Telegram Group Search
🔥 برای ایران و احتمال انقراضش

بخش دوم:

  از «فرصت انتخاب» تا «خلق امکان»

✍️ محسن رنانی

گزیده متن:
حامیان تحریم انتخابات می‌گویند تحریم، مشروعیت نظام را کاهش می‌دهد. گیرم چنین باشد؛ جز خنک شدن چندماهه دل تحریمی‌ها و هلهله‌‌کردن چند هفته‌ای‌شان، چه ثمری برای کشور دارد؟ آیا چند تحریم قبلی تاثیری در رفتار حکومت گذاشت؟ آیا خارجی‌ها پس از تحریم‌، دیگر سفرای ما را راه نمی‌‌دهند و با آنها دیدار نمی‌کنند؟ آیا دیگر با حکومت ایران قرارداد نمی‌بندند؟ آیا دیگر با مقامات ما دست نمی‌دهند؟ آیا منافع کشورشان را برای حمایت از تحریم‌کنندگان ایرانی نادیده می‌گیرند؟ تجربه جهانی می‌گوید برای نمایش مشروعیت یک نظام سیاسی حمایت ۱۵ درصد از مردم آن کشور کافی است و تنها کافی است حکومت بتواند بخشی از آنها را به خیابان بیاورد تا مشروعیت و اقتدار بیرونی خود را به نمایش بگذارد.


جمع‌بندی (برای مخاطبان کم حوصله تر):
همان‌گونه که در ۲۵۰۰ سال گذشته ایران در مرکز جهان بوده است و همواره میدان تاخت‌وتاز هلنی‌ها، عرب‌ها، غُز‌ها، سلجوقی‌ها، مغول‌ها و پشتون‌ها بوده است؛ امروز نیز ما در قلب خاورمیانه‌ای قرار داریم که «بقا»‌ همواره در معرض تهدید است. متاسفانه خطاهای تاریخی جمهوری اسلامی کار را به‌جایی رسانده است که تمدن ایران را از مرحله رشد، ترقی و آستانگی توسعه، به مرحله «بقا» بازگردانده است. اکنون ما مردم ایران نیز نباید رفتاری کنیم که مکمل رفتار جمهوری اسلامی باشد و ما را یک گام دیگر به عقب ببرد و فرصت «بقا» را نیز از ایران بگیرد. اکنون مسئولیت هر ایرانی اصیل و متعهد آن است که هرگامی برمی‌دارد به مدیریت تنش کمک کند نه آن که بر تنش بیفزاید. آری اکنون تصمیماتی که ما می‌گیریم، همین تصمیمات کوچکی مثل رأی دادن یا ندادن، تصمیماتی است که بر سرنوشت بقای ایران تاثیر خواهد گذاشت.
اکنون در این شرایط سخت تاریخی، تحریم انتخابات فرصت‌های ما را می‌سوزاند و همین «فرصت انتخاب» بین شش نامزد را هم به فرصت انتخاب بین دو گزینه فاشیزم و فروپاشی تقلیل می‌دهد.
نیز مطابق آنچه گفته شد، فعلا با گزینه‌های محدودی که به‌ناچار در برابر ما قرار دارد، باید بهترین تصمیم را بگیریم و به نظر می‌رسد تنها با شرکت فراگیر در انتخابات چهاردم و انتخاب دکتر مسعود پزشکیان است که ما می‌توانیم «فرصت انتخاب» در این انتخابات را به یک «خلق امکان» برای آینده ایران تبدیل کنیم. البته همه این‌ها به این شرط است که مسعود پزشکیان بر عهد خود با مردم و بر شیوه دموکراسی خواهی خود و بر اعتقادش به حق انتخاب مردم، متعهدانه پایبند بماند. چنین باد.

محسن رنانی/ سوم تیر ۱۴۰۳

ادامه متن را در یکی از پیوندهای زیر بخوانید:
در تارنمای رسمی محسن رنانی:

https://renani.net/texts/notes/create-posibility/

به صورت فایل  پی‌دی‌اف:


---------

بخش اول این مقاله را نیز می‌توانید در پیوند زیر بخوانید:

https://renani.net/texts/notes/nursing-for-iran/


@SCMEDIA
Forwarded from پزشکیان پرس
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔹 آیا تحریم انتخابات در کشورهای مختلف فایده ای داشته است؟

@SCMEDIA
هیس!...تو فقط انتخابات را تحریم کن! بقیه‌اش با من😐

نویسنده: علی نصری

در تمام این سالها «تحریم انتخابات» را به عنوان نسخه همه دردهای ما معرفی کردند، در حالی که خودشان مشغول نامه‌نگاری، دیدارهای پنهانی، و پروژه‌بگیری با سیاستمداران و سازمان‌ها و جریان‌های ضدایرانی آمریکایی و اروپایی، برای تشدید دردها و افزایش فشارها و نابودی گام به گام زندگی ما مردم داخل ایران بودند.

می‌گفتند؛ تو کارت نباشد هموطن! تو فقط انتخابات را تحریم کن، بقیه‌اش با من! و از سازمان‌های FDD و UANI و AIPAC و میلیاردهایی چون شلدون ادلسون و پال سینگر و برنارد مارکوس برای پروژه‌های ضدایرانی پول‌های کلان می‌گرفتند، لیست شرکت‌های ایرانی در صنایع حیاتی کشور را برایشان تهیه میکردند و به دولت آمریکا تقدیم می‌نمودند تا تحریم‌ها را «فلج‌کننده»تر، «خردکننده»تر و «بی‌رحمانه»تر سازند.

اعتراض میکردیم....
می‌گفتند؛ هیس استمرارطلب! تو فقط انتخابات را تحریم کن! من «صدای تو» می‌شوم! و در کنفرانس‌های امنیتی مونیخ و هالیفاکس و در کنگره آمریکا و پارلمان اروپا «صدای‌ ما» میشدند تا صلح را «کسل‌کننده» بخوانند، و از آنها بخواهند تا مذاکزات را متوقف سازند، روابط دیپلماتیک را قطع کنند، بخشی از نیروی‌های نظامی رسمی کشور را در فهرست «گروههای تروریستی» قرار بدهند، آسمان ایران را «منطقه پرواز ممنوع» اعلام کنند، و قطعه‌های پازل‌ جنگ‌ را یکی پس از دیگری کنار هم بچینند.

اعتراض میکردیم....
می‌گفتند؛ هیس ماله‌کش! وسط‌باز! خون‌شور! تو فقط انتخابات را تحریم کن، من نجاتت میدهم! و در وسط نسل‌کشی مردم غزه و با خاک یکسان شدن خانه‌ها و مدارس و بیمارستان‌هایشان، کنار IDF - جنایتکارترین ارتش جهان - ایستادند و با انگشت اشاره‌، خانه‌ها و مدارس و بیمارستانهای ما را در ایران نشان‌شان دادند و گفتند؛ «سر مار»، «چشم اختاپوس» آنجاست....و باز نگاهی به ما انداختند و با تلخندی سرد، آهسته گفتند «هیسسس هموطن! کارت نباشد. تو فقط انتخابات را تحریم کن...»

اما نه! تحریم نمی‌کنیم. سکوت را می‌شکنیم. همین جمعه پای صندوق رای سکوت را می‌شکنیم‌!

@AliNasriTelegram

@SCMEDIA
برای نوشتن این سطور، بارها به خود نهیب زدم، بارها نوشتم و خط زدم، حتی پس از اتمام متن اولیه، در واپسین لحظه قرار دادن پست، تأمل کردم، اینستاگرام را بستم و باز چند ساعت بعد به سراغش بازگشتم... حال غریبی دارم این روزها. نه می خواهم برای تصمیمم استدلال بیاورم و نه می خواهم کسانی که تصمیم دیگری گرفته اند را مجاب کنم. هردو گروه را می فهمم چون در هوای اندیشه هر دو گروه در این دو هفته نفس کشیده‌ام، اندیشیده‌ام، گاه به این سو در غلطیده‌ام، و گاه به آنسو. استدلال های هردو سو برایم عمیقا قابل درک و احترامند...

این بار نه با لب خندان و دل خرم، که با چشم گریان و دل لرزان و با یاد ظلم عظیمی که بر مردمان ایران زمین در این سالها رفت، با یاد چهره‌های جوان و شاداب و سرشار از زندگی فرزندان جنبش زن-زندگی-آزادی که جان دادند و چشم دادند، با یاد مادران داغدیده و پدران عزادار، با یاد دختران سرزمینم که رنج طرح «ظلمت» را هر روز تجربه می کنند، با یاد سفره‌هایی که کوچک و کوچک‌تر شدند، غرورهایی که شکستند، امید‌هایی که بر باد رفتند، با یاد دانشجویانی که از تحصیل بازماندند و همکارانی که چون من به ناحق از حضور در دانشگاه منع شدند، و با یاد همه آزادگان در بند، این واپسین قطره امیدم را در جام «مسعود پزشکیان» می ریزم، باشد که قدردانش باشد. .

این رای نه به چیزی و کسی مشروعیت می بخشد و نه لبیک به ندای کسی است. این رأی برای «ایران» است. ایرانی که به تعبیر دقیق محسن رنانی بیش از هر چیز به پرستار نیاز دارد.
به لوازم این تصمیم و نتایج احتمالی مترتب بر آن کاملا آگاهم و خشم مقدسی که برخی از فرزندانم به واسطه این تصمیم بر من خواهند گرفت را عمیقا درک می کنم و به آن احترام می گذارم.

این تصمیم من است بی آنکه بخواهم کسی را به آن فراخوانم. شاید در فردایی نه چندان دور، حال ایرانمان اندکی بهتر باشد.

نخوانند بر ما کسی آفرین
چو ویران بود بوم ایران زمین

ششم تیرماه ۱۴۰۳
دکتر محمد مهدی علومی

@SCMEDIA
Forwarded from رویداد۲۴
🔺️کدام قاب برای ایران خطرناک‌تر است…!؟

Rouydad24.ir
@rouydad24
Forwarded from رویداد۲۴
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥واکنش پزشکیان به توهین زشت و شرم‌آور رئیس ستاد جلیلی

🔸️مسعود پزشکیان در پاسخ به توهین رئیس ستاد سعید جلیلی که مردم را «پسماند و دور ریز» خطاب کرده بود گفت: مردم بدانند که به چه کسانی میخواهند رای بدهند که میخواهند کشور را اداره کنند

Rouydad24.ir
@rouydad24
Forwarded from اتچ بات
❇️ دعوت صدای آشنای سال های دور، "محمود کریمی علوی"،  برای حضور مردم عزیز ایران در انتخابات روز هشتم تیرماه و رای به دکتر مسعود پزشکیان

@SCMEDIA
ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media pinned «‍ ‍ ❇️ دعوت صدای آشنای سال های دور، "محمود کریمی علوی"،  برای حضور مردم عزیز ایران در انتخابات روز هشتم تیرماه و رای به دکتر مسعود پزشکیان @SCMEDIA»
🔴 صبح اول وقت رأی بدهیم

✍🏻 بامدادان نیکو

هر آنچه گفتنی بود، گفته شد و هر تلاشی که شدنی بود، انجام شد اما گام آخر باقی مانده. ناامید نیستیم، اما عمیقا به یاری همه نیازمندیم. پشت‌مان خالی است مگر آن که به یاری‌مان بیایید. نگذارید تنها بمانیم و اگر موفق نشویم، باز هم با هم هستیم. نیک می‌دانید که با ما چه کردند تا زمان‌هایمان از دست برود و همه چیز دیر شروع شد اما نگذاریم عملیات نجات، دیرتر شود.

جمعه اگر به اطراف نگاه کنید، چهره‌های آشنایی خواهیم دید، دوباره همدیگر را پیدا خواهیم کرد و همین یک شروع دوباره است. اگر همت کنیم، تمام ایران پیروز خواهد شد و نه فقط یک جناح. «برای ایران» می‌آییم.

بخشی از مرددین، تا ظهر جمعه تصمیم خواهند گرفت. آنها به یک «نمای دلگرم‌کننده» نیاز دارند تا خجالت خود را کنار بگذارند. راهش این است که مصممین، هر چه زودتر به سر صندوق‌ها بروند و پس از رأی دادن، صحنه را ترک نکنند، بروند و بیایند. جلوی مراکز بایستند و فقط با هم صحبت کنند. باید رهگذران، «حضور» و شور را احساس کنند.

الان چشم‌ها هست که دل‌ها را روشن می‌کند، به ازای هر دقیقه و ساعتی که پس از رأی دادن جلوی مراکز بایستید (مشخصا جایی که از خیابان‌ها دیده شود) یک سیگنال محرک برای رهگذران ارسال خواهد شد. همین ایستادن ظاهری، چشم‌ها را پر خواهد کرد. آنگاه در نیمه‌ی دوم روز، اندک اندک جمع مستان می‌رسند.

اینها برای حرکت به یک جرقه نیاز دارند، از قدرت «چشم‌ها» غافل نشویم. با چشم‌ها دعوت به این میهمانی بزرگ کنیم. اول، چشم‌ها هستند که حضور و شور را احساس می‌کنند و آنگاه یاری‌ها می‌رسد.

من از یادت نمی‌کاهم
تو را من چشم در راهم.

@jalaeipour
از مجموع ۱۰۳ رأی در صندوق نیوزیلند:

۱.مسعود پزشکیان  ۸۴ رأی
۲.محمد باقر قالیباف ۱۱ رأی
۳.سعید جلیلی   ۶ رأی
۴.آراء باطله   ۲ رأی

منبع :آقای اقتصاد

@khabare_vije | Khabarevije.ir


نتایج فوق کذب نیست!☺️
می‌خواهند موج ایجاد نشود🌊

مزید اطلاع دوستان، ساعت به وقت ولینگتون (پایتخت نیوزیلند)، 8ساعت و 30 دقیقه از تهران (پایتخت ایران) جلوتر است. رای گیری در سه شعبه اخذ رأی در کشور نیوزلند ساعاتی پیش به اتمام رسیده است!

🗳️هر سه شعبه اخذ رأی در این کشور (ولینگتون، اوکلند و کرایست چرچ) از ساعت 10 به وقت محلی تا 18 مشغول رأی گیری بودند.
زمان به پایان رسیده و آرا شمرده شده است😊
Forwarded from چُراز
نقل قول بالا از هانا آرنت را بخوانید.

۱- در تاریخِ پس از اختراع تفنگ اتوماتیک (مسلسل) نمونه‌ای وجود ندارد که حکومتی نیروی وفادار نظامی داشته باشد و انگیزه سرکوب هم داشته باشد و سقوط کند، مگر مقابل تهاجم خارجی

برای مثال؛
محمدرضا شاه: نبود انگیزه سرکوب (بعد از ۱۷ شهریور)
شوروی: نبود انگیزه سرکوب
چائوشسکو (رومانی): نبود نیروی وفادار برای سرکوب
بن علی (تونس): نبود انگیزه سرکوب
مبارک(مصر): عدم حمایت ارتش از جایی به بعد
قذافی(لیبی): حمله خارجی

۲- هیچ قدرتی ریسک اشغال ایران را به جان نمی‌خرد، آن هم پس از ناکامی اشغال افغانستان و عراق توسط آمریکا

پس اگر به امید براندازی و سقوط نظام رأی نمی‌دهید بدانید چنین احتمالی در آینده‌ی قابل پیش‌بینی وجود ندارد.
Forwarded from چُراز
۳- کسانی که خارج از ایران زندگی میکنند و شما را تشویق به رای ندادن میکنند، اگر ایران تبدیل به ویرانه شود ضرر نمی‌کنند و زندگی خودشان را دارند. پس در ضرر شما شریک نیستند و فقط در سود براندازی احتمالی شریک هستند که به ایران برگردند.

پس بدانید بیچاره شدن شما برای آنها فاجعه نیست. حتی برای برخی از آنها حمله نظامی به ایران و ویران شدن زیرساخت‌ها و اشغال شدن و کشته شدن ایرانیان در ازای سرنگونی حکومت مطلوب است.

آیا شما هم از ویران شدن ایران ضرر نمیکنید؟

@choraz
Forwarded from چُراز
۴- نه رای دادن اصل است نه رای ندادن.
جایی که گزینه خوب و رأی آوری برای رای دادن نباشد، احتمالا رأی ندادن بهتر است.

اما جایی که احتمال ویرانی می‌رود و گزینه متفاوتی هم موجود است رای دادن معقول‌تر است.

۵- یک گزینه از گزینه‌های موجود که رأی بالایی هم دارد، به کلی از واقعیات دنیا گسسته است و در رویاها و خیال خودش سیر می‌کند و با رأی آوردن شرایط اقتصادی را چند برابر بدتر خواهد کرد و شرایط آزادی بیان (همین اینترنت نیم بند) را هم از بین خواهد برد.

@choraz
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 این صحبت‌های خانم خارج نشین پس از رای دادن به پزشکیان مورد توجه کاربران فضای مجازی قرار گرفته و غیرت او در وطن دوستی را تحسین کردن

@pezeshkian_com
Forwarded from کاخ رسانه
نهمین اعلام رسمیِ نتایج شمارش آرا

اسلامی در نهمین گزارش از نتایج چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری:

🔺تعداد آرای مأخوذه: ۲۴۵۳۵۱۸۵

🔺مسعود پزشکیان: ۱۰۴۱۵۹۹۱
🔺سعید جلیلی: ۹۴۷۳۲۹۸
🔺محمدباقر قالیباف: ۳۳۸۳۳۴۰
🔺مصطفی پور محمدی: ۲۰۶۳۹۷


🔹تعداد شعب شمارش و تجمیع شده: ۵۸۰۶۴۰ شعبه
🔹تعداد شهرستان:  ۴۸۲ شهرستان

@kakhresaneh
2024/06/29 08:46:19
Back to Top
HTML Embed Code: