Telegram Group Search
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
💎والدین شما نمی توانند آسیب های روانی شما را التیام بخشند

نیکول لپرا
@mahfelekhodshenasi
بار بیش از توان خودتون بر ندارید ، بار خدا رو شما نمی تونید بدوش بکشید ، می بُرید ، میایی بار خدا رو برداری ضایع میشی ، ای مگس عرصه سیمرغ نه جولانگه توست ...، میخواهی خدایی کنی ؟؟
بندگی کن نه خدایی ( همه چیز درست میشه )، بندگی کن یعنی انتخابهای صحیح بر اساس عقل و فهم و شعور و حقیقت داشته باش ، ببین خدا به چه عملی راضیه اونو انتخاب کن ، اون عمل محقق شد شد ، نشد نشد ، ای برادر تو همه انگیزه ای ، تو بگو چی میخوای ، تو همون خواستنه ای ، این خواستنت رو ، رو بیار ، بشو

استاد حسین نوروزی
@mahfelekhodshenasi
همه سقوط انسان از خودبینی است.

چشممان را که از خدا برمی‌داریم ، خودمان را می‌بینیم ، حقیقت را نمی‌بینیم و خرابکاری می‌کنیم.

عبد باش ، یعنی فقط خدا را ببین ؛
آنوقت آرامش داری و همه چیز طبق خواسته توست ، دائم شکر میکنی و میرسی به جایی که هر چه میخواهی می‌شود.

استاد حسین نوروزی
@mahfelekhodshenasi
عقل و فهم و شعور رو کنار بذاریم، همه چیز می تونه شیطانی بشه، حتی روضه، حتی گریه...

استاد حسین نوروزی
@mahfelekhodshenasi
تمام ناراحتی های ما، از نا خالصی های ماست.

استاد حسین نوروزی
@mahfelekhodshenasi
دل تو مثالِ بام است و، حواسْ ناودان‌ها
تو ز بام آب می‌خور که چو ناودان نماند


مولوی، دیوان شمس، غزل شمارهٔ ۷۷۱

آیا ما غذای پنج حس و ذهنمان را می‌خوریم یا غذای فکرهایمان را می‌خوریم؟ آیا فضا را باز می‌کنیم و از بام یعنی از زندگی آب می‌خوریم؟ این مثالِ خیلی روستایی است که هر کسی بفهمد؛ وقتی باران می‌بارد، آبِ گل‌آلود از ناودان پایین می‌رود، یکی هم پایین ناودان ایستاده آب ناودان را که آلوده شده می‌خورد. درک کنیم که نباید این‌کار را کرد، نباید زندگی را در ذهنِ همانیده سرمایه‌گذاری کرد و از ناودان من‌ذهنی درد گرفت و خورد. باید فضا را باز کنیم و آبی را که از آسمان می‌آید دست اول بگیریم، بخوریم و نگذاریم آلوده شود.

0997094
🔹حرکت فکری به جای پرخوری فکری

چرا نمی رسیم؟

ما پیش از آنکه تشنه شده باشیم، نوشیده ایم...و پیش از آنکه به اشتها آمده و با سوال ها گلاویز شده باشیم، خود را تلنبار کرده ایم و پیش از آنکه به معناها دست یافته باشیم ، به کلمه ها رسیده ایم و این است که باد کرده ایم و با آنکه زیاد داریم ، مریض و بی رمق هستیم و به امتلا ذهنی و پرخوری فکری دچار شده ایم...

با الفاظ خالی انس گرفته ایم و آنها را در برخورد ها به رخ یکدیگر می کشیم. اگر ما با حرکت فکری همراه می شدیم و در خود می جوشیدیم و مطلب ها و مفهوم ها را درک می کردیم و آنگاه در به در به دنبال کلمه ها می گشتیم، در آن لحظه که به یک کلمه می رسیدیم، از آن بهره می گرفتیم و همچون تشنه ای به آب رسیده، کلمه ها را قطره قطره می چشیدیم و جذب می کردیم...

مرحوم علی صفایی حائری
✍️عین صاد
@mahfelekhodshenasi
کسی که اعتماد به نفس دارد ؛ یعنی اعتماد به خدای واقعی دارد.
هیچ چیزی را جای خدا نیاورده ، از همه چیز حاضر است بگذرد و به هیچ چیزی دلبستگی ندارد.

استاد حسین نوروزی
@mahfelekhodshenasi
برای رسیدن به شادکامی این ده عادت را ترک کنید:

وقتی یک سری کارای اشتباه را بگذارید کنار، جا برای چیزهایی که باعث شادکامی شما می‌شوند باز می‌شود. پس از امروز ...

1- تعلل را  کنار بگذارید.
برخی افراد رویای موفقیت را در سر می‌پرورانند در‌حالی‌که برخی دیگر از خواب بیدار می‌شوند و برای آن سخت تلاش می‌کنند. اغلب در مواقعی که تغییر و اقدام بیشتر مورد نیاز است انسان مقاومت می‌کند. راز پیشرفت در شروع کار است. پس خط پایان را فراموش کنید و فقط روی برداشتن اولین قدم کوچک و ناقص خود تمرکز کنید.

2-  از سرزنش دیگران و بهانه جویی دست بردارید.
از سرزنش دیگران به خاطر چیزهایی که دارید یا ندارید، یا برای آنچه احساس می‌کنید یا ندارید، دست بردارید. وقتی دیگران را به خاطر آنچه می‌گذرانید سرزنش می کنید، مسئولیت را انکار می‌کنید و مشکل را تداوم می بخشید. مسئولیت زندگی خود را بپذیرید. سرزنش فقط یک بهانۀ دیگر است و بهانه‌جویی چیزی را تغییر نمی‌دهد.
فقط شما مسئول قدم بعدی هستید که برمی‌دارید.

3- در برابر تغییر مقاومت نکنید.
اگر هیچ چیز تغییر نمی‌کرد، صبح روز بعد طلوع نمی‌کرد. بسیاری از ما در جایی که هستیم راحت هستیم، حتی اگر کل جهان به طور مداوم در اطراف ما در حال تغییر باشد. یادگیری پذیرش این امر برای شادی و موفقیت ما حیاتی است. ما تنها وقتی که تغییر می‌کنیم، رشد می‌کنیم و شروع به دیدن دنیایی می‌کنیم که هرگز نمی‌دانستیم ممکن است و فراموش نکنید که شرایط اکنون هر چقدر خوب یا بد باشد، تغییر خواهد کرد. پس آن را در آغوش بگیرید و به حرکت رو به جلو ادامه دهید.

4- تلاش برای کنترل  آنچه در اختیار شما نیست را کنار بگذارید.
برخی نیروها خارج از کنترل شما هستند، اما همیشه می‌توانید نحوۀ واکنش خود را کنترل کنید. بهترین کاری که می‌توانید انجام دهید این است که آنچه را که نمی‌توانید کنترل کنید رها کنید و انرژی خود را روی چیزهایی سرمایه‌گذاری کنید که می‌توانید، مانند نگرش خود.

5- به خودتان بدبین نباشید.
یکی از دلایل اصلی شکست ما، شک به خود و خودگویی منفی است. به سناریوی در حال اجرا در ذهن خود گوش دهید و افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید. با گذشت زمان شما مسیر زندگی خود را تغییر خواهید داد.

6-  انتقاد از دیگران را کنار بگذارید.
احساسات منفی که نسبت به دیگران از خود بروز می‌دهید، به تدریج شادی شما را از بین می‌برد. پس نگران نقایصی که در دیگران می‌بینید نباشید و روی خودتان تمرکز کنید. اجازه دهید رشد و پیشرفت مداوم در زندگی‌تان شما را چنان مشغول کند که فرصتی برای انتقاد از دیگران نداشته باشید.

7-  با مشکلات رو به رو شوید.
به ما اعتماد کنید، اگر همه مشکلاتتان را در ظرفی بریزید و همۀ آن‌ها را با هم ببینید، به راه حل فکر می‌کنید و می‌خواهید آن‌ها را از بین ببرید. بهترین رویکرد در مورد مشکلات، مواجهه با آن‌هاست. به اینکه چقدر غیر قابل حل به نظر می‌رسند توجه نکنید. به‌ویژه ترس‌ها شما را از فرصت‌سازی و تصمیم‌گیری باز می‌دارند. آن‌ها را در یک زمان یک قدم کوچک بردارید. به‌جای این که ترس‌ها شما را در اختیار خود بگیرند، شما مالک آن‌ها شوید.

8-زندگی در گذشته و آینده را رها کنید.
گذشته رفته است و آینده هنوز اینجا نیست. مهم نیست که چقدر زمان صرف فکر کردن و زاری در مورد هر کدام می‌کنیم، این هیچ‌چیز را تغییر نمی‌دهد.
یکی از واضح‌ترین تضادهای زندگی این است که آیندۀ درخشان‌ ما به توانایی ما در توجه به آنچه در حال حاضر، امروز انجام می‌دهیم، بستگی دارد. هنگام تعطیلات به کار فکر نکنید و نگران انباشته شدن کار روی میز خود نباشید. در زمان حال زندگی کنید. به زیبایی در اطراف خود توجه کنید.

9- تلاش نکنید به کسی تبدیل شوید که نیستید.
یکی از بزرگ‌ترین چالش های زندگی این است که در دنیایی که سعی دارد تو را شبیه دیگران کند خودت باشی. همیشه کسی هست که زیباتر، باهوش‌تر و جوان‌تر از شما باشد. بنابراین خودتان باشید، به این صورت افرادی که باید، شما را دوست خواهند داشت و شما نیز خودتان را بیشتر دوست خواهید داشت.

10- ناسپاس نباشید.
به یاد داشته باشید،  ابتدا به نظر نمی‌رسد که همه قطعات پازل زندگی با هم همخوانی داشته باشند، اما به مرور زمان متوجه خواهید شد که آن‌ها کاملاً هماهنگ هستند. بنابراین بابت چیزهایی که به نتیجه نرسیدند شاکر باشید، زیرا آن‌ها جا را برای چیزهایی که موفق خواهند شد باز کردند. و از کسانی که از شما دور شدند تشکر کنید، زیرا آن‌ها فقط برای کسانی که به شما نزدیک شدند جا باز کردند.
مهم نیست چقدر شرایط خوب یا بدی دارید، هر روز با سپاسگزاری از زندگی‌تان از خواب بیدار شوید. با سپاسگزاری  پیش بروید.


از کتاب رواقی‌گری و هنر شادکامی،  دونالد رابرتسون،  ترجمه مرتضی براتی،  نشر مهرگان خرد
@mahfelekhodshenasi
زندگی کردن در دنیای ناامنی که توسط خدا اداره می‌شود، بهتر از زندگی کردن در دنیای امنی است که توسط شیطان اداره می‌شود.

رونالد فیربرن
@mahfelekhodshenasi
اختیار، انسانیّت، خودشناس، خداشناس، به خود بودن، اخلاص، یقین، موت، قیامت، عصمت همه در یک کلام یعنی غرض نداشتن و پاک بودنِ صفحه دل.

سجاد دارایی
@mahfelekhodshenasi
اینکه" چه باید کرد! "
بعد از این است که بفهمیم ،
 چه هستیم ،
هدفمان چیست ،
کجا قرار است برویم ...

استاد حسین نوروزی
@mahfelekhodshenasi
از اشکالات مهم ما این‌است که
توان الان خود را با امتحان دیگران مقایسه می‌کنیم بدون این‌که توان آن‌ها را درنظر بگیریم. و این باعث نا امیدی ما می‌شود. و هر نا امیدی از شیطان است.

مثلا توان الان خود را می‌بینیم که شجاعت جنگیدن در رکاب امام حسین علیه السلام را نداریم، بنابراین خود را قضاوت می‌کنیم که (من کجا و آن‌ها کجا! حتما درجه خواست من کمتر از آن‌هاست!).

در حالی که امتحانات خدا، با توجه به توان تو برایت تعریف می‌شود پ، اگر قرار باشد ماجرای عاشورای امام حسین برای تو اتفاق بیفتد، قطعا خدای عادل ابتدا توان تو را متناسب با آن امتحان تنظیم می‌کند.

این اتفاق بارها و بارها در زندگی برای ما می‌افتد که در لحظاتی از زندگی توان انجام کاری را نداشتیم، اما در لحظات دیگری، توانش پیدا شده و آن کار را از همه بهتر انجام داده‌ایم.

در یکی از تجربه‌هایی که خودم داشتم،
چند سال پیش تصادف وحشتناکی در جاده کردم و ماشین چپ شد و بیرون از جاده پرتاب شد...
قبل از تصادف، توان فکر کردن و تحمل یک پنچر شدن را هم نداشتم، اما در حین تصادف به قدری آرامش و توان داشتم که از اتفاق پیش آمده راضی بوده و با خدای خودم مشغول ارتباط بودم‌.

بنابراین هیچ گاه از خودتان نا امید نشوید.
و توان الان خود را با امتحانات دیگران مقایسه نکنید.

که هر توان و ناتوانی از خداست.

فقط به خدای خود تکیه کنید که شما را کفایت می‌کند و به وقتش توانی به شما می‌دهد که همه چیز خود را حاضرید فدا کنید.

رسد آدمی به جایی که به جز خدا نماند


سجاد جعفری

@GomshodeVaghei
@mahfelekhodshenasi
خدا رو شکر چند جمله از استاد حسین نوروزی نظم ذهن من رو برقرار کرد و همچنان هم مطالبشون من رو پویا و زنده نگه می دارد:

به خودت ایمان داشته باش حتی وقتی همه چیز رو بهم ریختی

هر وقت کم آوردی گریه کن

گریه کردن برای امام حسین علیه السلام قفل ناخودآگاه روان را باز می کند

خودشناسی یعنی بفهمیم چی نیستیم تا مشخص بشه چی هستیم نه جسمیم و نه روان بلکه اینا ابزاری هستند که با بعد قیامتی و فهم درون آنها رو می فهمیم،
ما فقط خواستمون هستیم
و اختیار یعنی قدرت انتخاب هدف
و هدف یعنی لا اله الا الله یا رو آمدن بعد قیامتی یعنی فهم ما

خدا یعنی فهم یعنی عدل یعنی قرار گرفتن هر چیز سرجای خودش یعنی درست و هیچ چیز مطلقی نیست جز عدل

اگر کسی به همین سه کلمه ایمان بیاره و باور کنه و یقین کنه ؛ وارد در بهشت سعادت ابدی و جاودان میشه بلا شک ! ...  کل شی عنده بمقدار... هر چیزی سر جای خودش هست

دنیا جای عدالت نیست خودش عین عدالته

وقتی می فهمی بعد قیامتت رو اومد

به فهمت تف نکن و اونرو حفظ کن

فهمت رو تو ذهنت نبر

با فهمت می فهمی ذهن داری

هدف تعیین کننده درست و نادرسته، پس هدف اشتباه، درست نادرست رو هم اشتباه می کنه


دکتر ایران صادقی
@mahfelekhodshenasi
گریه کردن یک واکنشی است نسبت به مصیبت
واکنش اگر مادی باشد می‌شود اشک
اگر واکنش ماورای مادی باشد میشود فهم.
امام حسین علیه السلام کشته ی جهالت مردم شد، شما اگر از جهالت در بیایید، رفلکس متناسب با اون مصیبت است. یعنی متاثرشو، از این فداکاری امام حسین علیه السلام اثر بگیر...

استاد حسین نوروزی
@mahfelekhodshenasi
فراموش نکنیم که دشمن اصلی انسان جهل به خود است و امام حسین علیه السلام هم جانش را برای زدون این جهل فدا کرد.
بَذَلَ مُهجَتَهُ فيكَ لِيَستَنقِذَ عِبادَكَ مِنَ الجَهالَةِ وحَيرَةِ الضَّلالَةِ
یعنی حضرت جان خود را فدا می کند تا مردم خود را بشناسند.

استاد حسین نوروزی
@mahfelekhodshenasi
ما باید میان فهم و عمل تمایز قائل شویم.

وقتی میخواهیم چیزی را بفهمیم نگاه کنیم چه میگوید و نگاه نکنیم چه کسی میگوید.

وقتی میخواهیم به چیزی عمل کنیم ببینیم چه کسی میگوید (آیا کسی است که قبلا خودم فهمیدم که آدم مورداعتمادی است) و نگاه نکنیم چه میگوید

اسم کتاب مقدس و متخصص دینی و کشیش و خاخام و امام و پیامبر و آخوند مهم نیست. مهم فهم من است.

سجاد جعفری
@mahfelekhodshenasi
از كمالات انسان اين است كه تا مي تواند كسي را رد نكند
انسانی كه با حق تعالی انس و ربط كامل پيدا نمود، انقدر قوی می شود كه ممكن است اصلا حالت رد نداشته باشد و هركس را در حدّ خود پذيرا باشد و به او بهره دهد
ديگر از كمالات انسان اين است كه با بدها احسان و خوبی كند
( صل من قطعك و اعف عمن ظلمك و احسن الي من اساء اليك )
چون اين كار بر خلاف مزاج انسان و مخالف با نفس اوست و اخلاص در آن بيشتر می شود و الا احسان به خوبها چندان هنر نيست و مال مبتدين است

#مرحوم_حاج_اسماعیل_دولابی
@mahfelekhodshenasi
- همه ارزش یک انسان به نیّتش است.

باید افکارمان اصلاح شود تا نیّاتمان اصلاح شود.

استاد حسین نوروزی
@mahfelekhodshenasi
2024/07/17 00:40:18
Back to Top
HTML Embed Code: