‌نویسند با نام حجاب و عفاف که ذات آن غلط، مخالف با حقوق اساسی مردم و دخالت در حریم خصوصی است و در تضاد با قوانین متعدد از قانون اساسی تا قوانین عادی است و اتفاقا شورای نگهبان هم سه مرتبه آن را رد می کند و آقایان که می بینند نتوانستند آن را قانون کنند در قالب طرح نور و غیره، وارد عرصه اجرای لایحه‌ای می شوند که قانون نشده است.
@kherad_jensi
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
هفت قلم آرایش-سفیدآب، سرخاب، وسمه، سرمه، زرک، حنا، خال مصاحبه با آقای عبدالرسول فرهنگ متولد ١٣٠٩
@kherad_jensi
🔻یک سرباز آمریکایی به ربودن و تجاوز به یک دختر نوجوان در اُکیناوا در ژاپن متهم شده است.

یکی از بزرگترین پایگاه‌های نظامی آمریکا در اکیناوا قرار دارد و از حدود ۵۴ هزار سرباز آمریکایی در ژاپن، بیش از نیمی از آن‌ها در این رشته جزایر حضور دارند.

رویداد اخیر احتمالاً مخالفت‌های‌ دیرینه مردم محلی با حضور نظامی آمریکا را دوباره دامن خواهد زد.

خشم مردم محلی همچنین ریشه در پرونده‌های قبلی تجاوز سربازان آمریکایی دارد که مهم‌ترین آن تجاوز سه نظامی آمریکایی به یک دختر ۱۲ ساله ژاپنی در سال ۱۹۹۵ بود. این رویداد باعث اعتراضاتی شد که چند ماه ادامه داشت.

در پرونده تازه هم ادعا شده که به یک دختر خردسال که کمتر از ۱۶ سال دارد تجاوز شده است.

بیشتر بخوانید:

https://bbc.in/4cE3nVY
@kherad_jensi
یک گزارش و یک پیشنهاد؛

گزارش؛
مدتی پیش برای يافتن مکانی حداقلی جهت برپا نگاه داشتن اندیشکده خرد جنسی فراخوانی حمایتی تقدیم شد‌.
ضمن سپاس از لطف و اعتماد حامیان مبلغ چهل و سه میلیون تومان جمع آوری شده است.


پیشنهاد؛
همچنان که می‌دانید اندیشکده خرد جنسی از سال ١٣٩٦ تولیدات مختلفی در حوزه‌ی آموزش و بهینه سازی زیست جنسی ایرانیان داشته است.

مجموعه آموزشی یک پیشنهاد ساده

مجموعه آموزشی خرد جنسی

ما تاکنون توفیق دریافت هیچ گونه حمایت دولتی یا نهادی، مارکت یا ... را نداشته‌ایم.

پیشنهادمان این است که از بین ده هزار مخاطب مستقیم افرادی که امکان حمایت ماهیانه مستمر بین صد تا سیصد هزار تومان دارند #حامی_همراه اندیشکده شوند.

هرچند امر عمومی و خیر جمعی در جامعه ما کم رنگ شده (و به عنوان مثال از سی هزار بازدید فراخوان قبلی تنها صد و بیست و سه نفر دعوت حمایت را عملی پاسخ دادند) اما معتقدیم در همین شرایط می‌توان ادامه داد و باید ادامه داد و اصلا هنر همین حرکت در کمبودها و نقصان‌ها است!

برای پیوستن به جمع《حامیان همراه》 لطفا به آی دی @Yek_pishnahad_sade
پیام دهید. و لطفا منتظر حمایت دیگران نمانید، همانطور که ما در حرکت و روشن کردن چراغ خرد جنسی به انتظار حمایت فلان مسئول و بهمان نهاد و ‌‌.‌‌.‌. ننشستیم.

با احترام و سپاس یاسرعرب.


@kherad_jensi
@yaser_arab57
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
پورن و‌ بوکس!

نکته کلیدی زندگی با معنی احساس زنده بودنه و ما این احساس رو از دوپامین میگیریم اگه اونو از پورن بگیریم به پورن اعتیاد پیدا میکنیم اگه اونو از فیلم و سریال بگیریم به فیلم و سریال اعتیاد پیدا میکنیم اگه اونو از سیگار بگیریم به سیگار اعتیاد پیدا میکنیم!


@kherad_jensi
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
بخشی از فرمایشات سرکار خانم گودرزی را که دیدم، به امید دسترسی به محتوای کامل تر، چند عرض کوتاه داشتم که موجب تضارب افکار و خروجی بهتر برای مردم گردد

۱- در جلسات روانکاوی مجرمان جنسی، آزارندگان جنسی کودکان یک مکانیسم دفاعی مکرر دیده میشود :
Reaction formation
خلاصه اش اینست که فرد جنایتکار برای توجیه جنایت خویش اینگونه فرض میکند که حتما خود قربانی دلش میخواسته که اینگونه لباس پوشیده،
حتما برای خانواده مهم نبوده که تن پسر / دختر بچه شان شلوارک کرده اند

۲- افراد با اختلال شخصیت ضد اجتماعی که خشونتهای اجتماعی، شکنجه و آزار انسانها را بدون هیچ احساس گناهی مرتکب میشوند معمولا به قربانی خود میگویند نباید کاری میکردی که باهات اینگونه رفتار کنیم! یعنی عاملیت خویش را پنهان میکنند و سریع به گردن خود قربانی می اندازند.
مثال :

دزد موبایل : اگر واقعا گوشیت برات مهم بود و نمیخواستی گوشیت را بدزدیم اینطوری تو‌ خیابون دستت نمیگرفتی
دزد اتومبیل: اگر واقعا ماشینت برایت مهم بود، سه تا قفل عصایی و پدالی میگذاشتی ، پس حتما اینقدر داری که برایت مهم نیست
مرد کتک زننده زن و بچه : اگر برایتان کتک نخوردن و در انباری حبس شدن مهم بود، رو حرف من اعتراض نمیکردید پس حتما همه این زجرها را میخواسته اید !

اینطوری همه جنایتکاران جهان را روسفید کردید و شعور هزاران قانونگزار میهن را به چالش کشیدید

۳-در مدل آدولف آیشمن و کوره های آدمسوزی که شخصا در اردوگاههای داخائو مشاهده کردم، به قول هانا آرنت از قضا مردی خانواده دوست و وطن پرست را میبینیم که خود را مطیع امر پیشوا میداند و زیر گزاره مامورم و معذور، زشتی کارش را به گردن یک مافوق می اندازد. مدلی که در همه هوادارن چشم بسته رهبران فرقه های افراطی در جهان میبینیم ( تله شخصیتی اطاعت جهت مسوولیت گریزی)
۴)
به جز ایران و افغانستان، هیچ کجای جهان پوشش اجباری برای زنان نداریم، آیا دولتها و دستگاه انتظامی اینقدر بی عرضه است که به زنان به این راحتی تعرض بشود؟ پس وظیفه هر انسان در خویشتن داری و احترام به مرزهای بقیه کجاست؟
اینهمه زنان محجبه که مورد آزار جنسی کلامی یا عملی منحرفین در خیابانهای همین کشور واقع میشوند چه؟
۵)
اگر در کشوری، به حق کودک یا یک بزرگسال تجاوز شود و تجاوزگر به سرعت مجازات نشود ، سیستم قضایی و پلیسی آن کشور زیر سوال نمیرود؟ اگر افرادی به توجیه سازی چنین جنایتی دست بزنند قطعا لازم است توسط مقام محترم قضایی از نظر بررسی اختلالات شخصیتی به پزشکی قانونی معرفی گردند زیرا تریبون دادن به چنین افرادی قطعا به بیدارشدن جنایتکاران خفته و خاموش در جامعه کمک میکند
منطق بلند مرتبه قرآن شریف هم اینست که ان السمع و البصر و الفواد، کل اولئک کان عنه مسوولا

علیرضا شیری
طبیب و ارشد مطالعات روانشناسی یونگ دانشگاه اسکس
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
اگر رجل سیاسی صرفا معطوف به جنس مرد باشد، مخاطب بسیاری از آیات قرآن و به تعبیر نیمی از مخلوقات انسانی خداوند، زن نباید باشد.

صالحه خدادادی

با‌این حساب زنان در مواجهه بسیاری از احکام فقهی نیز مشمول قاعده رفع القلم خواهندشد. چنین است؟

اگر دقیق تر به دعوای سر معنای رجل سیاسی، در اصل۱۱۵ ق.ا. نگاه کنیم، می‌بینیم حتی اگر مسئله مقنن، زن نبودن فرد در مقام ریاست جمهوری باشد، قانون خود را به هنگام انتخابات مجلس خبرگان رهبری، صدارت و وزارت، منتخبین شورای نگهبان و سایر انتصابات نقض کرده است. در واقع بدون تاکید بر لزوم مرد بودن هریک ازاین موارد در متن قانون، در عمل غنیمت به هنگام تقسیم فقط به مردان رسیده است و حتی اگر روزی روزگاری زنی به این جایگاه نزدیک شده است آژیر خطر نقض کلیشه های جنسی به صدا درآمده است. پس بیراهه نرویم، تفسیر رجل به جنس مرد موضوع گره خورده به سقف شیشه ای است و بس.

خواندن دیدگاه اعظم طالقانی، زنی که تا آخرین سال حیاتش بصورت نمادین در اعتراض به واژه رجل سیاسی در ثبت نام کاندیداتوری ریاست جمهوری شرکت می‌کرد، خالی از لطف نیست:
https://www.didbaniran.ir/fa/tiny/news-18962


@kherad_Jensi
📷ممانعت از ورود یک شهروند به حسینیه ارشاد و عدم اخذ رای از وی به دلیل پوشیدن شلوارک/ایلنا

@kherad_Jensi
رنج‌های انکار شده
دکتر مریم نصر

در انتخابات ریاست جمهوری رای دادم، ولی کسی را دعوت به شرکت در انتخابات نکردم که دل‌ها همه خون بود. استدلال‌های مخالفان و موافقان رای دادن را می‌خواندم و به هر دو گروه حق می‌دادم. در نسبت با گذشته، در دهه پنجم زندگی درخواست‌ها و امیدهای کوچکی دارم. چیزهایی که می‌خواهم خیلی حداقلی بود. همین‌که در ده سال پیش رو، که جماعت زیادی از ما را که پای کارِ این وطنیم از چهل سالگی به پنجاه سالگی می‌رساند، در فضای بازتر و کمتر قهرآمیزی قدم بزنیم و قلم بزنیم. اجازه دهند هوایی بیاید و برود و به همه برسد. امکان و عزم محافظت از ذخایر و منابع و ارزش‌هایی را پیدا کنیم که گذشتگان برای ما گذاشتند و ما باید به دست آیندگان بسپاریم و فرصت کنیم رویاهایی بسازیم و بذرهای امیدی برای نسل آینده بکاریم که دیدن پاگرفتن و رشدش دلشان را به ماندن گرم کند... چقدر شدنی باشد؟ نمی‌دانم. ولی نتوانستم از خیرش هم بگذرم.

آنچه در رقابتهای انتخاباتی گذشت، مرا امیدوارتر نکرد. آنچه من دیدم عمدتاً انکار رنج‌های اقشار مختلف مردم بود. انگار که اگر رنجی را انکار کنی، آن رنج نیست شود. واقعیت این است که ستایش‌های اغراق‌آمیز از دولت گذشته موفق‌ترین دولت بعد از انقلاب را نمی‌سازد؛ انکار کار نابلدی خسارتها را جبران نخواهد کرد؛ انکار تبعیض و تحقیر برای شما عدالت و کرامت نمی‌آورد؛ تبدیل مسائل اجتماعی به معضلات امنیتی و پلیسی کردن جامعه حال شهروندان را بهتر نخواهد کرد. انکار رنج عزیزازدست‌دادگان مردگان را به زندگی بازنمی‌گرداند. انکار موانع بیشمار سر راه نسل جوان برای یک زندگی همراه با شرافت، آنها و استیصالشان را درمان نخواهد کرد. انکار خطرات زیست محیطی آب را به رودها و تالابهای ما برنخواهد گرداند، انکار اخراج اساتید و فضای امنیتی در نهادهای علمی و آموزشی باعث برطرف شدن یاس و سرخوردگی‌ها و تنزل کیفیت آموزش عمومی نخواهد شد؛ ندیدن آمار بالای ترک تحصیل نسل آینده را باسواد نخواهد کرد؛ انکار بدن‌های کبود شده و چشم‌های کورشده بینایی را به آنها بازنخواهد گرداند؛ انکار حجاب‌بانها باعث نمی‌شود هربار که گذارمان به مترو چهارراه ولیعصر و راسته انقلاب (مرکز فرهنگ و هنر و کتاب تهران) می‌افتد آنها را نبینیم و منقبض نشویم و خشم و نفرت متقابل را در چشمانشان و دوربین‌هایی که با آن فیلمبرداری می‌کنند نبینیم.

آقایان! انکار رنج درد را متوقف نمی‌کند، بلکه چیزی از جنس تحقیر را هم به درد اضافه می‌کند. انکار رنج‌های اقشار مختلف جامعه و به رسمیت نشناختن آنها بیکار نمی‌نشیند. رنج انکارشده مانند زخمی جسمانی است که اگر به آن توجه نشود، عفونت می‌کند، گسترده می‌شود و نهایتاً چیزهایی را نابود می‌کند که برای حیات انسانی جمعی و بقای ما حیاتی هستند. رنج انکار شده احساس همبستگی و دلبستگی را از میان می‌برد. «ما»ی ما را نابود می‌کند. امید بهبود و تغییر را می‌کشد و از آن بالاتر توان «همدلی» را از میان می‌برد. ما را تبدیل به هیولا می‌کند. یکی اینطرف زنی بدون پوشش سر را با فحاشی جنسی روی آسفالت می‌کشد و یکی آن طرف به زنی که باحجاب برای رای دادن رفته حمله می‌کند و روسری‌اش را از سرش می‌کشد و انواع فحش‌های جنسی را روانه خودش و خانواده‌اش می‌کند.

@kherad_Jensi
@neocritic
دختر پاراکماندار ایران نایب قهرمان شد/ پایان کار ایران با ۴ مدال

با نایب قهرمانی فاطمه همتی پرونده پاراکمانداران ایران در رقابت‌های بین‌المللی جمهوری چک، با چهار مدال بسته شد./باشگاه خبرنگاران جوان

@kherad_Jensi
🔸تقیه‌ی انتخاباتی🔸

محسن حسام‌‌ مظاهری

در منابع اسلامی معمولا تقیه را به دو نوع «خوفی» و «مداراتی» تقسیم می‌کنند. اما ظاهراً یک نوع دیگر هم باید به آن افزود که مخصوص جامعه‌ی مذهبی ماست. و آن «تقیه‌ی انتخاباتی» است. یعنی پنهان‌کردن موقتی عقاید و باورهای شخصی نه برای حفظ جان (خوفی) یا حفظ وحدت دینی (مداراتی)، بلکه برای کسب رأی و رسیدن به قدرت!
این شکل از تقیه، درواقع شعبه‌ای از نفاق و ریاکاری است، نوعی دروغ مصلحتی که برای حفظ قدرت نه تنها مباح بلکه مستحب و واجب می‌شود.
به عنوان مثال، افرادی که از برخورد با بی‌حجاب‌ها در دل کمال رضایت را دارند و پلیس و نظام را برای حذف این «مظاهر بی‌دینی و فسق و فجور» تحسین می‌کنند، اما موقع انتخابات (یا تشییع‌جنازه‌ی سردار یا راهپیمایی ۲۲ بهمن) به روی همان «سربازان شیطان» و «برهم‌زنندگان امنیت روانی جامعه» و «قانون‌شکنان» آغوش رحمت می‌گشایند و در پوسترها و فیلم‌های تبلیغاتی کاندیدایشان حضور آنان را برجسته می‌کنند و در نطق‌های انتخاباتی از «ضرورت حفظ کرامت زن» سخن می‌گویند. همان‌ها که وقتی خیابان‌های شهر صحنه‌ی خشونت‌ عریان پلیس علیه زنان و دختران شده بود و هر روز کلیپی از کشاندن یک زن روی زمین یا کتک‌زدن یک دختر در شبکه‌های اجتماعی منتشر می‌شد، لام تا کام حرفی در مخالفت نزدند که هیچ، بلکه از آن توحش به نام قانون حمایت هم می‌کردند. همان‌ها که در ایام قدرت و مستی، از جریمه‌های میلیونی و قانونی‌کردن دست‌درازی به حساب‌های بانکی مردم و جریمه و اخراج برای حجاب سخن می‌گفتند و صداوسیما و روزنامه‌هایشان به رسانه‌ی نفرت‌پراکنی علیه بخشی از جامعه و تهدید و ارعاب مبدل شده بود و رییس‌جمهور محبوب‌شان وعده‌ی جمع‌کردن چندروزه‌ی «بساط» بی‌حجابی را داده بود، حالا برای گدایی رأی دست به دامان همان دختران و زنان می‌شوند. چند روز دیگر هم که خرشان از پل گذشت و انتخابات تمام شد، دوباره برمی‌گردند به حالت پیش‌فرض. همین‌طور است موضع‌شان درباره‌ی محدودسازی اینترنت، درباره‌ی «اسلامی»‌کردن فضاهای عمومی، درباره‌ی خالص‌سازی دانشگاه و موارد دیگر. مسئله هیولاسازی از یک فرد نیست. مسئله تفاوت درون و بیرون است. تفاوت آنچه در خلوت خودشان و محافل خصوصی‌شان می‌گویند و آنچه مقابل دوربین ادعا می‌کنند. و بی‌صداقتی و ریاکاری و تزویر یک جریان سیاسی است که هیچ سابقه‌ای از دفاع از آزادی‌های اجتماعی و حقوق شهروندی و ترویج مدارا و پذیرش تکثر فرهنگی و دفاع از جامعه‌ی مدنی در برابر مداخلات نهاد دولت و... در کارنامه‌اش ندارد و همیشه وقتی به قدرت‌ رسیده در پی محدودسازی و حفظ منافع شبکه‌ی وفاداران و فرقه‌گرایی و کنترل و ارعاب و اخراج و تهدید و تحقیر دیگر بخش‌های جامعه بوده است. مانند تجربه‌ی همین سه سال دوره‌ی رییسی؛ اما به وقت نیاز ژست آزادی‌خواهی می‌گیرد و حتی اصول و عقاید مذهبی‌اش را پنهان می‌کند و چشم در چشم افکار عمومی،‌ به آسانی و با اعتماد به نفس کامل، دروغ می‌گوید.

@mohsenhesammazaheri
@kherad_Jensi
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
✳️ من یک نویسنده ام!

سلمان کدیور

هر دولتی و هر حکومتی روی کار بیاید، برای من توفیری ندارد.
نه هیچگاه در احزاب و دسته ها بوده ام نه هیچگاه علارغم فرصت، علاقه ای به پیوستن به دولت ها داشته ام.
به والله من تنها و تنها دلواپس ایرانم و هیچ علقه سیاسی به هیچ شخص و هیچ حزبی ندارم.

حال و روز کشور ما آنقدر خراب است، که تاب تسلط این نگاه ها را ندارد.
کشوری که گسل های اجتماعی اش فعال شده و رابطه میان دولت و ملتش خونین است، دشمن خارجی چهارگوشه اش در انتظار نشسته، تاب تسلط و ادامه این جنگ داخلی را ندارد. جنگی که در 1401 به اوج رسید و حالا به حالت صلح مسلح آماده انفجار است.
جنگ بین نسلی که از هجوم نظامی برای این مملکت دهشتناک تر است و تبعات آن سبب برچیدن اسلام و تشیع در ایران می شود.
نکنید آقایان... نکنید... حداقل اطرافیانتان را کنترل کنید... برخی از اینها به مردم به چشم صغیری نگاه می کنند که باید به زور هدایتشان کرد.
این نگاه نمی تواند حکومت کند. و اگر کند، نمی تواند دوام داشته باشد.
پشت این تنبیه ملایم و آن خنده، خون و فتنه خوابیده.

@Falaakhon
@kherad_Jensi
یک گزارش و یک پیشنهاد؛

گزارش؛
مدتی پیش برای يافتن مکانی حداقلی جهت برپا نگاه داشتن اندیشکده خرد جنسی فراخوانی حمایتی تقدیم شد‌.
ضمن سپاس از لطف و اعتماد حامیان مبلغ چهل و سه میلیون تومان جمع آوری شده است.


پیشنهاد؛
همچنان که می‌دانید اندیشکده خرد جنسی از سال ١٣٩٦ تولیدات مختلفی در حوزه‌ی آموزش و بهینه سازی زیست جنسی ایرانیان داشته است.

مجموعه آموزشی یک پیشنهاد ساده

مجموعه آموزشی خرد جنسی

ما تاکنون توفیق دریافت هیچ گونه حمایت دولتی یا نهادی، مارکت یا ... را نداشته‌ایم.

پیشنهادمان این است که از بین ده هزار مخاطب مستقیم افرادی که امکان حمایت ماهیانه مستمر بین صد تا سیصد هزار تومان دارند #حامی_همراه اندیشکده شوند.

هرچند امر عمومی و خیر جمعی در جامعه ما کم رنگ شده (و به عنوان مثال از سی هزار بازدید فراخوان قبلی تنها صد و بیست و سه نفر دعوت حمایت را عملی پاسخ دادند) اما معتقدیم در همین شرایط می‌توان ادامه داد و باید ادامه داد و اصلا هنر همین حرکت در کمبودها و نقصان‌ها است!

برای پیوستن به جمع《حامیان همراه》 لطفا به آی دی @Yek_pishnahad_sade
پیام دهید. و لطفا منتظر حمایت دیگران نمانید، همانطور که ما در حرکت و روشن کردن چراغ خرد جنسی به انتظار حمایت فلان مسئول و بهمان نهاد و ‌‌.‌‌.‌. ننشستیم.

با احترام و سپاس یاسرعرب.


@kherad_jensi
@yaser_arab57
🔹تصویری از هواداران جلیلی ! ✍️محمدحسین مهدیخانی :یادش بخیر مرحومه مهسا امینی دختر مظلوم کردستان فقط اندکی روسری اش عقب رفته بود اما مانتواش حتی کفش هایش را هم پوشانده بود، از بد شانسی اش زمان انتخابات نبود تا عکس نامزد مورد حمایت بعضی ها را در دست بگیرد، حتی به عکاس و خبرنگار منتشر کننده خبر مرگ غیر طبیعی اش هم چندین سال زندان هدیه دادند! حتی بنده نیز بخاطر فوروارد ویدیو حمایت آقای پزشکیان از خانم مرحومه مهسا امینی مورد نوازش و جریمه پرونده سازان قرار گرفتم ! اما امروز دختران این سرزمین مدیون فداکاریهای افرادی هستند که سال چهارصد و یک تاوان دادند و قبل از انتخابات آزادانه عکس آقای جلیلی را با پوشش انتخابی در دست میگیرند ، امیدوارم بعد از انتخابات بجای گل ، باتوم دریافت ننمایند !! زنده باد: زن،زندگی ،آزادی - زنده باد ایران.
@kherad_jensi
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
❗️جلیلی خوب کرد زن یا دخترش را برای مصاحبه همراه نبرد! این نشانه طالبانی بودن نیست! بقیه اشتباه کردند که بردند!

زن در مکتب انقلاب اسلامی خودش با ارزش است؛ طفیلی مرد نیست. ذیل پدر یا شوهر رئیس جمهورش معنا نمی شود.
پیامد این طفیلی بودن، فردا آقازادگی است!
#جلیلی
#زن_انقلاب_اسلامی
#طالبانیزم

📎 مطلب مرتبط

حجت الاسلام قنبریان
☑️ @m_ghanbarian
2024/07/04 09:50:09
Back to Top
HTML Embed Code: