Telegram Group Search
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
⭕️ نرخ هش یا قدرت هش چیست؟

نرخ یا قدرت هش، یک واحد اندازی گیری است که معین می‌کند شبکه ارزهای دیجیتال برای کارکرد دائمی خود، چه میزان قدرت مصرف می‌کند. در این ویدیو با مفهوم hash rate یا hash power آشنا می‌شویم.


arzdigital

@eghtesaderooz
◀️این تحلیل به طرز شگفت انگیزی دقیق است.

🔹ساخته شده در سال 1875 توسط ساموئل بنر، دوره های وحشت، زمان مناسب برای فروش دارایی ها و زمان های خوب برای خرید را نشان می دهد.

🔹در واقع رکود بزرگ، WW2، حباب دات کام و سقوط کووید را که اخیراً از آن عبور کردیم، پیش‌بینی کرد.


@eghtesaderooz
◀️سوگیری پس‌گویی (واپس‌نگری) چیست؟


✏️افرادی که دچار سوگیری  واپس نگری ( Hindsight Bias) هستند تمایل دارند که بگویند: «من از اوّل می دانستم که این اتّفاق می افتد»، یا اینکه می گویند: «از اوّل هم معلوم بود این اتّفاق خواهد افتاد». این در حالی است که در بسیاری از چنین مواردی امکان پیش بینی اتّفاق مذکور برای متخصص‌ترین‌ها هم امکان‌پذیر نیست.

✏️امّا واقعیت این است که بقول ایرانی‌ها: «معمّا چو حل گشت آسان شود». شاید بتوان گفت این سوگیری در واقع چنانچه روانشاسان می‌گویند یک «مکانیزم دفاعی روانی» باشد تا شرمساری حاصل از ضعف در پیش‌بینی وقایع را پنهان کنند. این افراد معمولا دچار دام لنگراندازی هم هستند.

✏️این سوگیری که از نظر پویائی‌های روانی شباهت بسیاری به سوگیری ناسازگاری شناختی دارد در عمل ممکن است باعث فرااعتمادی شده و در نهایت باعث اشتباهات زیادی در حوزه‌های مختلف بشود. از جمله در سرمایه‌گذاری باعث پرتفوی غیر متنوع و ریسک پذیری بالا خواهد شد.

@eghtesaderooz
◀️اقتصاد کینزی چیست؟


✏️اقتصاد کینزی نظریه ای مبتنی بر مجموع مخارج در اقتصاد (موسوم به تقاضای کل) و اثرات آن بر تولید و تورم است. اگرچه از این واژه برای تشریح موارد متعددی طی سالیان متمادی استفاده (و سوء استفاده) شده است، اما شش اصل بنیادین از اهمیتی اساسی در مکتب کینزی برخوردار هستند.

✏️۱) یک فرد معتقد به مکتب کینزی بر این باور است که تقاضای کل تحت تاثیر انبوهی از تصمیمات اقتصادی  قرار دارد و برخی اوقات رفتاری نامنظم از خود به نمایش می گذارد. تصمیمات عمومی عمدتا شامل تصمیمات مربوط به سیاست های پولی و مالی (یعنی هزینه ها و مالیات ها) می شوند.

✏️۲) بنا بر نظریه کینزی تغییر در تقاضای کل، چه پیش بینی شده باشد و چه غیر منتظره، در کوتاه مدت بیشترین تاثیر را بر تولید واقعی و اشتغال می گذارد و نه بر قیمت ها.

✏️۳) کینزی ها معتقدند که قیمت ها و به ویژه دستمزدها به آهستگی به تغییر در عرضه و تقاضا واکنش می دهند و در نتیجه کمبود و مازادهای موقتی را به ویژه در نیروی کار به بار می آورند.

✏️۴) کینزی ها بر این باور نیستند که میزان معمول بیکاری ایده آل است. این امر تا حدودی به این دلیل است که کینزی ها معتقدند بیکاری، به تغییر تقاضای کل به شدت وابسته است و تا حدودی به این خاطر است که این عده از اقتصاددان ها معتقدند قیمت ها به آهستگی تغییر پیدا می کنند.

✏️۵) بسیاری از افراد معتقد به مکتب کینزی (البته نه همه آنها) از سیاست تثبیت فعال برای کاهش دامنه چرخه های کسب و کار که از نظر آنها مهم ترین مشکل اقتصادی است، حمایت می کنند.

✏️۶) بالاخره و حتی با اتفاق نظر کمتر، بعضی از کینزی ها بیشتر از آنکه به غلبه بر تورم بیندیشند، به فکر از بین بردن بیکاری هستند. آنها از شواهد گذشته چنین نتیجه گرفته اند که هزینه تورم پایین، اندک است. با این وجود، کینزی های ضدتورم بسیار زیادی وجود دارند.کینزی ها نوعا بیشتر از غیرکینزی ها از سیاست های جسورانه انبساطی طرفداری می کنند.

@eghtesaderooz
◀️اقتصاد کلاسیک چیست؟


✏️اقتصاد کلاسیک غالباً نخستین مکتب اقتصادی مدرن  شناخته می‌شود. توسعه دهندگان اصلی آن عبارت اند از آدام اسمیت, ژان بتیست سه, دیوید ریکاردو، رابرت مالتوس و جان استوارت‌میل.

✏️اقتصاددانان کلاسیک مدعی بودند که بازارهای آزاد، وقتی در آنها مداخله‌ای صورت نگیرد، خود را تنظیم می‌کنند. آدام اسمیت به کنایهٔ "دست نامرئی،" که بدون نیاز به هرگونه مداخله خارجی بازارها را به سوی تعادل طبیعی حرکت می‌دهد، اشاره کرد.

✏️اقتصاد کلاسیک، برخلاف اقتصاد کینزی، چه در خصوص کالاها و چه در خصوص دستمزدها قیمت‌ها را انعطاف‌پذیر فرض می‌کند.

✏️ دیگر فرضیه اصلی این مکتب آن است که عرضه تقاضای خود را ایجاد می‌کند. یعنی، کل تولید, درامدی ایجاد می‌کند که برای خرید همه تولید کافیست.

✏️دیگر اصل اقتصاد کلاسیک برابری پس اندازها و سرمایه‌گذاری است، با این فرض که نرخ‌های بهرهٔ انعطاف‌پذیر همواره در تعادل خواهند ماند.

@eghtesaderooz
◀️منحنی لافر به چه معنی است؟

✏️منحنی لافر یا Laffer curve به منحنی گویند که توسط آرتر لافر ابداع شده و نمایانگر رابطه بین نرخ مالیاتی و درآمد دولت از جمع آوری مالیات است.

✏️منحنی لافر حاکی این حقیقت است که با افزایش نرخ مالیاتی درآمد دولت از محل جمع‌آوری مالیات افزایش می‌یابد. هرچند این افزایش درآمد دارای محدودیتی است و چنانچه نرخ‌های مالیاتی از نقطه خاصی تجاوز کنند، درآمدهای مالیاتی تنزل خواهد نمود، چراکه با وجود نرخ‌های مالیاتی بالا مردم انگیزه کار کردن را از دست خواهند داد.

✏️به نمودار زیر توجه کنید: برای مثال در صورت افزایش نرخ مالیاتی به 100 درصد (منتهی الیه راست) و آگاهی از این حقیقت که فرد باید تمام درآمد خود را به اداره مالیات بپردازد، بدیهی است که وی دست از کار کشیده و درآمد مالیاتی دولت نیز از بین خواهد رفت.

✏️دولت ها همیشه بر آنند تا نرخ مالیاتی خود را در نقطه *T تعیین کنند تا حداکثر درآمد مالیاتی را کسب نمایند.

@eghtesaderooz
🔴🔹مدرسه کسب و کار دانشگاه تربیت مدرس برگزار میکند🔹🔴

✔️ اولين و بزرگترين برگزار كننده دوره POST DBA در ایران

برای رزرو وقت مشاوره رایگان اینجا کلیک کنید!

🌀 برگزارکننده تمامی دوره‌های مدیریت کسب وکار (mba & dba) با ارائه مدرک وزارت علوم

⭕️ با حضور برجسته ترین اساتید ایران!

پرداخت اقساطی



_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

📞tel: 02188220196 -9
🔵 whatsapp: 09123236830
🔴 Modaresbs_ir/insta
◀️بیماری هلندی چیست؟

@eghtesaderooz

✏️به زبان ساده، این عارضه زمانی رخ می‌دهد که درآمد یک کشور بر اثر عوامل فصلی به صورت ناگهانی افزایش می‌یابد و متولیان اقتصاد کلان (دولت) هم با تصور دائمی بودن این درآمد آن را در جامعه تزریق می‌کنند.

✏️درآمد کشور زیاد شده و پول هم به جامعه منتقل می‌شود. اما با افزایش درآمد، تقاضا هم افزایش پیدا می‌کند. اگر این افزایش تقاضا به صورت ناگهانی انجام شود، عرضه جوابگوی تقاضا نخواهد بود و تعادل عرضه و تقاضا بر هم می‌خورد، در نتیجه قیمت‌ها افزایش می‌یابد.

✏️ بیماری هلندی از زمانی رخ می‌دهد که دولت به عنوان متولی اقتصاد کلان وارد کارزار می‌شود و سعی می‌کند به طور مصنوعی و از طریقی غیر از افزایش تولید، قیمت‌ها را پایین نگه دارد. دولت متوسل به واردات کالاهای مصرفی ارزان می‌شود تا قیمت‌ها را مهار کند در حالی که صنایع داخلی مجبورند با عوامل تولید گران، کالای گران را تولید و به قیمت ارزان بفروشند.

✏️به محض اینکه فصل افزایش درآمد خاتمه پیدا کند و دولت پولی نداشته باشد که با آن واردات ارزان را انجام دهد افزایش قیمت در بخش‌هایی که تا آن زمان به صورت مصنوعی قیمت پایینی داشتند با سرعتی فزاینده رخ خواهد داد. از آنجا که صنایع داخلی هم در اثر همان سیاست‌های گذشته فلج شده‌اند قادر به پاسخگویی به تقاضاهای جدید نمی‌باشند و اقتصاد را در ابتدا ناکارآمد و سپس فلج می‌کند.

@eghtesaderooz
‼️شروع دوره یک شنبه 21 مرداد ، حضوری و آنلاین ‼️
⭕️ دوره جنآب منابع انسانی ( جذب، نگهداشت، آموزش و بکارگیری )

💎 تنها دوره پیشرفته جناب دکتر سعید شهباز مرادی

💼 HR strategic Planning and Research & OD Manager - شرکت ملی نفت ایران
💼 HR Counsultant & HR Strategic Management Project Leader  - بانک ملت
💼 Human capital development advisor - شاپرک
💼 Human Capital Management Consultant - گروه صنعتی گلرنگ

  ۴۸ ساعت آموزش تخصصی حضوری و آنلاین

☕️به همراه امتیاز حضور در گردهمایی های تخصصی مدیران

📑 با ارائه گواهی معتبر مدیریت منابع انسانی از سازمان فنی‌و‌حرفه‌ای کشور


📉 جهت کسب اطلاعات بیشتر و با خبر شدن از دوره های بعدی:
@khanehmaana
@khanehmaana
3 تجربه سرکوب ارزی طی 12 سال گذشته





@eghtesaderooz
‼️سرمایه گذاری در شرایط تردید

💎فیروزه آکادمی برگزار می‌کند:

🔵دوره رایگان بورس به زبان ساده

🔹سرفصل دوره
انواع بازارهای سرمایه‌گذاری
فرصت‌ها و تهدیدهای بازارها
بررسی نمودارهای مسکن، طلا و بورس
آشنایی با بورس و ابزارهای متنوع سودآور بورس
آموزش نحوه استفاده از سایت‌های تحلیلی بازارهای مختلف
روانشناسی بازار و تابلوخوانی
آشنایی با تحلیل تکنیکال و بنیادی
معرفی پلتفرم‌ها و ابزارهای محاسباتی
آشنایی با صندوق‌های سرمایه‌گذاری
آشنایی و تحلیل اولیه نسبت‌های مالی
ابزارهای متنوع سرمایه گذاری در فیروزه

👤مدرس: علی حیدری
🗓تاریخ برگزاری: ۲۵و۲۶ مرداد ماه ۱۴۰۳
▶️نوع برگزاری: مجازی

😄ثبت نام:
https://in.firouzeh.com/bourse101
+982188012731
+989371740562

🔗@AcademyFirouzeh 💎فیروزه آکادمی
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
◀️قرارداد هوشمند (smart contract) چیست؟

به زبان ساده، قرارداد هوشمند یک کد برنامه نویسی است که روی بلاک چین پیاده‌سازی می‌شود تا در صورت اتفاق افتادن دادن یک سری شرایط، دستورات خاصی را که برنامه نویس به آن‌ داده است، اجرا کند. قراردادهای هوشمند یک نوآوری بسیار انقلابی هستند که ما را از اعتماد کردن به دیگران بی نیاز می‌کنند. (ارز دیجیتال)

اقتصاد به زبان ساده
@eghtesaderooz
🔆 اگر از یک فروشنده قدرت مذاکره را بگیرید، دیگر هیچ فرقی با یک شهروند عادی اجتماع نخواهد داشت و اگر به هر شهروند کوچه و خیابان، قدرت مذاکره کردن بدهید، می‌شود برترین فروشنده جهان.

🔺 اگر همین جمله را باور دارید، وقتش رسیده مذاکره کردن را کمی عمیق‌تر از قبل فرابگیرید و درونی‌سازی کنید.

https://www.tg-me.com/PelleBs_Mozakere

🟨 کانال صفر تا صد مذاکره به بیان آیدین نامدار به شما کمک خواهد کرد به اعماق علم و هنر مذاکره صفر کرده و فرابگیرید هرآنچه را که در مسیر تبدیل شدن به یک مذاکره کننده خبره نیاز دارید. از علم و آگاهی اولیه بگیرید تا ظریف‌ترین تکنیک‌‌های سرنوشت‌ساز

همین الان روی لینک کلیک کرده و به کانال صفر تا صد مذاکره بپیوندید و دوستان‌تان را هم از طریق همین پست به این کانال جذاب دعوت کنید.

https://www.tg-me.com/PelleBs_Mozakere
◀️وظایف دولت از نگاه میرزا ملکم خان

@eghtesaderooz

✏️«در کل ایران پنج نفر نداریم که مقصود استقرار دیوان را فهمیده باشند. نجبای ما خیال می‌کنند مقصود از دولت حفظ خانواده‌های بزرگان است. عامه مردم خیال می‌کنند که گذران جمیع ایشان را دولت باید بدهد. حتی خوشنویس‌های ما خیال می‌کنند چون دایره نون را خوب گرد می‌کشند، باید دولت آنها را در جمیع جهات مستغنی دارد. رعیت ما به هیچ وجه نمی‌داند که از دستگاه دیوان چه باید بخواهد و از آن طرف دستگاه دیوان هیچ نمی‌داند که به رعیت چه باید بدهد اغلب اوقات دولت ایران مشغول کارهایی است که هیچ ربطی به تکالیف دولت ندارد و از آن طرف ملت نیز از دولت چنان توقعات می‌نماید که به‌کلی خارج از حقوق ملی است.

✏️تکلیف عامه دول سه چیز است: اول، حفظ استقلال ملی؛ دویم، حفظ حقوق جانی؛ سیم، حفظ حقوق مالی. خارج از این سه عمل هیچ تکلیفی بر دولت وارد نیست ... ملت انگلیس از دولت خود متوقع نیست که فلان کارخانه را بسازد، یا فلان کوه را سوراخ کند، یا فلان معدن را در بیاورد. اما هرگاه دولت در اجرای سه تکلیف خود ذره‌ای کوتاهی نماید، اولیای چنان دولت فی‌الفور گرفتار اشد عقوبت می‌شوند. در ایران دولت مشغول همه چیز می‌شود مگر آن سه تکلیفی که لازمه وجود دولت است»

📙نقل از کتاب اقتصاد و دولت در ایران، نوشته دکتر موسی غنی نژاد

@eghtesaderooz
🔼با لبخند وارد شوید!

در نوسان‌های بورس از سرمایه‌تان محافظت کنید. لبخند فارابی (ETF) بهترین راهکار برای سرمایه‌گذاری مطمئن در بورس است.

🟢بازدهی تا ۳۳ درصد سالانه
🔵محاسبه سود به‌صورت روزشمار
🟢نقدشوندگی بالا
🔵بدون کارمزد خرید و فروش در فارابی

برای سرمایه‌گذاری نماد «لبخند» را در سامانه معاملاتی خود جستجو کنید.
(امکان سرمایه‌گذاری در روزهای کاری از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۵)

🔗اطلاعات بیشتر در لینک زیر :

🔹
https://fxo.is/lbkhfd


——-
🆔 @farabinvest
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
اندر مصایب سیاست کورکورانه خودکفایی⬆️

@eghtesaderooz
🗣🗣 سابقه‌ات اهمیتی نداره اگر قدرت مذاکره داری، 
🎓🎓 به تحصیلاتت هم کاری نداریم اگر قدرت اقناع داری، 
🧗‍♀️ جاه طلبی هم که به سن و سال نیست، 

💥 پس اگر باهوشی و پرتلاش، 
دست‌دست نکن و رزومه بده، فرصت ساختن آینده‌ات رو توی گروه دیجی‌کالا (پیندو) از دست نده. 💥

💸 حقوق ثابت + پورسانت جذاب (پلکانی تصاعدی بدون سقف و محدودیت)
💰 بیمه تکمیلی، صبحانه، عصرانه، وام و ..
 
⌛️منتظر رزومت برای موقعیت کارشناس #فروش_تلفنی هستیم. ☎️ 
 
📧ایمیل: [email protected] 
📱واتس‌اپ: 09192013891
🔳 ثبات اقتصادی یعنی این👇

در منوی عجیب این رستوران ژاپنی قیمت غذا و نوشیدنی روی بتن دیوار رستوران حک شده،

چون صاحبش از عدم تغییر قیمت‌ها برای مدت نسبتا طولانی مطمئن است.


📊اقتصاد را به زبان ساده در این کانال بیاموزیم👇
@eghtesaderooz
دوره های مدیریت حرفه‌ای پروژه و آمادگی آزمون ®PMP مرداد ماه

برگزاری به صورت آنلاین
منتور: آقای هادی اسکندر
منتور پشتیبان: آقای سینا شریعتمداری
روزهای برگزاری: دوشنبه‌ها
ساعت برگزاری: 21:30-17:30

برگزاری به صورت آنلاین
منتور: آقای هادی اسکندر
منتور پشتیبان: آقای سینا شریعتمداری
روزهای برگزاری: پنجشنبه‌ها
ساعت برگزاری: 13:00-9:00

برگزاری به صورت آنلاین
منتور: آقای مصطفی بختیاری
منتور پشتیبان: خانم مینا یاوری مقدم
روزهای برگزاری: چهارشنبه‌ها
ساعت برگزاری: 21:30-17:30

برگزاری به صورت حضوری
منتور: آقای کاوه فدائی
منتور پشتیبان: خانم الناز صالحی
روزهای برگزاری: یکشنبه‌ها
ساعت برگزاری: 21:30-17:30

آشنایی بیشتر با دوره‌های آمادگی آزمون PMP

دریافت اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان:
☎️ شماره تماس: 02191070222
📥 تلگرام و واتساپ: 09190396308
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔳سود چیست و چرا برای همه بسیار مهم است؟

🔹آیا سود، چیز بدی است؟ آیا بدون وجود سود، جهان به جایی بهتر برای زندگی تبدیل می‌شود؟ یا برعکس، سود مشوق فعالیت‌هایی است که سبب شده زندگی بشر آسان‌تر و بهتر شود؟

🔹 والتر ویلیامز اقتصاددان درباره جنبه‌های مختلف سود و اثرات آن توضیحاتی ارائه می‌کند.


اقتصاد به زبان ساده
@eghtesaderooz
2024/08/17 07:04:24
Back to Top
HTML Embed Code: