Telegram Group Search
| ۱۲ ویژگی رفتاری یک شخصیت سالم |

۱. کمک گرفتن از هوش اجتماعی
با داشتن هوش اجتماعی، فرد فعالیت‌های بی‌ارزش و بی‌فایده را از فهرست کار‌هایی که باید انجام دهد، حذف می‌کند و به انجام رفتار‌های مفید و سازنده می‌پردازد. واضح است که یکی از دلایل نرسیدن افراد به اهداف‌شان، اختصاص دادن زمان شان به انجام کار‌هایی است که یا ضروری نیستند یا اولویت ندارند.

۲. داشتن قدرت حل‌مسئله
با داشتن توانایی و یادگیری مهارت حل مسئله فرد در برابر مشکلات تسلیم نمی‌شود و سعی می‌کند راه حل مناسب را پیدا کند. حتی به تکرار مکررات هم نمی‌پردازد، برای حل مشکلات باید ابداع و تنوع در تصمیم‌گیری داشت که بهره‌بردن از مهارت حل‌مسئله باعث می‌شود به این هدف دست یافت.

۳. بروز احساسات
بزرگ سال سالم باید گذشت و بخشش داشته باشد و سخت و غیر قابل‌انعطاف نباشد و در عین حال بتواند خشم خود را بروز دهد. فردی که مدام خشمش را فرو می‌خورد و جرئت بروز احساسات خود را ندارد، عادی و سالم نیست. البته بروز خشم باید بدون صدمه و اهانت به خود و دیگران باشد و نباید ذره‌ای به شخصیت خود یا دیگران لطمه بزند.

۴. مقابله با استرس
واقعیت این است که ما در فضایی سرشار از استرس و اضطراب به سر می‌بریم. بزرگ سال سالم با این فشار‌ها مقابله یا از سازوکار‌های مقابله‌ای برای رفع استرس‌ها استفاده می‌کند تا خود را برای رو به رو شدن با هر موضوع استرس‌زایی آماده کند. بزرگ سال سالم تحمل خود را برای محرومیت‌ها و فقدان‌ها بالا می‌برد و در نهایت به پذیرش واقعیت می‌رسد.

۵. داشتن قدرت مدیریت
فرد سالم قدرت مدیریت محیطی را که در آن زندگی و کار می‌کند، دارد. او با فکر کردن و تحلیل رفتار‌های اعضای خانواده، دوستان، همکاران و ...، تلاش می‌کند شرایط زندگی را برای اطرافیانش مطلوب‌تر و با انتقاد‌های سازنده به آن‌ها کمک کند تا پیشرفت چشمگیری داشته باشند.

۶. شجاعت
شخصیت سالم شجاعت دارد و در واقع حد مطلوبی از آن مد نظر است که نه در آن تهور و خطرپذیری بسیار است و نه زمین گیر شدن پای ترس‌های افراطی. شجاعت برای انجام امور، اعتماد به نفس را بالا می‌برد و این یکی از رموز موفق شدن در هر کاری است.

🌱
اغلب از مراجعان حتی آنهایی که با تشخیص یک بیماری وخیم زندگی می‌کنند، شنیده‌ام که می‌گویند تجربه ابتلا به سرطان باعث شده است که زندگی را بهتر زندگی کنند.

مراجعان می‌توانند از طریق درمان سوال‌ها و شرایط خود را بررسی کرده و با کمک مشاور، روابط‌شان را با دیگرانِ مهم و همچنین ارزش‌ها، باورها و پیش‌فرض‌هایی را که تاکنون زندگی‌شان را تحت تاثیر قرار داده است دوباره بررسی کنند. آنها ممکن است بیشتر به زندگی کردن در لحظه اکنون بپردازند و در روابط‌شان عشق بیشتری را ابراز نمایند.

من از گلوریا کسی که ۳۸ سال داشت، خواستم درباره نحوه‌ای که دوست داشت در مدت کوتاه زندگی‌اش زندگی کند بنویسد: او نوشت، اینکه به شما بگویند به زودی خواهید مرد، آن لحظه پایان راه نیست؛ اما (اگر بخواهید)، آغاز یک ماجرای بسیار قوی، هیجانی، آسیب‌زا و زیباست.

این تجربه منحصر به فرد است و اغلب به تنهایی در انزوا انجام می‌شود، اما من سعی دارم بهترین استفاده را از آن ببرم...  می‌خواهم شیمی‌درمانی شوم، همه لباس‌ها و کفش‌های درون کمدام را بپوشم و تجربه و دانشم را در اختیار افرادی قرار دهم که هنوز به جایی که من هستم نرسیده‌اند. می‌خواهم سعی کنم کارهایی را انجام دهم که مرا خوشحال می‌کند و به خانواده و دوستانم بیشتر عشق بورزم.

لورا بارنت

🍃
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
صبح شد
چشم بگشای که خورشید شِکُفت
باز کن پنجره را با دمِ صبح
باید از خانه‌ی دل
گَرد پریشانی رُفت!

صبح بخیر

🍃
يکی از مهارت های مورد نياز زندگی مشترک، مهارت دلجویی کردن است.

از آنجا که خانم ها خيلی شنيداری هستند و دوست دارند بشنوند بهتر است، مردها عبارت هايی مانند اين که

«من هنوز تو رو دوست دارم» و «تو برايم مهمی» و «من منظوری نداشتم» را زياد استفاده کنند. نياز ذاتی خانم ها دوست داشته شدن و دوست داشتن است؛ بنابراين وقتی در موضوعی قرار مي گيرند که آزرده خاطرند نياز ذاتی شان، آسيب مي بيند و با خودشان فکر می کنند «من رو دوست نداره» يا «نفهميد من دوستش دارم.»

لازم به ذکر است که نياز ذاتی آقايان نيز قدرت و توانايی است. معمولا در بحران ها احساس آزاردهنده آقايان بي کفايتی و تحقير شدن است؛

بنابراين بايد کلماتي به کار گرفته شود که اين احساس از او گرفته و حس توانمندی به او بازگردانده شود؛ بيان عبارت هایی مانند

«من می دونم که تو می تونی» و «می دونم به فکر ما هستی و حواست هست» بسيار مهم است.

به طور کلی در دلجويی کردن بايد به فرهنگ کلماتی که بين تان است، بيشتر توجه کنيد و هر آنچه را که برای بهتر شدن حال طرف مقابل تان لازم است انجام دهيد.

🌱
با احترام به خود زندگی کن 🤍

📚
تنهایی بخشی از هستی است، باید با آن رودررو شویم و راهی برای هضم آن بیابیم. ارتباط با دیگران مهم‌ترین منبع در دسترس ما برای کاستن از وحشت تنهایی است. هر یک از ما کشتی‌هایی تنها در دریایی تیره و تاریم. نور کشتی‌های دیگر را می‌بینیم، کشتی‌هایی که به آنها دسترسی نداریم ولی حضورشان و شرایط مشابهی که با ما دارند، آرامش زیادی به ما می‌بخشد.

ما از تنهایی و درماندگی محضمان آگاهیم. ولی اگر بتوانیم سلول‌های بی‌روزنمان را بشکافیم، متوجه می‌شویم دیگرانی هم هستند که با وحشتی مشابه دست به گریبانند. احساس تنهایی، راهی برای همدردی با دیگران به رویمان می‌گشاید و به این ترتیب، دیگر چندان وحشت‌زده نخواهیم بود. پیوندی نادیدنی، افرادی را که تجربه‌ای مشترک دارند، به هم می‌پیوندد.

اروین یالوم
😀
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
سلام به تابستون 🌻

🍃
من افراد زیادی را می‌شناسم که از خود بیزارند و برای رفع آن می‌کوشند نظر مثبت دیگران را به خود جلب کنند. ولی این راه‌حل نادرست و در حکم تفویض اختیار به دیگران است. وظیفه شما این است که خود را همان‌طور که هستید بپذیرید و در جهت رشد خود بكوشيد، نه آنکه دنبال راهی برای مقبولیت یافتن نزد مردم باشید.

اروین یالوم، از کتاب وقتی نیچه گریست، ترجمه

🍃
افکار ما نیز مانند گوشی‌ هایمان هر روز به کمی شارژ نیاز دارند...
کمی تمرکز، کتاب خواندن و تفکر چیزیست که ما را در مسیر آگاهی و موفقیت نگه می‌ دارد...

📚
هر صبح دیروزهای مبهم خود را
در نامعلوم‌ترین جای کائنات دفن کن
و هیچ گذشته‌ی تلخی را به یاد نیاور.
هر آدمی می‌تواند با هر صبح متولد شود ...

صبح بخیر زندگی

🍃
ما در تلاشمان برای چاره اندیشی برای خطرهایی که احاطه‌مان کرده‌اند، غالبا راه‌ها و چیزهایی را انتخاب می‌کنیم که خودشان بدتر از آن مشکلی هستند که با آن دست و پنجه نرم می‌کنیم.

ارنست بلوخ در همان ابتدای اثر عظیمش درباره امید می‌نویسد: نکته بسیار مهم این است که یاد بگیریم امیدوار باشیم. اثر امید هرگز از میان نمی‌رود، امید به عشق به موفقیت می‌انجامد و نه شکست. امید بر ترس برتری دارد چون نه منفعلانه است و نه به هیچی ختم می‌شود. این افق پیش روی آدمیان را گسترده‌تر می‌کند نه آنکه تنگ ترش کند.

📚 فلسفه ترس
👤 لارس اسوندسن


🌹
همه طوفان‌ها برای نابودی زندگیت نمیان؛
بعضی از طوفان‌ها برای تمیز کردن مسیرت میان…😌💪🏻

🍃
ترسِ بی‌نصیب ماندن یا جا ماندن از بقیه، نگرانی از اینکه ممکن است اتفاقی مهیج یا جالب در جایی دیگر در حال وقوع باشد، احساسی که اغلب از طریق مشاهده مطالب ارسال‌شده در رسانه‌های اجتماعی به وجود می‌آید.

برخی از افراد وقتی به هر دلیلی نتوانند با دیگران ارتباط برقرار کنند دچار اضطراب و افسردگی شدید و افکار وسواس‌گونه می‌شوند... ارتباط آشکاری با تنهایی و آن دسته از احساساتی دارد که ناشی از نبود حس تعلق، هویت اجتماعی و تایید دیگران است.

با در نظر گرفتن این نکته که در رسانه‌های اجتماعی افراد معمولا بهترین چهره از خودشان را به نمایش می‌گذارند، یکی از مشکلاتی که حضور مداوم در این رسانه‌ها به وجود می‌آورد این است که گاه زندگی دیگران بهتر و زیباتر از زندگی ما به نظر می‌رسد.

فی آلبرتی
💜
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
آیا هرگز به خودتان گفته اید، ای کاش یک بار دیگر می‌توانستید با کسی که خیلی دوستش داشتید و او را از دست دادید گفتگو کنید؟
یا فرصت دیگر بدست می آوردید تا آن زمان از دست رفته را، زمانی که تصور می‌کردید او تا ابد زنده و با شما خواهد بود جبران کنید؟
اگر چنین است، بدانید چنانچه سال‌ها زندگی کنید، روزها بگذرانید،  هیچ یک از آنها جای آن روزی را که در آرزویش هستید نمی‌گیرد.

📚 برای یک روز بیشتر
👤 میچ آلبوم


🌹
🌱
در فرهنگ ژاپن
کلمه‌ای وجود دارد که شگفت‌انگیز است.
"ایکیگای" مفهوم این کلمه این است:
دلیلی که صبح ها برای آن برمی‌خیزم.
نگاه کنید به خودتان، چرا امروز از خواب بیدار شدم، دلیلش را پیدا کنید، برایش راه بروید، نفس بکشید و زندگی کنید. من هزار «ایکیگای» دارم. ایکیگای می‌تواند به عشق شما، مهارت شما، علاقه‌های شما، شغل شما، درآمد شما، ماموریت‌های شما و تخصص‌های شما مربوط باشد؛ امّا نکته عجیبی در این کلمه وجود دارد «آنچه دنیا از من می‌خواهد» و این دلیل بیدار شدنِ ماست.

-هکتورگارسیا

🍃
دوره لاکان خوانی با دکتر پسکین
و همراه با ترجمه همزمان فارسی.

📌 دکتر لئوناردو پسکین (Leonardo Peskin)
روانپزشک، روانکاو انجمن روانکاوی آرژانتین و انجمن بین‌المللی روانکاوی (IPA). ویراستار تعداد زیادی از ژورنال‌های روانکاوی، استاد دانشگاه بوئنوس آیرس و نویسنده کتب متعدد درباره روانکاوی لکانی.

📲هماهنگی
۰۹۳۵۹۲۹۳۸۳۰
۰۹۱۲۰۱۴۱۷۶۰
فروید معتقد بود که هیچ رویدادی تصادفی یا اتفاقی نیست و در پس هر رفتار، فکر یا احساسی یک دلیل وجود دارد. هر کاری که انجام می‌دهیم، هر فکری که می‌کنیم، هر چیزی که می‌گوییم و هر احساسی که داریم تجلی ذهن -ضمیر هشیار، نیمه‌هشیار یا ناهشیار- ماست.

فروید در کتاب «آسیب‌شناسی روانی زندگی روزمره» این اندیشه را مطرح می‌کند که «اتفاقات» کوچکی که در زندگی روزمره مردم رخ می‌دهد، مثلا اشتباه خطاب کردن یک نفر، فراموش کردن یک قرار ملاقات و از بین بردن چیزی که متعلق به فردی دیگر است، تجلی انگیزه‌های ناهشیار آنهاست.

مثلا یک بار، دیک آرمی نماینده جمهوری‌خواه ایالت تگزاس در کنگره آمریکا، از بارنی فرانک، نماینده ایالت ماساچوست که فردی همجنس‌گراست، با عنوان «Barney Fag» نام بُرد (Fag: به معنی کسی که با هم‌جنس خود ارتباط جنسی برقرار می‌کند)، یا یکی از اساتید روانشناسی، زیگموند فروید را «Sigmund Fraud» خطاب کرد (Fraud: به معنی حقه‌باز و متقلب).

این خطاها، با وجود اینکه اغلب باعث شرمندگی افراد می‌شوند، اما به گفته فروید، نمایانگر انگیزه‌های ناهشیارند. بدین ترتیب رویدادهایی نظیر لغزش‌های کلامی، تاخیرها، فراموش کردن نام دیگران و از بین بردن چیزهایی که متعلق به دیگران است، دلیل دارند و وقوع آنها تصادفی نیست و در صورتی که بتوان محتویات ضمیر ناهشیار افراد را بررسی کرد، علت این رویدادها مشخص می‌شود.

🪴
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔴☑️🟢 کارگاه جدید متخصصان:
    
                 فرزند پروری

  ⌛️زمانبندی :
۵  پنجشنبه متوالی
از ساعت ده تا یازده و نیم


📈 سرفصل کارگاه:

محتوای کارگاه:
بهبود رابطه والدین و کودک
افزایش رفتارهای مناسب
کاهش بدرفتاری
مدیریت شرایط بحرانی
اصلاح فرضیات نادرست والدین

📆تاریخ برگزاری :

شروع از ۷ تیر ماه

📌با ارائه  مدرک معتبر
و وویس های جلسه به همراه پاورپوینت کلاس

☎️. شماره های تماس : 
۰۹۳۸۷۶۷۳۳۱۱۶
۰۲۱۲۶۶۰۵۰۳۴
www.tg-me.com/somei36
Forwarded from بهترین هارا با ما دنبال کنید
طبق اخرین اخبار برداشت و نقد کردن همستر واقعیه و هر واحد 12هزار تومنه
اگه شروع نکردید
الان شروع کنید
https://www.tg-me.com/hamster_komBat_bot/start?startapp=kentId5573879410
Forwarded from تبادلات رشد
⭕️فقط و فقط همین امشب این لیست ارزشمند به مردم ایران رایگان تقدیم میشه❤️
این لیست
#روانشناسی تا 12ساعت دیگر پاک خواهد شد
عضو بشید و استفاده کنید


https://www.tg-me.com/addlist/3xMsmLf89SQ2ZTQ0
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
بامعرفی کانال ویژه امشب:
✔️ سوالات لو رفته آزمون تافل
https://www.tg-me.com/+XIAi1Jtmows2MDlk
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
2024/06/25 20:03:21
Back to Top
HTML Embed Code: