Telegram Group Search
🌐 سالن نیلفروش‌زاده دانشگاه اصفهان؛
حضور پرشور مردم اصفهان در مراسم سخنرانی دکتر پزشکیان


http://T.me/سازمانعدالتوآزادی/com.IIFJO
🌐 ظریف در دانشگاه اصفهان: رای ندادن رای دادن به اقلیت است! حرف کسانی که پیام ناامیدی را القا می‌کنند گوش نکنید/ به پزشکیان عزیز رای بدهید و ایران جدید خواهید یافت.

جواد ظریف در ادامه سفر خود با دکتر مسعود پزشکیان به اصفهان در دانشگاه این شهر، گفت:
🔹مردم این سرزمین از تاریخ و تمامیت ارضی دفاع کردند و بزرگ ترین فرصت هستند نباید فرصت را محدود و تهدید شمارد.
🔹نباید اجازه داد ایرانی در هرجا که حضور دارد  مقام و منزلتش پایین‌تر از دیگران باشد.
🔹ایران قدیمی‌ترین کشور جهان است و چرا این ایران مانده؟ به خاطر شما مانده و یکبار دیگر از نو بسازید.
🔹۸ تیر بار دیگر ثابت خواهید کرد که مردم ایران را هیچ‌کس ناامید نخواهد کرد.
🔹هیچ کس نمی‌تواند یک ایرانی را تهدید کند.
🔹رای ندادن پیام نیست و رای ندادن قدرت بخشیدن به اقلیت است و این اقلیت پررویی که ایران را به سمت شرایط ناگوار پیش میبرد.
🔹من یقین دارم مردم ایران خواست کسانی که به دنبال جنگ، تحریم و فشار بر ایران هستند، در هر کجا که ایستاده باشند و شما را تحقیر و بمب و تحریم بر سر شما بریزند که در خانه بمانید را گوش نمی‌کنند.

http://T.me/سازمانعدالتوآزادی/com.IIFJO
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎬 بخشی از سخنرانی امروز مسعود پزشکیان در اجتماع هوادارانش در اصفهان

http://T.me/سازمانعدالتوآزادی/com.IIFJO
🔰 جیب های چه کسی پر است؟
✍️ امیر ناظمی

انتخاب از میان گزینه‌هاست که انسان بودن را سخت کرده است.
در دنیای امروز، انتخابات‌های ریاست‌جمهوری و رفراندم‌ها مهم‌ترین انتخاب دسته‌جمعی انسان‌هاست. چه در انتخابات شرکت کنیم و چه در آن شرکت نکنیم، در هر صورت دست به انتخاب زده‌ایم، و این دشواری انسانِ اجتماعی بودن است. این‌که کدامیک درست و کدام نادرست است، تبدیل می‌شود به درگیری‌هایی در جامعه. به همین دلیل است که همه‌جا پر است از طرفداری و مخالفت با کاندیداها، و البته فراتر از آن، پر است از مخالفان و موافقان شرکت کردن در انتخابات.

اگر «گزینه درست» مشخص بود، انسان بودن نیز ساده‌تر می‌شد. اما واقعیت تلخ آن است که این مساله هیچ پاسخ درستی ندارد؛ به دلایل متنوعی، که مهم‌ترین دلیل‌اش چنین است: «چیزی به نام انتخاب همه‌ی مردم وجود ندارد!»

همان‌طور که هیچ فردی هم انتخاب همه‌ی مردم نیست. در حقیقت هر کنش‌گر یا هر کاندیدایی نماینده و صدای بخشی از مردم است؛ و در بهترین حالت، صدای همان بخش از مردم است.
هر گروه از مردم مطلوب‌ها و منافع خود را دارند که گاه در تعارض کامل با مطلوبیت‌ها و منافع بخش‌های دیگری از مردم است.
اینکه بپذیریم جامعه مجموعه‌ای از انسانی‌های متنوع و متفاوت، با مطلوبیت‌ها و منافع مختلف است، اصل اولیه در دموکراسی است.
و توسعه از همین باور به تنوع و تکثر جامعه شروع می‌شود.

اساسا باید پذیرفت که در هر انتخاباتی، هیچ یک از کاندیداها، نماینده تمام خواسته‌ها و انتظارات اغلب انسان‌ها نیست؛ بلکه هر فردی سعی می‌کند تا بخشی از مهم‌ترین مطلوب‌هایش، را قربانی کند، تا برخی دیگر از مطلوب‌هایش را به دست آورد.
هرچند این قربانی‌کردن مرزی دارد و سوال درست‌تر آن است که این مرز تا کجاست؟
ولی این مرز بسته به نگاه، افق زمانی، شرایط و اطلاعات هر انسانی متفاوت است.

برای شهروندی که کاندیداهای مختلف تفاوت معناداری ندارند، بدیهی است که عدم‌مشارکت، انتخاب اصلی است.
اما در همان حال نیز برای شهروند دیگری که این تفاوت تاثیرگذار است. این تاثیرگذاری وابسته به دارایی‌ها و حتی پایگاه اجتماعی ما متفاوت است.

در حقیقت پاسخ به این مساله، یک مساله الزاما هویتی یا اخلاقی نیست. تبدیل این مساله به یک مساله‌ی هویتی و اخلاقی، به سرعت مجوز ناسزاگویی را صادر می‌کند. این تعصب‌وار دیدن انتخابات، حتی بیش از این انتخاباتِ ناامیدکننده، ناامیدکننده است.

⭕️بهانه یک یادگیری جمعی
هیچ‌کس انتخاب یا صدای همه‌ی مردم نیست! هیچ‌کس پاسخ درست را در جیبش ندارد، چون اساسا این مساله پاسخ درست یا نادرست ندارد.
اما بدون پاسخ بودن، هم به معنای رها کردن مساله نیست. «کار ما شاید آن است که پی آواز حقیقت بدویم»!
برای توسعه‌یافتن شاید باید هر رویداد جمعی را تبدیل به یک یادگیری جمعی کرد. این‌که جمعی یاد بگیریم
چیزی به نام انتخاب همه‌ی مردم، یا مناسب برای همه‌ی مردم وجود ندارد
هیچ‌کس حقیقت را در جیبش ندارد

و مهم‌تر از هرچیزی:
عقلانیت را جایگزین تعصب کنیم: گفت‌وگو کنیم، حتی اگر توان روحی برای گفت‌وگو نداریم، و آن را بدیهی می‌دانیم، حداقل ناسزا نگوییم.
چه آن کسی که شرکت در انتخابات را تکلیف الهی می‌داند، چه آن‌کسی که شرکت در انتخابات را وظیفه‌ی ملی و نشانه‌ی ایران‌دوستی و چه آن‌کسی که شرکت در انتخابات را کنشی ضدملی می‌داند یا دستان رای‌دهندگان را آلوده در خون دیگر شهروندان می‌داند، همگی ادعای دانستن حقیقت دارند.

همین خودحق‌پنداری است که امروز ایران مصیبت‌زده را ساخته است. کسی که در شبکه‌های اجتماعی به اتکاء این خودحق‌پنداری‌اش دیگران را به ناسزا می‌بندد، و دیگران را نادان و احمق حطاب می‌کند، جزیی است از چرخه‌ی مطلق‌انگاری.

شاید تنها وظیفه ما دلیل شنیدن و دلیل آوردن است. دلیل‌هایی که بشود بر آن ساعت‌ها فکر کرد. دلایلی که با شنیدن‌شان ما دچار تردید می‌شویم.
همین پای‌بندی به گفت‌وگو و ارايه‌ی دلایل هستند که منجر به یادگیری جمعی می‌شوند و از ما، جامعه‌ای منطقی و عقلانی می‌سازند.

⭕️تجویز توسعه ای: یک گام به سمت توسعه
شاید برای توسعه‌یافتگی باید یاد بگیریم که
به هر چیزی شک کنیم؛ بعد از شک کردن لازم است تا عقلانی تحلیل کنیم و به همدیگر گوش کنیم، تا بتوانیم به تحمل همدیگر برسیم.
اگر جامعه‌ای به شک احترام بگذارد، به تغییر احترام گذاشته است. به این‌که انتخاب انسان را تحمل کند.
شاید باید به ندانستن ایمان بیاوریم. ما نمی‌دانیم و به خاطر همین ندانستن است که بارها نظرمان برای هر چیزی تغییر می‌کند.

توسعه یعنی باور به این‌که نسخه همگانی برای هیچ‌چیزی وجود ندارد، ما نمی‌دانیم، اما همدیگر را تحمل می‌کنیم.
شاید باید فروتنانه یاد بگیریم که بگوییم: نمی‌دانم چه چیزی درست است! نظری هم نخواهم داد، اما نظر دیگران را تحمل می‌کنم.
شاید این راه ما را به دموکراسی برساند.

http://T.me/سازمانعدالتوآزادی/com.IIFJO
🌐 پزشکیان: کنار می‌کشم اگر ...

http://T.me/سازمانعدالتوآزادی/com.IIFJO
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 ویدئو:
سخنان پایانی مسعود پزشکیان در مناظره دوم:

🔹من وزیر دولت خاتمی بودم. آن زمان فرار مغزها نبود.‌ مغزها به کشور می‌آمدند. مردم خودشان‌مقایسه کنند، اگر آن دوران خوب بود که رای دهند؛ اگر بد بود، به ادامه وضع موجود (دولت رئیسی) رای دهند...

🔹اینقدر به اهل سنت ظلم نکنیم. حق بلوچ، لر، کرد، عرب و... را بدهیم.

http://T.me/سازمانعدالتوآزادی/com.IIFJO
⭕️ نامزدها درباره 24 مسأله مهم جامعه
چه دیدگاهی دارند؟


این تصویر کمک می‌کند که با مواضع نامزدهای این دوره انتخابات بیشتر آشنا شوید.
اطلاعات اینفوگرافیک از موضع‌گیری‌ شش نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری برداشت شده و اگرچه احتمال خطا وجود دارد اما با اطمینان زیاد نتیجه جهت‌گیری نامزدها درباره 24 موضوع مهم جامعه امروز ایران است.

#تجارت_فردا

http://T.me/سازمانعدالتوآزادی/com.IIFJO
🌐 نامه حسن روحانی به کمیسیون بررسی تبلیغات انتخابات ریاست‌جمهوری: به وعده خود برای تخصیص فرصت پاسخ به اتهامات عمل کنید

دفتر رئیس‌جمهور ایران در دولت‌های یازدهم و دوازدهم در نامه‌ای به کمیسیون بررسی تبلیغات انتخابات ریاست‌جمهوری، با محرز دانستن اتهامات واردشده توسط برخی داوطلبان در مناظره دوم علیه حسن روحانی، دولت ایشان و افراد منتسب، خواستار عمل به وظیفه قانونی و وعده اعلام‌شده توسط کمیسیون برای تخصیص فرصت دفاع و پاسخ به این ادعاها شد.

🔸متن کامل نامه به این شرح است:

بسمه تعالی
کمیسیون محترم بررسی تبلیغات انتخابات چهاردهمین دوره ریاست‌جمهوری
با سلام

احتراماً پس از اتهامات و توهین‌های آشکار برخی نامزدهای انتخابات چهاردهمین دوره ریاست‌جمهوری در مناظره دوم علیه دکتر حسن روحانی و دولت ایشان و افراد منتسب، با ذکر نام و نشان دادن تصاویر، طبق اعلام مکرر سازمان صداوسیما پس از این اظهارات، برای تخصیص فرصت پاسخ به افراد غائب مطابق قانون، درخواست دفاع در اسرع وقت، در چارچوب همان برنامه، زمان و مدت مشابه را تکرار می‌کنیم.

درخواست پاسخ به ادعاهای مناظره اول طی نامه ۱۴۰۳/۰۳/۲۹ با ایراد بهانه عدم ذکر مصادیق توهین و تهمت ممکن نشد، اما با آنچه در مناظره دوم در ۱۴۰۳/۰۳/۳۱ گذشت، امیدواریم تردیدی برای اعضای محترم این کمیسیون باقی نگذاشته باشد که اظهارات بیان‌شده، توهین آشکار و اتهام مستقیم است که طرح آن‌ها مصداق هتک حرمت و شخصیت افراد حقیقی و حقوقی بوده که قابلیت پیگیری قانونی و قضائی دارد.

حال که برخی داوطلبان تائیدصلاحیت‌شده چنین بی‌محابا اصول اخلاقی و حقوقی را زیرپا گذاشته و در غیاب دکتر روحانی و افراد نامبرده، صحنه مناظره را برخلاف تأکید مکرر مقام معظم رهبری به عرصه لجن‌پراکنی، تهمت و تخریب تبدیل کرده‌اند، انتظار می‌رود سازمان صداوسیما و آن کمیسیون به وعده و وظیفه قانونی خود برای تخصیص فرصت کافی در زمان مشابه عمل کنند.

دفتر رئیس‌جمهور ایران در دولت‌های یازدهم و دوازدهم
۱۴۰۳/۰۴/۰۱

http://T.me/سازمانعدالتوآزادی/com.IIFJO
🌐 اعتراض و درخواست بیش از ۵۰۰ نفر از فعالان سیاسی، اجتماعی و فرهنگی:
صادق زیبا کلام و دیگر بیماران صعب‌العلاج زندانی را آزاد کنید! 


به‌نام‌‌ خدا
🔹 خبر گسترده‌شدن بیماری سرطان آقای دکتر صادق زیبا کلام استاد بازنشسته دانشگاه تهران در زندان موجب تاسف و نگرانی بسیار شده است. متاسفانه در سال‌های اخیر تعدادی از زندانیان که گرفتار بیماری‌های صعب‌العلاج بوده‌اند، درنتیجه‌ی عدم‌ انجام  مراحل درمان، دچار خسارت‌های جبران‌ناپذیر شده یا حتّی جان‌های خود را ازدست‌داده‌اند. در این‌گونه موارد کوتاهی دستگاه قضایی در رعایت حقوق زندانی، ازجمله خودداری از ارائه‌ی مرخصی استعلاجی یا آزادی مشروط نابخشودنی است.
🔸 ما امضا کنندگان زیر مجدانه خواهان آن هستیم که هر چه زودتر نسبت به آزادی آقای دکتر صادق زیباکلام و سایر زندانیان مشابه که با بیماری‌های صعب‌العلاج‌ مواجه‌اند، اقدام‌شود تا زمان معالجه عاجل ایشان نزد خانواده بیش‌ازاین به‌تعویق نیفتد.

🔻اسامی:

زهره آقاجری, زهرا آقاخانی , رضا آقاخانی, ایمان آقایاری, مسعود آقايى, محمدصادق آخوندی, ابوطالب آدینه‌وند, امير آریازند, شاپور آرین , محمّد آزادی, سیدیعقوب آل‌شفیعی‌فومنی, فروزان آصف‌نخعى, حمید آصفی, مهرداد آهن‌خواه, محمدرضا آهنی, علی آهنین‌پنجه, محمدرضا آقاابراهیمی, مژگان اورند , محمد ابراهیم زاده , غلامحیدر ابراهیم‌بای‌سلامی, زهرا ابراهيمى, اکبر اجرایی, هادی احتظاضی, مهرداد احمدزاده, محمدرضا احمدی, ایمان احمدی, پیمان احمدی, مسعود احمدی, شهروز احمدی, بهمن احمدی‌امویی, زهرا احمدی‌پور, رامین اخلومدی, بهمن ارجمند, حسین ارغوانی , عبدالحمید اسدپور, حسین اسدی , کمال اسعدی , صفر اسلامى, حسین اسماعیلی, زینب اسماعیلی, احمدرضا اشترى, دانیال افتخاری , منصور افشارمحمدیان, رضا افضل‌زاده, عباس اقبال, کرامت اکبری , سیدعبدالمجید الهامی , مرتضی الویری, جواد امام, قاسم امامزاده, محمدرضا امامی, شهربانو امانى, نرگس امجد, فریدون امیری , حمیدامین ‌اسماعیلی, محسن امين‌زاده, فرزانه ‌امینی, رضا امینی, مهدی امینی‌زاده, اکبر امینی‌ارمکی, هوشیار انصاری‌فر, حسن ایزدی, سهیل ایزدی , مصطفی بادکوبه‌ای‌هزاوه‌ای, هاشم باروتی , محسن باستانی, هاله باستانی, محمود باقری, محسن باقری , داوود باقری , سعید باقری, مريم باقى, آرزو باهر, جمال بایزیدی , محمدرضا بخشی‌محبی, مریم بدخش, اميدرضا بردبار , محسن برزگر, مجتبی برزگر, افسانه برزویی , بهمن برنادل, اشرف بروجردی, فرشته بقایی, رویا بلوری, علی‌رضا بنی‌علی, ژیلا بنی‌یعقوب, شکرالله بهادری , امیر بهمنی, ناصر بهمنی, کاظم بهنام , فریبرز بيات, بهنام بیات, حسین بی‌غم, فاطمه بیگدلی‌آذری, مطهره پارسی, محسن پاينده, مسعود پدرام, یوسف پرژک, حسین پرستار , مهناز پزشک, مهدی پناهی, عباس پوراظهری , حسن پورعظیم, الهه پوركريمى, حسن پويا, کامران پیامانی, حبیب‌الله پیمان, وفا تابش, مصطفى تاجزاده, محمدرضا تحویلداری, علی تقی‌پور, عزت‌اله تقواييان, مجید تقی‌لو, غلامحسین تکفلی, علی تک‌فلاح , مجتبی تهرانی, فرهاد توانا, ناهيد توسلى, فرشاد توماج, محمد تیموری, محمد تیموری, درخشنده تیموریان, حسین ثاقب, مریم ثروتی, حسین جزایری , مهرنوش جعفری, حسین جعفری, فریبا جعفری, جعفر جودکی, امین چالاکی , سهيلا چترآبگون, محمد چهره, اميرحسين حاجبيان, ناصر حاجیان, مرضیه حاجی‌هاشمی, عزیزالله حاجی‌ولیئی, حسین حاصلی,  حسین خدادنژاد ,حبیب حسن‌نژاد, سعید حجّاریان, فرزانه حجت  , مهرداد حجّتی, طیبه حسنلو, محمدعلی حسن‌نژاد , فاطمه حسنى, سیدعلی حسینی, سیدسعید حسینی‌رکن‌آبادی , خلیل حسینی‌ عطار ,سیدآرش حسینی‌میلانی, عبدالعلی حسینیون  , عبدالکریم حکیمی , منصوره حمصیان( مدنی), محمدحسین حیدری, حمیدرضا خادم, مسعود خادم‌رضاییان, علیرضا خادمی, کیانوش خاکسار, حوریه خانپور, جهانبخش خانجانی , مژگان خانزاده, شبنم خان‌مصدق, هادی خانیکی, علی‌اصغر خدایاری, امیر خرم, گیتی خزاعی, همایون خسروی, علیرضا خلج اسدی, محمدحسین خلیلی‌اردکانی, محمود خواجه‌نژاد, محمدحسین خوربک, ابراهیم خوش‌سیرت , بهرام خیری, سعید دارابی , اکبر دانش‌سرارودی, ناصر دانشفر , احمد دانشی, محمد داوری, رضا دبیر, سعید درودی, فرهاد دریوش, احمدرضا دستغیب , وحید دستگاه‌دار, عباس دعاگویی, امیرخسرو دلیرثانی, علیرضا دمساز, محمد دهقان, طاهره دهقان, فرهاد دهقان, سولماز دهقانی, شهاب الدین رحیمی, وحید ذوالفقارلو , عباس راستی‌بروجنی, احمد رایجی, محمدصادق ربانی‌املشی, زهرا ربانی‌املشی, علیرضا رجایی, حسین رجایی, سهیلا رجایی, الهه رجایی, مهدی رجبی, علیرضا رجبیان, آبراهام رجبیان , محترم رحمانی, محسن رحمانی, جواد رحیم‌پور , على رحيمى, زهرا رحیمی......

متن و اسامی کامل:

https://cutt.ly/3eaq6BHH

#ایران_فردا
#صادق_زیباکلام

http://T.me/سازمانعدالتوآزادی/com.IIFJO
⭕️ در گفت‎وگوی احمد زیدآبادی با عباس عبدی مطرح شد:

رای دادن یا ندادن چرا و با چه تحلیلی؟

🔹مسعود پزشکیان با حضور در انتخابات توانست حمایت بیشتر احزاب اصلاح‌طلب را جلب کند. عقبه و سابقه اصلاح‎خواهانه و سلامت او در هر موقعیتی که قرار گرفت، موجب شد برخی از کسانی که در چند انتخابات گذشته شرکت نکرده بودند و به آسانی چنین تصمیمی را گرفته بودند برآن شوند که به حضور در این دوره از انتخابات بیاندیشند و حتی به حمایت از پزشکیان بیردازند. البته شرایط سه سال گذشته نیز در بیدار کردن آرای خاکستری بی‌تاثیر نبوده است. یکی از افرادی که در این دوره به حمایت تمام‌قد از پزشکیان می‌پردازد، عباس عبدی، روزنامه‌نگار و تحلیل‌گر سیاسی است که در دو انتخابات گذشته تمایلی به حضور در انتخابات نداشت و حالا به‌عنوان حامی پزشکیان فعالیت می‎کند. او در مقابل احمد زیدآبادی دیگر پیشکسوت روزنامه‌نگاری و فعال سیاسی نشسته و به سوالاتی درباره تغییر موضع‌اش جهت شرکت انتخابات پاسخ داد. متن این گفت‌وگو در زیر می‌آید.

📌متن کامل:

https://hammihanonline.ir/fa/tiny/news-17645

http://T.me/سازمانعدالتوآزادی/com.IIFJO
📌پیشتازی پزشکیان، سرنوشت‌سازی مرددها

✍️نتایج پیمایش انتخاباتی شناخت که ۲ تا ۳ تیرماه پس از مناظره سوم انجام شده است نشان می‌دهد که میزان مشارکت در انتخابات ریاست‌جمهوری با سه درصد حاشیه خطا حدود ۵۳ درصد باشد.

✍️در میان شرکت کنندگان قطعی انتخابات، مسعود پزشکیان با ۲۸ درصد آرا پیشتاز است. پس از آن سعید جلیلی و محمدباقر قالیباف با فاصله اندکی از هم ۲۰ و ۱۹ درصد آرا را از آن خود کرده‌اند.

✍️همچنین میزان آرای سرگردان به ۱۶ درصد رسیده است که ممکن است در روزهای آتی با توجه به داغ شدن صحنه انتخابات کاهش یابد.

✍️در میان کسانی که برای شرکت در انتخابات تردید دارند، مسعود پزشکیان با ۳۸ درصد، بیشترین رأی را دارد. پس از پزشکیان، قالیباف ۱۹ درصد و جلیلی ۸ درصد رأی مرددها را به خود اختصاص داده‌اند.


🔅 می‌توان شناخت!

#شناخت_انتخابات

http://T.me/سازمانعدالتوآزادی/com.IIFJO
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 دکتر روحانی:
در مناظرات مثل اینکه دولت سیزدهم نداشتیم/ انگار می‌خواهند کشور را از دولت دوازدهم تحویل بگیرند

🔹من دچار حیرت شدم، در مناظرات انتخاباتی که چند دوره آن سپری شده، افرادی آمار و ارقام ارائه داده و صحبت‌هایی کردند که اگر شورای نگهبان اصل ۱۱۵ قانون اساسی را امروز به دقت اجرا می‌کرد، قاعدتاً می‌بایست نسبت به صلاحیت آن‌ها تردید می‌کرد. به غیر از حسن سابقه، موضوع تقوا، مؤمن و امانتدار بودن در اصل ۱۱۵ قانون اساسی آمده است.

🔸متأسفانه ما می‌بینیم توهین بزرگی در این مناظره به دولت سیزدهم می‌شود و آن اینکه دولت سیزدهم را نادیده می‌گیرند، دولت سیزدهم را فراموش کردند، دولت سیزدهم را کنار می‌زنند، مثل اینکه لَمْ یَکُنْ شَیْئاً مَذْکُوراً. مثل اینکه دولت سیزدهم نداشتیم و امروز می‌خواهند دولت را از دولت دوازدهم دریافت کنند.

🔹این آقایانی که امروز کاندیدا هستند بالاخره یک نفرشان رئیس‌جمهور می‌شود. وقتی رئیس‌جمهور شد، آن وقت چه می‌خواهد بگوید؟ مشکلات دولت سیزدهم را آن روز چطور می‌خواهد برای مردم بیان کند؟

rouhanihassan.com/Fa/News/111232

http://T.me/سازمانعدالتوآزادی/com.IIFJO
🔴 پیام ویدئویی سیدمحمدخاتمی درباره انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ و حمایت از دکتر مسعود پزشکیان

سیدمحمدخاتمی در پیام ویدئویی، با اشاره به فسادستیزی و شایسته‌سالاری دکتر #پزشکیان در کنار ویژگی‌های برجسته راستگویی، پاکدستی، پاکدامنی، مردمداری و عدالتخواهی خاطرنشان کرد: آمدن و آوردن رویکردی به صحنه که درد مردم را دارد و عزم آن را دارد که با کمک خود مردم و فرزندان شایسته مردم به درمان بپردازد و ان‌شاءالله شجاعت اقدام را دارد، امیدبخش و نویددهنده به آینده‌ای بهتر است.

در انتخابات گذشته رأی ندادم و با اکثریتی که احساس می کند گوشی برای شنیدن صدای او و دست توانایی برای رفع مشکلات او وجود ندارد همصدا شدم

اینک فرصتی پیش آمده که امیدوارم روزنه ای باشد به فضایی که در آن صدای اکثریت شنیده شود و تفاوتی هرچند اندک در فضای کنونی پدید آید

پزشکیان راستگو، پاکدست، پاکدامن، مردمی، عدالت‌خواه، فسادستیز و شایسته‌سالار است

این بنده کوچک خداوند که خیر و پیشرفت کشور و سربلندی ملت و والایی و توانمندی جامعه را می‌خواهد به جناب دکتر پزشکیان رأی خواهد داد.

پخش کامل این ویدئو را می‌توانید اینجا ببینید.

http://T.me/سازمانعدالتوآزادی/com.IIFJO
2024/06/26 11:33:57
Back to Top
HTML Embed Code: