Telegram Group Search
روزنامه عبری: مصر و امارات در تشکیل نیروی امنیتی در غزه پساجنگ مشارکت می‌کنند

🔻روزنامه «تایمز اسرائیل» به نقل از مسئولان رژیم صهیونیستی نوشت: مصر و امارات آماده مشارکت در شکل‌گیری نیروی امنیتی در غزه پس از پایان جنگ هستند.

🔻سه مقام آگاه به این روزنامه عبری گفتند که آنتونی بلینکن، وزیرخارجه آمریکا در جریان سفر ۲ هفته پیش خود به قطر، مصر، اراضی اشغالی و اردن اعلام کرد که واشنگتن برای راه اندازی یک نیروی نظامی هماهنگ با افسران محلی فلسطینی، از قاهره و ابوظبی حمایت کرده است.

🔻این روزنامه عبری همچنین نوشت به‌رغم اینکه آتش‌بس بین رژیم صهیونیستی و حماس همچنان در هاله‌ای از ابهام قرار دارد؛ آمریکا به دنبال جذب همپیمانان عرب برای این طرح است.

🔻این مسئولان تاکید کردند که مصر و امارات شروطی را برای مشارکت خود تعیین کرده‌اند، از جمله خواستار پیونددهی این ایده با ایجاد مسیری برای تشکیل کشور فلسطین در آینده شده‌اند؛ خواسته‌ای که بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی متعهد شده از آن جلوگیری کند.

🔻در همین راستا، یک مسئول عربی تاکید کرد که امارات خواستار مشارکت آمریکا در نیروهای امنیتی غزه در مرحله پساجنگ شده است.

🔻بلینکن به همتایان خود گفته است که آمریکا به ایجاد و آموزش نیروهای امنیتی کمک خواهد کرد و به این نیروهای امنیتی یک مأموریت موقت محول خواهد شد تا در نهایت بتواند جایگزین یک نهاد کامل فلسطینی شود.

🔻بلینکن در جریان یک کنفرانس مطبوعاتی در ماه ژوئن در دوحه گفته بود که آمریکا و شرکای آن به‌زودی برنامه‌های خود را برای مدیریت پس از جنگ در غزه منتشر خواهند کرد.

🔻وی در ادامه افزود: در هفته‌های آتی، ما پیشنهاداتی را برای عناصر اصلی روز آینده ارائه خواهیم کرد، برنامه‌ریزی که شامل ایده‌های ملموس در مورد نحوه مدیریت حکومت، امنیت و بازسازی باشد.

🔻مقاماتی که با روزنامه تایمز اسرائیل صحبت کردند، گفتند که واشنگتن در حال تلاش بر روی سه طرح در مورد هر یک از این موضوعات است و امیدوار است که عربستان عملیات‌های بازسازی را برعهده بگیرد و آن را راهبری کند.

🌐 Times Of Israel

#امارات #عربستان

🟩مطالعات خلیج فارس

@PGulfStudies
♨️راه‌اندازی نخستین خط پرواز میان بغداد-صلاله

🔻سفارت عراق در عمان از راه‌اندازی نخستین خط پرواز مستقیم میان بغداد پایتخت عراق و شهر صلاله عمان خبر داد.

🔻قیس العامری سفیر عراق در عمان در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: ما برای گشایش نخستین خط هوایی مستقیم میان بغداد و صلاله از طریق شرکت هواپیمایی السلام در تاریخ ۲۸ ژوئن آمادگی داریم.

🔻العامری این گام را دستاورد تلاش‌های بی‌وقفه سفارت عراق در عمان در راستای تقویت روابط دو جانبه و تسهیل مسافرت به دو کشور دانست.

🔻گفتنی است پس از وقفه‌ای بیش از ۲۰ ساله، نخستین هواپیما از عمان در تاریخ ۳۱ آگوست ۲۰۲۳ در فرودگاه بین‌المللی بغداد به زمین نشست.

🔻روابط مسقط و بغداد که درپی اشغال کویت از سوی عراق در سال ۱۹۹۱، قطع شده بود، سال ۲۰۱۹ پس از چند دهه، با دیدارهای مقامات دو کشور رو به بهبود گذاشت.

🔻شهر صلاله عمان یکی از مقاصد گردشگری به شمار می‌آید که در سال‌های گذشته، صدها هزار نفر از گردشگران را به خود جذب کرده است.

#عمان
🌐 X

🟩مطالعات خلیج فارس

@PGulfStudies
عجله کویت برای توسعه بندر مبارک

🔻رسانه‌های کویت این هفته گزارش دادند چین همه برنامه‌های پروژه بندر بزرگ مبارک را برای مطالعه و بررسیِ اجرا و توسعه آن دریافت کرده است؛ و کویت از پکن خواسته این فرآیند (بررسی) هرچه زودتر انجام شود.

🔻به نوشته روزنامه القبس، یک هیئت چینی به‌تازگی برای بررسی و ایجاد سازوکار توسعه و ساخت بندر بزرگ مبارک، از کویت دیدار کرده، تا پس از آن، دو کشور به توافق برسند.

🔻به گفته یک منبع دولتی، چین ۶ ماه برای بررسی و مطالعه پروژه زمان خواسته است؛ اما کویت درخواست کرده این فرآیند کوتاه‌تر باشد.

🔻بندر مبارک، واقع در جزیره بوبیان در شمال کویت، یک پروژه راهبردی بسیار کلیدی برای کویت است؛ که سال ۲۰۱۱، باهدف تبدیل این کشور به یک مرکز منطقه‌ای حمل‌ونقل و لوجستیک رونمایی شد؛ اما مدت کوتاهی پس از آن، به دلیل چالش‌های بی‌شمار، مانند تنش‌های سیاسی با عراق و محدودیت‌های فنی و اقتصادی، بیش از یک دهه بر زمین ماند.

🔻اکنون -به‌ویژه پس از پروژه بلندپروازانه "جاده توسعه" بین عراق، امارات، قطر و ترکیه- کویت نیز به تکاپو افتاده و از چین برای احیای این پروژه کمک خواسته است؛ و در همین راستا، ۳۱ ماه مه گذشته یک هیئت چینی برای گفت‌وگوها و بررسی‌های فنی و میدانی از کویت دیدار کرد.

#کویت

🌐 القبس

🟩مطالعات خلیج فارس

@PGulfStudies
♨️مشارکت ایرانیان مقیم کویت در انتخابات ریاست‌جمهوری

🔻محمد توتونچی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در کویت با تقدیر از همکاری مقامات این کشور و به‌ویژه وزارت خارجه کویت برای برگزاری انتخابات چهاردهمین دوره ریاست‌جمهوری، گفت از حدود ۳۰ هزار ایرانی مقیم کویت، ۶ هزار نفر واجد شرایط رأی دادن هستند؛ که می‌توانند با مراجعه به یکی از چهار مرکز رأی‌گیری در نظرگرفته شده رأی خود را به صندوق بیاندازند.

#کویت

🟩مطالعات خلیج فارس

@PGulfStudies
♨️پیشرفت ۸۲ درصدی اجرای پروژه جاده نجف اشرف به عربستان

🔻وزارت سازندگی و مسکن عراق از پیشرفت چشمگیر ۸۲ درصدی اجرای پروژه جاده نجف اشرف به عربستان خبر داد.

🔻این وزارتخانه در بیانیه‌ای اعلام کرد فاز ۱ و ۲ این پروژه ساخت جاده‌ای ۱۰۰ کیلومتری است، که با نظارت اداره راه و پل‌سازی وزارت سازندگی و مسکن اجرا می‌شود.

🔻وزارت سازندگی و مسکن عراق گفت درصد پیشرفت فاز اول این پروژه به ۸۲ درصد رسیده و حدود ۳۰ کیلومتر از آسفالت این جاده انجام شده است.

🔻همچنین فعالیت‌های مربوط به فاز دوم جاده ادامه دارد و به پیشرفت بیش از ۷۰ درصدی رسیده و ۱۸ کیلومتر از جاده آسفالت شده است.

🔻این پروژه باهدف احیای فعالیت تجاری و اقتصادی میان عربستان و عراق، و تسهیل راه زمینی حج اجرا می‌شود؛ و همچنین دروازه‌ای برای سرمایه‌گذاری و گردشگری عربستان در نجف و کل عراق خواهد بود.

#عربستان
🌐 ina
🟩مطالعات خلیج فارس

@PGulfStudies
♨️برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ایران در عربستان

🔻سرانجام پس از چند روز رایزنی فشرده مقامات مختلف ایران با مقامات سعودی، چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در عربستان نیز برگزار می‌شود.

🔻بنابه گزارش‌ها، ایرانیان مقیم عربستان، و به‌ویژه ۴۷ هزار تن از حجاج، برای شرکت در انتخابات، می‌توانند تنها در سفارت و کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در ریاض و جده حضور یابند.

🔻ساعاتی پس از اعلام موافقت ریاض با برگزاری انتخابات ایران در این کشور، علی باقری سرپرست وزارت خارجه ایران و فیصل بن فرحان وزیر خارجه سعودی در تماسی تلفنی، پیرامون روابط دوجانبه، تازه‌ترین تحولات منطقه و موضوعات مشترک گفت‌وگو کردند.

🔻همچنین بامداد امروز (آدینه) علیرضا عنایتی، سفیر ایران در ریاض با حضور در محل کنسولی سفارت، رأی خود را به صندوق انداخت و از روند رأی‌گیری در شعب اخذ رأی در عربستان نیز ابراز رضایت کرد.

#عربستان

🟩مطالعات خلیج فارس

@PGulfStudies
از بین دکتر جلیلی و دکتر پزشکیان ، به کدام یک رای دادین؟

۱- دکتر جلیلی

۲- دکتر پزشکیان
♨️مشارکت پرشور ایرانیان مقیم قطر در انتخابات ریاست جمهوری

🔻همزمان با انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری اسلامی ایران، دهها تن از ایرانیان مقیم قطر نیز پای صندوق های رأی در دو شعبه (سفارت ایران و مدرسه ایران در دوحه) رفتند.

ویدئو ارسالی مخاطبین

#قطر

🟩مطالعات خلیج فارس

@PGulfStudies
♨️سیاست خارجی امارات - یک موازنه خطرناک؟

🔘تارنمای نشریه آمریکایی «نشنال اینترست» نوشت:

🔻انتظار واشنگتن از امارات برای محدودسازی روابطش با چین به تنها تعاملات تجاری اساسی و حذف فناوری های پیشرفته از این روابط، غیرواقعی است؛ به ویژه اگر واشنگتن خود نتواند به طور کامل نیازهای فناوری ابوظبی را برآورده کند.

📎بیشتر بخوانید..

#امارات

🟩مطالعات خلیج فارس

@PGulfStudies
مطالعات خلیج فارس
♨️سیاست خارجی امارات - یک موازنه خطرناک؟ 🔘تارنمای نشریه آمریکایی «نشنال اینترست» نوشت: 🔻انتظار واشنگتن از امارات برای محدودسازی روابطش با چین به تنها تعاملات تجاری اساسی و حذف فناوری های پیشرفته از این روابط، غیرواقعی است؛ به ویژه اگر واشنگتن خود نتواند…
♨️سیاست خارجی امارات - یک موازنه خطرناک؟

🔘تارنمای نشریه آمریکایی «نشنال اینترست» نوشت:

🔻انتظار واشنگتن از امارات برای محدودسازی روابطش با چین به تنها تعاملات تجاری اساسی و حذف فناوری‌های پیشرفته از این روابط، غیرواقعی است؛ به‌ویژه اگر واشنگتن خود نتواند به طور کامل نیازهای فناوری ابوظبی را برآورده کند.

🔻انور قرقاش، که بیش از یک دهه وزیر خارجه بوده و اکنون مشاور دیپلماتیک رئیس امارات است، سال ۲۰۲۱ در سخنرانی کنفرانس سیاست جهانی در ابوظبی، جنگ سرد بین ایالات متحده و چین را «خبر بد برای همه ما به دلیل اینکه ایده انتخاب در سیستم بین‌المللی مشکل‌ساز است» دانست و افزود که «این آسان نخواهد بود.».

🔻اکنون در سال ۲۰۲۴، به نظر منصفانه است که بگوییم آقای قرقاش حق داشت که نگرانی‌های خود را بیان کند؛ با اینکه G42 - شرکت فناوری پرچمدار امارات در زمینه هوش مصنوعی - چین را کنار گذاشته و همکاری با مایکروسافت را افزایش داده، اما جهت‌گیری سیاست خارجی امارات همچنان نامشخص است.

🔻مثلاً اگرچه ممکن است خبر مشارکت G42 و مایکروسافت در کنیا به عنوان تلاشی برای محدودسازی حضور چین در حوزه دیجیتال آفریقا، و نیز نشان‌دهنده تصمیم امارات برای محدودسازی روابط خود با چین تلقی شود، اما چندین تحول اخیر خلاف این را نشان می‌دهد؛ ازجمله دیدار ماهِ گذشته سرلشکر صالح العامری با همتای چینی خود در پکن که طی آن وی خواستار همکاری نزدیک‌تر بین نیروهای هوایی دو کشور شد؛ و همچنین تصمیم ایالات متحده برای تعلیق فروش جنگنده‌های F-35 به امارات، و نیز از سرگیری ساخت یک پایگاه دریایی ادعایی از سوی چین در امارات. این رویدادها در مجموع نشان می‌دهد که امارات همچنان درحال طراحی راهبرد خود برای مدیریت روابطش با چین و ایالات متحده است.

🔻عامل اساسی و بلکه پیچیده‌کننده، در واقع این است که ابوظبی و واشنگتن دلایل موجهی برای درخواست امتیاز از یکدیگر به عنوان پیش‌نیاز بهبود روابط دارند. دولت آمریکا در خودداری از فروش نیمه‌هادی‌های پیشرفته به امارات، یا کمک به ایجاد یک مرکز تولید تراشه‌های پیشرفته، دلایل موجهی مانند نگرانی از اینکه فناوری حیاتی ایالات متحده ممکن است به دست کشورهای متخاصم مانند ایران و چین برسد، دارد. گفتنی است برخی از مقامات بلندپایه اماراتی حتی علناً به چنین نگرانی‌هایی اذعان کرده‌اند.

🔻با این‌حال، برای واشنگتن نیز غیرعملی است که از امارات انتظار داشته باشد روابط خود با چین را به تعاملات تجاری اساسی محدود، و فناوری پیشرفته را از آن حذف کند؛ به‌ویژه اگر خودِ واشنگتن نتواند بطور کامل نیازهای فناوری امارات را برآورده سازد. این امر در مورد استفاده شرکت «اتصالات» از فناوری هواوی 5G مشهود بود؛ چرا که هیچ جایگزین غربی قابل مقایسه‌ای در دسترس نیست.

🖇️ادامه دارد

#امارات

🟩مطالعات خلیج فارس

@PGulfStudies
مطالعات خلیج فارس
♨️سیاست خارجی امارات - یک موازنه خطرناک؟ 🔘تارنمای نشریه آمریکایی «نشنال اینترست» نوشت: 🔻انتظار واشنگتن از امارات برای محدودسازی روابطش با چین به تنها تعاملات تجاری اساسی و حذف فناوری‌های پیشرفته از این روابط، غیرواقعی است؛ به‌ویژه اگر واشنگتن خود نتواند…
🔻بر خلاف روابط امارات و آمریکا، که متمرکز بر همکاری‌های دفاعی و امنیتی گسترده است، امارات و چین اساساً روابط تجاری گسترده‌ای را توسعه داده‌اند؛ و این رابطه فراتر از سرمایه‌گذاری مستقیم و انرژی است و بخش‌های مختلفی مانند کشاورزی، فناوری، وسایل نقلیه الکتریکی (EVs) و امور مالی را در بر می‌گیرد. در نتیجه، جای تعجب نیست که امارات به دروازه پکن به منطقه و فراتر از آن، از جمله به آفریقا تبدیل شده است.

🔻مهم‌تر از همه، در رابطه با همکاری‌های فناوری، مقامات آمریکایی نباید این را نادیده بگیرند که دیدگاه‌های ابوظبی درباره حکمرانی، نقش دولت در فضای دیجیتال و استفاده‌های مشروع از هوش مصنوعی و نظارت سایبری، بیشتر با ارزش‌های پکن همخوانی دارد. این همگرایی هنجاری تسهیل‌کننده اساسی همکاری‌های فناورانه بین دو کشور است. برخلاف آمریکا و متحدانش، چین شرایط سخت‌گیرانه‌ای را برای فروش فناوری‌ها یا همکاری‌های فناوری اعمال نمی‌کند. حتی اگر چنین کند، دامنه همکاری‌های خود با امارات را محدود نمی‌کند، زیرا هر دو کشور دیدگاه‌های مشابهی در مورد موضوعاتی مانند حقوق بشر و حریم خصوصی افراد یا آزادی بیان دارند.

🔻امارات در مدیریت این روابط دوگانه با چندین معضل مهم روبرو است؛ نیاز به حفظ روابط اقتصادی مستحکم با چین، در حالی که همزمان برای امنیت به ایالات متحده وابسته است، یک تعادل و توازن دقیق ایجاد می‌کند. اگرچه راهبرد امارات هنوز در مرحله آزمون و خطای نخستین خود است، به نظر می‌رسد [این راهبرد] شامل تقسیم روابط خود است، و همسویی نزدیکی با منافع ایالات متحده در بخش‌های حیاتی مانند هوش مصنوعی و حکمرانی دیجیتال دارد. این رویکرد، در تلاش‌های امارات برای اعطای حقوق نظارتی به ایالات متحده در این زمینه‌ها، و در نتیجه کاهش برخی از نگرانی‌های واشنگتن، نمایان می‌شود.

🔻با این‌حال، این راهبرد خطرات ذاتی و نهفته نیز دارد. سیاست استفاده از روابط با چین برای امتیازگیری از ایالات متحده، آکنده از خطر است. چنین رویکردی ممکن است این باور را در میان برخی از مقامات اماراتی تشویق کند که امارات می‌تواند با تهدید به تعمیق روابط خود با چین، آنچه را که می‌خواهد از ایالات متحده بگیرد. با توجه به وابستگی چشمگیر امارات به حمایت نظامی آمریکا، این تصور خطرناک است. برخلاف سایر کشورهای کوچک مانند سنگاپور که ضمانت امنیتی ندارند و هنوز روابط نزدیک خود را با پکن حفظ می‌کنند، امارات به شدت به حضور نظامی آمریکا و کمک‌های دفاعی آن متکی است و این کشور را به ویژه در برابر هرگونه وخامت در روابط ایالات متحده آسیب‌پذیر می‌کند.

🔻امارات برای پیمایش این پیچیدگی‌ها و تنظیم دقیق راهبرد مدیریت قدرت‌های بزرگ، می‌تواند چندین ابتکار را در زمینه سیاست‌ها انجام دهد. تداوم تقسیم روابط خود از طریق شناسایی بخش‌های مورد توجه اصلی ایالات متحده و همسویی نزدیک با منافع آمریکا در آن حوزه‌ها می‌تواند به کاهش خطرات کمک کند. به عنوان مثال، حفظ حقوق نظارتی برای ایالات متحده در بخش‌های حیاتی مانند هوش مصنوعی و حکمرانی دیجیتال، همانطور که در ابتکار G42 نشان داده شده، می‌تواند نگرانی‌های آمریکا را کاهش دهد.

🖇️ادامه دارد

#امارات

🟩مطالعات خلیج فارس

@PGulfStudies
مطالعات خلیج فارس
🔻بر خلاف روابط امارات و آمریکا، که متمرکز بر همکاری‌های دفاعی و امنیتی گسترده است، امارات و چین اساساً روابط تجاری گسترده‌ای را توسعه داده‌اند؛ و این رابطه فراتر از سرمایه‌گذاری مستقیم و انرژی است و بخش‌های مختلفی مانند کشاورزی، فناوری، وسایل نقلیه الکتریکی…
🔻علاوه بر این، امارات می‌تواند به دنبال تنوع‌بخشی به شراکت‌های دفاعی خود، برای کاهش وابستگی بیش از حد به ایالات متحده و درعین‌حال تضمین ترتیبات امنیتی قوی باشد. بدین منظور، امارات می‌تواند تلاش کند روابط خود را با کشورهایی مانند "اسرائیل" و کره جنوبی که هر دو بخش‌های دفاعی و امنیتی داخلی پویا و پیشرفته‌ای دارند، گسترش دهد. ابوظبی با توجه به همکاری نزدیک این کشورها با شرکت‌های آمریکایی، بطور بالقوه می‌تواند برخی از نیازهای خود را به جای ایالات متحده از آنها تامین، و درعین حال درجه بالایی از اعتماد به کیفیت و سازگاری را حفظ کند.

🔻به نوبه خود، ایالات متحده باید از وضعیت کنونی امارات برای ایجاد یک رویکردِ تعامل با دیگر کشورهای منطقه در زمینه همکاری‌های فناوری‌شان با چین استفاده کند؛ بدین منظور، واشنگتن باید از وابستگی نخبگان این کشورها به استانداردها یا شیوه‌های تجاری و استراتژیک غربی، که محصول جانبی پیشینه آموزشی غربی آنهاست، استفاده کند و به سمت گسترش روابط بین بازیگران اصلی بخش خصوصی خود و همتایان محلی آنها برود.

🔻بازیگران خصوصی عمده در منطقه، یا متعلق به اعضای خاندان حاکم هستند یا با آنها روابط نزدیک دارند. بدین ترتیب، آنها اساساً امتداد دولت هستند، و از این رو، اتخاذ رویکردی تحت رهبری بخش خصوصی همچنین به واشنگتن اجازه می‌دهد تا درک جامع‌تری از نیازها و منافع شرکای منطقه‌ای خود داشته باشد. چنین رویکرد مدنظری ممکن است برای جلوگیری از ارتباط با چین، بدون تکیه بر روابط امنیتی موجود، کافی باشد.

🔘پایان🔘

🌐 The National Interest
#امارات

🟩مطالعات خلیج فارس

@PGulfStudies
♨️حکم زندان برای یکی از اعضای خاندان حاکم کویت

🔻دادگاه کیفری کویت حکم زندان یکی از اعضای خانواده حاکم این کشور را در بزرگ‌ترین پرونده اختلاس و پولشویی تأیید کرد.

🔻بنابه گزارش‌ها، دادگاه کیفری کویت روز پنجشنبه فرزند نخست‌وزیر پیشین این کشور (بدون افشای هویت) و همسر وی، و همچنین دو تبعه خارجی دیگر را به اتهام پولشویی در پرونده موسوم به «صندوق مالزی» به ۱۰ سال، و یک وکیل را به ۷ سال زندان محکوم کرد.

🔻دادگاه کویت همچنین این پنج متهم را به بازگرداندن اموال به ارزش یک میلیارد دلار و نیز جریمه مشترک به مبلغ ۱۸۳ میلیون دینار کویتی (نیم میلیارد دلار) محکوم کرد.

🔻رسانه‌های کویت از هیچ‌کدام از محکومان نام نبرده‌اند، اما پیش از این، روزنامه «الرأی» در ژوئیه ۲۰۲۰، در گزارشی، از بازداشت متهم ردیف اول این پرونده، «شیخ صباح جابر المبارک الصباح»، فرزند نخست‌وزیر پیشین و شریک تاجر او «حمد الوزان» خبر داده بود.

🔻«صندوق مالزی»، که از آن به بزرگ‌ترین پرونده پولشویی یاد می‌شود، از سال ۲۰۲۰ با افشای دست داشتن برخی مقامات دولتی و نهادهای کویتی خشم افکار عمومی کویت را برانگیخته است.

🔻این پرونده نخستین‌بار در چارچوب تحقیقات فساد از سوی کوالالامپور درپی برکناری «نجیب عبدالرزاق» نخست‌وزیر پیشین مالزی در سال ۲۰۱۶ گشوده شد.

🔻بنابه گزارشها، نزدیک به ۴.۵ میلیارد دلار از زمان تأسیس این صندوق از سال ۲۰۰۹ به بعد اختلاس شده، و پای افرادی مانند نجیب عبدالرزاق نخست‌وزیر پیشین مالزی، کارمندان گلدمن ساکس و مقامات ارشد سایر کشورها نیز در میان است.

#کویت

🌐 الخليج أونلاين

🟩مطالعات خلیج فارس

@PGulfStudies
♨️ اتحادیه عرب: حزب‌الله لبنان دیگر یک گروه تروریستی نیست

🔻«حسام زکی» دستیار دبیرکل اتحادیه عرب پس از سفر به بیروت اعلام کرد که این اتحادیه، دیگر حزب‌الله لبنان را «سازمان تروریستی» نمی‌داند.

🔻زکی تاکید کرد: تصمیمات گذشته اتحادیه عرب حزب‌الله را سازمانی تروریستی عنوان می‌کرد و به این ترتیب ارتباط این اتحادیه با حزب‌الله قطع شد.

🔻دستیار دبیرکل اتحادیه عرب تصریح کرد: کشورهای عضو اتحادیه عرب برای عدم استفاده از این ساختار توافق کردند. این موضوع امکان ارتباط با حزب‌الله را فراهم کرد.

🔻گفتنی است اتحادیه عرب در مارس سال ۲۰۱۶ به درخواست عربستان سعودی و امارات متحده عربی حزب‌الله لبنان را سازمان تروریستی خواند و در پی آن، روابط خود با حزب‌الله را قطع کرد.

🌐 الاخبار

#لبنان #عربستان

🔹 کانال مطالعات خلیج فارس

@PGulfStudies
♨️ اعدام یک جوان شیعه دیگر در عربستان

🔻 با اعلام صفحه ایکس ثوار النمر، حکومت سعودی، امروز (۳۰ ژوئن ۲۰۲۵)، یک جوان بازداشتی اهل قطیف به نام "محمد اسعد الشاخوری" را اعدام کرد. او اهل شهر العوامیه استان شیعه‌نشین قطیف بود.

🔻 این ششمین اعدام از استان قطیف در سال ۲۰۲۴ است.

🔻 این اعدام، از احکام تعزیری بوده است. در حالی که ولیعهد سعودی پیش‌تر وعده توقف صدور و اجرای احکام اعدام تعزیری را داده بود.

🌐 X

#عربستان

🔹 کانال مطالعات خلیج فارس

@PGulfStudies
2024/06/30 17:48:28
Back to Top
HTML Embed Code: