Telegram Group Search
📚📚📚📚

همه دروغ می‌گویند ما بیشتر

◀️وقتی بعد از یک سفر هوایی سی ساعته به خاک کانادا رسیدم، بیش از هر چیز نگران افسر پلیس و سوالاتش بودم. همه می‌دانستیم باید به این پرسش‌ها جواب‌های درست و دقیقی بدهیم و گرنه ممکن است از همانجا مهر برگشت بزنند پای پرونده و این‌همه زحمت و مشقت و هزینه دود بشود و برود هوا. راز ساده‌ای داشت. «راست بگویید و رستگار شوید.»

◀️مثلا شما باید مبلغ دقیق پولی که همراه آورده‌اید را به افسر اعلام کنید. هرچه‌قدر پول داشته باشید مهم نیست، اما اگر دروغ بگویید جریمه‌ای سنگین در انتظارتان است. درواقع همان دم در حسابی شیرفهم‌تان می‌کنند که اینجا «راست‌گویی» ارزش است و دروغ‌گفتن تاوان دارد. برای فهماندن این مساله هم از ماوراء و بهشت و دروخ کمک نمی‌گیرند. بلکه در عمل این را نشان می‌دهند و درستکاری و راست‌گویی همیشه جایزه می‌گیرد.

◀️یاد جلسه‌ی دفاع از پایان نامه‌‌ام افتادم. یکی از استادید در مورد ماده‌ای که در پایان‌نامه نامش آورده شده بود سوال کرد. این ماده ارتباطی به پروژه‌های من نداشت. لذا طبیعی بود که تمام تمرکز من بر دفاع از آزمایشات خودم باشد و حضور ذهن در مورد این ماده نداشته باشم. با خوش‌خیالی کودکانه‌ای گفتم «نمی‌دانم» و نمی‌دانید که چه بلوایی به پا شد. تا سال‌ها تاوان این راست‌گویی را می‌دادم. می‌گفتند «تو چه دانشجویی هستی که بلد نیستی حرف را بپیچانی؟ زرنگ نیستی! خب حالا یک چیزی می‌پراندی. حالا یک گریزی می‌زدی؟ صاف صاف تو چشم ما نگاه کردی گفتی نمی‌دانم؟»

◀️واقعیت این است که «همه دروغ می‌گویند، ما ایرانی‌ها بیشتر و حرفه‌ای‌تر.» الکسی سولینکوف شاهزاده روس که حدود صد و چند سال پیش به ایران سفر کرده در سیاحت‌نامه خود می‌نویسد «درستی صفتی است که در ایران وجود ندارد. دروغ در عادات و رسوم مردم ایران ریشه دوانیده.»

◀️جیمز موریه انگلیسی می‌گوید «دروغ ناخوشی ملی و عیب فطری ایشان است. و قسم شاهد بزرگ این معنی. سخن راست که احتیاج به این همه قسم ندارد. به جان تو، به جان خودم، به روح پدر و مادرم، به ریش، به سبیل، به نان و نمک، به پیغمبر، به قبله، به دوازده امام...»

◀️حتی در عشق و عاشقی‌مان هم دروغ می‌گوییم و حرف‌مان را لای صد تا اما و اگر و لفافه می‌پیچانیم تا هر وقت دلمان خواست عوضش کنیم و از زیر بار مسئولیتش شانه خالی کنیم و بگوییم «نه منظورم که این نبود!»

◀️حکومت‌ها هم همین را می‌خواهند. اینکه دروغ بگویی و مثلا آن تکه پارچه را که هم تو می‌دانی و هم آنها می‌دانند که "حجاب" نیست؛ روی سرت نگه‌داری. یا مثلا یک استوری بگذاری، یک ابراز علقه و عقیده‌ای کنی که هم خودت و هم بقیه می‌دانید دروغ است. واقعی نیست. از سر جبن و ترس و بوقلمون صفتی و نان به نرخ روز خوری و گذران زندگی‌ست.

◀️بدترین پیامد این حجم از دروغِ نهادینه شده این است که هیچ‌کس مسئوليت هیچ چیزی را به عهده نمی‌گیرد. کتمان حقیقت پایش را به اخبار و آمار و ارقام هم می‌رساند. مسئولی که باید راندمان فعالیت‌هایش را اعلام کند؛ اگر پنج درصد عملکرد مثبت دارد، اعلام می‌کند ۱۰۰ درصد پیشرفت کرده! داده‌سازی می‌کند و چون همه‌مان در این دروغ‌گویی دسته‌جمعی شریکیم، کسی هم صدایش در نمی‌آید. اگر هم در بیاید همه تعجب می‌کنند که این چقدر نفهم است. فکر کرده کجا زندگی می‌کند؟ اروپا که نیست! انگار سرش زیادی کرده.

◀️اگر راست می‌گفتیم می‌شد آن شخص را بابت پنج درصد پیشرفتش تشویق کرد. پرسید چه راهکاری اتخاذ کردی که این پنج درصد رخ داد؟ آن نود و پنج درصد را آنالیز می‌کردیم که چرا محقق نشدند؟ اصلا نفر بعدی به این پروژه به عنوان کاری که نود و پنج درصدش باقی مانده و باید انجام شود، می‌دید.

◀️ما آنقدر در دروغ‌گویی مهارت داریم که نه تنها خودمان، بلکه هیئت حاكمه هم حيف‌شان مي‌آید دروغ‌های به این تمیزی را باور نکنند. وقتی شاه در تاسوعای ۵۷ با هلیکوپتر به تماشای مردمی که بر علیه‌اش تظاهرات می‌کردند رفت، دچار شکست روحی شد! بیچاره باور نمی‌کرد این‌ها همان مردمی هستند که تا چند ماه پیش برای دیدنش سر و دست می‌شکستند.

◀️خلاصه که این خاکشیر مزاجی و بوقلمون صفتی قرن‌هاست که کار دست‌مان داده. در روابط خانوادگی، در اداره و محیط کار، در پژوهش علمی، در وقایع تاریخی و سیاسی هنوز جرئت و جسارتش را نداریم که به اصول‌مان پایبند بمانیم. یاد نگرفته‌ایم واقعیت را به دور از ترس، خشم یا طغیان و صرفا با متانت و تعقل و عزت نفس بیان کنیم.

◀️ این خرده‌ عادت‌های زشت ملی کم کم تبدیل به شکست‌های بزرگ تاریخی می‌شوند. چراکه حوادث بزرگ حاصل میلیون‌ها حادثه‌ی کوچکی هستند که در اطراف ما رخ می‌دهند و ما بی‌تفاوت از کنارشان می‌گذریم. برای ریشه ‌کنی ویروس دروغ بهتر است از خودمان شروع کنیم که نیاکان ما همواره حقیقت را پاس‌می‌داشتند.

#کوثر_شیخ_نجدی
https://www.tg-me.com/نویسندگان برتر دنیا/com.nevisandbdonya
Forwarded from #جنگ_و_صلح📚
📚📚📚📚📚📚📚📚📚📚📚📚

کانالی متفاوت برای دوستداران کتاب

  در کانال نویسندگان برتر دنیا
هر روز با بیوگرافی و سرگذشت جالب یک نویسنده و آثارش آشنا میشد.

⬅️ به کتاب خواندن ادامه بده، ولی یادت باشد که کتاب فقط یک کتاب است، و باید یاد بگیری که برای خودت فکر کنی.
ماکسیم_گورکی

#تبلیغات برای شما
@Publication20
#آرشیو_کتاب
@ketabdostm

کانال اصلی👇👇
@nevisandbdonya

به دوستان خود معرفی کنید
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📚📚📚📚

آشنایی با
#مجلات_علمی_معتبر جهان

چاپ اولین مجله علمی به حدود 300 سال قبل برمیگردد. در آن زمان به تعداد انگشت شماری نشریات بصورت چاپی منتشر می شد. اما امروزه با پیشرفت تکنولوژی، علاوه بر افزایش تعداد نشریات علمی، فرم چاپی آنها کاهش یافته و بیشتر مجلات در قالب وب سایت فعالیت می کنند. این امر موجب دسترسی آسان افراد از اقصی نقاط جهان به مقالات و نشریات مختلف شده است. اکنون این سوال پیش می آید که در میان انبوهی از مجلات و نشریات علمی کدام ها معتبر هستند؟ برای انتخاب مجله به چه معیارهایی باید توجه کرد؟ چگونه میتوان از اعتبار یک مجله مطلع شد؟
@nevisandbdonya
📚📚📚📚

برای پاسخ دادن به سؤالات تصمیم گرفتیم تا در این بخش به معرفی انواع مجلات علمی، نحوه ارزیابی و  رتبه بندی آنها بپردازیم.
هر مجله ای دارای یک شناسه مشخص از سوی پایگاه های علمی می باشد تا بتواند در آن پایگاه یا پایگاه ها قرار گرفته و قابل دسترس برای کاربران باشد. به قرار گرفتن مجلات در پایگاه ها نمایه شدن می گویند. نمایه شدن باعث افزایش دیده شدن مجله و محتوایش به ویژه در محافل علمی شده، باعث افزایش تعداد ارجاعات به آن مجله و بهبود ضریب تاثیر مجله می شود.
پایگاه های علمی داخلی و خارجی متعددی وجود دارند که مجلات مختلفی را نمای می کنند. توجه داشته باشید که یک مجله میتواند همزمان توسط چند پایگاه نمایه شود. در ادامه به معرفی تعدادی از مطرح ترین و شناخته شده ترین پایگاه ها می پردازیم



@nevisandbdonya
📚📚📚📚

پایگاههای علمی
#تامسون_رویترز
پایگاه علمی PubMed
پایگاه علمی اسکوپوس SCOPUS
مرکز استنادی علوم جهان اسلام ISC
مجلات علمی ـ پژوهشی
مجلات علمی ـ ترویجی

@nevisandbdonya
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
نویسندگان برتر دنیا📗📘📙
📚📚📚📚 آشنایی با #مجلات_علمی_معتبر جهان چاپ اولین مجله علمی به حدود 300 سال قبل برمیگردد. در آن زمان به تعداد انگشت شماری نشریات بصورت چاپی منتشر می شد. اما امروزه با پیشرفت تکنولوژی، علاوه بر افزایش تعداد نشریات علمی، فرم چاپی آنها کاهش یافته و بیشتر مجلات…
چندین سال قبل، تعداد جوایز نوبل گرفته شده توسط محققین، تعداد پژوهشگران استنادشده و همچنین تعداد مقالات چاپ شده در مجلات مشهوری همچون نیچر و ساینس بعنوان معیارهای ارزیابی و رتبه بندی دانشگاهها مطرح بوده اند. اما بعدها معیار دیگری به نام “ISI”  نیز در مجامع علمی مطرح شد که امروزه مهم ترین و معتبرترین نمایه برای مجلات علمی به حساب می آیند. ISI توسط اوگن گارفیلد در سال 1962 ارائه و در سال 1992 در اختیار موسسه تامسون رویترز قرار گرفت. یکی از زیرمجموعه های این شرکت WOS است که مجلات را پس از بررسی بر اساس معیارهای تعریف شده برای مجلات ISI، نمایه می کند. در WOS دو نوع مجله وجود دارد: یک گروه از مجلات دارای ضریب تأثیر یا ایمپکت فکتور بوده و تحت عنوان JCR نامیده می شوند. گروه بعدی مجلات بدون ضریب تاثیر هستند که ISI Listed خوانده می شوند. مجلات JCR به دلیل داشتن شاخص ایمپکت فکتور در مقایسه با مجلات ISI Listed معتبرتر هستند. البته نمایه شده یک مجله در پایگاه تامسون رویترز می تواند مقطعی باشد و اگر مجله ای معیارهای لازم را نداشته باشد و به دلیل کاهش بار علمی و ضعف در داوری مقالات، از لیست مقالات  ISI کنار گذاشته می شود
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
بهانه من ـ ندا دانش / بربط
<unknown>
#بهانه‌ی_من
#ندا_دانش
برای من ترانه بخوان
برایم از قصیده بگو
دوباره عاشق من باش
دوباره بگو که می‌شنوم...
کجا رفتی بهانه‌ی من؟

@nevisandbdonya
📚📚📚📚
پایگاه
#علمی #PubMed
 PubMed یک جستجوگر قوی در موضوعات و مقالات حوزه پزشکی و زیست شناسی است که با نام پایگاه Medline فعالیت می کند. کتابخانه دارویی ایالات متحده آمریکا (NLM) و مؤسسات ملی سلامت برای بازیابی اطلاعات از این پایگاه داده استفاده می کنند.  شروع فعالیت پایگاه PubMed از سال 1996 بوده که دسترسی به داده های آن برای کاربران رایگان می باشد.



@nevisandbdonya
📚📚📚📚

پایگاه علمی
#اسکوپوس SCOPUS
مؤسسه اسکوپوس بعنوان یک پایگاه استنادی معتبر در جهان است که اطلاعات کتابشناختی حدود 22000 حوزه علمی را در خود ذخیره کرده است. این پایگاه نزدیک به 20000 مجله معتبر را نمایه می کند. مالک اصلی این پایگاه، شرکت هلندی الزویر است که داده های خود را از طریق اشتراک گذاری آنلاین در اختیار متقاضیان قرار می دهد.
@nevisandbdonya
____
مرکز استنادی
#علوم_جهان_اسلام ISC
این مرکز در سال 1383 در شیراز تاسیس شد که هدف آن ارزیابی و نمایه کردن مجلات علمی کشورهای اسلامی بود. این مرکز علاوه بر ارزیابی مجلات داخلی، مجلات بین المللی متقاضی را نیز مورد بررسی قرار داده و برای این مجلات ضریب تأثیر جداگانه ای اختصاص میدهد. به بیانی دیگر ISC همان نمونه ایرانی ISI است که در حال حاضر حدود 57 کشور اسلامی در آن عضو هستند. قابل ذکر است که این پایگاه به ارزیابی مجلات انگلیسی، فارسی و عربی می پردازد.


@nevisandbdonya
📚📚📚📚

#مجلات علمی ـ پژوهشی
#علمی ـ پژوهشی نمایه ای است که از سوی کمیسیون ارزیابی مجلات علمی کشور به نشریاتی که دارای شرایط علمی مورد قبول هستند داده میشود. مجلات نمایه شده در این گروه از دو ویژگی اصالت و ابداع برخوردار هستند. مقالات چاپ شده در مجلات علمی ـ پژوهشی حاصل مطالعات نظام مند بوده که منجر به پیشبرد مرزهای علم و فناوری میشوند.
__/
مجلات علمی ـ ترویجی
#علمی ـ ترویجی نیز نمایه ای است که از طرف کمیسیون ارزیابی نشریات علمی کشور به مجلاتی که در اشاعه و نشر یافته های علمی به بیان ساده تر و با هدف ارتقای سطح دانش خوانندگان فعالیت می کنند، اعصا می شود.

علاوه بر نشریات معتبر و نمایه دار ذکر شده در بالا ، نشریاتی تحت عنوان «مجموعه مقالات همایش» نیز به چاپ می رسند که در مقایسه با نشریات ذکر شده در بالا از ارزش و اعتبار کمتری برخوردارند. سایر نمایه های معتبر دیگر عبارتند از: Emerald، ProQuest ، DOAJ، SID، Magiran، EBSCO، WHO  و ...



@nevisandbdonya
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from تبادلات علوم انسانی
☕️🥧 انتخاب کن، تکیه بده و لذت ببر

🌼 انسان در جستجوی معنا
🍀ᴴᵘᵐᵃⁿᶦᵗᶦᵉˢ ᵉˣᶜʰᵃⁿᵍᵉˢ
🌳 حکومت های اساطیری ایران
🍀 ᴴᵘᵐᵃⁿᶦᵗᶦᵉˢ ᵉˣᶜʰᵃⁿᵍᵉˢ
🌺 شبی چند دقیقه کتاب بخوانیم !!!
🍀 
ᴴᵘᵐᵃⁿᶦᵗᶦᵉˢ ᵉˣᶜʰᵃⁿᵍᵉˢ
🌺 کتابخانه صوتی و پی دی اف تاپ بوک
🍀 
ᴴᵘᵐᵃⁿᶦᵗᶦᵉˢ ᵉˣᶜʰᵃⁿᵍᵉˢ
🌺 من وکتاب ا𝐏𝐃𝐅ا
🍀 ᴴᵘᵐᵃⁿᶦᵗᶦᵉˢ ᵉˣᶜʰᵃⁿᵍᵉˢ
🌺 آرا حقوقی قضایی و نظریات مشورتی
🍀 ᴴᵘᵐᵃⁿᶦᵗᶦᵉˢ ᵉˣᶜʰᵃⁿᵍᵉˢ
🌺 کافه صادق هدایت
🍀 ᴴᵘᵐᵃⁿᶦᵗᶦᵉˢ ᵉˣᶜʰᵃⁿᵍᵉˢ
🌺 پاتوق نویسندگان برتر دنیا
🍀 ᴴᵘᵐᵃⁿᶦᵗᶦᵉˢ ᵉˣᶜʰᵃⁿᵍᵉˢ
🌺 کتابخانه انجمن نویسندگان ایران
🍀 ᴴᵘᵐᵃⁿᶦᵗᶦᵉˢ ᵉˣᶜʰᵃⁿᵍᵉˢ
🌺 کتابخانه طبی، درمان با داروهای خانگی
🍀 ᴴᵘᵐᵃⁿᶦᵗᶦᵉˢ ᵉˣᶜʰᵃⁿᵍᵉˢ
🌺 کتب صوتی نایاب / زندگینامۀ مشاهیر و...
🍀 ᴴᵘᵐᵃⁿᶦᵗᶦᵉˢ ᵉˣᶜʰᵃⁿᵍᵉˢ
🌺 موسسه وکالت و مشاوره حقوقی
🍀 ᴴᵘᵐᵃⁿᶦᵗᶦᵉˢ ᵉˣᶜʰᵃⁿᵍᵉˢ
🌺 ••• آیلتس رو فول شو •••
🍀 ᴴᵘᵐᵃⁿᶦᵗᶦᵉˢ ᵉˣᶜʰᵃⁿᵍᵉˢ
🌺 بازآفرینی (هنر، بازیافت و خلاقیت)
🍀 ᴴᵘᵐᵃⁿᶦᵗᶦᵉˢ ᵉˣᶜʰᵃⁿᵍᵉˢ
🌺 یک فنجان کتاب گرم
🍀 ᴴᵘᵐᵃⁿᶦᵗᶦᵉˢ ᵉˣᶜʰᵃⁿᵍᵉˢ
🌺 همه چیز درباره ایالات متحده آمریکا
🍀 ᴴᵘᵐᵃⁿᶦᵗᶦᵉˢ ᵉˣᶜʰᵃⁿᵍᵉˢ
🌺 طب سینوی، درمان های خانگی
🍀 ᴴᵘᵐᵃⁿᶦᵗᶦᵉˢ ᵉˣᶜʰᵃⁿᵍᵉˢ
🌺 کتاب‌های ممنوعه که مجدد چاپ نشد
🍀 ᴴᵘᵐᵃⁿᶦᵗᶦᵉˢ ᵉˣᶜʰᵃⁿᵍᵉˢ
🌺 انگلیسی مثل آب خوردن
🍀 ᴴᵘᵐᵃⁿᶦᵗᶦᵉˢ ᵉˣᶜʰᵃⁿᵍᵉˢ
🌺 متافیزیک،عرفان،آموزش قانون جذب
🍀 ᴴᵘᵐᵃⁿᶦᵗᶦᵉˢ ᵉˣᶜʰᵃⁿᵍᵉˢ
🌺 بیداری کندالینی‌ | قانون‌ جذب
🍀 ᴴᵘᵐᵃⁿᶦᵗᶦᵉˢ ᵉˣᶜʰᵃⁿᵍᵉˢ
🌺 کاملترین کتابخانه مجازی
🍀 ᴴᵘᵐᵃⁿᶦᵗᶦᵉˢ ᵉˣᶜʰᵃⁿᵍᵉˢ
🌺 چاپ کتاب - اکسپت مقالات ISl
🍀 ᴴᵘᵐᵃⁿᶦᵗᶦᵉˢ ᵉˣᶜʰᵃⁿᵍᵉˢ
🌺 روانشـنـاسِ خودت بـاش
🍀 ᴴᵘᵐᵃⁿᶦᵗᶦᵉˢ ᵉˣᶜʰᵃⁿᵍᵉˢ
🌺 کانال زبان بدن و تشریفات
🍀 ᴴᵘᵐᵃⁿᶦᵗᶦᵉˢ ᵉˣᶜʰᵃⁿᵍᵉˢ
🌺 گالری تصاویر و مطالب ناب ادبی
🍀 ᴴᵘᵐᵃⁿᶦᵗᶦᵉˢ ᵉˣᶜʰᵃⁿᵍᵉˢ
🌺 خودشناسی
🍀 ᴴᵘᵐᵃⁿᶦᵗᶦᵉˢ ᵉˣᶜʰᵃⁿᵍᵉˢ
🌺 عبید زاکانی داستان کوتاه
🍀 ᴴᵘᵐᵃⁿᶦᵗᶦᵉˢ ᵉˣᶜʰᵃⁿᵍᵉˢ
🌺 جملاتی که افکار را تغییر می دهد
🍀 ᴴᵘᵐᵃⁿᶦᵗᶦᵉˢ ᵉˣᶜʰᵃⁿᵍᵉˢ
🌺 دکلمه های زیبا،نامه های عاشقانه
🍀 ᴴᵘᵐᵃⁿᶦᵗᶦᵉˢ ᵉˣᶜʰᵃⁿᵍᵉˢ
🌺 برسد بدست دلبر (تک بیت)
🍀 ᴴᵘᵐᵃⁿᶦᵗᶦᵉˢ ᵉˣᶜʰᵃⁿᵍᵉˢ
🌺 استوری مناسبتی انگیزشی
🍀 ᴴᵘᵐᵃⁿᶦᵗᶦᵉˢ ᵉˣᶜʰᵃⁿᵍᵉˢ
🌺 همه چیز درباره گلدان سالم
🍀 ᴴᵘᵐᵃⁿᶦᵗᶦᵉˢ ᵉˣᶜʰᵃⁿᵍᵉˢ
🌺 هنر و جامعه شناسی
🍀 ᴴᵘᵐᵃⁿᶦᵗᶦᵉˢ ᵉˣᶜʰᵃⁿᵍᵉˢ
🌺 هنر شراب زندگیست♡
🍀 ᴴᵘᵐᵃⁿᶦᵗᶦᵉˢ ᵉˣᶜʰᵃⁿᵍᵉˢ
🌺 خوشگل ترین شعرهای ادبی و دلنوشته ها
🍀 ᴴᵘᵐᵃⁿᶦᵗᶦᵉˢ ᵉˣᶜʰᵃⁿᵍᵉˢ
🌺 ترنم احساس
🍀 ᴴᵘᵐᵃⁿᶦᵗᶦᵉˢ ᵉˣᶜʰᵃⁿᵍᵉˢ
🌺 محفل شعر و آوا
🍀 ᴴᵘᵐᵃⁿᶦᵗᶦᵉˢ ᵉˣᶜʰᵃⁿᵍᵉˢ
🌺 درس‌گفتارهای علوم انسانی
🍀 ᴴᵘᵐᵃⁿᶦᵗᶦᵉˢ ᵉˣᶜʰᵃⁿᵍᵉˢ
🌺 بهترین شهرها و عکسهای عاشقانه در تبسم شعر
🍀 ᴴᵘᵐᵃⁿᶦᵗᶦᵉˢ ᵉˣᶜʰᵃⁿᵍᵉˢ
🌺 اشعار و کتاب های ممنوعه!!!
🍀 ᴴᵘᵐᵃⁿᶦᵗᶦᵉˢ ᵉˣᶜʰᵃⁿᵍᵉˢ
🌺 شعر لری
🍀 ᴴᵘᵐᵃⁿᶦᵗᶦᵉˢ ᵉˣᶜʰᵃⁿᵍᵉˢ
🌺 باغ بهشت و سایه ی طوبی
🍀 ᴴᵘᵐᵃⁿᶦᵗᶦᵉˢ ᵉˣᶜʰᵃⁿᵍᵉˢ
🌺 کلیپ‌های انگیزشی
🍀 ᴴᵘᵐᵃⁿᶦᵗᶦᵉˢ ᵉˣᶜʰᵃⁿᵍᵉˢ
🌺 مجله هنری منشن
🍀 ᴴᵘᵐᵃⁿᶦᵗᶦᵉˢ ᵉˣᶜʰᵃⁿᵍᵉˢ
🌺 بهترین کتابهای صوتی موفقیت و بیداری
🍀 ᴴᵘᵐᵃⁿᶦᵗᶦᵉˢ ᵉˣᶜʰᵃⁿᵍᵉˢ
🌺 انگلیسی رایگان با ما!!
🍀 ᴴᵘᵐᵃⁿᶦᵗᶦᵉˢ ᵉˣᶜʰᵃⁿᵍᵉˢ
🌺 شاهنامه
🍀 ᴴᵘᵐᵃⁿᶦᵗᶦᵉˢ ᵉˣᶜʰᵃⁿᵍᵉˢ
🌺 کانال مطالعات سوریه
🍀 ᴴᵘᵐᵃⁿᶦᵗᶦᵉˢ ᵉˣᶜʰᵃⁿᵍᵉˢ
🌺 کتاب گویای ژیگ
🍀 ᴴᵘᵐᵃⁿᶦᵗᶦᵉˢ ᵉˣᶜʰᵃⁿᵍᵉˢ
🌺 اینجا خوش اندام و زیبا شووو
🍀 ᴴᵘᵐᵃⁿᶦᵗᶦᵉˢ ᵉˣᶜʰᵃⁿᵍᵉˢ
🌺 آفرينش؛ جستجو در ادبیات و فلسفه
🍀 ᴴᵘᵐᵃⁿᶦᵗᶦᵉˢ ᵉˣᶜʰᵃⁿᵍᵉˢ
🌺 چشم انداز اقتصادی جهان
🍀 ᴴᵘᵐᵃⁿᶦᵗᶦᵉˢ ᵉˣᶜʰᵃⁿᵍᵉˢ
🌺 آموزش دکوراسیون منزل🏡
🍀 ᴴᵘᵐᵃⁿᶦᵗᶦᵉˢ ᵉˣᶜʰᵃⁿᵍᵉˢ
🌺 ایران باستان
🍀 ᴴᵘᵐᵃⁿᶦᵗᶦᵉˢ ᵉˣᶜʰᵃⁿᵍᵉˢ
🌺 دنیای کتاب‌های صوتی ناب
🍀 ᴴᵘᵐᵃⁿᶦᵗᶦᵉˢ ᵉˣᶜʰᵃⁿᵍᵉˢ
🌺 از انشا تا نویسندگی
🍀 ᴴᵘᵐᵃⁿᶦᵗᶦᵉˢ ᵉˣᶜʰᵃⁿᵍᵉˢ
🌺 مطالعه و خرد؛ الفبای توسعه
🍀 ᴴᵘᵐᵃⁿᶦᵗᶦᵉˢ ᵉˣᶜʰᵃⁿᵍᵉˢ
🌺 مدرسه نویسندگی‌ آناهل
🍀 ᴴᵘᵐᵃⁿᶦᵗᶦᵉˢ ᵉˣᶜʰᵃⁿᵍᵉˢ
🌺 آکادمی مدیریت استراتژیک
🍀 ᴴᵘᵐᵃⁿᶦᵗᶦᵉˢ ᵉˣᶜʰᵃⁿᵍᵉˢ
🌺 مدرسه اطلاعات
🍀 ᴴᵘᵐᵃⁿᶦᵗᶦᵉˢ ᵉˣᶜʰᵃⁿᵍᵉˢ
🌺 آموزش زبان با سریال
🍀 ᴴᵘᵐᵃⁿᶦᵗᶦᵉˢ ᵉˣᶜʰᵃⁿᵍᵉˢ
🌺 دل واژه های تنهایی
🍀 ᴴᵘᵐᵃⁿᶦᵗᶦᵉˢ ᵉˣᶜʰᵃⁿᵍᵉˢ
🌺 پارسی سخن بگوییم وزیبا بنویسیم
🍀 ᴴᵘᵐᵃⁿᶦᵗᶦᵉˢ ᵉˣᶜʰᵃⁿᵍᵉˢ
🌺 زبان ترکی رو قورت بده
🍀 ᴴᵘᵐᵃⁿᶦᵗᶦᵉˢ ᵉˣᶜʰᵃⁿᵍᵉˢ
🌺 نگارش دهم تا دوازدهم
🍀 ᴴᵘᵐᵃⁿᶦᵗᶦᵉˢ ᵉˣᶜʰᵃⁿᵍᵉˢ
🌺 موسیقی غذای روح
🍀 ᴴᵘᵐᵃⁿᶦᵗᶦᵉˢ ᵉˣᶜʰᵃⁿᵍᵉˢ
🌺 انگلیسی عالی بدون معلم بدون کلاس
🍀 ᴴᵘᵐᵃⁿᶦᵗᶦᵉˢ ᵉˣᶜʰᵃⁿᵍᵉˢ
🌺 آموزش حرفه‌ای زبان عربی
🍀 ᴴᵘᵐᵃⁿᶦᵗᶦᵉˢ ᵉˣᶜʰᵃⁿᵍᵉˢ
🌺 رمانسرای مجازی
🍀 ᴴᵘᵐᵃⁿᶦᵗᶦᵉˢ ᵉˣᶜʰᵃⁿᵍᵉˢ
🌺 اطلاعات حقوقی مهم | SEVDA
🍀 ᴴᵘᵐᵃⁿᶦᵗᶦᵉˢ ᵉˣᶜʰᵃⁿᵍᵉˢ
🌺 مولانا و عاشقانه‌ شمس (زهرا غریبیان لواسانی)
🍀 ᴴᵘᵐᵃⁿᶦᵗᶦᵉˢ ᵉˣᶜʰᵃⁿᵍᵉˢ
🌺 وکیل پایه یک
🍀 ᴴᵘᵐᵃⁿᶦᵗᶦᵉˢ ᵉˣᶜʰᵃⁿᵍᵉˢ
🌺 تفاسیر و مطالب قرآنی
🍀 ᴴᵘᵐᵃⁿᶦᵗᶦᵉˢ ᵉˣᶜʰᵃⁿᵍᵉˢ
🌺 حقوق برای همه
🍀 ᴴᵘᵐᵃⁿᶦᵗᶦᵉˢ ᵉˣᶜʰᵃⁿᵍᵉˢ
🌺 تدریس مکاتب فلسفی و روانی
🍀 ᴴᵘᵐᵃⁿᶦᵗᶦᵉˢ ᵉˣᶜʰᵃⁿᵍᵉˢ
🌳معرفی کتاب و مطالب روان‌شناسی
🍀 ᴴᵘᵐᵃⁿᶦᵗᶦᵉˢ ᵉˣᶜʰᵃⁿᵍᵉˢ
🌼 یه مرد امیدوار
🍀 ᴴᵘᵐᵃⁿᶦᵗᶦᵉˢ ᵉˣᶜʰᵃⁿᵍᵉˢ

🧿🎋هماهنگی برای تبادل
@mrgp_1
2024/06/18 19:20:23
Back to Top
HTML Embed Code: