Telegram Group Search
یاد و خاطره شادروان عباس برنجی را گرامی می داریم .
روحش شاد
🔴فانا: یادداشت مهدی عبدوس پزشک و فعال حوزه تامین دارو به بهانه آلودگی محلول دیالیز صفاقی تولید شرکت داروسازی ثامن:

🔹واردات دارو و تولید دارو باید در کنار هم وجود داشته باشند

www.daroovasalamat.ir/news/54826
@phanair
‍ انتقاد شدید بنیاد امور بیماری های خاص از توزیع سرم‌های آلوده «دیالیز صفاقی ثامن»: حقایق این فاجعه دارویی باید روشن شود/ این تضییع آشکار حق الناس است/ «مدعی العموم ورود کند»/ با جان مردم، بازی نکنید!

🟥بنیاد امور بیماری های خاص پیرو خبر سرم های آلوده پس از پیگیری های مستمر از مراکز مختلف در کشور و بررسی وضعیت بیماران ضمن انتقاد مجدد از صدور مجوز «توزیع» سرم‌های آلوده مخصوص «دیالیز صفاقی ثامن»، تاکید کرد: جان مردم، نباید دستمایه ی بی تدبیری های ما شود!
بنیاد امور بیماری های خاص همچنین به تمام مراکز دیالیز در سراسر کشور هشدار داد اکیدا از سرم‌های مخصوص «دیالیز صفاقی ثامن» استفاده نکنند.
✍️🏻به گزارش روابط عمومی بنیاد امور بیماری های خاص، این اقدام در پی تایید گزارش های پزشکی توسط سازمان غذای و داروی کشور و دستور جمع آوری سرم‌های مخصوص «دیالیز صفاقی ثامن»،صورت گرفت.
🟥موضوع آلودگی سرم‌های مخصوص «دیالیز صفاقی ثامن» از سوی انجمن نفرولوژی ایران هم مورد تایید قرار گرفته بود.
بنیاد امور بیماری های خاص ضمن تاکید بر ضرورت روشن شدن حقایق این فاجعه دارویی برای مردم و ضرورت ورود مدعی العموم به پرونده توزیع سرم های آلوده، خاطر نشان کرد تا روشن شدن کامل ابعاد این موضوع، پیگیر تضییع آشکار حق الناس در این موضوع خواهد بود.
🟥شایان ذکر است، قرائت و شواهد میدانی حکایت از آن دارد محموله آلوده به آلومینیوم محلول دیالیز صفاقی از دی‌ماه سال گذشته توزیع شده و طی پنج ماه گذشته تعداد زیادی از بیماران را مسموم کرده است. رئیس انجمن نفرولوژی در همین ارتباط اعلام کرده که حداقل ۱۰ نفر از بیماران در پی استفاده از محلول های آلوده، جان خود را از دست داده‌اند.

🌐www.cffsd.org👈
🌐www.khaspress.ir👈
@cffsd 🌿
🔺توجه 🔺توجه 🔺 توجه
🔹با توجه به برگزاری مجمع عمومی عادی کانون در تاریخ ۱۵ تیرماه ۱۴۰۳ که در دستور کار هیات مدیره کانون هموفیلی ایران است، توجه اعضای مجمع عمومی کانون به یک موضوع مهم مستند به اساسنامه کانون جلب می شود:

🔺بر اساس تبصره ۲ بند ۵ ماده ۱۹  اعضای مجمع عمومی کانون فقط یک نوبت در کل دوره می توانند جهت شرکت در مجامع عمومی به عضو دیگر علی البدل یا اصلی وکالت دهند.

📌لذا در صورتیکه هر عضو مجمع عمومی در ۲۸ مهرماه ۱۴۰۲ حضور نداشته و عضو اصلی دیکر مجمع یا عضوعلی البدل وکالت دادند در مجمع پیش رو شخصا باید شرکت نمایند. حد نصاب قانونی مجمع در نوبت اول با توجه به این بند اساسنامه محاسبه می شود.

📌عدم برگزاری مجمع عمومی در فرصت های قانونی موجب به خطر افتادن امتیاز معافیت مالیاتی موسسات خیریه می گردد. شرط بهره مندی از این امتیاز تقدیم صورت های مالی به مجامع است.

📌اعضای محترم مجمع عمومی ضرورت دارد با مسئولیت شناسی از به وجود آمدن هر مشکلی در این حوزه خودداری و فعالانه در مجامع عمومی حضور یابند.
پرداخت ۵ همت از مطالبات دارویی/تامین اجتماعی با مراکز درمانی تسویه کرد

🔹فانا: میرهاشم موسوی مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی گفت: این سازمان در اقدامی کم‌نظیر با پرداخت ۲۳ هزار میلیارد تومان به طرف‌های قرارداد، همه مطالبات معوقه از ماه‌های پیش مراکز درمانی را پرداخت کرد. براین اساس همه اسناد رسیدگی شده و به‌روز دانشگاه‌ها، مراکز درمانی، دارویی و دیالیز در این پرداخت تسویه شد. ۱۲ هزار میلیارد تومان طلب دانشگاه‌ها، ۵ هزار میلیارد تومان مطالبات دارویی، ۱۳۵۰ میلیارد تومان مطالبات مراکز دیالیز و ۲۸۰ میلیارد تومان مطالبات پزشک خانواده و ۴۴۰۰ میلیارد تومان مطالبات بخش خصوصی پرداخت شد
@phanair
🌿بدون دارو ورزش برای ما غیر ممکنه 🌿

🔺این شعار دفتر نمایندگی کانون هموفیلی ایران در کرمانشاه است که ناظر به کمبود های اساسی دارویی برای گروه هایی از بیماران هموفیلی است‌ که‌ حتی زندگی عادی آنها را مختل کرده است.

🔹تعدادی از دفاتر نمایندگی کانون از جمله کرمانشاه، خراسان رضوی، البرز و ... ورزشکارانی را به این مسابقات اعزام خواهند کرد .
Forwarded from رسانه پُرسون
بخشنامه معاون وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی باطل شد


ادامه مطلب را در لینک زیر بخوانید:
https://purson.ir/kwkijx


موضوع: میراث فرهنگی
برچسب ها: #بخشنامه #دیوان عدالت اداری #وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی


🌏 https://purson.ir
📌 @purson_ir
🔺توجه 🔺توجه 🔺 توجه
🔹با توجه به برگزاری مجمع عمومی عادی کانون  در تاریخ ۱۵ تیرماه ۱۴۰۳ که در دستور کار هیات مدیره کانون هموفیلی ایران است، توجه اعضای مجمع عمومی کانون به یک موضوع مهم مستند به اساسنامه کانون جلب می شود:

🔺بر اساس تبصره ۲ بند ۵ ماده ۱۹  اعضای مجمع عمومی کانون فقط یک نوبت در کل دوره می توانند جهت شرکت در مجامع عمومی به عضو دیگر علی البدل یا اصلی وکالت دهند.

📌لذا در صورتیکه هر عضو مجمع عمومی در ۲۸ مهرماه ۱۴۰۲ حضور نداشته و عضو اصلی دیکر مجمع یا عضوعلی البدل وکالت دادند در مجمع پیش رو شخصا باید شرکت نمایند. حد نصاب قانونی مجمع در نوبت اول با توجه به این بند اساسنامه محاسبه می شود.

📌عدم برگزاری مجمع عمومی در فرصت های قانونی موجب به خطر افتادن امتیاز  معافیت مالیاتی موسسات خیریه می گردد. شرط بهره مندی از این امتیاز تقدیم صورت های مالی به مجامع است.

📌اعضای محترم مجمع عمومی ضرورت دارد با مسئولیت شناسی از به وجود آمدن هر مشکلی در این حوزه خودداری و فعالانه در مجامع عمومی حضور یابند.
فرا رسیدن عید سعید غدیر را به هم میهنان عزیز تهنیت عرض می نمایم .
شاد کام و سرافراز باشید
بیانیه_شماره_1_نامزدهای_ریاست_جمهوری_چهاردهم_پرسشها_و_مطالبات_تشکلها.pdf
738.2 KB
🔹کنش چهاردهم مشارکت در انتخابات

📌مشارکت در انتخابات ۱۴
فارغ از هر توصیفی از آن،
"کنشی مثبت و امیدوارنه است برای تغییر"
🔹چه معتقد باشیم کنشی مدنی برای کمک به بهبود شرایط اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور است.
🔹چه معتقد باشیم کنشی اجباری و خسته از انفعال است.
🔹چه معتقد باشیم روزنه است.
🔹چه معتقد باشیم انتخاب بین بد و بدتر است
🔹چه معتقد باشیم رای اعتراضی است.
🔹چه معتقد باشیم تنش را مدیریت می کنیم.
🔹چه معتقدباشیم تکرار می کنیم‌.
🔹و...
📌همه این کنش ها با هر تعریفی امید به بهبود شرایط کشورمان ایران است.
📌نگاه منزه طلبانه به مشارکت اجتماعی نتیجه ای جز انفعال ندارد.
📌تنوع و تکثر عقیده - تا ۱۸۰ درجه - در یک کنش مدنی که نتیجه گرا است، از ارکان اصلی مشارکت اجتماعی است.
📌امید اندازه ندارد از " یک ذره امید " شروع می شود تا "یک دنیا امید ".🌿امیدواریم🌿
📌محکوم هستیم. امیدوار

❇️احمد قویدل - فعال مدنی

👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇

🔹باز نشر سوالات نمایندگان سازمان های مردم نهاد در شورای ملی توسعه و حمایت از تشکل های اجتماعی از کاندیداهای ریاست جمهوری
🔴 سازمان غذا و دارو عامل ایجاد تمامی کمبودهای دارویی در کشور است

سالم‌خبر: اکبر عبداللهی اصل، عضو هیئت علمی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران در دومین همایش اقتصاد و مدیریت دارو با همراهی شرکت آسترازنکا: عامل ایجاد کمبودهای دارویی در کشور دقیقا نتیجه سیاست‌های سازمان غذا و داروست. ضمن آنکه این سازمان با سیاست‌های خود موجب به‌هم‌ریختگی مولفه‌های بازار دارو در کشور می‌شود.

چرا یک مدیرکل سازمان غذا و دارو یک فایل اکسل از دیتاهای فروش 28 سال گذشته را بخواهد در سایت منتشر کند باید اول بجنگد بعد این کار را انجام دهد. این یک جوک نیست؟

یکی از عوامل موثر در ایجاد کمبودهای دارویی این است که ما عادت کرده‌ایم قانون بدی می‌گذاریم بعد شروع می‌کنیم به میان‌بر و دورزدن همان قوانینی که وضع کرده‌ایم. اگر تجویز دارو خارج از فهرست دارویی ممنوع است و این قانون خوبیست چرا آن را دور می‌زنیم اگر هم  قانون بدی است چرا آن را لغو نمی‌کنیم

در سطوح مدیریتی اداره های کل سازمان غذا و دارو جلسات با اساتید و کارشناسان داشته باشند و تجارب قبلی ها را به اشتراک بگذاریم. البته نه در سطح رییس سازمان به بالا چون سیاسی کار هستند و کار خود را می کنند

http://www.saalemnews.com/news//16975   
@saalemnws
@saalemnws
رییس سازمان غذا و دارو: بیش از ۹۰ درصد قیمت داروهای بیماران خاص تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرد

✅️ دکتر سید حیدر محمدی معاون وزیر بهداشت و رییس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه بیش از ۹۰ درصد هزینه داروهای بیماران خاص توسط بیمه ها پوشش داده می‌شود، گفت:

⭕️ بیماران کمتر از ۱۰ درصد هزینه داروهای بیماری‌های خاص را پرداخت می‌کنند و ۹۰ از هزینه تمام شده دارو نیز توسط سازمان‌های بیمه‌گر پوشش داده می‌شود بنابراین پرداختی بیماران خاص حداکثر ۱۰ درصد قیمت دارو است.

⭕️ قبل از ورود داروها به فهرست دارویی کشور و به تبع آن قرار گرفتن تحت پوشش بیمه، باید هزینه اثربخشی دارو بر بیماری مشخص و اثبات شود بنابراین در صورتی دارو با حمایت بیمه‌ای وارد بازار می‌شود که توجیه علمی و اقتصادی برای درمان بیماری داشته باشد.

⭕️ در موارد اندکی که از نظر سازمان‌های بیمه‌گر هزینه اثربخشی دارو اثبات نشده و دارو توسط پزشکان تجویز شده باشد با لحاظ موارد استثنا، دارو توسط سازمان غذا و دارو به صورت تک نسخه‌ای وارد می‌شود.

@fdmag
کانال شخصی احمد قویدل مدیر عامل اسبق کانون هموفیلی ایران
رییس سازمان غذا و دارو: بیش از ۹۰ درصد قیمت داروهای بیماران خاص تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرد ✅️ دکتر سید حیدر محمدی معاون وزیر بهداشت و رییس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه بیش از ۹۰ درصد هزینه داروهای بیماران خاص توسط بیمه ها پوشش داده می‌شود، گفت: ⭕️ بیماران…
رئیس سازمان غذا و دارو وسط دعوا نرخ تعیین می کند:
آقای دکتر محمدی از دولت شادروان هاشمی رفسنجانی بیماران هموفیلی دیگر بیماران خاص علاوه بر اینکه از پرداخت فرانشیز دارو معاف بودند حتی از پرداخت فرانشیز های بستری و سرپایی معاف بودند.
وزارت بهداشت ردیف های بودجه ای داشت که خدماتی را که نمی توانست ارائه دهد را از آن محل ها پرداخت می کرد. بعلاوه امتیاز های مختلف رفاهی و اجتماعی ..‌ از دولت شادروان هاشمی به مرور همه این امتیازات را دانه دانه لغو کردند و عرصه را بر این بیماران تنگ و تنگ تر کردند.
حالا وسط دعوایی که ما می گوییم در سایه مدیریت شما چند سال است آسایش و آرامش را از بیماران گرفته اید به طور ضمنی خبر می دهید می خواهید از آنها پول فرانشیز دارو هم بگیرید.
آقای رئیس !
لطفا تلاش کنید از محل وعده های کاندیداهای ریاست جمهوری سال انواع و اقسام کارت های حمایتی، طلایی و توزیع اقلام معیشتی، انبوه مسکن سازی و..‌ کمی از آنها را برای تامین نیاز های دارویی مردم جدب بفرمایید.
تازه بعد از این همه تحمیل سختی به بیماران هموفیلی قصد کرده‌اید دست در جیب آنها هم بکنید.
حتما با شعار عدالت .‌‌.‌. عدالت تقسیم منابع به صورت مساوی بین مردم نیست . عدالت تقسیم منابع به تناسب نیاز های های مردم و تفاوتی که با با هم دارند است.
تقسیم منابع کشور که از عهده یک دانش آموز هم بر می آید. منابع را تقسیم بر جمعیت کند ک به حساب مردم واریز کند.
آیا تعریف حاکمیت است..‌
آقای دکتر محمدی به داد بیماران هموفیلی نیازمند هیومیت، فیبرونوژن و فاکتور ۱۳ برسید.
یکبار از این بیماران رسما عذر خواهی کردید. انتظار داشتیم بلافاصله درد برای بیماران و عدم امنیت دارویی برای آنها نیاورید.
در سایه عدم مدیریت شما داروی فاکتور ۸ پلاسمایی پس از کمبود های ادواری با تاریخ سه ماه مصرف به داروخانه رسیده است.
هیچ فکر می کنید چگونه مصرف شود؟
آخر سال هم آمار می دهید اینقد دارو آوردیم و همه آن عدد را می بینند در حالیکه بیماران درد بی دارویی را ماه ها تحمل می کنند . معلول می شوند و این در هیچ گزارشی منعکس نمی شود.
این مدیریت منابع نیست.
از ایستادن در مقابل دسترسی بیماران به دارو های نوین نمی گویم چون اساسا بنای شما سنگر گرفتن غیر اصولی در حوزه تولید داخل است و برایتان نه کیفیت دارو مطرح است و نه هزینه اثر بخشی آن مانند داروی هملیبرا که حتی معاونت اجرایی رئیس جمهور هم نتوانست شما متوجه محاسبات غلط هزینه و فایده این دارو برای بیماران مبتلا به مهار کننده شدید بکند.
در روزی این سطور را می نویسم که امیدوارم در دولت جدید سازمان غذا و دارو به مدیری سپرده شود که برایش اهمیت داشته باشد که کمبود دارو یعنی چه؟
احمد قویدل
کنش ۱۴
مدیریت عدالت وظیفه رئیس جمهور

📌تقسیم مساوی امکانات کشور بین جمعیت کشور " رجل سیاسی نمی خواهد" یک دانش آموز هم می تواند جمع منابع را تقسم بر جمعیت کشور می کند و دستور می دهد در کارت های طلایی و قهوه ای و آبی و رفاهی و معیشتی یا بن نخود و گوشت!!! بریزند.

🔹عدالت در توزیع منابع نیازمند علم مدیریت است. مولد کردن منابع و رفع نیاز های مردم در حوزه هایی که حاکمیت مسئول تامین آن است. بی تردید در اجرای عدالت باید به شهروندان با مشکلات معلولیت و بیماران صعب العلاج توجه ویژه نمود.

🔹اساسا این تفاوت گذاشتن در دادن امتیازات به اقشار با شرایط متفاوت عین عدالت است .
برای مثال در حوزه اقتصاد هر نوع امتیاز دادن به سرمایه های کوچک عین عدالت است و.‌‌‌..

🔹راستی منبع اینهمه کارت رفاهی طلایی و قهوه ای و گوشتی و غیر گوشتی تا الان کجا بوده که سفره مردم اینقدر کوچک است؟

🔹نکند معدنی برای استخراج انواع این کارت ها کشف شده است.خدایی منابع این وعده ها را کجا قایم کرده اند که سازمان های نظارتی هم نمی بینند؟ تا سفره های مردم را که هر ۶ کاندیدا برای توصیف کوچک شدن آن از هم سبقت می گیرند بزرگ کنند.

🔹با همه این حرف ها کنش من مشارکت در انتخابات است و البته فارغ از وعده های پوچی که منابع تامین آن واهی است.
شما هم از این حق مدنی و شهروندی خود استفاده نمایید.
امید هست! هر چند کم ! امید واحد اندازه گیری ندارد. مهم این است که هست!

🔹 پای صندوق بروید. رای بدهید. اما هشیارانه پای وعده های پوچ نروید. بایک ضرب و تقسیم ساده متوجه پوچی برخی وعده ها می شوید.

احمد قویدل
۶ تیرماه ۱۴۰۳
کاندیداهای ارجمند ریاست جمهوری
رجلان سیاسی کشور
             🌿کاش همه در صحنه بمانید .
ما که در کشورمان توسعه سیاسی رخ نداده است‌. توسعه سیاسی نیز در گرو توسعه اجتماعی مانده است . توسعه اجتماعی که شامل توسعه نهادهای مدنی و تشکل های مردمی است، هدف نقطه زنانی است که متاسفانه با عدم درک همه جانبه از توسعه اجتماعی با توجه به نفوذ فکری خود در شاکله نظام قرار دارند، حاصل اثرگذاری آنها در پیش نویس قانونی در رابطه با تشکل های اجتماعی را به وضوح می بینیم.
در این پیش نویس طبیعی ترین و بدیهی ترین حق تشکل های مردمی یعنی " نقد را ممنوع کرده حاکمیت را ممنوع کرده اند."
کاش همه کاندیداها بمانند و وزن آنها در برابر مردم روشن شود. چنین وزن کشی در ایران هیچوقت رخ نداده است و این بار با چینش شورای نگهبان فرصت این وزن کشی به وجود آمده است.
این  ماندن فرصت راستی آزمایی ادعای نفوذ تفکر جریان های فکری مختلف سیاسی را در مردم به وجود می آورده و شفاف می نماید. این آزمون  می تواند هم همه  " توهم های نفوذ مردمی" را در یک کنش مدنی یعنی انتخابات را محک بزند و هم معیار های لازم را در اختیار  سیاست ورزان برای اقداماتی  همچون ائتلاف های سیاسی را به واقعیت نزدیک می نماید و شاخصی برای  میزان سهم خواهی های رایج سیاسی  در قدرت باشد.
مردم خوشحال می شوند  آقای زاکانی که با قاطعیت در  در حضور مردم  می گویند تا آخر می مانند، بمانند و ایشان را با لبخندی که معنای آن معلوم نیست بدرقه نکنند.
مردم خوشحال می شوند آقای قاضی زاده که خود را به عنوان  امتداد دولت شهید رئیسی  می دانند ووپ قاطعانه هم از دستاوردهای دولت ایشان دفاع کرده اند در صحنه بمانند.
مردم خوشحال می شوند ستاد آقای جلیلی و آقای قالی باف هر نوع کناره گیری را تکذیب می کنند. تکلیف آقای پزشکیان و تا حدودی آقای پور محمدی - نقل بالا در باره سازمان های مردم نهاد از سخنان بی سابقه ایشان در رابطه با نظر آقای جلیلی در این حوزه بود-  کاملا روشن است‌ حتما باید تا آخر بمانند.‌

کاندیداهای ارجمند ریاست جمهوری

برای  احترام به عقاید خودتان بمانید و شجاعت وزن کشی در مقابل مردم را داشته باشید. انشالله در دور دوم به شاخص های اصولی ائتلاف کنید.
این یک گام به سوی توسعه سیاسی و وفاداری به ارزش های اخلاقی مانیفست عقیده ای است که به آن  اعلام پایبندی  نموده اید. از این فرصت طلایی که شورای نگهبان ایجاد کرده است به بهترین شکل استفاده کنید.‌

یا علی مدد
احمد قویدل - فعال مدنی

❇️خبر آخر:
دیروز این مطلب را نگاشتم و امروز متوجه شدم جناب آقای قاضی زاده هاشمی به عنوان مبلغ امتداد دولت شهید رئیسی انصراف دادند. چه حیف!! می ماندید و در این وزن کشی مدنی و اجتماعی شرکت می کردید. شما پرچم شهید رئیسی دستتان بود رئیس بنیاد شهدا و جانبازان هم هستید. مشفقانه عرض کنم مسئولیت اخلاقی داشتید از این پرچم صیانت بفرمایید.
متاسفانه مطلع شدم آقای زاکانی دیگر کاندیدای محترم و شهردار تهران هم انصراف دادند. ایشان دیگر چرا!! صحنه مناظره از خاطرم نمی رود. فقط باید با لبخند بدرقه کرد‌.
امیدوارم کاندیداهای دیگر از صحنه نروند و مردم بتوانند در سایه تنوع به وجود آمده انتخاب کنند.
در سایه نبود احزاب این شفاف سازی پشتوانه های مردمی راه را برای توسعه اجتماعی کشور باز می کند.
امیدوارم در این انتخابات وزن جریانات موجود سیاسی کشور در چارچوب نظام شفاف شود و را برای جامعه مدنی ایران برای گفتگو رایزنی و وسعت دادن به ضریب مشارکت مردم در سرنوشتشان افزایش یابد.
جامعه مدنی و تشکل های مردمی در سایه شفافیت جریانات سیاسی درون حاکمیت فرصت رشد و نمو دارند.
دیروز یکی از ستاد ها برخلاف منویات رهبری دعوت به مشارکت گسترده را دعوت " شیطانی " ارزیابی نموده بود، آنقدر این اظهار نطر سخیف است که ارزش پاسخگویی ندارد.
🔹کنش چهاردهم؛ مشارکت در انتخابات

📌مشارکت در انتخابات ۱۴
فارغ از هر توصیفی از آن،
"کنشی مثبت و امیدوارنه  است برای تغییر"
🔹چه معتقد باشیم کنشی مدنی برای کمک به بهبود شرایط اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور است.
🔹چه معتقد باشیم کنشی اجباری و خسته از انفعال است.
🔹چه معتقد باشیم روزنه است.
🔹چه معتقد باشیم انتخاب بین بد و بدتر است
🔹چه معتقد باشیم رای اعتراضی است.
🔹چه معتقد باشیم تنش را مدیریت می کنیم.
🔹چه معتقدباشیم تکرار می کنیم‌.
🔹چه معتقد به رفراندوم معکوس باشیم.
🔹چه شرمگینانه پای صندوق برویم.
🔹چه معتقد باشیم تکلیف دینی است.
🔹چه معتقد به رای مشروط هستید.
🔹چه معتقد به تئوری فقدان و امکان باشید.
🔹چه انتخابات را پنجره فرصت ببینید.
🔹چه معتقد به رفع تبعیض در حوزه زنان باشیم.
🔹چه معتقد به رفع تبعیض در حوزه اقوام باشیم.
🔹چه معتقد به ضرورت گشایش در حوزه روابط خارجی باشیم.
🔹چه معتقد به الویت مهار تورم در کشور باشیم.
🔹چه به ضرورت اصلاح حقوق بازنشستگان رسیده باشیم.
🔹چه اعتقاد به قرار گرفتن سلامت در الویت کار دولت باشیم
🔹چه انباشت بحران های محیط زیستی و در راس آن بحران آب را درک کرده باشیم.
🔹چه به این باور رسیده باشیم مردم بدون‌تشکل تنها هستند.
🔹و ...
📌همه این کنش ها با هر تعریفی امید به بهبود شرایط کشورمان ایران است.

📌نگاه منزه طلبانه به مشارکت اجتماعی نتیجه ای جز انفعال ندارد. در یک کنش مدنی افرادی کنار هم قرار می گیرند که ممکن است قرابت جدی فکری با هم نداشته باشند ولی در آن کنش اشتراک نظر دارند.
📌تنوع و تکثر عقیده - تا ۱۸۰ درجه - در یک کنش مدنی که نتیجه گرا است، از ارکان اصلی مشارکت اجتماعی است.

📌امید اندازه ندارد از " یک ذره امید " شروع می شود تا "یک دنیا امید ".🌿امیدواریم🌿
📌محکوم هستیم. امیدوار بمانیم.

♦️تکمله :
دیروز یکی از ستاد ها برخلاف منویات رهبری دعوت به مشارکت گسترده را دعوت " شیطانی " ارزیابی نموده بود، آنقدر این اظهار نظر سخیف است که ارزش پاسخگویی ندارد.

🌿🌿در انتخابات مشارکت فعال کنیم 🌿🌿
❇️احمد قویدل - فعال مدنی
بیماران ارجمند هموفیلی در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری فعالانه مشارکت کنید.

کانون هموفیلی ایران در راستای حمایت از حقوق بیماران هموفیلی با توجه به برگزاری انتخابات زود هنگام‌ ریاست جمهوری از کلیه بیماران دعوت می نماید ضمن شرکت در این انتخابات با استفاده از یکی از مهمترین حقوق شهروندی خود نقش خود را در بهبود شرایط کشور ایفاء نمایند.

کانون هموفیلی ایران ضمن درک شرایط دشوار بیماران هموفیلی در سال‌های اخیر که یکی دوران های سخت و پر درد و رنج  بیماران هموفیلی بوده است، به بیماران ارجمند هموفیلی  یاد آوری می کند حال که فرصت تغییر در سیاستگذاری کلان کشور در حوزه اجرایی فراهم گردیده است با احساس مسئولیت در رابطه  با مشکلات جاری که در مواردی چنان از توان تحمل بیماران خارج شده است که خدای ناکرده ممکن است به کنش انفعالی در قبال انتخابات ریاست جمهوری منجر شود یاد آوری نماید، انفعال و عدم کنش در رابطه با این انتخابات مشکلی را حل نمی کند.

کانون هموفیلی ایران ضمن درک نارضایتی شدید بیماران در رابطه با بی برنامگی و بی سرانجامی و عدم هر نوع تدبیر و برنامه ریزی در حوزه دارو که حاصلی جز درد برای بیماران نداشته است، ضمن اعلام این حقیقت تلخ جاری  به کاندیداهای محترم ریاست جمهوری،  از عموم بیماران در سراسر کشور دعوت می نماید با مشارکت آگاهانه در انتخابات در تعیین سرنوشت آتی خود با همراهی خانواده ها و آشنایانی که با درد های آنها آشنا هستند فعالانه در انتخابات شرکت نمایند.

امید آنکه در سایه مشارکت گسترده مردم در این انتخابات زود هنگام‌ اما به شدت سرنوشت ساز نتیجه خرد جمعی مردم موجب تغییر شرایط کشور به سمت توسعه، رونق اقتصادی ، مهار تورم و گشایش روابط بین المللی، حفاظت از محیط زیست و سرمایه های طبیعی، رفع انواع تبعیض  و... با قدرت حرکت کند.

کانون هموفیلی ایران در الویت قرار گرفتن حوزه سلامت و آموزش را  به عنوان دو مسئولیت مهم  حاکمیتی، از دولت آینده مجدانه مطالبه خواهد نمود. بودجه های سلامت باید از هر نوع تعرض مصون و تامین امنیت سلامت مردم  به خصوص بیماران خاص و صعب العلاج باید در راس توجه دولت آینده باشد. 

کانون هموفیلی ایران
۷ تیر ماه ۱۴۰۳
🆔https://www.tg-me.com/hemophiliatehran
🔵 رئیس ستاد انتخابات: ۶۱ میلیون و ۴۵۲ هزار و ۳۲۱ نفر واجد شرایط رای دادن هستند

🔹ستاد انتخابات کشور: متولدان ۸ تیر ۱۳۸۵ و قبل از آن می‌توانند با ارائه اصل شناسنامه و یا کارت ملی در انتخابات شرکت نمایند.
🔹رقیبی که شورای نگهبان را دور زد.

شش کاندیدای ریاست جمهوری در کنار خود رقیبی را داشتند که اساسا از فیلتر شورای نگهبان نگذشته بود و خود را چون بختکی به انتخابات چهاردهم تحمیل نمود.
تقریبا همه کاندیداها به این رقیب پنهان باختند و اوهم با دونفر حائزین اکثریت آراء بیصدا به دور دوم راه یافت و وزارت کشور یادش رفت که رفتن آنرا به دور دوم ذکر کند.

"ناامیدی" کاندیدایی که موفق شد عده کثیری را پای صندوق نیاورد. آنقدر موفق بود که اگر کاندیداهای در صحنه نقشش را باور نکنند در دور دوم بازهم به " او" می بازند.

براستی بر کشورم چه رفته است که اکثریت واجدین شرایط دادن رای پای صندوق نیامدند؟ حتما برای خود دلایلی دارند. قطعا نمی توانید با ساده اندیشی خود را راضی کنید که حقوق شهروندی اشان را نمی شناسند.‌قطعا حقوق خود را می شناسند. کنش مشارکت در انتخابات را بار ها در کشور ایران تمرین کرده و حتی امتحان داده اند. قطعا می دانند رای دادن یعنی چه ؟ و رای ندادن چه مفهومی دارد.‌

اگر آنها را درک نکنیم و تلاش کنیم ۴۰ درصد مشارکت کننده در دور اول چهاردهمین دوره انتخابات زود هنگام‌ ریاست جمهوری را فقط مردم حساب کنیم در دور دوم هم شاهد ریزشی های جدیدی خواهیم بود که نتیجه ای جز خسران برای ایران ندارد. نیامدن پای صندوق را باید کنش گروهی از مردم دانست و به این کنش احترام گذاشت.

هر دو کاندیدا در دور دوم باید این انفعال را ببینند، صادقانه به این کنش احترام بگذارند درباره آن صحبت کنند، تحلیل کنند و تلاش نمایند آنها را به صحنه بیاورند. دو کاندیدای رقیب در دور دوم باید باور کنند با وعده های انتخاباتی نشدنی رایج که متاسفانه کاندیداهای پوششی به غایت به نمایش گذاشتند نمی توانند اعتماد مردم جلب کنند.‌مردم تشنه صداقت، شرافت و پاکدستی و حکمروایی نه حکمرانی هستند.

اعداد به طرز تلخی اکثریت مردم خسته از بی عدالتی را نشان می دهد که زیر بار تورم اقتصادی طاقت فرسا قرار دارند. باید باور کنیم مردم در این شرایط نه " روزنه" می بینند و نه" گشایش" فقدان را خوب می بینند اما " امکان " را نمی بینند. تسلیم نا امیدی شده و کنش انفعال را انتخاب کرده اند.

مردم خسته از چوب هایی هستند که برای تأدیب آنها و فرزندانشان در کوی برزن بالاست. آموزش و پرورش، دانشگاه ها و صدها دستگاه فرهنگ ساز با میلیاردها تومان بودجه ناتوان از ایجاد هر نوع تحول فرهنگی هستند بدون آنکه به روی خود بیاورند نظاره گر این بحران فرهنگی هستند که به موازات بحران اقتصادی گریبان مردم و به خصوص جوانان را گرفته است. متاسفانه این کارگزاران فرهنگی غمشان نیست که سرمایه اجتماعی کشور دود می شود و کمترین عارضه اش قهری است که انعکاسی از تسلط نامیدی بر اذهان مردم است.

دو کاندیدای مانده در صحنه چگونه می توانند مردم را به صحنه خواهند آورند؟ باید نشست و رصد کرد. یک هفته زمان کمی است. انتظار بعیدی است. اما اگر ۲۰ درصد هم موفق شوند می توانیم بگوییم اکثریت مردم در انتخابات شرکت کردند و سکان اجرایی کشور را به یکی از این دو کاندیدا سپردند.

اولین ضربه به مشارکت اجتماعی را در پایان دور اول را کاندیداهای پوششی به یکی از کاندیداها وارد کردند. آخر شما که نماندید چه را سفارش می کنید‌ کاش می ماندید و نقطه پایانی بر این سیاسی کاری های غیر اخلاقی که هزینه آنرا بیت المال می دهد می گذاشتید. این نوع کنش های سیاسی غیر اخلاقی فقط " کاندیدای ناامیدی " را تقویت می نماید.

حمایت کاندیداهای پوششی از هر کاندیدایی فقط برای آن کاندیدا خسران خواهد داشت. نگاه اجمالی به‌ وعده های عجیب و غریب و کارتی این کاندیدا ها اثر مخرب حمایت انها را آشکارتر می کند.
حمایت قالیباف و پورمحمدی از هز کاندیدایی اصولی و اخلاقی است چرا که در صحنه بودند اما موفق نشدند و حق دارند به هواداران خود رهنمود بدهند که با چه کسی موفق خواهند شد. امید آن دارم کاندیدای موسوم به " ناامیدی " در دور دوم انتخابات قبل از ۱۵ تیر از دور رقابت با دو کاندیدای باقیمانده کنار رود.‌
ما به امید زنده ایم. امید یک ذره هم باشد. مهم این است که هست. آنرا اندازه نمی گیریم.

احمد قویدل - فعال مدنی
۹ تیر ۱۴۰۳
2024/06/29 17:31:13
Back to Top
HTML Embed Code: