Telegram Group Search
☄️ ارزش گفت‌وگوهای مستقیم در درون سازمان

#Forbes

🔸گفت‌وگوهای مستقیم و صریح بین اعضای تیم‌های کاری و کارکنان سازمان و همچنین بین کارکنان و مدیران، دارای اثربخشی قابل‌توجه و غیرقابل انکاری است.

🔹اولین مزیت بیان صریح و شفاف مسائل در درون سازمان این است که موجب افزایش کارآمدی کل تیم می‌شود چراکه تیم‌های کاری زمانی می‌توانند بالاترین کارآیی و بهره‌وری را از خود بروز دهند که میزان به هم پیوند خوردن و پیوستگی درونی آنها بالا باشد و اعتماد و همبستگی بین اعضای تیم یا سازمان موج بزند. گفت‌وگوهای مستقیم و صریح بین اعضای تیم باعث ارتقای چشمگیر اعتماد و همبستگی درونی می‌شود و مسیر را برای مقابله با چالش‌ها هموارتر می‌سازد. در صورت عدم شکل‌گیری گفت‌وگوهای مستقیم در درون سازمان، اعضای آن نمی‌توانند در قالب یک تیم منسجم عمل کرده و دست به کارهای بزرگ بزنند.

🔹دومین مزیت گفت‌وگوهای مستقیم و صریح بین اعضای تیم‌های کاری و کارکنان سازمان این است که می‌توان از طریق این گفت‌وگوها به بطن و ریشه مسائل پی برد و آنها را راحت‌تر حل کرد. 

🔹سومین مزیتی که می‌توان برای گفت‌وگوهای صریح و مستقیم در درون سازمان‌ها برشمرد این است که چنین گفت‌وگوهایی سرمنشأ و عامل محرک خلاقیت و نوآوری در درون سازمان محسوب می‌شوند. هنگامی که در یک سازمان همه افرد به شدت محافظه‌کار هستند و کسی جرات گفتن واقعیت‌ها را ندارد یا اینکه به‌خاطر ملاحظات شخصی از بیان واقعیت‌ها طفره می‌روند، نمی‌توان به تحول و دگرگونی‌های سازنده و در سازمان امیدوار بود. 

🔹یکی از بهترین شیوه‌ها برای بیان کردن و طرح واقعیت‌های ناخوشایند در درون سازمان‌ها، برگزاری منظم جلسات توفان مغزی و دورهمی‌های کاری است. در این جلسه‌ها به افراد گفته می‌شود که هیچ پاسخ نادرست و بدی به سوالات مطرح شده در جلسات وجود ندارد و همه پاسخ‌ها و ایده‌ها درست و ارزشمند هستند و کسی حق ندارد سایر حاضرین در جلسه را به‌خاطر طرح یک ایده یا ارائه نظر شخصی سرزنش کند. علاوه بر این، در چنین جلساتی، سلسله مراتب سازمانی، مقام و منصب افراد نادیده گرفته شده و همه حاضرین در جلسه، یکسان و همسان در نظر گرفته می‌شوند.

🔹با این همه، باید دانست که برگزاری جلسات بحث آزاد و توفان مغزی مستقیم باید به یکی از فعالیت‌های مستمر ودائمی سازمان‌ها و تیم‌های کاری تبدیل شود و صرف برگزاری یک یا چند جلسه گفت‌وگوی مستقیم در مناسبت‌های خاص و موارد محدود نمی‌تواند درد زیادی از سازمان‌ها دوا کند.

💎 سه واژه جادویی
یکی از مدیران ارشد حوزه تبلیغات و بازاریابی معتقد است که ارزشمندترین دارایی‌های نهفته در ارتباطات سازمانی در سه واژه جادویی پنهان است که عبارتند از: اطلاعات، اعتماد و نیت. هر مدیر و کارمندی باید به‌طور پیوسته سوالات زیر را از خود بپرسد:

◽️آیا اطلاعات و داده‌های خوبی که از نظر و عقیده حمایت کنند، وجود دارد؟ آیا ترکیبی متوازن از تجربه و نوآوری در پس ایده‌ها نهفته است؟  آیا مورد اعتماد دیگران هستید و می‌توان روی شما حساب کرد؟ آیا کسی هستید که دیگران شما را به‌عنوان فردی صادق و رو راست می‌شناسند؟ نیت شما چیست و چرا و با چه هدفی نظرات خود را بیان می‌کنید؟ آیا مطمئن هستید که ایده‌های شما به درد سازمان و سایر کارمندان خواهد خورد؟

[آکادمی‌مدیریت]
🥇انجمن مدیران، بزرگترین تشکل #مدیریت در ایران  @Managersclub
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
👀 تبلیغ قدیمی و آیکانیک NFS

🔸بازی کامپیوتری Need for Speed یکی از محبوب‌ترین بازی‌های تمام دوران است؛ سالها پیش با ارائه این ویدیو به دوست‌دارانش اعلام کرد:
"مسابقه‌دادن فقط برای محیط گیمینگ و بازی است، در خیابان با احتیاط رانندگی کنید و کمربند ببندید!"

🥇انجمن مدیران، بزرگترین تشکل #مدیریت در ایران  @Managersclub
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
💎 هوش اشخاص با میزان تغییرپذیری آنان اندازه‌گیری می‌شود.

👤آلبرت انیشتین

🥇انجمن مدیران، بزرگترین تشکل #مدیریت در ایران  @Managersclub
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
☄️ رهبری در شرایط بحرانی

🔸اِمی ادموندسون، استاد دانشگاه هاروارد، در یکی از سخنرانی‌های خود در TED ما را با رهبری در شرایط بحرانی‌ آشنا می‌کند و می‌گوید: از نظر من، یک رهبر حرفه‌ای، مثل یک کاپیتان تزلزل‌ناپذیر است که تیمش را از میان چالش‌ها و پیچیدگی‌های گوناگون رو به جلو حرکت می‌دهد.

🔹برای این منظور، رهبر باید اولا چالش‌ها و پیچیدگی‌های پیش‌رو را به خوبی بشناسد، ثانیا روحیه‌اش را حفظ کند و خودش را نبازد و ثالثا با اتکا به تجربیات قبلی و شایستگی‌ها و مهارت‌های کارمندانش، سازمان را از آن چالش‌ها و پیچیدگی‌ها به سلامت عبور بدهد.

🔹با این حال، بعضی وقت‌ها سازمان‌ها با بحران‌هایی مواجه می‌شوند که کاملا جدید و بسیار عمیق هستند به گونه‌ای که نمی‌توان با کمک تجربیات قبلی و شایستگی‌های کارمندان کنونی سازمان، از آنها عبور کرد. در این شرایط، رهبر سازمان باید دست به یک خانه‌تکانی اساسی بزند و سازمانش را زیر و رو کند.

🔹خبر بد این که به دلیل تغییرات شگرفی که در دنیا به وقوع پیوسته یا در حال وقوع است، رهبران سازمان‌ها از این به بعد با چالش‌های جدید و اضطراری، بیشتر از قبل مواجه خواهند شد.

🔹در حقیقت، در دنیای به شدت در هم تنیده امروزی، از سونامی سیاسی در یک کشور گرفته تا شیوع یک ویروس در سراسر جهان و حتی وایرال شدن یک ویدیو در فضای مجازی، روی کسب و کار همه ما اثر می‌گذارد و ما را با بحران‌هایی مواجه می‌کند که نظیر آن را قبلا ندیده‌ایم.

🔹همان گونه که گفتم، برای مقابله با این بحران‌ها، یک رهبر باید سازمان تحت رهبری‌اش را زیر و رو کند. بدون شک، برای انجام این کار، رهبر هم باید جرأت داشته باشد و هم ترس دیگران از تغییرات گسترده را کاهش بدهد.

🔹در نتیجه، مهم‌ترین هنر یک رهبر برای عبور از بحران‌های کاملا جدید، اطمینان‌بخشی به دیگران و کاهش نگرانی‌ها و ترس‌های آنهاست. برای این منظور، باید این اصول را رعایت کنید:

1️⃣بحران پیش‌رو را به صورت شفاف با مدیران و کارمندان آن در میان بگذارید و به هیچ وجه پرده‌پوشی نکنید، چون صداقت و شفافیت، امنیت روانی مدیران و کارمندان را افزایش می‌دهد.

2️⃣فروتنی خودتان را افزایش بدهید و نظرات تحول‌خواهانه دیگران را با آغوش باز بپذیرید و تصور نکنید که راهکار برون از بحران را فقط خودتان بلدید.

3️⃣ارتباطات بین مدیران و کارمندان با یکدیگر را افزایش بدهید و فضای دوستانه‌تری بین‌شان ایجاد کنید.

4️⃣خیلی هم منتظر جمع‌آوری تمام اطلاعات و تحلیل موقعیت نمانید، بلکه با جمع‌آوری اولین سری از اطلاعات، کارتان برای مقابله با بحران را آغاز کنید و سپس، با جمع‌آوری اطلاعات بیشتر، تصمیمات‌تان را بهبود بدهید. یادتان باشد، اقدام سریع، بهترین راه برای جمع‌آوری اطلاعات بیشتر است. ضمن آن که بی‌عملی، ترس و اضطراب افراد را بیشتر می‌کند.

5️⃣علی‌رغم بحرانی که با آن مواجه‌اید، ارزش‌ها و اهداف سازمان‌تان را حفظ و آنها را مرتب برای کارمندان‌تان بازگو کنید. مثلا اگر تجربه‌آفرینی برای مشتریان‌تان، ارزش اصلی سازمان‌تان است، تحت هر شرایطی این ارزش را حفظ کنید.

6️⃣ قدرت، اختیار تصمیم‌گیری، بودجه و هر چیز ارزشمند دیگری را با کارمندان سازمان‌تان به اشتراک بگذارید و از آنها بخواهید از این منابع برای عبور از بحران استفاده کنند.

7️⃣ بدون هیچ تعارفی، از زیردستان‌تان کمک بخواهید و به آنها نشان بدهید برای عبور از بحران به ایشان اعتماد دارید.

[مارکتینگ آز]
🥇انجمن مدیران، بزرگترین تشکل #مدیریت در ایران  @Managersclub
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
☄️ نکاتی مهم در فرآیند اخراج کارکنان

🔸اگر به هردليلي قصد داريد كارمندي را اخراج كنيد، بهترين زمان اخراج روز آخر كاري هفته است. اين باعث مي شود كارمند تعطيلات آخر هفته را براي غلبه بر احساساتش، جمع آوري آگهي هاي استخدامي و شروع جستجو براي كار جديد داشته باشد.
اخراج در روز اول كاري هفته، تمام نظم زندگي روزمره او را به هم مي‌زند.

🔹همچنين ساعات پاياني روز را براي اعلام خبر اخراج در نظر بگيريد. در صورتيكه اول وقت اداري اعلام كنيد، كارمند مورد نظر فرصت كافي براي سم پاشي و ابراز ناراحتي خود در ميان ساير همكاران را خواهد داشت كه بدون شك منجر به كاهش انگيزش پرسنل مستقر در سازمان خواهد شد.

🔹كارمندانتان را تا حد امكان از دست ندهيد. متاسفانه راه حل دم‌دستي و ابتدايي بسياري از مديران امروزي، اخراج پرسنل يا تعديل نيروست.

🔹يادتان باشد، بابت هر دقيقه از زماني كه كارمندتان در شركت شما فعاليت كرده، هزينه صرف كرده‌ايد.

🔹از این رو حتی‌الامکان او به راحتي از دستش ندهيد؛ مثلا سعي كنيد محل فعاليت، يا اتاقش را تغيير بدهيد، مسؤليت هاي جديد در بخش‌های دیگر به او محول کنيد و اصطلاحا او را به چالش بكشيد.

[ایستارتاپس]
🥇انجمن مدیران، بزرگترین تشکل #مدیریت در ایران  @Managersclub
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
☄️ آیا بعضی از شغل‌ها خیلی آسان هستند و به هیچ استعدادی برای ایفای آنها نیاز نیست؟!

🔸بعضی از مدیران به اشتباه فکر می‌کنند که ایفای برخی نقش‌ها به مهارت، دانش و استعداد خاصی نیاز ندارد. آنها از این نقش‌ها با عنوان «نقش‌های سطح پایین» نام می‌برند و نقش‌هایی مانند خدمتکاری یا بازاریابی تلفنی را جزو این دسته از نقش‌ها طبقه‌بندی می‌کنند.

🔹این اشتباه از آنجا ناشی می‌شود که فاکتور مهمی به نام «میل به ارتقا» که در همه افراد و کارکنان وجود دارد، مورد بی‌توجهی قرار می‌گیرد. یک فرد، حتی اگر نقش پیش‌پاافتاده‌ای را ایفا کند، به دنبال ارائه بهترین عملکردِِ ممکن است تا به این وسیله بتواند مافوق خود را متقاعد سازد که به او ارتقای مقام و جایگاه بدهند.

🔹مدیران بزرگ، به‌درستی می‌دانند که اگر افراد براساس استعدادهایی که دارند برگزیده شوند و نقشی که برای آن ساخته شده‌اند برعهده گیرند، انگیزه بسیار زیادی برای ارائه بهترین عملکرد و به دنبال آن ارتقا خواهند داشت.

🔹بعنوان مثال، نقش خدمتکاری هتل را در نظر بگیرید. شاید برای خیلی از شما این شغل سطح پایین به نظر برسد که نیاز به استعداد خاصی ندارد و هرکسی از عهده آن برمی‌آید و اغلب کسانی که این کار را انجام می‌دهد از روی ناچاری دست به این کار زده و به‌طور کلی از آن متنفرند. اما واقعیت کاملا متفاوت است.

🔹چه بسیارند خدمتکاران موفقی که سالهاست این کار را با کیفیتی بالا انجام می‌دهند و چون در این کار استعداد دارند، آن را ادامه می‌دهند.
در واقع آنها هر روز که با اتاقی کثیف و به هم‌ریخته روبه‌رو می‌شوند پس از مرتب کردن اتاق، به جای احساس خستگی، احساس قوی‌تر بودن می‌کنند.

🔹آنها به جنبه تکراری کارشان توجهی ندارند و به این فکر نمی‌کنند که همین اتاقی که امروز مرتب کرده‌اند، فردا دوباره کثیف و به‌هم ریخته خواهد شد، بلکه آنها برای فردا و ایفای نقش مثبت‌شان لحظه‌شماری می‌کنند و همین چالش است که به آنها قدرت بیشتری می‌دهد.

[آموزه های سازمانی]
🥇انجمن مدیران، بزرگترین تشکل #مدیریت در ایران  @Managersclub
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
💎 تنها مزیت رقابتی پایدار، اینست که یک سازمان، توانایی یادگیری سریع‌تری نسبت به رقبا داشته باشد.

👤پیتر سنگه، از بزرگترین گوروهای مدیریتی معاصر

🥇انجمن مدیران، بزرگترین تشکل #مدیریت در ایران  @Managersclub
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
☄️ کارمندان ۱۳ ساله نیستند!

🔸وقتی با افراد مانند کودکان رفتار می‌کنید کاری کودکانه دریافت می‌کنید. در این شرکت‌ها کارمندان قبل از انجام هر کاری باید اجازه بگیرند و برای انجام هر هزینه کوچکی نیازمند تایید هستند. وقتی برای هر موردی به دور از تفکر شرایطی ایجاد می‌کنید که در آن رئیس در مقابل کارگر فریاد می‌زند: "من به شما اعتماد ندارم"، از اینکه کارمندان را مثلاً از مشاهده یک سایت شبکه اجتماعی یا تماشای یوتیوب هنگام کار منع کنید، چه چیزی به دست می‌آورید؟ هیچ چیز.

🔹وقتی که آنها به این کار اختصاص می‌دهند به طور معجزه آسایی به کار تبدیل نمی‌شود، بلکه به سرگرمی‌های دیگر اختصاص می‌یابد. در نظر داشته باشید که نمی‌توانید در یک روز ۸ ساعت کامل از افراد کار بکشید. این یک افسانه است. آنها ممکن است ۸ ساعت در دفتر کار حضور داشته باشند، اما واقعاً ۸ ساعت کار نمی‌کنند.

🔹افراد به سرگرمی نیاز دارند. سرگرمی به آنها کمک می‌کند از یکنواختی کار روزانه دور شوند. اختصاص زمان کمی برای بازدید از یوتیوب یا فیسبوک به هیچکس آسیبی نمی‌زند. برای آن مسئله پول و زمانی است که صرف سیاست‌گذاری برای کنترل می‌کنید.

🔹راه اندازی یک نرم افزار نظارتی چقدر هزینه دارد؟ کارمندان آی تی به جای کار کردن روی پروژه واقعاً ارزشمند، چقدر زمان به خاطر نظارت بر کارمندان دیگر هدر می‌دهند؟ برای نوشتن کتابچه‌های آیین‌نامه که هیچگاه خوانده نمی‌شود، چقدر زمان هدر می‌دهید؟ اگر همه این هزینه‌ها را در نظر بگیرید خیلی سریع متوجه می‌شوید که عدم اعتماد به کارمندان‌تان چقدر گران تمام می‌شود.

[آموزه های سازمانی]
🥇انجمن مدیران، بزرگترین تشکل #مدیریت در ایران  @Managersclub
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
☄️ ١٠ سؤالی که خوب است از رئیس‌تان بپرسید!

🔸بی‌شک تعامل مناسب با رئیس و فهم درست از انتظارات او یکی از مهم‌ترین عوامل مؤثر بر ارتقا‌ءپذیری کارکنان و داشتن یک تجربه کاری اثربخش در سازمان است. اما گاهی ممکن است احساس کنید راهنمایی، شفافیت و یا بازخورد مورد نیاز و مورد انتظار از رئیس‌تان را دریافت نمی‌کنید. وجود این شرایط مبهم ممکن است آسیب‌هایی را هم برای شما و هم برای سازمان به دنبال داشته باشد. بنابراین بهتر است تا فضای سازمان و تعامل خود با مدیر را شفاف کنید. شاید پرسیدن این ده سؤال بتواند شما را در این مورد کمک کند.

◽️در مورد وظایف و پروژه‌ها راهنمایی بخواهید؛

1⃣من با چالش‌ X مواجه هستم. آیا می‌توانید به من کمک کنید تا بفهمم چگونه می‌توانم با موفقیت آن را پشت سر بگذارم؟

2⃣نظر شما در مورد ایده Z من چیست؟ آیا پیشنهادی برای بهبود آن و یا ایده جایگزینی برای آن دارید؟

◽️اولویت‌ها و انتظارات را روشن کنید؛

3⃣با توجه به تکالیفی که بر عهده‌ام گذاشته شده است، در حال حاضر چه چیزی را باید در اولویت قرار دهم، و آیا می‌توانید به من کمک کنید تا دلیل آن را بفهمم؟

4⃣همان‌طور که حجم کار من را بررسی می‌کنید، ممکن است بگویید که آیا پروژه‌های درستی را انجام می‌دهم؟

◽️هماهنگی با سازمان و استراتژی آن؛

5⃣برای آن که کمک کنید بتوانم کلان‌تصویر سازمان را درک کنم، ممکن است بگویید کاری که انجام می‌دهم چگونه با اهداف کلان شرکت مطابقت دارد؟

6⃣چه چیز جدیدی در اولویت‌های راهبردی شرکت ما وجود دارد که فکر می‌کنید لازم است درباره آن بدانم؟

◽️به دنبال فرصت‌های رشد و پیشرفت شغلی باشید؛

7⃣چه کاری می‌توانم انجام دهم تا خودم را برای فرصت‌های بیشتر آماده کنم یا قادر باشم به دنبال علاقه‌X خود باشم؟

8⃣چه چیزی را باید به عنوان هدف بعدی در مسیر شغلی‌ام در نظر بگیرم و چرا؟

◽️در مورد عملکرد خود بازخورد دریافت کنید؛

9⃣آیا من انتظارات شما را برآورده می‌کنم؟ من واقعاً برای دیدگاه شما در مورد عملکردم ارزش قائل هستم.

🔟چه کاری را باید شروع یا متوقف کنم و یا آن را ادامه دهم؟

[اچ‌اریار]
🥇انجمن مدیران، بزرگترین تشکل #مدیریت در ایران  @Managersclub
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
☄️ دنیایی بدون تبلیغات؛ موش و گربه شرکت‌ها و مشتریان

🔸جورج بِلچ در کتاب «تبلیغات و پیشبرد فروش» می‌نویسد: انسان‌ها عموما از تبلیغات خوش‌شان نمی‌آید و اگر نگوییم همه آنها، بیشترشان از تبلیغات فراری‌اند و دنبال راهی می‌گردند که از شر تبلیغات نجات پیدا کنند.

🔹به همین دلیل است که وقتی تبلیغات تلویزیونی شروع می‌شود، همه ما ناخودآگاه دست‌مان به سمت کنترل تلویزیون می‌رود تا شبکه را عوض کنیم.

🔹اصولا یکی از دلایل رشد کسب و کارهای نمایش خانگی مثل نت‌فلیکس، شُوتایم یا اچ‌بی‌اُ هم همین نفرت ما انسان‌ها از تبلیغات است چون می‌توانیم در این شبکه‌ها، بدون دیدن تبلیغات، از فیلم یا سریال مدنظرمان لذت ببریم.

🔹شرکت‌ها هم این واقعیت را به خوبی درک کرده‌اند و برای همین دنبال راه‌های تبلیغاتی دیگری هستند که به آنها کمک می‌کند دیده شوند و پیام‌شان را به مشتریان هدف‌شان برسانند.

🔹حقیقت دیگری که شرکت‌ها می‌دانند این است که امروزه افراد از رسانه‌های مدرن و دیجیتال بسیار بیشتر از رسانه‌های سنتی مثل رادیو و تلویزیون استقبال می‌کنند.

🔹به همین دلیل است که بیشتر شرکت‌ها به سمت تبلیغات دیجیتال رفته‌اند و بخش بیشتری از بودجه‌شان را به این قبیل تبلیغات اختصاص می‌دهند. طبق آخرین برآوردها، سهم تبلیغات دیجیتال از کل بودجه تبلیغاتی شرکت‌ها به ۴۰ درصد رسیده است.

🔹با این حال، مشتریان هم بیکار ننشسته‌اند و برای مبارزه با تبلیغات دیجیتالی و آنلاین شرکت‌ها، سلاح‌های دیگری مثل نرم‌افزارها و اپلیکیشن‌های مسدودکننده تبلیغات (ad blockers) را رو کرده‌اند.

🔹گسترش استفاده از این قبیل ابزارها به حدی رسیده که بسیاری از شرکت‌ها و مالکان وب‌سایت‌ها، شبکه‌های اجتماعی و غیره، نگران این هستند که نکند در حال حرکت به سمت یک دنیای بدون تبلیغات دیجیتال هستیم.

🔹این نگرانی‌ها زمانی بیشتر می‌شود که بدانیم طبق آخرین برآوردها، ۴۱ درصد از افراد روی کامپیوتر، لپ‌تاپ، موبایل و سایر ابزارهای دیجیتال‌شان، از ابزارهای مسدودکننده تبلیغات استفاده می‌کنند.

🔹این واقعیت‌ها به ما شرکت‌ها گوشزد می‌کند که از همین الان باید به فکر راه دیگری برای جلب توجه مشتریان‌مان باشیم، راهی به جز تبلیغات‌!

[مارکتینگ آز]
🥇انجمن مدیران، بزرگترین تشکل #مدیریت در ایران  @Managersclub
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
☄️ شرکت را سر وقت تعطیل کنید!

🔸از نظر بسیاری از شرکت‌ها یک کارمند رویایی فردی است حدود بیست و چند ساله که خارج از محیط کار، زندگی شخصی چندانی نداشته باشد؛ فردی که با ۱۴ ساعت کار در روز و خوابیدن پشت میزش مشکلی نداشته باشد.

🔹اما پر کردن یک اتاق از افرادی که تا نیمه شب سر کار بمانند، هر طور که حساب کنید خوب نیست. این کار از مدیریت‌ پستی برمی‌آید که دد پی جادوانه کردن افسانه "این تنها راهی است که می‌توانیم در برابر شرکت‌های بزرگ رقابت کنیم"  باشد. شما به ساعت‌های بهتر احتیاج دارید نه ساعت‌های بیشتر.

🔹وقتی افراد کارهایی در خانه دارند هم به طور جدی به کسب و کار فکر می‌کنند. همچنین آنها وقتی کار خود را در اداره انجام می‌دهند، چون جای دیگری هم باید حضور داشته باشند راه‌هایی برای کارایی بیشتر پیدا می‌کنند، چون مجبورند. آنها باید دنبال فرزندان خود به مدرسه بروند یا آنها را به کلاس‌های متفرقه برسانند. بنابراین از زمان خودشان عاقلانه استفاده می‌کنند.

🔹جمله مشهوری می‌گوید اگر می‌خواهید کاری انجام شود آن را از پرمشغل‌ترین فردی که می‌شناسید بخواهید. شما به افراد پرمشغله نیاز دارید؛ افرادی که خارج از محیط کار هم زندگی شخصی دارند؛ افرادی که به بیش از یک چیز در زندگی خود اهمیت می‌دهند.
نباید انتظار داشته باشید که کار، همه‌ی زندگی یک نفر باشد. حداقل اگر می‌خواهید کارمندان خود را طولانی مدت حفظ کنید نباید اینطور باشد.

[آموزه های سازمانی]
🥇انجمن مدیران، بزرگترین تشکل #مدیریت در ایران  @Managersclub
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
💎 زندگی واقعی از چهل سالگی آغاز می‌شود؛ پیش از آن شما فقط در حال تحقیق و کاوش هستید

👤کارل یونگ؛ از بزرگ‌ترین روان‌شناسان کل دوران

🥇انجمن مدیران، بزرگترین تشکل #مدیریت در ایران  @Managersclub
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
☄️ افراد جاه‌طلب، رهبر به دنیا نمی‌آیند!

🔸درحالی‌که باور رایج بر این است که افراد جاه‌طلب می‌توانند رهبرانی مؤثر و با عملکرد بالا باشند، تحقیقات جدید صورت‌گرفته نشان می‌دهند که این گزاره چندان درست نیست و جاه‌طلب بودن رابطه چندانی با میزان اثرگذاری یک رهبر ندارد.

🔹به گزارش وب‌سایت PHY، این تحقیق توسط شیلان الزهاوی و همکارانش انجام شده و نتایج آن در ژورنال PNAS Nexus به ثبت رسیده است. الزهاوی که دانشجوی دکترای رفتار سازمانی در مدرسه عالی کسب‌وکار استنفورد است، برای تحقیق خود ۴۷۲ نفر از مدیران اجرایی که در یک برنامه توسعه مهارت‌های رهبری شرکت کرده بودند را بررسی کرده است.

🔹از این افراد خواسته شد تا میزان بلندپروازی خود را ارزیابی کنند. محققان سپس نمرات ثبت شده توسط این مدیران را با نتایج تحقیقاتی که از خود این مدیران، افراد بالادستی آن‌ها، همکاران و زیر دست‌هایشان به‌دست‌آمده بود مقایسه کردند.

🔹همان‌طور که انتظار می‌رفت، جاه‌طلبی یک رهبر باعث می‌شود تا میزان اثرگذاری خود را دست بالا بگیرد و نمره‌ای بالا در این زمینه به خود بدهد. به‌عبارت‌دیگر، رهبران جاه‌طلب خود را رهبرانی با عملکرد بالا و مؤثر ارزیابی می‌کنند. بااین‌حال، محققان نتوانستند هیچ رابطه‌ای میان جاه‌طلبی یک رهبر با شاخص‌های شخص ثالث اثربخشی رهبری پیدا کنند.

🔹به عبارت ساده‌تر، رهبرانی که خود را جاه‌طلب می‌پندارند، در مقایسه با رهبرانی که جاه‌طلب نیستند، توسط همکارانشان به‌عنوان افرادی با عملکرد مؤثر شناخته نمی‌شوند و لزوماً عملکرد مؤثرتری در حیطه کاری خود ندارند.
نتایج این تحقیق همچنین نشان داد که نقش‌های رهبری ممکن است توسط افرادی جاه‌طلب که به دنبال پاداش‌های بیرونی مانند حقوق بالا و موقعیت اجتماعی هستند و خود را مثبت‌تر از دیگران می‌دانند، گرفته شوند. براین‌اساس، محققان توصیه می‌کنند که جامعه باید به دنبال معیارهای جایگزین برای انتخاب و آموزش رهبران باشد.

[آموزه های سازمانی]
🥇انجمن مدیران، بزرگترین تشکل #مدیریت در ایران  @Managersclub
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
☄️ هیپنوتیزم سوالی در فروش

🔸کوین هوگان در کتاب «۵۳ اصل متقاعدسازی» می‌نویسد: برای متقاعد کردن دیگران، قبل از هر چیزی باید بدانیم که آنها چگونه فکر می‌کنند و تصمیم می‌گیرند، چون با اطلاع از مکانیزم تصمیم‌گیری هر فرد، می‌توان به روش‌های متقاعد کردن او پی برد.

🔹مثلا وقتی می‌خواهید محصولی را بفروشید، باید بدانید مشتری بر چه اساسی و چگونه تصمیم می‌گیرد تا بتوانید بر آن اساس، روی او اثر بگذارید.

🔹مشکل اصلی در این مسیر، آن است که نمی‌توانیم مستقیما از فرد مدنظرمان بخواهیم نحوه فکر کردن و تصمیم‌گیری‌اش را برای ما شرح بدهد.

🔹برای این منظور می‌توانیم از تکنیک هیپنوتیزم سوالی استفاده کنیم، یعنی سوالی را از فرد مدنظرمان بپرسیم که خودش نوع تفکر و تصمیم‌گیری‌اش را برای‌مان شرح بدهد

🔹برای بکارگیری تکنیک هیپنوتیزم سوالی می‌توانیم سوال‌مان را با این کلمات آغاز کنیم:

1️⃣دانستن چه اطلاعاتی به شما کمک می‌کند تا ...
مثلا می‌توانیم از فرد مدنظرمان بپرسیم: دانستن چه اطلاعاتی به شما کمک می‌کند تا تصمیم بگیرید این محصول را بخرید یا این یکی را؟

2️⃣چرا بعضی از مردم ...
مثلا می‌توانیم از فرد مدنظرمان بپرسیم: چرا بعضی از مردم ارزش سرمایه‌گذاری در بورس را نمی‌دانند؟

3️⃣دوست دارید ...
مثلا می‌توانیم از فرد مدنظرمان بپرسیم: دوست دارید یک خانه بزرگ‌تر از این را هم ببینید؟ یا مثلا دوست دارید رنگ آبی این لباس را هم امتحان کنید؟

4️⃣تصور کنید که ...
مثلا می‌توانیم از فرد مدنظرمان بپرسیم: تصور کنید که صاحب تلویزیون دلخواه‌تان هستید. این تلویزیون چه ویژگی‌هایی دارد؟

5️⃣در صورتی که بخواهید ...
مثلا می‌توانیم از فرد مدنظرمان بپرسیم: در صورتی که بخواهید یکی از انواع سپرده‌های سرمایه‌گذاری در بانک را انتخاب کنید، این حساب چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟

6️⃣آیا تا به حال ...
مثلا می‌توانیم از فرد مدنظرمان بپرسیم: آیا تا به حال در یک کلاس زبان مفید و موثر شرکت کرده‌اید؟

7️⃣آیا علاقه‌مند هستید ...
مثلا می‌توانیم از فرد مدنظرمان بپرسیم: آیا علاقه‌مند هستید در یک طرح زودبازده سرمایه‌گذاری کنید؟

[مارکتینگ آز]
🥇انجمن مدیران، بزرگترین تشکل #مدیریت در ایران  @Managersclub
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
☄️ ۱۰ نشانه که شما فردی باهوش‌تر از آنچه فکر می‌کنید هستید

🔸هوش به شکل‌های مختلفی بروز می‌کند و اندازه‌گیری‌های متفاوتی برای آن وجود دارد. از زمان ارائه نظریه هوش‌های چندگانه توسط روان‌شناس هاوارد گاردنر در سال ۱۹۸۳، انواع مختلفی از هوش معرفی شده‌اند: منطقی و ریاضی، زبانی، بین فردی، درون فردی، فضایی، موسیقی و طبیعی‌گرا.
هر فردی در برخی از این انواع هوش‌ها قوی‌تر است و مهم است که بدانیم می‌توانیم قدرت ذهنی خود را در طول زمان تقویت کنیم.

1⃣ شما کنجکاو هستید
افراد باهوش به دنبال پاسخ به سوالات پیچیده زندگی هستند و با پایان مسیر تحصیلی خود، دست از جستجوی دانش نمی‌کشند. این میل به درک جهان منجر به مطالعه زیاد و گفتگوهای فکری با دیگران می‌شود. کنجکاوی آنها می‌تواند موضوعات مختلفی را پوشش دهد.

2⃣ شما می‌توانید اعتراف کنید که اشتباه کرده‌اید
بر خلاف باور عمومی، افراد باهوش می‌دانند که وقتی چیزی را نمی‌دانند، اشکالی ندارد که این را بگویند. تحقیقی که در سال ۲۰۲۰ منتشر شد، ارتباط بین فروتنی فکری و رفتار تسلط را بررسی کرد. این پژوهش نشان داد که فروتنی فکری باعث تشویق به تلاش بیشتر برای حل چالش‌ها و پایداری در مواجهه با شکست‌ها می‌شود.

3⃣ شما ذهن باز دارید
مطالعه‌ای از دانشگاه لندن نشان داد که هوش در کودکی بهترین نشانگر افرادی است که در بزرگسالی ذهن بازی خواهند داشت. محققان توضیح دادند که باز بودن ذهن به معنای کنجکاوی فکری، تخیلی بودن و جستجوگری است.

4⃣ شما حس شوخ‌طبعی قوی دارید
دید عمیق به جهان نه تنها نشانه‌ای از هوش است، بلکه به موضوعاتی که آن‌ها را خنده‌دار می‌یابید نیز مرتبط است. پژوهشی در سال ۲۰۱۷ نشان داد که ارتباطی بین هوش بالا و داشتن حس شوخ‌طبعی وجود دارد. این نوع شوخ‌طبعی به بررسی تناقضات، بی‌حسی‌ها و بی‌رحمی‌های دنیای مدرن می‌پردازد.

5⃣ شما دارای همدلی هستید
داشتن هوش هیجانی بالا نیز نشانه‌ای از هوش کلی است. این به معنای توانایی درک و ارزیابی احساسات خود و دیگران است. تحقیقات نشان داده‌اند که افراد با هوش بالا دارای حساسیت بیشتری نسبت به دیگران هستند.

6⃣ شما زیاد نگران می‌شوید
یکی دیگر از نشانه‌های هوش بالا، تمایل به تجربه سطوح بالای اضطراب است. پژوهشی در سال ۲۰۱۸ نشان داد که افراد باهوش بیشتر در معرض اضطراب و اختلالات خلقی قرار دارند.

7⃣ شما از شکست نمی‌ترسید
افرادی که باهوش‌تر از آنچه فکر می‌کنند، هستند از تجربه شکست نمی‌ترسند. کنجکاوی طبیعی و تمایل به امتحان کردن چیزهای جدید، آن‌ها را به سمت مسیرهای مختلف هدایت می‌کند.

8⃣ شما از تنهایی لذت می‌برید
افراد باهوش نیاز به زمان بیشتری برای اندیشیدن درباره سوالات بزرگ زندگی دارند، به همین دلیل از تنهایی لذت می‌برند. مطالعات نشان داده‌اند که افراد باهوش‌تر کمتر از دیگران از همراهی دوستان لذت می‌برند.

9⃣ شما پرشور هستید
داشتن شور و شوق نیز نشانه‌ای از هوش است. شما ممکن است در موضوعات خاصی عمیقاً علاقه‌مند باشید و این شور و شوق شما را به سمت مطالعه سوق دهد.

🔟 شما به راحتی با شرایط جدید سازگار می‌شوید
افراد باهوش دارای حس انعطاف‌پذیری بالایی هستند. این عدم سخت‌گیری و تفکر باز به آن‌ها اجازه می‌دهد تا در محیط‌های ناشناخته به راحتی قرار بگیرند و از پرسیدن سوال‌های جدید هراسی نداشته باشند.

[آموزه های سازمانی]
🥇انجمن مدیران، بزرگترین تشکل #مدیریت در ایران  @Managersclub
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
☄️ چهار فرد تاثیرگذار در تیم

🔸ساختن یک کسب‌وکار ساده نیست. مدیریت و سازماندهی یک استارتاپ شامل جزئیات زیادی می‌شود. اما یکی از مهم‌ترین مسائل، انتخاب اعضای مناسب برای تیم است، چراکه آگاهی و اجرای این جزئیات به افراد مناسب نیاز دارد که بتوانند با جهت‌دهی و انرژی‌بخشی، عامل حرکت و جنبش و پیوستگی شوند.برای موفقیت این ۴ نفر را حتما در تیم خود داشته باشید!

🔹رهبر
▪️ اموری که کارفرما باید واسپاری کند یا انجام دهد را مدیریت می‌کند.
▪️دید مناسبی نسبت به پروژه دارد.
▪️مسئولیت ها را به افراد تفویض می‌کند.
▪️بیشتر از هر کسی وظیفه‌ی جهت‌بخشی را در کار ایفا می‌کند.
▪️بدون او، مسیر حرکت مشخص نیست و هیچ کار مشخص و هدفمندی انجام نمی شود.

🔹مدیر اجرایی
▪️وظیفه‌ی او پشتیبانی رهبر گروه در تقسیم وظایف در جهت اتمام امور و ساخت و ساز بخش‌های مختلف است.
▪️نسبت به انجام امور دید خوبی دارد.
▪️عامل اتفاق افتادن امور در جهت مثبت می‌شود.
▪️بهترین رهبرها هم بدون یک مدیر اجرایی خوب در کنار خود، نمی‌توانند کاری را به انجام رسانند.

🔹وکیل مدافع شیطان
▪️شما را به چالش می‌کشد و بدین ترتیب به سمت مسیر صحیح هل‌تان می‌دهد.
▪️می‌تواند با بیان مباحث، تحریک مناظره‌ها و یا آزمایش توان در مباحثات وارد شود.
▪️وجود اینچنین فردی برای هر پروژه‌ای ضروری است.

🔹ناظر
▪️وظیفه‌ی یک ناظر، ایجاد دید و چشم‌اندازی مناسب است.
▪️او حامی، مشاور و نگهبان شماست که ایده ها و استدلال های مفید را به سوی شما انعکاس می دهد.
▪️نقش ناظر پر کردن جایگاه مربی یا کسی است که با عقل و درایت و تجربه توان کمک به شما در تصمیم‌گیری‌های سخت را داشته باشد.

این چهار نفر عامل بهبود روند پیشرفت، جهت‌گیری صحیح و استفاده‌ی مناسب از انرژی در کسب‌وکار شما می‌شوند که مجموعه‌ی آن‌ها نهایتا به موفقیت خواهد انجامید.

[آکادمی مدیریت]
🥇انجمن مدیران، بزرگترین تشکل #مدیریت در ایران  @Managersclub
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
☄️ ۳ ترفند برای افزایش فروش آنلاین‌

🔸وندی دِ لا روزا، متخصص رفتارشناس، در یکی از سخنرانی‌های خود در TED ما را با سه ترفندی آشنا می‌کند که فروشگاه‌های آنلاین از آنها برای فروش بیشتر استفاده می‌کنند:

🔹تجارت آنلاین با سرعت سرسام‌آوری رو به افزایش است، به گونه‌ای که مردم جهان در سال ۲۰۲۳ نزدیک به ۶ هزار میلیارد دلار محصولات و خدمات مختلف را به صورت آنلاین خریداری کردند.

🔹به همین دلیل، فروشگاه‌های آنلاین به ابزار قدرتمندی برای شرکت‌ها تبدیل شده‌اند تا با کمک آنها و همچنین بکارگیری برخی از تکنیک‌های روانشناسی، ما را تشویق کنند بیشتر و بیشتر بخریم.

🔹در میان تکنیک‌های مختلفی که فروشگاه‌های آنلاین استفاده می‌کنند، این سه تکنیک از بقیه پرکاربردتر هستند:

1️⃣تکنیک بازی‌سازی (Gamification)
در این تکنیک، فروشگاه‌های آنلاین با کمک اصول بازی‌سازی، ما را تشویق می‌کنند تا زمان بیشتری را در فروشگاه‌شان بگذرانیم و در نتیجه، بیشتر و بیشتر خرید کنیم.

🔹مثلا فروشگاهی را در نظر بگیرید که یک گردونه شانس در صفحات مختلفش کار گذاشته تا آن را بچرخانیم و بر اساس شانس‌مان، درصد تخفیفی که برای خرید محصولات آن صفحه به ما تعلق می‌گیرد را مشخص کنیم.

🔹یا فروشگاه دیگری را در نظر بگیرید که به ازای تعامل‌های مختلف با آن، مثل لایک کردن محصولات یا ارائه نظر زیر آنها، به ما در باشگاه مشتریانش امتیاز می‌دهد و از این طریق ما را به لایک و نظر دادن معتاد می‌کند.

2️⃣تکنیک کم‌یابی (Scarcity)
در این تکنیک، فروشگاه آنلاین تلاش می‌کند با نشان دادن آمارهایی مثل تعداد خریداران قبلی آن محصول، تعداد محصول باقی‌مانده در انبار، زمان باقی‌مانده از حراج، تعداد مشتریان در صف خرید آن محصول، تعداد مشتریان در حال بررسی آن محصول و غیره، ما را به این نتیجه برسانند که بقیه هم دنبال همان محصولی هستند که ما هستیم، پس باید در خریدن آن عجله کنیم.

🔹برخی از فروشگاه‌های آنلاین هم از ابزارهایی مثل ثانیه‌شمار برای تکمیل سبد خرید استفاده می‌کنند و مرتب به ما پیام می‌دهند که زمان‌مان برای تکمیل فرایند خرید در حال اتمام است و اگر این کار را انجام ندهیم، محصولات منتخب‌مان به فرد دیگری فروخته می‌شود.

3️⃣تکنیک پرداخت قسطی (Installments)
بسیاری از فروشگاه‌های اینترنتی این امکان را به ما می‌دهند که محصولات مدنظرمان را به صورت نقد یا اقساط بخریم و اتفاقا فرایند خرید قسطی را آن قدر ساده می‌کنند که هوس کنیم قسطی بخریم و پول‌مان را برای موارد ضروری‌تر نگه داریم.

🔹تکنیک قسطی فروختن زمانی موثرتر واقع می‌شود که فروشگاه آنلاین آن را با طرح‌های تعویض محصولات قدیمی با محصولات جدید ترکیب می‌کند و مثلا به ما پیشنهاد می‌دهد یخچال قدیمی‌مان را به یک خیریه بدهیم و به ازای آن، یک یخچال جدید با اقساط مناسب بخریم.

[مارکتینگ آز]
🥇انجمن مدیران، بزرگترین تشکل #مدیریت در ایران  @Managersclub
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
☄️ دلایل تنفر کارمندان از مدیران!

🔸حدود ۴۳ درصد کارکنان می‌گویند که کارهای خوب آنها دیده نمی‌شود. بسیار دیده می‌شود که خیلی از کارمندان در سازمان ناخشنودند؛ چرا که بر این باورند که مدیر آنها به کار خوبشان ارج نمی‌دهد.

🔹زمانی که کارمندان شما تصمیمات خوبی می‌گیرند، کمک شایان توجهی در خلال جلسات می‌کنند و یا ایده‌های نویی را مطرح می‌کنند، مشتاق تشویق و بازخور مثبت هستند. اما اغلب سرپرستان و مدیران سازمانی در تمجید و تقدیر از آنها دچار کوتاهی می‌شوند!

🔹یکی از نشانه‌های یک سازمان سالم، وجود جوی مبتنی بر تقویت مثبت و قدرشناسی است. در این سازمان‌ها باید از سرپرستان شنید که به کارکنان می‌گویند:

▪️نکته خوبی است!
▪️واقعا قابل ستایش است!
▪️چه خوب، چه عالی!
▪️مرسی

🔹از دلایل عمده ای که مدیران در تقدیر از کارکنان خود کوتاهی می‌کنند می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

🔺آنها کارکنان را برای سخت‌کوشی بدون تشکر می‌خواهند.

🔺آنها به کارکنان به چشم هزینه تا یک سرمایه و دارایی با‌ارزش می‌نگرند.

🔺اغلب اوقات درک نمی‌کنند که تقدیر و شناسایی چقدر برای کارکنان اهمیت دارد.

🔺آنها فاقد سطح مناسب هوش عاطفی هستند و تشکر از کارکنان را کاری بیزارکننده و عبث می‌دانند!

🔺خودشان هرگز مورد تقدیر سرپرستان‌شان قرار نگرفته‌اند!

[آموزه های سازمانی]
🥇انجمن مدیران، بزرگترین تشکل #مدیریت در ایران  @Managersclub
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
۱۴ روز مونده تا آخر تابستون
ویلا رو از «شب» رزرو کردی؟

با ۳۰۰ هزار تومن تخفیف
یه اقامت تابستونی رو از «شب» رزرو کن.
کد: MRSHTM
shab.ir/s/a6qfe9o
shab.ir/s/a6qfe9o
shab.ir/s/a6qfe9o

شب | رزرو شبانه اقامتگاه

@shab_ir
☄️سیر تکامل شرکت‌های بزرگ: از گاراژها تا امپراتوری‌های امروزی

🔸در این مقاله به مرور برخی از بزرگ‌ترین شرکت‌های دنیا می‌پردازیم که فعالیت خود را از مکان‌های کوچک مانند گاراژ یا خانه‌های کوچک آغاز کردند و به امپراتوری‌های تجاری امروزی تبدیل شدند.

1⃣ اپل: از گاراژ استیو جابز تا اپل پارک
استیو جابز در گاراژ خانه دوران کودکی خود در کالیفرنیا شروع به کار روی اپل کرد. امروزه، اپل یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های جهان است و دفتر مرکزی آن اپل پارک، نماد پیشرفت تکنولوژی و طراحی پیشرفته است.

2⃣ هارلی-دیویدسون: از یک انبارک چوبی تا موزه مدرن
این شرکت در سال ۱۹۰۳ در یک انبار ۱۰ در ۱۵ اینچی در ویسکانسین شکل گرفت. امروز، نسخه‌ای از همان انبار کوچک در موزه هارلی-دیویدسون نمایش داده می‌شود تا یادآور تاریخچه این برند بزرگ موتورسیکلت باشد.

3⃣ آمازون: از خانه اجاره‌ای جف بزوس تا غول تجارت الکترونیک
جف بزوس در سال ۱۹۹۵، آمازون را از خانه اجاره‌ای خود در بلوو، واشنگتن با اجاره ماهیانه ۸۹۰ دلار شروع کرد. امروز، آمازون یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های خرده‌فروشی و فناوری جهان است.

4⃣ فیس‌بوک: از اتاق خوابگاه مارک زاکربرگ تا شبکه اجتماعی جهانی
مارک زاکربرگ کار خود را با ساخت فیس‌بوک در اتاق خوابگاه خود در دانشگاه هاروارد آغاز کرد. امروز، فیس‌بوک به یک پلتفرم جهانی تبدیل شده که میلیاردها کاربر را به هم متصل می‌کند.

5⃣ این-اند-اوت: نوآوری از گاراژ هری اسنایدر
در سال ۱۹۴۸، هری اسنایدر، بنیان‌گذار  این-اند-اوت (In-N-Out)، سیستم دوطرفه برای سرویس‌دهی رستوران‌های فست‌فود را از گاراژ خود اختراع کرد. امروز، این برند یکی از محبوب‌ترین رستوران‌های فست‌فود در آمریکا است.

6⃣ گوگل: آغاز در گاراژ کوچک در منلو پارک
لری پیج و سرگئی برین، بنیان‌گذاران گوگل، در سال ۱۹۹۸ گاراژی در منلو پارک را اجاره کردند و موتور جستجوی خود را ساختند. امروز، گوگل بخشی از غول تکنولوژی آلفابت (Alphabet) است.

7⃣ اچ پی: از گاراژ به امپراتوری فناوری
در دهه ۱۹۳۰، بیل هیولت و دیوید پاکارد شرکت HP را در گاراژ پاکارد در پالو آلتو تأسیس کردند. این گاراژ در سال ۱۹۸۷ به‌عنوان یک مکان تاریخی ثبت شد و HP در سال ۲۰۰۰ آن را با قیمت ۱.۷ میلیون دلار خرید.

8⃣ دیزنی: از یک گاراژ کوچک در لس آنجلس تا امپراتوری سرگرمی
والت دیزنی در دهه ۱۹۲۰ امپراتوری خود را از یک گاراژ کوچک در لس آنجلس آغاز کرد. دیزنی امروزه یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های سرگرمی در جهان است و تأثیر عمیقی بر فرهنگ جهانی دارد.

9⃣ متل: از گاراژ تا غول اسباب‌بازی‌سازی
متل (Mattel) به‌عنوان یک کارگاه کوچک در گاراژ در سال ۱۹۴۵ تأسیس شد. این شرکت با تولید اسباب‌بازی‌هایی مانند باربی، به یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های اسباب‌بازی جهان تبدیل شده است.

🔟 آدیداس: از کارگاه کوچک تا برند جهانی
در ۱۸ اوت ۱۹۴۹، آدی داسلر، شرکت آدیداس (Adidas) را در شهر کوچک هرتسوگن‌آوراخ آلمان تأسیس کرد. همان سال، او اولین کفش‌های برند آدیداس را ثبت کرد که به‌زودی به یکی از مشهورترین کفش‌های ورزشی در جهان تبدیل شد.

[آموزه های سازمانی]
🥇انجمن مدیران، بزرگترین تشکل #مدیریت در ایران  @Managersclub
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
2024/09/10 09:36:44
Back to Top
HTML Embed Code: