Telegram Group Search
Forwarded from قنات (Majid Moradi)
🔸 هم سفارت عربستان را آتش می‌زنید هم روابط با عربستان را عادی می‌کنید!

مجید مرادی

🔺خدا نگذرد از آن جماعتی که در دوره روحانی سفارت عربستان سعودی را در تهران و مشهد آتش زدند و روابط دو کشور را تیره کردند و در دوره رئیسی با عربستان برادر شدند و گفتند روحانی نه عرضه ارتقای روابط با عربستان را داشته و نه قدرت جلوگیری از هجوم به سفارتخانه عربستان را.

🔺جماعتی که اگر خارج از قدرت باشند می‌گویند برجام خیانت بود و اگر خودشان به قدرت برسند می‌گویند برجام خوب بود و آماده بازگشت به برجام می‌شوند.

🔺جماعتی که تا خارج از قدرتند می‌گویند با مذاکره مشکل ایران حل نمی‌شود اما وقتی سوار قدرت می‌شوند می‌گویند اهل مذاکره ایم!

🔺هر یک روز که این شیاطین قدرت را در دست داشته باشند خسارت محض برای کشور است.

https://www.tg-me.com/K_MjM
دبیر خانه یک سازمان وظیفه ثبت. درخواستهای کارمندان و ارباب رجوع را دارد،
در برخی شبکه ها دیده شده که شبکه به پزشک کارتابل اداری جهت نامه نگاری نداده و پزشک برای مکتوب کردن درخواست خود به هنگام مراجعه به دبیر خانه با عباراتی چون ((باید ریاست برای ثبت نامه اوکی‌بده))((نمیشه ثبتش کرد))
و موارد مشابه رو به رو می شوند.


در چنین مقابله ای با کارمندان دبیرخانه فورا به سامانه۱۹۰ بازرسی وزارت بهداشت زنگ بزنید و بگویید در شبکه فلان مسول دبیرخانه به من گفته بدون اجازه مدیریت شبکه نمی توانم درخواست شما را ثبت کنم!





یک درخواست چند حالت دارد:


۱-بی ربط است و می نویسند در صلاحیت ما نیست پاسخ بدهیم

۲-درخواست به ارگان مربوط است و باید پاسخ مثبت یا منفی بدهد.





تبصره:در صورت عدم حصول پاسخ به درخواست اداری پس از ده روز مجدد نامه نگاری و پیگیری کنید.




در مراجعه به دبیرخانه ها تا ثبت شدن نامه و گرفتن شماره از اداره خارج نشوید.





آسایش دو گیتی درخواست کارتابل اداری از روز اول اگر وجود ندارد!



ریاست خانه بهداشت باید پزشک باشد و کارتابل هم باید در اختیار پزشک باشد!
اول ریاست رو درخواست بدید بعد کارتابلش رو بگیرید!



شبکه ای که به شما کارتابل نداد هیچگونه دستور تلفنی و شفاهی آن را اجرا نکنید!
قانونا هم الزامی به اجرای هیچ‌دستور شفاهی ندارید،فقط مکتوب!
حتی احضار هم باید مکتوب باشد نه شفاهی و تلفنی!
چرا به دکتر پزشکیان رأی می‌دهم

من از پیش از دوم خرداد بر این باور بودم که راه اصلاحات در کشور ما از انتخابات عبور نمی‌کند و چه بسا تحمیل یک رئیس جمهور و یا مجلس "غیرخودی" به حکومت، وضع را از جهاتی پیچیده‌تر و راه اصلاح واقعی را ناهموارتر و دشوارتر می‌کند.
همواره بر این باور بودم که نیروهای منتقد و مخالفان مسالمت‌جو باید خارج از قدرت رسمی بایستند و با تکیه بر امکانات مدنی و تقویت نیروی اجتماعی، توازنی در برابر قدرت دولت پدید آورند و از این رهگذر راه تعاملی معنادار و قدرتمند را با نهادهای حاکم به قصد دستیابی به توافقی در جهت اصلاح شیوهٔ حکمرانی بگشایند.
همواره نظرم بر این بوده است که دستگاه دولت فقط مخزن امکانات و منابع نیست، هزاران محدودیت و مسئولیت و گرفتاری هم دارد و در وضعیتی مانند کشور ما چه بهتر که افراد مورد اعتماد و وثوق صاحبان اصلی قدرت زمام امور اجرایی را به دست گیرند تا از یک‌سو در برابر سختی‌ها و زمختی‌های کار اجرایی و فشار مطالبات عمومی به واقع‌بینی روی آورند و از سوی دیگر، دستگاه دولت به محل منازعات فرساینده و بی‌حاصل بین‌جناحی تبدیل نشود و حداقلِ کارآمدی را برای پیشگیری از انباشت مشکلات و تبدیل آنان به سیلی مخرب و یا بهمنی ویرانگر فراهم کند.
از همین رو، همیشه بر لزوم اصلاحات پیشاانتخاباتی برای معنادار شدن امر انتخابات و امکانِ اصلاحات از بالا اصرار داشته‌ام و به همین جهت در اغلبِ مقاطع انتخاباتی تمام فشارهای روانی دوستان و کنشگرانِ مشتاق انتخابات را به جان خریده‌ام و با آنان همراهی نکرده‌ام.
هنوز هم بر همان عقیده‌ام و خللی در ارکان این نگاه و تحلیل پدید نیامده است. با این همه، حادثهٔ غیرمترقبهٔ سقوط هلی‌کوپتر مرحوم رئیسی و همراهانش و روند انتخابات زودهنگام متعاقب آن، وضعی در کشور ما پدید آورده که همگی ما را در شرایط اضطراری و بغرنجی قرار داده است.
اگر انتخابات به سمتی می‌رفت که یک اصولگرای معمول حتی فردی مانند محمدباقر قالیباف به دور دوم انتخابات راه می‌یافت، دلیلی برای احساس اضطرار و لزوم مشارکت در انتخابات پدید نمی‌آمد اما مکر روزگار سبب بالا آمدن کاندیدایی شد که به نظر من پایی بر روی زمین ندارد و چنان شیفتهٔ ذهنیات خود است که امیدی به تعدیل و نرمش او در برابر زمخت‌ترین واقعیات هم نمی‌رود.
او حتی کاندیدایی منفرد هم نیست که بتوان به کنترل او توسط ساختارهای موجود امید بست. آقای دکتر جلیلی متکی بر یک نیروی تشکیلاتی و همبسته و سخت ایدئولوژیک است که به دلایل مختلف آزادی عمل بسیاری پیدا کرده و می‌تواند خواست‌های خود را به هر نهادی تحمیل کند.
ما تا کنون با چنین پدیده‌ای در کشور روبرو نبوده‌ایم و بدبختانه مجموع شرایط داخلی و خارجی ایران نیز چنان شکننده و برای امنیت ملی پرمخاطره است که نمی‌شود ریسک سپردن قوهٔ مجریه به چنین نیرویی را در چنین وضعی به جان خرید و با کناره‌گیری از انتخابات راه پیروزی آن را هموار کرد.
در طرف مقابل این جریان اما دکتر مسعود پزشکیان قرار دارد. دکتر پزشکیان به لحاظ توانمندی‌های فردی ضعف و قوت‌هایی برای امر حکمرانی دارد که در مناظرات و تبلیغات انتخاباتی او آشکار شده است. در واقع اگر بخواهم صریح و صادقانه سخن بگویم فرستادن او به پاستور مثل فرستادنش به روی میدان مین است! با این حال، چاره‌ای جز این فداکاری وجود ندارد.
واقعیت این است که من اطمینانی برای موفقیت دکتر پزشکیان در تحقق وعده‌هایش در مقام ریاست جمهوری ندارم، اما در مقابل وضع مقدر و محتومِ به قدرت رسیدن تیم آقای جلیلی، او یک شانس و احتمال است که با درایت بسیار شانس و احتمال موفقیتش افزایش می‌یابد.
بزرگترین سرمایهٔ دکتر پزشکیان صداقت و پاکدستی و دلسوزی بدون ریا و نفاق او برای مردم و کشور است. با این سرمایه می‌توان اعتماد مردم را جلب کرد و با ارکان قدرت هم به تفاهم نسبی رسید. برای این منظور، تمهیدات بسیاری لازم است که نخستینِ آنها دور کردنِ "مشتاقان خدمت"! و افراد حاشیه‌آفرین و پر سر و صدا و ماجراجو از دور کابینه و تشکیل تیمی متخصص و پرحوصله و سلیم‌النفس و حساسیت‌زدا و اهل اقناع و تعامل در نهاد اجرایی کشور است.
به امید آن‌که خداوند به این ملک باستانی و این مردم رنج‌کشیده بار دیگر یاری رساند و آنها را از این عقبهٔ هولناک به سلامت گذر دهد، من در روز جمعه رأی خود را به نام دکتر مسعود پزشکیان به صندوق می‌اندازم و از همهٔ آنان که به تشخیص سیاسی‌ام باوری دارند درخواست می‌کنم که تردید را کنار بگذارند و با سربلندی و افتخار همین کار را بکنند و از طعن طاعنان نهراسند. آنچه باید از آن هراسید، عافیت پیشه کردن به قیمت هل دادن کشور به پرتگاه‌ست!
یجزی‌الله صادقین بصدقهم.
#احمد_زیدآبادی
@ahmadzeidabad
تقدیر ماست!

هر کدام از ما که تصمیم به دادنِ رأی به دکتر پزشکیان گرفته‌ایم و یا در آستانۀ چنین تصمیمی هستیم، هیچ حرف و سخن و ادعایی در دو روز آینده نباید ما را از انجام این کار باز دارد.
پزشکیان فقط انتخاب ما نیست، تقدیر ما هم هست. آنها که چون من، به هدفمندی این هستی و وجود قادری متعال در کُنه و ورای آن باور دارند، لابد به این هم می‌اندیشند که شاید بر سر این دو راهی صعب و دشوار قرار گرفتن، خالی از حکمت و عنایتی نباشد.
خداوند سبب‌سوز و سبب‌ساز است، گاه چنان نقشه‌های زیرکانه و پیچیدۀ آدمیان را به هم می‌زند و یا چنان راه روشنی در اوج نومیدی و احساس بن‌بست در برابر درماندگان می‌گشاید، که عقل حسابگر حیران می‌ماند!
شاید از پس آن سوءالقضاء سقوط هلی‌کوپتر مرحوم سید ابراهیم رئیسی و همراهانش، در این شرایط نامتعین حسن‌القضایی در راه باشد.
به قول جناب مولانا
هر هوا و ذره‌ای خود منظریست
نا گشاده کی گُوَد کانجا دریست
تا بنگشاید دری را دیدبان
در درون هرگز نجنبد این گمان
چون گشاده شد دری حیران شود
مرغ اومید و طمع پرّان شود!
#احمد_زیدآبادی
@ahmadzeidabad
رنج بی‌هوده و سعی بی‌فایده!

گفته می‌شود جمعی از طلاب علوم دینی برای تبلیغ سعید جلیلی به روستاها و شهرهای دوردست رفته‌اند. اگر این خبر صحیح باشد، به قول شیخ مصلح‌الدین شیرازی رنج بی‌هوده برده‌اند و سعی بی‌فایده کرده‌اند!
اگر مردم به حرف معممان گوش می‌کردند که در آن صورت، شیخ مصطفی پورمحمدی باید در صدر کاندیداها قرار می گرفت و رأیش به قعر جدول نزول نمی‌کرد. وقتی تودۀ مردم به کسی مثل او که از رقبای خود بسیار حرفه‌ای‌تر و مسلط‌تر و بلیغ‌تر، بر معضلات جامعه انگشت گذاشت و برای آنها نیز راه‌حل‌های کارشناس‌پسند ارائه کرد، تا این حد بی‌توجهی نشان دادند حال چگونه ممکن است تحت تأثیر برخی هم لباسی‌های او برای ترویج و تبلیغ کسی قرار گیرند که نه فقط عمده مشکلات مبتلابه مردم را انکار می‌کند، بلکه رویکردش برای ادارۀ کشور نیز مو بر بدن بسیاری از کارشناسان حوزه‌های مختلف سیخ می‌سازد! حتی چه بسا کارشان به سود مسعود پزشکیان تمام شود و رأی‌های خاموش و سرگردان را به سمت او سوق دهد.
#احمد_زیدآبادی
@ahmadzeidabad
برآورد!

تا این لحظه برآورد من از فضای اطرافم این است که در دور دوم انتخابات در روز جمعه، سعید جلیلی 10 تا 12 میلیون و مسعود پزشکیان 18 تا 20 میلیون رأی به دست می‌آورند.
فضای اطراف من ممکن است معرف تمام جامعه نباشد، اما ضریب خطای این تخمین به نظرم خیلی زیاد نباشد.
#احمد_زیدآبادی
@ahmadzeidabad
چطور ممکن است؟

چطور ممکن است رأی دادن به مسعود پزشکیان ننگ و عار و سرافکندگی باشد، اما همسو و همراه شدن با حسین شریعتمداری، علیرضا زاکانی، حمید رسایی و غیره برای هموار کردن راه پیروزی سعید جلیلی افتخار و شرف و سربلندی به شمار آید!
#احمد_زیدآبادی
@ahmadzeidabad
انتشارات تیمورزاده pinned «چطور ممکن است؟ چطور ممکن است رأی دادن به مسعود پزشکیان ننگ و عار و سرافکندگی باشد، اما همسو و همراه شدن با حسین شریعتمداری، علیرضا زاکانی، حمید رسایی و غیره برای هموار کردن راه پیروزی سعید جلیلی افتخار و شرف و سربلندی به شمار آید! #احمد_زیدآبادی @ahmadzeidabad»
Forwarded from دغدغه ایران
نهایت ریاکاری

محمد فاضلی

زنان مهم‌ترین قشر اجتماعی هستند که از قدرت گرفتن سعید جلیلی زیان می‌کنند:

یک. نزدیک انتخابات ریاکارانه با زنانی که حجاب آن‌ها پوشیده‌تر از مهسا امینی نیست، عکس می‌گیرد؛ اما در تمام مناظرات یک کلمه علیه گشت ارشاد و طرح نور موضع نگرفت.

دو. تنوع و تکثر سبک زندگی را در جامعه ایرانی به رسمیت نمی‌شناسد ولی از عکس گرفتن با زنان استفاده ابزاری می‌کند.

سه. تفکر او و حامیانش چادر را حجاب برتر معرفی می‌کند اما در عکسی که دم انتخابات منتشر می‌کند یک حجاب برتر هم نیست.

چهار. دیگران را به استفاده ابزاری از زن متهم می‌کنند و خودشان در نهایت ریاکاری چنین می‌کنند.

انتخابات روز جمعه، نه گفتن به چنین تفکری است.

#دغدغه_ایران #محمد_فاضلی #پزشکیان

@fazeli_mohammad
‏به روشنفکرانی که صندوق رأی را بهانه‌ای کردند برای نطق‌های فلسفی چند ساعته توجه نکنید. صندوق رأی محل نظریه‌‌های فرازمینی و بازی‌های ذهنی نیست، مخصوصاً در شرایط خطیر امروز. رأی فقط یک ابزار است برای بهبود شرایط زندگی در حد امکان که شهروندان غیرفیلسوف هم از آن استفاده میکنند.‌

@AliNasriTelegram
چرا سلطنت‌طلبان ایرانی فحش‌ می‌دهند؟ یک تحلیل ساختاری

نویسنده: علی نصری

نظام‌های اصیل پادشاهی بر اساس یک سلسله مراتب هرمیِ شرافت و احترام بنا شده‌اند.

در رأس هرم شخص پادشاه قرار دارد که از بالاترین درجه شرافت و احترام برخوردار است، یک درجه پایین‌تر از او ملکه، و سپس شاهزادگان هستند، و به همین ترتیب سلسله مراتب اشراف از بالا تا پایین هرم، با عناوین دقیق، چیده می‌شوند.

مثلاً در نظام پادشاهی بریتانیا، این سلسله عناوین، پس از «شاهزاده» به ترتیب؛ دوک/دوشس، مارکی/مارکیز، کُنت/کُنتس، ویکُنت/ویکُنتس، بارون/بارونس و شوالیه - فردی که توسط یک پادشاه عنوان افتخاری دریافت کرده -  رتبه‌بندی می‌شوند.

این رتبه‌بندی چنان دقیق است که اگر مثلاً پادشاه و ۵۶ نفر از این هرم سلطنت، بر اثر حادثه‌ای یک‌جا بمیرند، نفر ۵۷‌‌ ام در سلسله مراتب جانشینی، که نام و نشانش کاملاً مشخص است، بلافاصله بر تخت سلطنت می‌نشیند.

بنا بر این، هر فردی در این هرم، جایگاه خودش را میداند، به رتبه‌های بالاتر احترام می‌گذارد و از رتبه‌های پایین‌تر توقع تواضع و احترام دارد.

طبیعتاً در این سیستم منظم، هر فردی در هر رتبه‌ای که قرار دارد، می‌کوشد تا با رعایت هر چه بهتر اتیکت‌های رفتاری و آداب و رسوم اجتماعی، اشرافیت خود را به نمایش بگذارد یا به رخ دیگران بکشد.

در سلطنت پهلوی اما موضوع به شکل دیگری‌ست. نظام «پهلوی» به دلیل اینکه یک ساختار پادشاهی اصیل نیست و بر هیچ سلسله مراتب اشراف و اعیانِ تاریخی استوار نشده؛ هرم شرف و احترام در آن فقط یک نمای بیرونی و اسکلت تو خالی است. یعنی هرمی که یک نفر و خانواده‌اش در رأس آن قرار دارند، و طبقات زیرین همه خالی از سکنه است.

افراد ایرانی که خود را منتسب به سلطنت پهلوی میدانند - سلطنت‌طلبان - فقط یک «ولیعهد» و خانواده درجه یک او را می‌شناسند و به آنها نهایت احترام را میگذارند. اما خود، در هیچ ساختار منظمی جایگاه مشخصی ندارند. پس همواره در یک هرم خیالی، برای ارتقا یا اثبات جایگاه خود، در حال رقابتی سنگین و کشمکشی مداوم و تلاشی بی‌وقفه برای سلطه‌جویی، غلبه نمودن و تفوق یافتن (خیالی) بر دیگری‌ هستند.

به عبارتی، فحاشی و بی‌احترامی در‌ میان سلطنت‌طلبان ایرانی، رفتار ناخودآگاهی‌ست برای القای جایگاهی بالاتر از دیگری در یک هرم خیالی که در رأس آن خانواده پهلوی و زیر آن اسکلتی خالی است.

«فحش» برای سلطنت‌طلب ایرانی، در وهله اول، نه یک «توهین» به دیگری، که یک «خطاب» از سوی یک «مقام» بالاتر به یک مقام «زیردستی» است؛ در واقع همان عصا بر زمین کوبیدن و «پدرسوخته» خواندن دیگری در عصر رضاشاهی‌‌ست که امروز در روند رقابت در سلطه‌جویی، به «بی‌پدر» و «صد پدر» و «هزار پدر» ارتقا یافته.

پس فحاشی و بی‌ادبی در میان سلطنت‌طلبان ایرانی، یک پدیده و معضل ساختاری‌ست که از درون بافت سیاسی-اجتماعی این سیستم بازتولید میشود و با برائت جستن ولیعهد پهلوی از فحاشان یا پند و نصیحت‌های دیگران حل نمی‌شود، همانطور که در سلطنت‌های اصیل و واقعی، رقابت و افراط در رعایت اتیکت‌های رفتاری و نمایش پایبندی به آداب و رسوم اشرافی، یک رفتار اجتناب‌ناپذیر ساختاری‌ست‌.

@AliNasriTelegram
Forwarded from محمد مهاجری
🔹من،دانشجوی ارشد شریف، رای می‌دهم تا عروسی به کوچه ما هم بیاید

🔸من دانشجوی شریفم. نه آنکه درگیر وهم نخبگی باشم، نه! فقط شرح است، شرح پاره ای از زندگی که کوتاه می نمود و به درازا کشید.

🔸از همان شروع ارشد، که اول هفته ای دو بار کافه رفتن بود و بعدتر شد هفته ای یک بار و بعدتر جیب اجازه نداد از ماهی یک بار بیشتر شود، با متین و ممدرضا و علی، می نشستیم به حرف و رویابافی و موشکافی مسائل. به قدر عقل ناقص خودمان، تحلیل می کردیم و هدف می چیدیم و پلن اِی و پلن بی! پلن بی ها کم کم تحلیل رفت و پلن اِی شد تنها پلن: رفتن!

🔸نه که آن گوشه دنیا، آرمان شهر باشد و مردمش در والهالا سکنی گزیده باشند، نه! بل که با هر تفکری، هیچ کدام آینده ای در اینجا نمی دیدیم. حتی متین که بیشتر گیرِ خانواده بود، بعد از مدتی شروع کرد سوال پرسیدن! اول ها می گفتیم شانس موفقیت “آن جا” بیش است و “این جا” کم. اما حالا شانس موفقیتی در این جا نمی بینیم! هر کداممان به کاری مشغول و گذران زندگی تا وقت عملی شدن پلن ای! که اگر نشود، نگذارند، پایمان بلرزد یا بلغزد، مطلقا نمی دانیم چه می کنیم با این زندگی! زندگی ای که ماندن در کشورت آینده سیاه باشد و رفتن در ایده آل ترین حالت خاکستری! زندگی ای که نمی شود در موردش حرف زد و بغض راه گلویت نبندد.

🔸من نمی دانم آینده ام کجاست، چگونه است، چه شگفتی از آستین بیرون می آورد و چه خوابی دیده است، شاید روزی فرار بهترین گزینه ام باشد اما الان رای می دهم. نه برای خودم، که شغلم سنخیتی با چیزی ندارد که برایش درس خوانده ام و مهارت کسب کرده ام! برای “متین” رای می دهم که وقتی هم تخصصش را دارد و هم علمش را هفت ماه دنبال کار نگردد. برای “پدر و مادر”م رای می دهم که سنی ازشان گذشته و حالا برای گذران زندگی نباید متحمل این رنج و اضطراب باشند. برای “محسن” که هر روز ننالد از وضع بازار و کم نیاورد و از جیب نگذارد برای جبران. برای “امیرعلی” که برایم نماینده ی نسل درخشان فکری و با استعداد است و آینده اش را سخت می بینم.

🔸 رای می دهم که علی و ممدرضا و بقیه هم قطارانم در شریف و دیگر دانشگاه ها موقع صحبت تنها راهشان را رفتن نبینند. رای می دهم که این امید در دلم نمیرد که عروسی به کوچه ما هم می آید!

طاها مهاجری. ۱۱تیر۱۴۰۳

@mohajerimohamad
Forwarded from محمد مهاجری
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔹برای اینکه فرزندانم در ایران ویران زندگی نکنند به سعید جلیلی رای نمی‌دهم/برای مادرم نگرانم


@mohajerimohamad
#عکس_نوشت

💢دکتر حسن روحانی
:
اگر شهامتش را دارند با خود من مناظره کنند


🔖[خطاب به یکی از نامزدهای انتخابات ریاست‌جمهوری] شما که ۷۰۰ میلیارد دلار به کشور صدمه زدید. شما که در این سه سال ۳۰۰ میلیارد دیگر به کشور لطمه زدید. اگر می‌خواهی راجع به دولت روحانی و تدبیر و امید صحبت کنی، اگر شهامتش را داری با خود من مناظره کن. در صداوسیما در طول تمام این مناظرات به من اتهام زده شد و ما چهار نامه نوشتیم ولی هیچ اعتنایی نکرد، فرصتی در اختیار ما نگذاشت. البته معلوم است در صداوسیما چه کسانی هستند؟ طرفدارهای چه کسی هستند؟ چگونه عمل می‌کنند؟ همه این‌ها را شما می‌شناسید.

rouhanihassan.com/Fa/News/111352

@rouhanioffice
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
#اخبار

🎥 دکتر روحانی:
اگر شهامتش را دارند با خود من مناظره کنند/ ۶ سال مذاکره کرد برای جای مذاکره


🔹شما که ۷۰۰ میلیارد دلار به کشور صدمه زدید. شما که در این سه سال ۳۰۰ میلیارد دیگر به کشور لطمه زدید. اگر می‌خواهی راجع به دولت روحانی و تدبیر و امید صحبت کنی، اگر شهامتش را داری با خود من مناظره کن. در صداوسیما در طول تمام این مناظرات به من اتهام زده شد و ما چهار نامه نوشتیم ولی هیچ اعتنایی نکرد، فرصتی در اختیار ما نگذاشت. البته معلوم است در صداوسیما چه کسانی هستند؟ طرفدارهای چه کسی هستند؟ چگونه عمل می‌کنند؟ همه این‌ها را شما می‌شناسید.

🔸مردم! کسی که این همه به کشور خسارت زد، ۶ سال رفت برای مذاکره فقط برای جای مذاکره بحث کرد که مذاکره دور بعد بغداد باشد یا آلماتی باشد؟ چه کار کردی برای کشور؟ چه به دست آوردی جز قطعنامه، جز مردم را فقیرتر کردن، بیچاره‌تر کردن؟

rouhanihassan.com/Fa/News/111353

@rouhanioffice
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
#اخبار

🎥 دکتر روحانی:
به کسانی رأی ندهید که تحریم را برنمی‌دارند/ آن‌هایی که دنبال جنگ هستند نمی‌توانند کشور را آباد کنند


🔹مردم به کسانی رأی ندهید که این اینترنت را به طور کامل بر روی شما خواهند بست. به کسانی رأی ندهید که زنان و دختران جامعه را در خیابان مورد اهانت قرار بدهند. به کسانی رأی ندهید که نه تنها تحریم را برنمی‌دارند - نمی‌خواهم این جمله را بگویم - شاید اسنپ‌بک را برای شما به ارمغان بیاورند. شاید همه چیز را به هم بریزند. این‌ها کسانی هستند که خیلی به فکر مردم نیستند. ما صلح می‌خواهیم، ما صلح را برای ایران، منطقه و جهان می‌خواهیم. آن‌هایی که دنبال جنگ هستند نمی‌توانند کشور را آباد کنند.

🔸مردم روز ۱۵ تیر به فکر ایران باشیم، به فکر آبادانی ایران، به فکر این که ایران بماند. این ارثی که از هزارها سال نیاکان ما برای ما گذاشتند، ایران را حفظ کنیم برای آیندگان، برای نسل‌های آینده. نگذاریم به مردم اهانت کنند. بگذاریم امید به کشور برگردد، بگذاریم دانشجو به فکر این باشد که در دانشگاه بماند، در ایران کار کند.

rouhanihassan.com/Fa/News/111354

@rouhanioffice
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
#اخبار

🎥 دکتر روحانی:
در اینترنت چه بلایی سر مردم آوردید؟/ فیلترینگ را اجرا کردید برای اینکه فیلترشکن بفروشید؟


🔹در مسأله اینترنت چه بلایی سر مردم آوردید؟ در فیلترینگ چه بلایی سر مردم آوردید؟ طرح صیانت را بردید مجلس، فیلترینگ را اجرا کردید برای این که فیلترشکن بفروشید؟ این کاسبی حلال بود کردید؟ اینجور با مردم رفتار کردید، فرهنگ جامعه را تخریب کردید. وقتی فیلترشکن نبود و شرایط قبلی بود و اینترنت باز بود، خیلی از اقدامات را می‌شد از لحاظ اخلاقی و فرهنگی انجام داد، ولی شما دروازه را باز کردید.

🔸چقدر شغل را از بین بردید؟ این که شما در اشتغال موفق نمی‌شوید یک عاملش اینست که فضای مجازی را بستید و از بین بردید. بسیاری از شغل‌ها در همین فضای مجازی درست می‌شد. در سال‌های آخر در سال حدود ۷۰ تا ۱۰۰ هزار شغل به خاطر فضای مجازی به وجود می‌آمد.

rouhanihassan.com/Fa/News/111355

@rouhanioffice
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
#اخبار

🎥 دکتر روحانی:
تورم ۶۰ درصدی در دولت دوازدهم دروغ است


🔹در طول هشت سال حقوق کارمندان در مجموع به طور متوسط ۵٫۱ برابر و حقوق کارگران ۵٫۵ برابر و دریافتی مستمری‌بگیرها و حتی بازنشسته‌ها ۷٫۷ برابر شد.

🔸در طول مدت ۸ سال شاخص قیمت کالاهای مصرفی مردم ۴٫۲ برابر شد؛ حقوق ۵ برابر یا بالای ۵ برابر شد. این کاری بود که دولت یازدهم و دوازدهم انجام داد.

🔹مردم سفره خودشان را نگاه کنند، ببینند نسبت به سه سال قبل مواد غذایی که می‌خرند، چند برابر شده است؟ به افرادی که حقوق ثابت دارند چند درصد اضافه کردند؟ در آن سال که خوب اضافه کردند، ۲۰ درصد بوده است. سالی بوده که فقط ۱۰ درصد اضافه کردند.

🔸به دروغ می‌گویند تورم در دولت دوازدهم ۶۰ درصد بوده است. دروغ بودنش خیلی روشن است. شما الان در سایت مرکز آمار ببینید تورم سال ۹۹ که آخرین سال دولت دوازدهم بود، چقدر بوده است؟ دولت را با تورم ۳۶٫۴ درصد و رشد اقتصادی ۴ درصد تحویل دادیم.

rouhanihassan.com/Fa/News/111356

@rouhanioffice
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
#اخبار

🎥 دکتر روحانی:
در دولت قبل یک میلیون و ۴۰۰ هزار واحد مسکن مهر ساخته شد


🔹مردم! حتی نسبت به مسکن هم به شما راست نگفتند. مسکن مهر ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار واحد مسکونی بود. از این تعداد، ۷۰۰ هزار آن تقریباً تکمیل شده بود البته بدون تسهیلات، برق، آب، خیابان، درمانگاه و مدرسه. ولی به هرحال ۷۰۰ هزار واحد آن به جایی رسیده بود. بقیه مسکن یعنی دو برابر این ۷۰۰ هزار واحد، یک میلیون و ۴۰۰ هزار واحد در دولت تدبیر و امید ساخته شده است. بقیه این ۷۰۰ هزار واحد برخی‌اش که فقط زمین خالی بود، برخی مقداری ساخته شده بود و حداکثر برخی از موارد در حد سفت‌کاری بود. همه این‌ها در این دولت ساخته شد.

🔸۱۰۰ هزار واحد در زلزله سرپل ذهاب در ۹۶ تخریب شد، در عرض یک سال تمام واحدهایی که تخریب شده بود به مردم تحویل داده شد.

🔹در بافت‌های فرسوده کارهایی که انجام گرفت، شهرک‌هایی که ساخته شد و اقداماتی که در تهران و شهرهای دیگر انجام گرفت، فقط در دو سال آخر دولت تدبیر و امید ۵۰۰ هزار واحد مسکونی شروع شد که بخش بزرگی از آن در همان دو سال آخر تکمیل شد.

rouhanihassan.com/Fa/News/111357

@rouhanioffice
2024/07/04 08:57:40
Back to Top
HTML Embed Code: