Telegram Group Search
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
◾️شیرین عبادی، رئیس کانون مدافعان حقوق بشر و برندهٔ جایزهٔ نوبل صلح طی گفتگویی که در اسپیس سیما ثابت و با حضور شماری از فعالان سیاسی و خانواده‌های دادخواه انجام شد شرکت در انتخابات را تقویت نظام  توصیف کرد.

◾️او می‌گوید که انتخابات در شرایطی معنا پیدا می‌کند که به منزلهٔ تغییر شرایط موجود باشد.طبق قانون اساسی جمهوری اسلامی اما، سیاست‌های کلی و حتی جزئی نظام همگی در اختیار رهبر است و در این انتخابات نمایشی،تمام کاندیدها صراحتا گفته‌اند که تنها مجری منویات و اوامر رهبرند.

◾️خانم عبادی با یاداوری سال‌های پس از انقلاب و خصوصا از آغاز رهبری خامنه‌ای می‌پرسد که آیا در سالیان گذشته هیچ سالی بهتر از قبل بوده؟او تاکید می‌کند که شرکت در انتخابات تنها دستاویزی برای فریب مردم دنیا خواهد شد.شرکت در انتخابات طبق گفتهٔ خامنه‌ای، اعتماد شما به نظام بوده و موجب تقویت آن یعنی شخص خامنه‌ای است.

◾️خانم عبادی در انتها افزود که اگر از شرایط موجود ناراضی هستید و می‌خواهید حمایت از تروریست‌های دنیا کمتر شود،می‌توانید امروز در خانه بمانید. در خانه ماندن شما نه به نظام و به ۴۵سال بدبختی و فلاکتی است که ایران را فرا گرفته.
@DhrcIran
◾️زهرا رهنورد و میرحسین موسوی:
در انتخابات شرکت نمی‌کنیم؛ رأی نمی‌دهیم.

*از اینستاگرام زهرا و نرگس موسوی
دختران رهنورد و موسوی

@kaleme

https://www.tg-me.com/سخنرانی ها، درس گفتارها، گفت و گوها و دیگر برنامه های فرهنگی و مطالعات تطبیقی/com.Vortrags
Forwarded from Akademi (Akademi واحد آموزش/ ثبت نام)
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎞 تحلیل اجتماعی و فرهنگی فیلم (بوی خوش زن)

ثبت‌نام:
۱- از طریق سایت: https://toakademi.com/NF007
۲-از طریق تلگرام: @toAkademi

عنوان: بوی خوش زن
کارگردان: مارتن برست
تحلیل: دکتر حسن محدثی (جامعه شناس و استاد دانشگاه)

تاریخ: دوشنبه ۱۱ تیرماه ۱۴۰۳
ساعت: ۱۷ تا ۲۰
نحوه‌ی شرکت در جلسه: آنلاین و حضوری
آنلاین: پلتفرم اسکای روم
حضوری (محدود ۲۰ نفر): تهران، خیابان دولت (کلاهدوز) نبش خیابان یارمحمدی، پلاک ۶۸، واحد ۱۷، طبقه ۴

هزینه‌ی آنلاین:
۱۰۰ هزار تومان
هزینه‌ی حضوری: ۱۵۰ هزار تومان

پشتیبانی آکادمی پاسخگوی شماست:
تلفن: 09391796923
تلگرام: @toAkademi

شبکه‌های اجتماعی آکادمی:

تلگرام: www.tg-me.com/toAkademi_channel
یوتیوب: https://www.youtube.com/@toAkademi
اینستاگرام: instagram.com/toAkademi

@drmohaddesi
♦️پیش‌نهاد دیدن فیلم برای داوطلبان شرکت در جلسه‌ی تحلیل فیلم دوشنبه ۱۱ تیر ۱۴۰۳

حسن محدثی‌ی گیلوایی
۸ تیر ۱۴۰۳

https://www.tg-me.com/سخنرانی ها، درس گفتارها، گفت و گوها و دیگر برنامه های فرهنگی و مطالعات تطبیقی/com.Vortrags/93008

به داوطلبان محترمی که مایل اند در جلسه‌ی تحلیل و تفسیر فیلم بوی خوش زن شرکت کنند، پیش‌نهاد می‌شود این فیلم را مشاهده کنند؛ چون امکان پخش کامل فیلم در جلسه وجود نخواهد داشت و فقط قطعات کوتاهی از آن برای تحلیل و تفسیر پخش خواهد شد.

🔸لینک برای مشاهده‌ی فیلم:

https://www.tg-me.com/NewHasanMohaddesi/10794

#تحلیل_فیلم
#بوی_خوش_زن

@NewHasanMohaddesi
Forwarded from 𝗠𝗼𝘃𝗶𝗲 𝗜 𝗹𝗮𝗻𝗱
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
👑نام فیلم : ( بوی خوش یک زن ۱۹۹۲ )
😵‍💫ژانر : درام
💬زیرنویس فارسی
📛بدون سانسور و حذفیات
🔞دارای محدودیت سنی
⬇️کیفیت : 720p

@movie_iland 🎥📌
🔴 زندانیان سیاسی گفتند «نه»

کلمه- از زندان اوین خبر رسید که زندانیان سیاسی بند ۴ و ۸ این زندان از جمله مصطفی تاج‌زاده، عبدالله مومنی، مجید توکلی، امیرسالار داودی و آرش کیخسروی در «انتخابات» شرکت نکرده‌اند. سعید مدنی که به زندان دماوند تبعید شده نیز حاضر به شرکت در انتخابات نشده است.

همچنین ۶۷ نفر از زندانیان بند نسوان اوین از جمله نرگس محمدی، فائزه هاشمی، گلرخ ایرایی و سپیده قلیان  مانع ورود صندوق رأی به بند شده و از شرکت در انتخابات امتناع کردند.
 
این در حالی است که مسئولان زندان برای تسهیل رأی‌گیری، شرط همراه داشتن کارت ملی یا شناسنامه را نادیده گرفته و از روزها قبل وعده‌ی امتیازات فوق‌العاده‌ به زندانیان جهت مشارکت در انتخابات داده بودند.

پیش‌تر فرزندان زهرا رهنورد و میرحسین موسوی نیز از عدم مشارکت پدر و مادرشان در «انتخابات» خبر داده بودند.

@kaleme
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
علی خامنه‌ای، ۲۸ اردیبهشت ۱۳۸۰:
ننگ است برای یک ملتی که در انتخابات ریاست جمهوری ۳۵ درصد، ۴۰ درصد شرکت می‌کنند. پیداست مردم به نظام سیاسىِ‌شون نه اعتماد دارند، نه اعتنا دارند، نه امید دارند
به شهروندان آمریکایی گفتند به چه کسی رای می‌دهید؟ گفته بودند چه فایده، چه فرقی می‌کند؟ به هیچکس

@hafezeye_tarikhi

خامنه‌ای دیروز هم گفت، قوام و دوام و آبروی جمهوری اسلامی به رای مردم وابسته است.

#سیرک_انتخابات #رای_بی_رای #نه_به_جمهوری_اسلامی #یاری_مدنی_توانا

@Tavaana_TavaanaTech
شب کیوان ساکت

هفتصدو پنجاه و سومین شب از شب‌های بخارا به بزرگداشت کیوان ساکت، نوازنده چیره‌دست تار، سه‌تار، و آهنگساز اختصاص دارد. این نشست با همکاری مجله بخارا و موسسه فرهنگی و هنری فرهیزش در ساعت پنج بعدازظهر یکشنبه دهم تیر ۱۴۰۳  با سخنرانی میرجلال‌الدین کزازی، کامبیز روشن‌روان، بیژن کامکار، امیرحامد موسوی و علی دهباشی و همراه با پیام‌ تصویری یدالله کابلی در تالار فردوسی خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار می‌شود.
در این مراسم قطعاتی با آواز وحید تاج و نوازندگی پاشا هنجنی نوازنده نی، سیاوش ساکت نوازنده تنبک و کیارش ساکت نوازنده تار اجرا می‌شود.
همچنین در این شب  نماهنگ «سرپنجه» به تهیه‌کنندگی غزاله عربگل پخش خواهد شد. این نماهنگ برشی از زندگی حرفه‌ای کیوان ساکت را به نمایش می‌گذارد. 

کیوان ساکت (متولد ۱۳۴۰) در خانواده‌ای فرهنگی در شهرستان مشهد به دنیا آمد. از همان کودکی با تشویق پدر و مادر خویش به موسیقی و نقاشی پرداخت. مادر وی رییس بزرگترین دبیرستان دخترانه ارض اقدس مشهد و پدر وی موسس بزرگترین دراگ استور خراسان بنام دراگ استور کیوان بود. نخستین درسهای موسیقی را از دایی خویش منوچهر زمانیان در «کارگاه موسیقی کودکان و نوجوانان» که توسط صدا و سیمای وقت در مشهد تاسیس شده بود فرا گرفت. سپس مدت کوتاهی نزد آقای حمید متبسم به فراگیری ادامه داد. در آن زمان کیوان ساکت در «دانشسرای هنر تهران» تحصیل می‌کرد و تابستان‌ها به مشهد می‌آمد. پس از آن تار را بدون استاد و به تنهایی آموخت. او در این زمینه تنها چند ملاقات کوتاه با هنرمند گرامی حسین علیزاده در کانون چاوش آن زمان داشت.
در سال ۱۳۶۹ به دعوت زنده‌یاد پرویز مشکاتیان به گروه «عارف» به عنوان سُولیست تار دعوت شد و این همکاری تا هنگام فوت استاد مشکاتیان ادامه داشت. حاصل این همکاری آثاری است نظیر: «افشاری مرکب»، «افق مهر»، «وطنِ من» با صدای ایرج بسطامی، «مقام صبر» با صدای علیرضا افتخاری و برگزاری کنسرتهای متعدد در داخل و خارج از ایران که در تمامی آنها ساکت سولیست تار بود.
وی در سال ۱۳۷۵ گروه وزیری را تاسیس کرد؛ این گروه در اغلب نقاط جهان اجراهای متعددی داشته است.
از آلبوم‌های وی می‌توان به عناوین زیر اشاره کرد:
«جامه‌دران»، «سبکبال»، «دیدار شرق و غرب»، «فسانه» (با صدای ایرج بسطامی)، «بی کاروان کولی» (با صدای ایرج بسطامی)، «ای وطن» (با صدای فاضل جمشیدی)، آ«شنایی با آواز دشتی» (با صدای رضا شاکری)، «شرق اندوه»، «شبی با خورشید»، «یادگار خون سرو»، «آن سوی آب و گل»، «قاصدک»، «رقص انگشتان» (ضبط شده در استودیو چایکوفسکی در مسکو)، «نای شکسته» (با صدای امیر تفتی)، «می‌تراود مهتاب» (با صدای سالار عقیلی)، «کی می‌رسد باران» (با صدای سینا سرلک) و «یک خانه پُر زِ مَستان» (البوم تصویری کنسرت سال ۹۱ با صدای سالار عقیلی).

خانه اندیشمندان علوم انسانی: خیابان نجات‌الهی (ویلا)، چهارراه ورشو، تالار فردوسی

https://www.tg-me.com/سخنرانی ها، درس گفتارها، گفت و گوها و دیگر برنامه های فرهنگی و مطالعات تطبیقی/com.Vortrags/93013
به نام زن ، زندگی و آزادی

روزنه گشایی در نه مطلق به جمهوری تمامیت خواه خمینی و سه سید جاعشی خمینی خامنه ای خاتمی است و اتکاء به خود و جنبش های اجتماعی و جامعه ی مدنی

این نوع روزنه ها در زمان خاتمی هم اندکی باز شد اما با فرصت سوزی های شخص محمد خاتمی روزنه ها بسته شد و در ۸۸ با کودتای انتخاباتی و آمدن احمدی نژاد هر آنچه بافته بودند پنبه شد.

این رژیم اصلاح ناپذیر است و فکر این شکل روزنه گشایی کردن آزموده را دوباره آزمودن است و چرخ را از نوع اختراع کردن و از تجربه ها هیچ نیاموختن.

اندیشه ی سیاسی دکتر سروش تا سال ۸۸ جواب میداد و با گفتمان سازی راه را برای بسط ایده هایی چون دمکراسی و گفت و ‌گو و کثرت گرایی و... گشود. از آن پس با امدن دولت هایی مثل دولت روحانی و حمایت سروش از کسانی چون خاتمی و روحانی وی همراه با کسانی که پایی در حوزه دارند،  از حیث مواضع سیاسی به تاریخ پیوستند و ماجرای اصلاح طلبی بوروکراتیک دولتی به پایان رسید و جامعه با عبور از اصلاح طلبی دولتی و استمرارطلبی به تحول خواهی و اصلاح طلبی جامعه محور با محوریت جامعه ی مدنی و جنبش های اجتماعی رسید و تکرار کردن های امثال خاتمی همچنان که در دوره ی گذشته نیز گفتیم آب در هاون کوبیدن است و برای ما بر خلاف خاتمی و فرزندان خمینی که برایشان اولویت حفظ نظام است، اولویت حفظ حق الناس است و اگر خط قرمز ایشان و ولایتمداران ولایت فقیه است اشتراک همه ی ما تحول خواهان در نفی اعتقاد شرک آلود ولایت فقیه است و اسلام منهای روحانیت. برای سوپاپ های اطمینان نظام ولایی در نقاب روشنفکری همچون ناصر مهدوی و در نگاه فقیهان رای ندادن انفعال است حال انکه کنشگران حقیقی ملت شهیدان جنبش پیشرو مهسا و تحول خواهانی چون سعید مدنی صدیقه وسمقی نرگس محمدی نسرین ستوده هاشم آقاجری رضاعلیجانی مصطفی مهرآیین فرهاد میثمی ، میرحسین موسوی و رهنورد هستند که با نه گفتن به نظام ولایی برای موضعشان هزینه ها متحمل شده اند و توسعه برای تغییر را در عمل نشان داده اند

زنده باد جنبش زن زندگی آزادی


https://www.tg-me.com/didarnews1/94124
انتخابات ریاست‌جمهوری، یک همه پرسی بود
علی طایفی

شاخص‌ترین انتخابات ریاست‌جمهوری بوقوع پیوست. میدان جان سخت واقعیت صرفنظر از همه سوگیری‌های موافق و مخالف در درون حاکمیت یا خارج از آن حاکیست گرایش اصلاح‌طلبی درون ساختاری در جمهوری اسلامی نیز مطالبه عموم مردم نبوده و فصل گذار آن شروع شده است. در این میان دانش‌آموختگانی که به جریان اصلا‌ح‌طلبی متوسل بودند نیز باید موضع روشن‌تری بگیرند. اپوزیسیون و پوزیسیون باید به بازبینی فکری روی آورد و بداند که دیگر جماعت خاموش و عدم مشارکت را نمی‌توان نادیده گرفت.

اگر قشر اصلاح‌طلبان داخل حکومت با تبلیغات گسترده و فریبکاری، حامیان مردد خود را بمیدان نمی‌آوردند، شواهد حاکی است انتخابات کنونی دارای کارکرد یک رفراندوم بود. همه‌پرسی که نشان می‌دهد که فقط کمتر از ۲۰ درصد خواهان هسته اصلی حکومت استبداددینی‌اند و قریب بالای شصت تا هشتاد درصد خواهان تغییرات جدی در حاکمیت سیاسی‌اند.

سنجشگری مسایل اجتماعی ایران
https://www.tg-me.com/alitayefi1
در روزهای گذشته سخنان مریم اشرفی‌گودرزی مورد اعتراض جامعه قرار گرفته بود.
توانا هم در مطلبی که منتشر کرد به این نکته اشاره کرد که دیدگاه مریم اشرفی گودرزی، دیدگاه غالب در حامیان جمهوری اسلامی است. آن‌ها مسئولیت عملی مجرمانه را بر عهده قربانی آن می‌دانند تا از این طریق یک حق طبیعی را از اعضای جامعه دریغ کنند.
امروز روزنامه شرق، در گزارشی با عنوان «آتش به بنیاد انسانیت» به این سخنان خانم اشرفی‌گودرزی واکنش نشان داده که گوشه‌ای از این گزارش را می‌خوانیم:

«زن میانسالی که با کمی آرایش بر صورت در مقابل دوربین پایگاه خبری‌ نشسته و در توجیه موافقت با حجاب، چنین دیدگاهی را مطرح می‌کند. طبق باورهای ایشان، مرد سالم به زن بدحجاب تعرض می‌کند و این نشان سلامت مرد است.
درحالی‌که طبق نظرات تخصصی، نه‌تنها تفاوتی در نیاز جنسی زنان و مردان وجود ندارد، بلکه وجود چنین نگاهی که مردان کنترل کافی بر غریزه خود ندارند، باعث نوعی انسانیت‌زدایی از این گروه می‌شود. این در حالی است که طبق قانون حتی اگر امکان رابطه جنسی برای زن و مرد مهیا باشد ولی زن تمایلی به این عمل نداشته باشد و مورد تعرض قرار گیرد، زن حق قطعی برای شکایت به دستگاه قضا دارد.

پریسا طاهرزاده، پزشک متخصص زنان، در گفت‌وگو با «شرق» باور دارد: «در هیچ‌یک از رفرنس‌های علمی که تا الان مطالعه کرده‌ام، درمورد تفاوت نیاز جنسی در مردان و زنان چیزی نوشته نشده است؛ بنابراین کنترل جنسی این دو جنس با هم تفاوت خاصی ندارد».

سیمین کاظمی، جامعه‌شناس، می‌گوید:
«اینکه تصور می‌شود مردان یک موجودیت جنسی متمایز دارند که در لحظه آماده برانگیختگی و تهاجم به زنان به قصد تشفی میل جنسی هستند، تصور غیرعلمی و نادرستی است که از دیرباز رواج داشته. مردان به عنوان ماشینی تلقی می‌شوند که با داشتن سنسور جنسی همیشه فعال، بلادرنگ تحریک می‌شوند و تجاوز می‌کنند! چنین تصوری نه‌تنها پایه علمی ندارد بلکه دربردارنده نوعی انسانیت‌زدایی از مردان است.»

یکی از جملات بحث‌برانگیز مریم اشرفی‌گودرزی همین بوده که «اگر افراد بدون حجاب بیرون آمدن و مورد تعرض قرار گرفتند، خودشان مقصر هستند»؛ در‌حالی‌که بر اساس قوانین، حتی زمینه ایجاد جرم، توجیه‌کننده جرم نیست.
زهرا مینویی وکیل پایه‌یک دادگستری در گفت‌وگو با «شرق» اشاره می‌کند:
«قطعا در چنین شرایطی زن حق شکایت دارد و در واقع وقتی کسی مرتکب جرم می‌شود اصلا اهمیت ندارد که زمینه جرم مهیا بوده یا نه. در مثل مناقشه نیست و دقیقا مانند این است که شما در اتاقی حضور داشته باشید که پر از طلا و جواهرات باشد، در این شرایط شما دزدی کنید و بگویید چون آنجا پر از طلا و جواهر بود و من هم دزدی کردم فرد سالمی هستم. آیا امکان چنین نگاهی به ماجرا وجود دارد؟ در هر حال آن فرد را به عنوان دزد مجازات خواهند کرد، چون تحت هر شرایطی حق دزدی‌کردن را نداشته است. در قانون مجازات و اصول کلی سیاست کیفری اساسا شرایط بزه‌دیده دلیلی بر ارتکاب جرم توسط بزهکار نیست و مجازات را ساقط نمی‌کند».

این گزارش را نسترن فرخه، خبرنگار گروه جامعه روزنامه شرق تهیه کرده است.

واکنش شما به سخنان مریم اشرفی‌گودرزی چیست؟

#یاری_مدنی_توانا
#نه_به_جمهوری_اسلامی
#حجاب_اجباری #حجاب_بی_حجاب #نه_به_حجاب_اجباری

@Tavaana_TavaanaTech
محق شناختن مرد متجاوز، انسانیت زدایی از مردان است
▪️سیمین کاظمی/ گفتگو با شرق
@drsiminkazemi
🔸اینکه تصور می شود مردان یک موجودیت جنسی متمایزی دارند که در لحظه آماده برانگیختگی و تهاجم به زنان به قصد تشفی میل جنسی هستند، تصور غیرعلمی و نادرستی است که از دیرباز رواج دارد. مردان به عنوان ماشینی تلقی می شوند که با داشتن سنسور جنسیِ همیشه فعال، بلادرنگ تحریک می شوند و تجاوز می کنند! این چنبن تصوری نه تنها پایه علمی ندارد بلکه دربردارنده نوعی انسانیت زدایی از مردان است. یعنی گویا مرد به خاطر جبر زیست شناختی قادر به کنترل و نظارت بر رفتارش نیست و به محض تحریک دست به حمله و تعرض می زند. این تلقی و تصور نادرست و ساده لوحانه ای از فیزیولوژی انسان است که اغلب دستاویز دشمنان حقوق زنان برای اعمال محدودیت بر زنان قرار می گیرد.

🔸اولویت دادن به میل جنسی مردانه که البته مبنای علمی هم ندارد، صرفا برخاسته از باورهای زن ستیزانه و در جهت حفظ نظم جنسیتی است که بر پایه خوار و حقیر کردن زنان و برتری دادن به مردان استوار شده است. نتیجه این تفکر ایجاد مصونیت برای متجاوزان و متعرضان است که به عنوان مرد سالم صورت بندی می شوند و در تعرض و ارتکاب خشونت علیه زنان محق شناخته می شوند. تجاوز و تعرض جنسی یک جرم است که مثل بقیه جرائم باید از آن پیشگیری شود، نه اینکه توجیه زیست شناختی برای آن دست و پا شود و قربانیان مقصر جلوه داده شوند.

https://www.tg-me.com/سخنرانی ها، درس گفتارها، گفت و گوها و دیگر برنامه های فرهنگی و مطالعات تطبیقی/com.Vortrags/93017

▪️لینک گزارش و گفتگو:
https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-935449
Forwarded from Akademi (Akademi واحد آموزش/ ثبت نام)
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
📝 درس‌گفتار: دوگانه‌های جامعه شناسی دین
دکتر حسن محدثی
جامعه شناس، مدرس و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی

ثبت‌نام:
۱- از طریق سایت: https://toakademi.com/djd
۲-از طریق تلگرام: @toAkademi

نحوه‌ی برگزاری: حضوری / آنلاین
🔻ظرفیت حضوری: ۲۰ نفر
مبلغ کلاس حضوری: ۵۰۰ هزار تومان
🔻ظرفیت آنلاین: نامحدود
مبلغ کلاس آنلاین: ۳۵۰ هزار تومان
تعداد جلسات: ۵ جلسه
روز برگزاری: یک‌شنبه‌ها
تاریخ شروع: ۱۰ تیر ۱۴۰۳
ساعت: ۱۸ تا ۲۰
کلاس آنلاین: پلتفرم اسکای روم
آدرس کلاس حضوری: تهران، خیابان کلاهدوز (دولت) ، نبش خیابان یارمحمدی‌ ، پلاک ۶۸ ، طبقه ۴ ، واحد ۱۷

پشتیبانی آکادمی پاسخگوی شماست:
تلفن: 09391796923
تلگرام: @toAkademi

شبکه‌های اجتماعی آکادمی:

تلگرام: www.tg-me.com/toAkademi_channel
یوتیوب: https://www.youtube.com/@toAkademi
اینستاگرام: instagram.com/toAkademi

@drmohaddesi

#جامعه_شناسی_دین
#دوگانه‌های_جامعه_شناسی_دین
#دین #جامعه #انواع_دین
🔸 فرهنگسرای اندیشه و موسسه حامی، با همکاری خانه اندیشه‌ورزان برگزار می‌کنند:
🔰 سلسله نشست‌های علوم انسانی و مسائل جامعه ایرانی

▫️ نشست سوم:
🔹 امکانات و محدودیت‌های رشته تاریخ دانشگاهی در طرح و صورت‌بندی مسائل ایران معاصر

🔸 میهمانان:
 دکتر داریوش رحمانیان؛ استاد تاریخ دانشگاه تهران
 دکتر علیرضا ملایی توانی؛ استاد تاریخ پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی
 دبیر نشست: دکتر مالک شجاعی


▪️ زمان: سه‌شنبه، ۱۲ تیر ۱۴۰۳ | ساعت ۱۷
▪️ مکان: خیابان شریعتی، نرسیده به پل سیدخندان، بوستان شهید منفرد نیاکی، فرهنگسرای اندیشه.

@andishe_farhangsara
Forwarded from Reza Alijani
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
یک«نه بزرگ» دیگر؛ مجموع طرفداران تغییر«ساختار»(تحریمی‌ها) و تغییر«سیاست»‌های حاکم(رأی به پزشکیان)، اکثریت قریب به اتفاق جامعه را تشکیل می‌دهند. این یک پیام بزرگ است.
🌈صندوق رأی در این انتخابات بیشتر از زن‌ها، نسل زِد و اقلیت‌های مذهبی و اتنیکی شکست خورد...
🌈 دوگانه اصلی‌تر و واقعی‌تر، نه جلیلی-پزشکیان، بلکه دوگانه دیگری است: «روزنه»‌ای به بیت و«نفر»ی در کنار خامنه‌ای و یا «نقابی بر چهره» او در سیاست خارجی و«دستکشی مخملی بر مشت آهنین» وی در سیاست داخلی.
🌈 توصیه دوستانه‌ام به چهره‌هایی که وزن اجتماعی دارند و در دور اول سفارش به شرکت نکردند این است که هم‌چنان سرمایه و اعتبارتان را برای روزهای سخت‌تری که ملت بدان احتیاج دارند حفظ کنید نه برای دوگانه‌های فعلی. ترموستات جامعه خودش خود به خود عمل خواهد کرد.
🌈 من از منظر گذار تحول‌خواهانه و ملی و با اتکاء به جامعه مدنی و جنبش اجتماعی به صحنه نگاه می‌کنم و نه سرنگونی‌طلبی ترامپیستی که آرزواندیشانه فکر می‌کنند دوگانه جلیلی-ترامپ با هم گلاویز می‌شوند و مشکل با تحریم و حمله نظامی حل خواهد شد!

🔹گفتگوی رضا علیجانی با ایران اینترنشنال
https://www.tg-me.com/rezaalijani41
یک«نه بزرگ» دیگر؛ مجموع طرفداران تغییر«ساختار»(تحریمی‌ها) و تغییر«سیاست»‌های حاکم(رأی به پزشکیان)، اکثریت قریب به اتفاق جامعه را تشکیل می‌دهند. این یک پیام بزرگ است.
🌈صندوق رأی در این انتخابات بیشتر از زن‌ها، نسل زِد و اقلیت‌های مذهبی و اتنیکی شکست خورد...
🌈 دوگانه اصلی‌تر و واقعی‌تر، نه جلیلی-پزشکیان، بلکه دوگانه دیگری است: «روزنه»‌ای به بیت و«نفر»ی در کنار خامنه‌ای و یا «نقابی بر چهره» او در سیاست خارجی و«دستکشی مخملی بر مشت آهنین» وی در سیاست داخلی.
🌈 توصیه دوستانه‌ام به چهره‌هایی که وزن اجتماعی دارند و در دور اول سفارش به شرکت نکردند این است که هم‌چنان سرمایه و اعتبارتان را برای روزهای سخت‌تری که ملت بدان احتیاج دارند حفظ کنید نه برای دوگانه‌های فعلی. ترموستات جامعه خودش خود به خود عمل خواهد کرد.
🌈 من از منظر گذار تحول‌خواهانه و ملی و با اتکاء به جامعه مدنی و جنبش اجتماعی به صحنه نگاه می‌کنم و نه سرنگونی‌طلبی ترامپیستی که آرزواندیشانه فکر می‌کنند دوگانه جلیلی-ترامپ با هم گلاویز می‌شوند و مشکل با تحریم و حمله نظامی حل خواهد شد!

🔹گفتگوی رضا علیجانی با ایران اینترنشنال
https://www.tg-me.com/rezaalijani41
🔺اکثریت ملت ایران یکبار در سال 76 با شرکت‌شان در انتخابات «نه بزرگ» گفتند و این بار با عدم شرکت!
🔺 با مبنا قرار دادن همین آمار اعلام شده و با حذف آراء باطله حدود هفتاد درصد ملت خواهان تغییر«ساختار» و بیش از چهل درصد شرکت‌کنندگان نیز خواهان تغییر «سیاست»ها هستند.
🔺در طول مناظرات، مسئله زنان در حاشیه بود و دغدغه‌های نسل زد اصلا مطرح نبود. آراء پایین کردستان و بلوچستان نیز نیاز به توضیح ندارد.
🔺بخشی از فعالین ستاد آقای پزشکیان نسل اصلاح‌طلب، همراه با بخش کوچکی از نسل جنبش سبز بودند، که عموما بالای چهل سال دارند.
🔺حکومت نه تنها از مردم بلکه در درون خودش هم شکست خورد. چون نتوانست  اختلافات درونی‌اش را حل کند و پامنبری‌ها بر منبری‌ها غلبه کردند! با تجربه‌ترها و عاقل‌ترهای‌شان وسط آمدند که به قالیباف رأی بدهید ولی جوانترهای حزب‌اللهی ولایی به حرف‌شان گوش نکردند و آنها را کنار زدند.
🔺شاید با دوگانه جلیلی-پزشکیان در دور دوم عده بیشتری در انتخابات شرکت کنند. اما دوگانه جلیلی – پزشکیان نوعی تقلیل صورت مسئله، اگر نگوئیم تحریف آن، است. مسئله اصلی دوگانه ملت با خامنه‌ای است.
🔺در دولت خاتمی نشریات و ان.جی.او ها و فیلم‌ها و کتاب‌های زیادی مجوز گرفتند (هر چند بعدا به این حوزه‌ها هم بولدوزر انداختند و صاف کردند) و یا او توانست در قت‌لهای زنجیره‌ای لااقل بگوید کار وزارت اطلاعات خودمان بوده است(ولو بعدا همین پرونده را هم منحرف کردند)، اما اینک نزدیک سی سال از آن دوران گذشته است و ساختار ولایی قدرتش را نسبت به نهادهای انتخابی بسیار بیشتر کرده است.
🔺من کسانی که دارند زیر فشار زندگی می‌کنند و با تصور اندکی بهبود در شرایط زندگی‌شان، می‌خواهند بروند رأی بدهند را سرزنش نمی‌کنم.
🔺کسانی که در دوره اول توصیه به رأی دادن کرده‌اند بالطبع دور دوم هم همین کار را خواهند کرد.
🔺بین گذارطلبان تحول‌خواه و سرنگونی‌طلبان ترامپیست در این نقطه انتخابات هم اختلاف رویکرد وجود دارد...
🔺در دور دوم انتخابات نیز هم صدا و در کنار فعالان جامعه مدنی و تلاش‌گران و حامیان جنبش اجتماعی بایستیم و اجازه بدهیم ترموستات جامعه خود به خود عمل کند.
🔹لینک فایل صوتی:
https://www.tg-me.com/RezaAlijaniarchive/434

https://www.tg-me.com/سخنرانی ها، درس گفتارها، گفت و گوها و دیگر برنامه های فرهنگی و مطالعات تطبیقی/com.Vortrags
به کار خود بپردازید !!

احمد بخارایی  جامعه‌شناس منتقد در آخرین یادداشت خود به خطابیه شورانگیزی دست زده و همه دانش‌آموختگان سلبریتی در فضای مجازی و سیاست‌بازان قهار حزب‌گرای ایدیولوژیک و درنهایت غاصبان کرسی دانشگاه و طالبان کرسی قدرت را برحذر داشته است که بجای هدایت و تشویق مردم برای شرکت در انتخاباتی علیه مردم، به آغوش مردم بازگردند و اگر شهوت قدرت نمیگذارد، بجای سیاست، به کار خود بپردازند.
عین همین بیانیه مشفقانه را باید به برخی متفکران و سیاست‌بازان خارج از ایران نیز بازنویسی کرد خاصه به افرادی چون کاتوزیان، نگهدار و بسیاری دیگر.

در اینجا بخوانید:
https://www.tg-me.com/dr_bokharaei/877

سنجشگری مسایل اجتماعی ایران

https://www.tg-me.com/alitayefi1
2024/07/01 00:03:43
Back to Top
HTML Embed Code: