Telegram Group Search
قُلِ اللَّهُمَّ مَالِكَ الْمُلْكِ تُؤْتِي الْمُلْكَ مَن تَشَاءُ وَتَنزِعُ الْمُلْكَ مِمَّن تَشَاءُ وَتُعِزُّ مَن تَشَاءُ وَتُذِلُّ مَن تَشَاءُ ۖ بِيَدِكَ الْخَيْرُ ۖ إِنَّكَ عَلَىٰ كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ...🕊


بگو: پروردگارا! ای همه چیز از آن تو! تو هر که را بخواهی حکومت و دارائی می‌بخشی و از هر که بخواهی حکومت و دارائی را بازپس می‌گیری، و هر کس را بخواهی عزّت و قدرت می‌دهی و هرکس را بخواهی خوار می‌داری، خوبی در دست تو است و بیگمان تو بر هر چیزی توانائی. ..🕊

🍀آل عمران 26
🕌: @TakyaTalabaniSonjagh
خانقاه شیخ عبدالله خالصی
<unknown>
❤️ طلع البدر علينا
💚 من ثنيات الوداع

👤 منشد: محمود الحمود
🕌: @TakyaTalabaniSonjagh


#شمس_تبریزے :

من کودڪ بودم خدا را می‌دیدم،
ملڪ را می‌دیدم، مغیبات‌اعلے و اسفل
را مشاهده می‌کردم.


گمان می‌بردم جمله مردمان همچنان
می‌بینند ، آخر معلوم شد که نمی‌دیده‌اند..

ازکتاب ملت عشق
🕌: @TakyaTalabaniSonjagh
2648156.mp4_-799430058.gif
679.8 KB

شبلی از شدت عشق به معبود گفت:
معبودم خواهم که گناه همه خلق بر دوش من گذاری تا روز قیامت برای تک‌تک آن‌ها فقط با من سخن گوئی و از من سوال کنی......

کشف‌الاسرار
︎خواجه‌عبدالله‌انصاری
🕌: @TakyaTalabaniSonjagh
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🕋 تعویض پرده کعبه

🌙 با شروع سال جدید هجری قمری ۱۴۴۶ پرده کعبه شریف (کسوة) تعویض و پرده جدید نصب شد.
🕌: @TakyaTalabaniSonjagh
‍ ﷽

🌴هرگاه که بنده خدا را شناخت، اتکاء و التجاء به خلق از قلبش رخت بر می‌بندد و همچنانکه برگ‌های خشک از درخت می‌ریزد،

حس مردم‌پرستی از دل و جان او کنده می‌شود، باطنش از دیدار خلق، کور، و از شنیدن گفتارشان کر می‌گردد.

هر وقت نفسش به مقام مطمئنّه رسید، به تمامی به خدا تسلیم می‌شود، به سوی او متوجّه می‌گردد و از آنچه نزد اوست بهره‌مند و کامیاب شده و دنیا نیز به جهت مصالحش بدو روی می‌آورد.


فتح الربّانے
شیخ عبدالقادر گیلانی

🕌: @TakyaTalabaniSonjagh
🌙تکیه سنجاق🌙طریقة قادریة طالبانیة
#زندگینامه ی حضرت حسین -منصور- حلاج او بیشتر به نام پدرش، منصور حلاج، معروف است. برای وی کنیه‌های دیگری نیز چون «ابو عماره»، «ابو محمد» و «ابو مسعود» نیز آورده‌اند. اهل فارس او را ابوعبدالله الزاهد، اهل خراسان ابوالمهر، اهل خوزستان حلاج الاسرار، در بغداد مصطلم،…


#قسمت دوم زندگینامه ی منصور حلاج

سفر به بصره

زمانی که سهل به بصره تبعید شد، حسین نیز به همراه استاد خویش به بصره رفت. چندی بعد در ۱۸ سالگی به بغداد رفت و نزد عمرو بن عثمان مکی ۱۸ ماه همنشین شد. حلاج در بصره با امّ‌الحسین، دختر ابویعقوب اقطع صوفی، منشی جنید، ازدواج کرد و دارای سه پسر و یک دختر شد.
 ازدواج او با اعتراض شدید استادش، عمرو مکی، روبه‌رو شد. این اعتراض به اختلاف و دشمنی بین استاد و پدرزنش، ابویعقوب اقطع، انجامید عمرو بن عثمان از او رنجید و او را از خود راند. او نیز راهی بغداد شد و در حلقه درس جنید بغدادی وارد شد اما جنید او را به مدارا با استاد و خلوت‌نشینی فراخواند.

سفر به مکه

۲۶ ساله بود که برای زیارت کعبه راهی مکه شد و یک سال مجاور بیت‌الحرام ماند. غذایش در هر روز سه لقمه نان و اندکی آب بود و جز برای قضای حاجت از آن خارج نمی‌شد. پس از مجاورت کعبه به بغداد بازگشت و دوباره به حلقه یاران جنید بغدادی پیوست اما به جهت دعوی «اناالحق» از جانب آن‌ها طرد شد و رابطه خود را با صوفیه برید.بعد از سفر سوم خود به حج، پدر زنش ابویعقوب و استادش عمروبن عثمان نیز از او بیزاری جستند.
 جنید نیز پس از ایجاد اختلاف و شنیدن سخنان حلاج به او گفت: تو در اسلام رخنه‌ای و شکافی افکنده‌ای که سر جدا شده از پیکرت می‌تواند آن را مسدود کند.


💥ادامه دارد...
🕌: @TakyaTalabaniSonjagh
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔺 #ببینید

🔹 مستندی قدیمی و زیبا از تفرجگاه سراب هولی و بزرگان پاوه

🕌: @TakyaTalabaniSonjagh
🌙تکیه سنجاق🌙طریقة قادریة طالبانیة
#عشق_و_عرفان (قسمت دویست و هجدهم) راههای عملی کسب عشق و محبت الهی عامل‌ بیست و یکم : حزن ادامه... راهکارهای عرفانی در کسب شادمانی واقعی : 1. #زهد: زهد یعنی ترک چیزی و روگردانی از آن و زاهد کسی است که هرچه خالقش دوست ‌دارد، دوست بدارد و آنچه را دشمن می‌دارد…
#عشق_و_عرفان

(قسمت دویست ونوزدهم )

راههای عملی کسب عشق و محبت الهی
عامل‌ بیست و یکم : حزن

#حزن مذموم و حزن ممدوح :

طبق آیات و روایات فراوانی که این زمینه موجود است، حزن به دو قسم مذموم و ممدوح تقسیم می­شود که برای روشن شدن این مطلب ابتدا به تعریف آنها و سپس به ذکر انواع این دو حزن  پرداخته میشود .

الف: حزن مذموم

حزن مذموم، همان حزن به جهت از دست دادن منفعت دنیوی و یا رسیدن به مصیبت است که به طور مستقیم و غیرمستقیم در آیات و روایات مورد اشاره قرار گرفته است

💥عوامل بوجودآورنده حزن مذموم:

شوق و رغبت به دنیا:

 امام صادق علیه السلام می­فرمایند: شوق و رغبت به دنیا موجب غم و حزن است. زیرا شادی­های دنیا زودگذر است و از پس آن اندوه و غمی است. بنابراین علاقه به آنها در واقع دلبستگی به امور فانی و زودگذر است و وقتی انسان چیزی را که به آن علاقه دارد، از دست بدهد دچار حزن و اندوه می­شود.

چشم داشتن به ثروت دیگران: 

امام باقر علیه السلام می­فرمایند: هر کس به آنچه در اختیار مردم است چشم دوزد، حزن و تأسف­اش طولانی شود. زیرا این فرد یکسره در حال مقایسه خود و دیگران است و از کم و کاستی­های زندگی خود غمگین و ناراحت است.

حسادت: 

امام علی علیه السلام می­فرمایند: ستمگری را شبیه­ تر به مظلوم از حسود ندیدم که نفس اندوه او دائمی و قلب او متحیر و سرگردان و حزن و اندوهش لازم و همیشگی است.

ناامیدی:

یکی دیگر از عواملی که موجب حزن و اندوه می­گردد، ناامیدی است. امام علی علیه السلام می­فرماید: اگر ناامیدی بر دل انسان چیره شود تأسف خوردن، او را از پای درآورد.فردی که ناامید است، احساس حقارت و بدبختی می­کند و این حس حقارت او را از عمل کردن باز می­دارد و در نتیجه موجب حزن و اندوه او می­شود.

آه و ناله و ناشکیبایی:

امام علی علیه السلام می­فرمایند: از جزع و فزع بپرهیز که باعث اندوه می­شود. جزع در لغت به معنای صبر نکردن بر آنچه بر انسان نازل شده است، می­باشد. از این روایت می­توان استفاده کرد که آه و ناله شدید و بدون جهت نه تنها موجب رفع حزن نمی­شود بلکه بر آن می­افزاید. اینان انسان­هایی هستند که دوست دارند همیشه ناله کنند و روز خود را با حزن و اندوه به پایان برسانند، در حالی که می­توانند با توجه به نعمت­های خدا به زندگی شیرینی و نشاط ببخشند.

شک:

طبق فرموده امام صادق علیه السلام خداوند حزن و اندوه را در شک و سخط قرار داده است.

افکار منفی:

ریشه هر احساس افسردگی و اندوهی در تفکری منفی است و در اثر همین افکار منفی، انسان بی­ روحیه و سنگین شده و دچار احساس شکست و ناکامی می­گردد.

اگر انسان از کارها برداشت درستی داشته باشد، احساسات او هم واقعی است و اگر درک و تصور او اشتباه باشد، واکنش او هم غیرطبیعی و خلاف واقع خواهد بود. بنابراین باید احساسات دردناک ناشی از تعریف­های ذهنی را کنار گذاشت، چون اعتباری ندارند.

ادامه دارد...

🕌: @TakyaTalabaniSonjagh
ذکر شریف دائم باقی الله
کانال انا الحق


#ذکر شریف #دائم_ باقی# الله
ارزش ذکر خداوند

بِسْمِ اللّهِ الْرَّحْمنِ الْرَّحیمْ

روایت شده است: سلیمان بن داوود علیه السلام از جایی عبور می کرد و پرندگان بر او سایه افکنده و جن و انس از چپ و راستش ملازم او بودند.
راوی می گوید: سلیمان به عابدی از بنی اسرائیل رسید. عابد گفت: سوگند به خدای پسر داوود! خدا به تو سلطنتی بس بزرگ داده است.
سلیمان گفت: یک "سبحان الله" که در نامه عمل مؤمن ثبت شود، بهتر از آن چیزی است که به پسر داوود(حضرت سلیمان) داده شده است؛ زیرا آن چه به پسر داوود داده شده از بین می رود؛ ولی ذکر خدا می ماند.
راه روشن، ج 5، ص 490
امام صادق (ع) فرمود:
خداوند به حضرت موسی(ع) وحی فرمود: ای موسی! به زیادی پول خوشحال مشو! و ذکر مرا از یاد مبر. چراکه زیادی پول ، گناهان را از یاد می برد. و ترک ذکر من سنگدلی می آورد.

#علل الشرایع ، ص38
🕌: @TakyaTalabaniSonjagh
2024/07/10 01:12:19
Back to Top
HTML Embed Code: